שרשור צהריים היום ה84 ב צהריים טובים (כמעט נו!) היום תקציב והעמדות להדחה המשך יום נפלא ובתאבון לכולם
Maybe Mary Well-known member מנהל 8/3/16 #1 שרשור צהריים היום ה84 ב צהריים טובים (כמעט נו!) היום תקציב והעמדות להדחה המשך יום נפלא ובתאבון לכולם
צ צאטמן14 New member 8/3/16 #2 שי חי הקיסר זהו שמו שימו לב - מי שמלכלך על איציק אלו דווקא "אוהדי" המרמרה לא ליפול בפח, שי מיקה החביאה גבינה - מי חשב שהיא "ילדה" תמימה ? למדה מהטובים ממנה, ברק אורית עומרי וקסניה
שי חי הקיסר זהו שמו שימו לב - מי שמלכלך על איציק אלו דווקא "אוהדי" המרמרה לא ליפול בפח, שי מיקה החביאה גבינה - מי חשב שהיא "ילדה" תמימה ? למדה מהטובים ממנה, ברק אורית עומרי וקסניה
מ מסקרפונה1 New member 8/3/16 #59 אמת לאמיתה לשקר אין רגליים, הצופים רואים הכל!! מי שלא רואה, בעיה שלו...
א אמאשלשון New member 8/3/16 #147 להחביא אוכל זה הדבר הכי בזוי שיש ובכל מקרה שי מיקה צריכה להמעיט באכילה לא להחביא אוכל
ל ליהיבת New member 8/3/16 #3 כתבתי כבר שאני מכירה מקרוב את איציק נחש בקש יפיל כל אחד בדרך גם את שי חי חכו תראו
S shouldistay Active member 8/3/16 #46 זה היה בציניות אל תתבלבלי... יורדים פה על כל מי שמצטרף חדש לתפוז. חושדים בו ב"טרוליות". תכתבי מה שבא לך וכמה שבא לך. ברוך בואך (לא בציניות)
זה היה בציניות אל תתבלבלי... יורדים פה על כל מי שמצטרף חדש לתפוז. חושדים בו ב"טרוליות". תכתבי מה שבא לך וכמה שבא לך. ברוך בואך (לא בציניות)
C CyberP New member 8/3/16 #182 אני מבקש ממך לא לקשר למילים שלי משמעויות נסתרות. בירכתי את בואה כמו שאני מברך גם אחרים (בין אם תומכי שי או לא). זה לא היה בציניות. את בכלל התכוונת לסרקזם, ולא לציניות, אבל זה גם לא היה סרקסטי. מבקש ממך לא לשייך לי כל מיני משמעויות נסתרות שאת הגית.
אני מבקש ממך לא לקשר למילים שלי משמעויות נסתרות. בירכתי את בואה כמו שאני מברך גם אחרים (בין אם תומכי שי או לא). זה לא היה בציניות. את בכלל התכוונת לסרקזם, ולא לציניות, אבל זה גם לא היה סרקסטי. מבקש ממך לא לשייך לי כל מיני משמעויות נסתרות שאת הגית.