שרשור צהריים
היום ה84 ב

יש אנשים שאני נותנת להם להנות מהספק

ואז הם כותבים הודעה שמבהירה לי שאין שום טעם בכך.
&nbsp
Oh well.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
רגע אז עומרי משקר ?

כי הרגע הוא אמר "מה פתאום מה אני סתם אגיד לו מה אני חושב"?
&nbsp
וזה היה הכי מצחיק שלך
עומרי אומר הכל בפנים
אדיר

לא סתם זורק.אומר שרלוונטי.אמר לו שהוא לא יודע להיות חבר. אמר

שאי אפשר לחיות איתו בקבוצה, אמר על איציק את כל מה שהוא חושב, אמר שלא מבין אותו בעניין החומה.
אני שומעת את שי חי מרכל המון עם קרלוס ותניה על עמרי, על הזוגיות של עמרי.
טיפה מזה הוא אמר לו שהיה רלוונטי שעמרי יצא עליו ועל איציק(בעניין ארוחת שבת) ועל ההתמסכנות שלהם, אמר מעט מאד ממה שהוא אומר עליו מאחורי הגב.
לדעתי, עמרי הוא האיום הכי גדול של שי חי. הוא היה מאושר שהיו חברים.
עמרי בלי מאמץ הוא האדם שכולם רוצים בחברתו. קשה לשי חי עם עמרי. קשה מאד.

nicknick28

New member
עומרי לא אומר כלום ,רק מחכה לאחרים

הוא עונה שלמה מסתובב בבית ורק עושה פרומואים על זה שהוא ייצא על שי חי,על זה שהוא יגיד לו מה הוא חושב. בנתיים רוב הבית בא ודיבר עם שי חי לפניו.

כל פעם ששי רב עם מישהו,עומרי מיד יוצא בהכרזות על איך הוא ייגן על הדייר ,ילחם למענו, מה שהוא יגיד לשי כדי לשמר את תדמית "זכר האלפא" הדמיונית שבנה לעצמו. תצוגת המשחק שלו אתמול בלילה עם אור על איך שהוא יגן עליה הייתה בעיניי פתטית ביותר וניסיון לשקם את מקומו בבית כדמות דומיננטית אחרי שהפך ללא רלוונטי.

נו באמת,אפילו מייקל,הדייר הכי שקט ופאסיבי השנה,שבילה את ימיו במיטה ובפרצופי פאסיב אגרסיב, יצא על שי לפני שעומרי העז להגיד משהו.

עומרי לא אומר משהו כשיש לו מה להגיד,הוא לא באמת רוצה לדבר.
הוא רק רוצה להראות לכולם - הנה אני צועק על שי ומראה לו מה זה. הוא רק מחכה לרגעים בהם הוא יוכל לצעוק לפני כולם,לקבל את מחיאות הכפיים שלהם. וגם בשביל זה הוא צריך הזמנה משי,מחכה שיקרה משהו . הוא לא יכול לבוא ופשוט להגיד.

אומר מתי שרלוונטי? עכשיו זה הזמן עומרי,עכשיו זה רלוונטי,יש לך מלא מה להגיד,למה את מחכה?
לא,הוא יחכה לריב הסוער הבא כדי להיות האביר על הסוס הלבן של הבית

כולם בבית מדברים על ההצגה של שי חי,על הבמה שלו בהעמדה הפומבית.

עומרי רק מחפש ומחפש במות כל היום.

rachela8

New member
עומרי עובד על דודו שיגיד לו כל מה שישי לו בלב ,בקיצר עומרי

רוצה שדודו יעשה לו את העבודה ויריב עם שיחי ולא הולך לו כי שיחי גם מתעלם מדודו,כי הוא יודע שדודו בהשפעת עומרי וכמו סטק מתהפך אז אין טעם באהבה שלו

amirline

New member
קיבל אומץ אוכל הקקי, לפני חודש היה מעריץ של שי חי

אמר בלי בושה "שנאתי אותך כי קינאתי בך", משפט שילווה אותו עוד הרבה זמן

nova26

New member
צלם,אין עוד עציצים בבית? רק המיקיקה הזאת? מהבוקר? ב

במה חטאנו,אני כבר מעדיפה עציץ טיבעי ירוק אמיתי מפריח פרחים, על העציצה הזו שמפריחה שטויות כבר שלושה חודשים,עם געיית צחוק מזעזע שעוד לא ניצפה על מסכינו.

ווינר7

New member
סשן תכנונים ומזימות של שלישיית הרשע

השלישייה נכנסה לנסט לתכנן את מזימותיה והמצלמה
כמובן ישר עברה למקום אחר

התינוקי הבכיין
הפיליפינית ואיצקו הליצן

עד מתי רשעים יעלוזו ????
לא נחים לעלום בתכנוני רשע,רוע ורעל

moiya1

New member
איציק החייל הממושמע מקבל הוראות מהבוס מה לומר ולמי

המזכירה הסוגדת לבוס תני מסניפה כל משפט ורושמת טיוטה למקרה שתשכח כיצד להתנהל בהתאם מולו.
נחשו מי פה הסנשו פנצ'ו?

ראיתי ששי חי תני ואיציק נכנסו לנסט ומאז מראים לנו שיחות סרק.

מראים את אור את ברק את עומרי שי מיקה קסניה ... בשיחות סרק וכמובן חצאי מילים של רמזים שלנו לא ברורים... ומה שקורה בנסט חסוי לנו... ההפקה מנסה להעלים לנו את שי חי... זכותנו לקבל הסבר... היומהולדת של חבר של עומרי לא מעניין ובטח לא יביא להפקה SMSים... אז מה קורה פה??
מה גם שמאז שכרון החושים של השישיה מאמש גובלת ביהירות לא מוכרת... הם מדברים בהתרגשות ולכן בולעים מילים וזה משעמם אותנו... אז כל היום נראה רק את השישיה שחיסלה את האוכל החביאה את כל מה שנשאר כדי שחלילה השלושה לא יואכלו... מתעללים בהם בעליבות נוראה וההפקה מראה הכל חוץ מאשר את השלישיה... ואגב ברק.... מאז שנלקחה לו החסינות הוא מדבר בנשימות מאוד כבדות... לדעתי (אני קשורה לרפואה) יש לו בעיות נשימה וזה לא בריא... מישהו שיסביר לי מה קורה פה
כמובן שהמטבח מלוכלך לפי אור בגלל השלושה הצלחות מלוכלכות בגללם הכל בגללם.... ואף אחד לא מתקן.... אין לי אג'נדות אבל אני בעד צדק

MOKE13

New member
טוב לאחר ירדת האדרנלין מאתמול

מתברר שזה לא היה ערב כזה נוראה לשי חי העדר ממשיך להתעסק בו בצורה דוחה ללא כול פרופציה
זה רק יחזק אותו לעורך החודש הזה

למעלה