ואהוווה אהוווה הגפן
א איגרא רמה36 New member 8/3/16 #154 ינסה לעשות חיקוי עלוב ופתטי של המלך שלו ינסה להתעלות על הרשעות והגועל בעוד קצת רשעות וגועל, אין יותר מידי עניין בזה. זה יהיה משומש, שחוק ופתטי וזה יקבל הרבה סמסים, כצפוי.
ינסה לעשות חיקוי עלוב ופתטי של המלך שלו ינסה להתעלות על הרשעות והגועל בעוד קצת רשעות וגועל, אין יותר מידי עניין בזה. זה יהיה משומש, שחוק ופתטי וזה יקבל הרבה סמסים, כצפוי.
ו ווינר7 New member 8/3/16 #212 היה מרגש ומקסים בייחוד המפגש בין אור לאחותו של ברק המון רגש היה שם,אור דומעת וברק צופה מהצד ודומע גם אני הזלתי דמעונת רגע מאוד יפה ואנושי.
היה מרגש ומקסים בייחוד המפגש בין אור לאחותו של ברק המון רגש היה שם,אור דומעת וברק צופה מהצד ודומע גם אני הזלתי דמעונת רגע מאוד יפה ואנושי.
נ נעמיה10 New member 8/3/16 #82 זק חייב להמציא לשיחי במה חדשה לביטוי עצמי.אחרת הוא יתחרפן שם בזמן שנותר.
נ נעמיה10 New member 8/3/16 #118 כיאה לבן 7 ובן 70 בוזמנית.טיפול VIP מיוחד.מה לעשות?זה שיחי. לא פחות מזה.
ע עדגיל Well-known member 8/3/16 #99 מהכניסה עד אתמול לא הייתי כל כך מאושרת איך אפשר להכיל כזה אושר תוהה ושואלת שי מיקה שרק בשבוע שעבר חשבתי שהיא מלכה כשהלכה והטיפה לדודו מוסר על זה שצריך לתמוך ולתת תשומת לב לשי חי שיושב לבד עם תני
מהכניסה עד אתמול לא הייתי כל כך מאושרת איך אפשר להכיל כזה אושר תוהה ושואלת שי מיקה שרק בשבוע שעבר חשבתי שהיא מלכה כשהלכה והטיפה לדודו מוסר על זה שצריך לתמוך ולתת תשומת לב לשי חי שיושב לבד עם תני
פ פריינדלי New member 8/3/16 #136 שי מיקה טיפחה ופתחה אסטרטגיה ללכת מתחת לראדר..ולהמשיך להיות סתאםם. זה הצליח לה