שרשור צהריים
היום ה84 ב

אני שמח שהתעלפת מצחוק

כי שיחי מלא תוכן כרימון בשל , בכלל לא אובססיבי וצר מוח.
סתם אחד האנשים הכי לא וורסאטיליים רגשית, נטול יכולת הסתגלות מינימלית, אכזרי ומרושעף נכה רגשית ונפשית, אלים, משפיל, דוחה, חסר כל אישיות ברורה, כל תון שיוצא מפיו הוא מנטרות חסרות כל קשר למציאות.
הנה צחקקתי.

rachela8

New member
עומרי זה מזיק לך כל הרוע שיוצא לך מהפה מקווה שהאח

יראה לך כמה אתה מגעיל כי אחיך הטיפש לא אמר לך להפסיק עם זה זה רק לרעתך כמו לרעת אור וברק

את האמת? בושה של בני אדם. ירדו נמוך יותר מים המלח

אכן בני אנוש, בהחלט בני אנוש
בני אנוש
&nbsp
מהסוג השפל ביותר
&nbsp
אבל יודעת מה? אם זה מה שקינאה מסוגלת לעשות לאנשים, קטונתי

rachela8

New member
הם ממשיכים לדבר על שיחי גועל נפש שלא יתנו לו לפתוח את הפה

וכאילו הם ידרשו משהוא כדי ליצור מלחמה ,הם לא מבינים ששיחי לא מחפש מלחמה הם מחפשים מלחמה שלא תהיי עד שנפרק את קבוצת הזבל שאומרים הם 6 זה הרבה כוח נראה איזה כוח הם נבלות

אכן כך. אני מסמס רק בגמר או

במקרים מיוחדים ומעכשיו זה מקרה מיוחד אז יאללה שי חי תני ואיציק

עכשיו שלא יכולים להעמיד את שי חי

קרלוס ותני ישלמו את המחיר. מקווה ששי חי תני וקרלוס יעמידו את אותם זיבלונים אם לא חבל כי רק שלושתם יעמדו להדחה

fsociety

New member
ואיי לגמרי. צריך לפתח אפליקציה שאומרת מי נמצא עכשיו ב-26

kobeonline

New member

אני כבר ממזמן פרשתי
יותר טוב להתעדכן פה ולראות אם יש קטעים מעניינים של שי חי, לראות את המשדרים המרכזיים וזהו.
הם פשוט בלתי נסבלים.
אגב, גם אם הייתה אפליקציה כזאת שמודיעה מתי שי על המסך, מסכן מי שהיה צריך לעדכן, כי גם הוא היה יושב שעות ומסתכל על העלובים האלה עד ששי היה מופיע.
מצדיעה למי שמצליח לשבת שעות ולצפות בעמות האלה, תיהיו בריאים.

פונט3

New member
כנ"ל. סרטון היריקות והדריכה הזכיר לי את חתונת השנאה, מודה.

המשותף לשיחי ואיציק: 'תכנון' הרוע

כולם נופלים פה ושם בהעלבות ופגיעה באחרים, אבל שיחי ואיציק נהנים 'לתכנן' את זה. יושבים ומתכננים ושוקלים מילים רעות בקפידה, מתלבשים יפה ומסתרקים נהדר, הכל לקראת הרגע המענג - השפלת הזולת. הריר נוזל לאיציק מהפה על הזכיה הגדולה שנפלה בחלקו להעמיד בפומבי. 'אוהו מה אני הולך לעשות להם' הוא לוחש באוזנו של השטן.

Jason2

New member
כל הכבוד על ההשקעה

זו לא השפלת הזולת זו השפלה של אנשים שכל הזמן מקללים ומאחלים דברים שלא מאחלים גם לאויבים ומסיתים ללא הפסקה.

פיטנס1

New member
שפלה זו השפלה זו השפלה

ואתה יכול לתרץ את זה ב-101 תירוצים.
אפשר להגיב לכאלה שמעליבים או פוגעים בך, אבל לא במילים ששי חי בחר, או שאיציק מתכנן..
&nbsp
אה..שי חי לא מסית? טוב..

למעלה