הטוב
, הרע
והלא נורא
- סיכום השבוע שהיה

healerit

New member
כן. בסופרפארם יש

אם את סובלת ממחשבות מטרידות שלא מרפות אז קני רסקיו לילה. הוא מכיל תמצית שמתאימה לזה.

חוץ מזה, ממליצה מאוד על דמיון מודרך כדי לשחרר מחשבות ולהירגע. יש מלא ביו טיוב ואת מוזמנת לנסות גם את אלו שלי. למשל: https://m.youtube.com/watch?v=CwlciERzrlc

באתר שלי יש עוד קישורים ליו טיוב.

healerit

New member
המלצה קטנה-גדולה: רצוי לקחת את התמציות לפחות 4 פעמים ביום

בבוקר כשקמים ולפני השינה ופעמיים נוספות ביום. אפשר גם יותר - בכל פעם שעולות בך התחושות שתיארת.

גול29

New member
תודה

זה נשמע הרבה?
חושבת שזה ישרוד בתיק ?
קניתי אתמול וזה די עוזר, לא אכפת לי אם זה אפילו פסיכוסומטי

&nbsp

healerit

New member
בטח שישרוד

הבקבוק כהה וכל עוד את לא משאירה אותו חשוף בשמש או לאורך זמן בחום (למשל בתא הכפפות באוטו) זה לא אמור להתקלקל. שמים במים ברנדי לצורך כך.

וזה ממש לא הרבה. לוקחים לפי הצורך, כשמרגישים, אבל חשוב לפחות 4 פעמים ביום. ביחוד על הבוקר ולפני השינה.

מישהי סבלה מקנדידה במערכת העיכול בהריון?

גיליתי את זה עוד לפני והייתי בתהליך ניקוי שאי אפשר להמשיך בההריון. אני לא אוכלת דברים מקמח רגיל או סוכרים אבל כן את שאר הדברים( פשוט בלתי אפשרי לשמור בהריון).
אני פשוט סובלת בצורה מטורפת כי הפיטריה הזו בשילוב עם ההריון הופת אותי לסמרטוט בחצי שנה אחרונה.
בגלל שהתזונה לא מוקפדת מערכת העיכול שלי דיי סובלת, יחד עם תוצאות לא הכי מעודדות בתחילת ההריון אני עוברת תקופה קשה של תפקוד מינמלי.
בקיצור מקווה לשיפור...

healerit

New member
סבלתי שנים מקנדידה מערכתית

בהריון היתה לי קנדידה איומה בנרתיק. בגלל ההריון וסוכרת ההריון. איכשהו זה עבר לאחר הלידה.

למה שלא תתייעצי עם הנטורופתית שלך שתתאים לך תפריט מתאים להריון?
ממליצה לך גם על פרוביוטיקה של פמינה שלדעתי היא ממש טובה.

בראיה ההוליסטית שלי:
הקנדידה מייצגת מצב בחיים בו טפילים נוגסים בחיינו ואנחנו יוצאים מאיזון. אני מתכוונת לאנשים זוללי אנרגיה, שדורשים מאיתנו נתינה אינסופית ותשומי. כאשר נשחרר אנשים אלו או לפחות נשים להם גבולות ברורים, הקנדידה תיסוג מגופנו ונשוב לאיזון. כפי שבמערכת העיכול שלנו יש חשיבות גבוהה לחיידקים הטובים שתופסים את מקום הקנדידה, כך נכניס לחיינו במקום אותם זוללי אנרגיה, אנשים מתאימים לנו, שמטיבים עמנו, שכיף לנו איתם.

תחזיקי מעמד... אחרי הלידה המצב משתפר

shirel12341

New member
הריון או לא- דעתכן

בתאריך 26/12 קיבלתי וסת אחרונה. נכנסתי להריון שלא התפתח כמו שצריך ב10/2 נטלתי ציטוטק להוצאת השק מהרחם הדימום היה חזק והיו כאבים, אומנם כל התהליך היה נסבל ואחרי כ-10 ימים הדימום הפסיק לגמרי. ב24/2 עברתי ביקורת בבית החולים והרחם היה ריק (הטכנאית אמרה שאולי יש כמה קרישי דם שנותרו אבל זה מאוד נפוץ) וללכת לרופא נשים לראות שהכל תקין אחרי הוסת הבאה. פעם אחת בלבד קיימתי "משגל נסוג" עם בן זוגי בתקופה הזאת. עד היום, 6 שבועות אחרי הכדורים המחזור לא הגיע. עשיתי שתי בדיקות שתן ביתיות ושתיהן יצאו חיוביות, אבל פס מאוד חלש. מעבר לכך, בימים האחרונים אני חשה קצת בחילות וכאבים בחזה מה שאף פעם לא היה לי, גם לא לפני מחזור. לפני יומיים הייתי אצל רופא נשים שטען שהוא לא רואה כלום באולטרסאונד וגינלי והפנה אותי כמובן לבדיקות דם. בבדיקת בטא יצא -83 ופרוגסטון 10.6 הבטא מעידה על הריון כביכול, אך יכול להיות שזה בגלל הציטוטק עדיין לא התאפס פשוט? קראתי שהבטא צריכה להתאפס בערך חודש אחרי כבר. אצלי עברו 6 שבועות מה גם שלא קיבלתי מחזור ואומרים שבנטילת ציטוטק אחרי 4-6 שבועות צריך כבר לקבל מה אתן אומרות, יש מצב שזה הריון חדש??

פזית66

New member
לדעתי אלו עדיין שאריות כי הפרוגסטרון נמוך. אם היה הריון

חדש הייתי מצפה לפרוגסטרון של לפחות 30. לפעמים לוקח לבטא זמן להתאפס אחרי הפלה. אבל זה לא וודאי אז להמשיך כמובן לעקוב אחרי הבטא ולראות אם היא במגמת עלייה או ירידה.

סאנרי

New member
עגלות והתלבטויות

רקע: יש לי 2 ילדים בבית, כשאני אלד הם יהיו בני 4, ושנה ושמונה חודשים.
יש לי עגלת סייבקס שהתקלקלה, נגמרה לי האחראיות, ולא בא לי לתקן אותה כי אני גם ככה לא אהבתי אותה. אני חושבת שלשלב האמבטיה היא יכולה לתפקד אבל שלב הטיולון לא. כרגע אני משתמשת בטיולון אחר שקניתי בזול.
ועכשיו להתלבטות:
1. ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בא לי לקנות עגלה חדשה. חשבתי על בייבי ג'וגר, בלי אמבטיה (בגלל המחיר), ולהשתמש בהתחלה בסייבק. הצעות נוספות יתקבלו בברכה.
2. הפרש של 1.8 מצדיק עגלת אחים? אני גרה בישוב עם עליות וירידות, ואהיה בלי רכב צמוד בחופשת הלידה. אז אני אצטרך לפזר 2 ילדים ברגל כל יום, ולא נראה לי שיהיה קל אם הבת שלי תצטרך ללכת ברגל. גם אמא שלי גרה במרחק 5 דקות הליכה אז מן הסתם אני אהיה שם די הרבה. זה מייגע עכשיו, כשהבן שלי הוך ברגל, ונראה לי שאם אני אנה לעשות את זה עם 2 ילדים ברגל ייקח לי לפחות חצי שעה. אני יודעת שאפשר לקנות יד שניה בגרושים, אבל לא בא לי משהו ג'יפה, ולקנות משהו נורמלי, אפילו ביד 2, עולה לפחות 1000 שח נראה לי. מה אתן אומרות? לקנות או לא?

healerit

New member
מה עם טרמפיסט לבן השנה ו-8? יכול להתאים?

לבייבי ג'וגר יש טרמפיסט
השאלה אם הוא יכול להתחבר גם איכשהו לעגלת הסייבקס עם האמבטיה.

אגב, ביד2 יש אמבטיות של בייבי ג'וגר בזול ובמצב חדש כמעט. אני הצטערתי שלא קניתי...

סאנרי

New member
נוח ללכת עם עגלה עם טרמפיסט?

זה תמיד נראה לי לא נוח, כי הילד אמור לעמוד ביני לבין העגלה אז לא נוח לי לדחוף אותה. אף פעםלא ניסיתי....
אבל זה רעיון מעניין, לקנות אמבטיה יד 2 ולזרוק את כל הסייבקס

pinkkit

New member
כתוב שם שהטרמפיסט אסור לשימוש עם אמבטיה

ואפשרי רק עם טיולון אז לא יודעת כמה זה יעזור לך...
אבל באסה לשמוע על הסייבקס כי אני חשבתי לקנות אותה... אפשר לשאול למה את לא ממליצה?

healerit

New member
הנה רעיון

לדעתי אם התלמ בקיץ למשל, אז לא חייבים אמבטיה במידה וקונים טיולון שנשכב לזוית 170 מעלות. קראתי שהמהדרים מוסיפים גם קרש לזוית שטוחה יותר וכמובן מרפדים במזרן.
אני קניתי אמבטיה כי ילדתי בדצמבר ולא רציתי שבתי תהיה חשופה לרוחות.

ואז אפשר טרמפיסט.

לא יודעת אם הטרמפיסט נוח... אני מניחה שהפעוט לא כל הזמן על הטרמפיסט אלא בעיקר כשמתעייף.

למעלה