גם במקסיקו נראה לי.
היה אחד כזה באהבה מנצחת ואח"כ הם קראו גם לבן שלו על שמו..
יותר התפלאתי כי היית מצפה שיקראו למישהו לבן ישראל... ולא בקטע גזעני אני אומרת את זה! את מבינה למה אני מתכוונת..
המשך תגובות על הספיישל סיום:
ההופעה של גן.. יווו איזה מוזר לשמוע אותו שר בלייב את כל השירים שחרשתי עליהם! הוא שר כל כך טובבבבבבבבבב!!! ולמה ספציפית בחרת ב"הופעה" ביחיד? היו לו מלא הופעות לא?
יאו הוא גם מנגן על כל מיני כלים אהההההההההההההה
יאו הוא כמעט נישק אותההההההההההההההה אומיגאדדדדדדדדדד זה ממש נועז! כלבהההההההההההה היא בטח הבחורה הכי מאושרת בעולםםם עד עצם היום הזההה #$%%$$%#$%#$%#$%#$% איך היא נתלתה עליו חחחח עלוקה
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הסרטון של הנשיקה בהופעה %^%$^%$^%$^%$^$ מעניין אם זה גם היה כמו בסצנה, בלי לשון, או אמיתי אמיתי
בסרטון הבא ממש אהבתי שגבי לא מצליחה להישאר רצינית ומחייכת אבל למה לא הראו את הנשיקהההה? יאאאא היא בקהל איזה נסיכההה.. כל הופעה היא הייתה?
וואי איך הם יושבים ככה בתוך הקהל!!! את מיגל בכלל לא ראו
ג'ייסון הופיע בטלנובלה של טלמונדו?? לא ידעתי שהוא שחקן בכלל!
מיגל
הבחור רב כישרונות! רק לי זה נראה כאילו הוא מנגן על דרבוקה?
ג'ן ומיגל מדברים- חחחחחחחחחחחחחח עלק בהתחלה צעקו לו קרטינו חחחחחחחחחחחחחחחח וההיא שמצלמת "estoy rodeado" חחחחחחחח הוא ממש קאלט וואי.. אבל אני אף פעם לא מבינה מה הם אומרים בסרטון הזה
SECRETOS- הורידו את זה מהיוטיוב לאאאאאאאאאאאאאאא אבל אני רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת$%$%%$
גם את 12CORAZONES הורידו יש רק את המאחורי קלעים נו מה יהיה?
מזל שראיתי את זה כבר! מיטל שמת לנו את זה פעם לדעתי
El Diablo Se Confiesa- איזה רזה מיגל אחרי הסדרה! יאוו בזכות הראיון הזה ראיתי סופסוף את הקטע ההוא מהפרק הראשןו שכרמלו הורג מישהו, המוכר הזה? חח
יאאאא איזה סמלי ויפה שביומולדת של מיגל הם צילמו את הסוף!!!
מה זה הPALMERA שהם מדברים עליה בחלק ה1 בסביבות 09:00?
חחחחחחחחחחחחחח עלק:
המראיינת- עבדתם פעם ביחד?
מיגל- ג'נקרלוס היה המאהב של אשתי
ג'נקרלוס- אני הכרתי את מיגל דרך אשתו
מיגל- מה אני אמרתי??
ג'נקרלוס- אשתך דיברה עליך דברים טובים איתי
מיגל- אה יופי ג'נקרלוס אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו
אני מתה על האהבה בין שלושתם יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
יאאאאאאא חחח הפספוסים בסוף החלק ה1
איך ג'נקרלוס נדחף לכל השיחה! שואלים את מיגל והוא עונה! חחחח
חחחח הצחיק אותי שמיגל קורא למרטין אימבסיל ואידיוטה
אהבתי איזה יפה הם דיברו על אנג'י
במיוחד גבי!!!!
איפה החלק ה3?
((
טוב וואו כמה אפשר ביום אחד? המשך יבוא.. כל פעם שאני אגיב למישהי אני אגיב על המשך הספיישל חח סתם נראה
היה אחד כזה באהבה מנצחת ואח"כ הם קראו גם לבן שלו על שמו..
יותר התפלאתי כי היית מצפה שיקראו למישהו לבן ישראל... ולא בקטע גזעני אני אומרת את זה! את מבינה למה אני מתכוונת..
המשך תגובות על הספיישל סיום:
ההופעה של גן.. יווו איזה מוזר לשמוע אותו שר בלייב את כל השירים שחרשתי עליהם! הוא שר כל כך טובבבבבבבבבב!!! ולמה ספציפית בחרת ב"הופעה" ביחיד? היו לו מלא הופעות לא?
יאו הוא גם מנגן על כל מיני כלים אהההההההההההההה
יאו הוא כמעט נישק אותההההההההההההההה אומיגאדדדדדדדדדד זה ממש נועז! כלבהההההההההההה היא בטח הבחורה הכי מאושרת בעולםםם עד עצם היום הזההה #$%%$$%#$%#$%#$%#$% איך היא נתלתה עליו חחחח עלוקה
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הסרטון של הנשיקה בהופעה %^%$^%$^%$^%$^$ מעניין אם זה גם היה כמו בסצנה, בלי לשון, או אמיתי אמיתי
בסרטון הבא ממש אהבתי שגבי לא מצליחה להישאר רצינית ומחייכת אבל למה לא הראו את הנשיקהההה? יאאאא היא בקהל איזה נסיכההה.. כל הופעה היא הייתה?
וואי איך הם יושבים ככה בתוך הקהל!!! את מיגל בכלל לא ראו
מיגל
ג'ן ומיגל מדברים- חחחחחחחחחחחחחח עלק בהתחלה צעקו לו קרטינו חחחחחחחחחחחחחחחח וההיא שמצלמת "estoy rodeado" חחחחחחחח הוא ממש קאלט וואי.. אבל אני אף פעם לא מבינה מה הם אומרים בסרטון הזה
SECRETOS- הורידו את זה מהיוטיוב לאאאאאאאאאאאאאאא אבל אני רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת$%$%%$
גם את 12CORAZONES הורידו יש רק את המאחורי קלעים נו מה יהיה?
El Diablo Se Confiesa- איזה רזה מיגל אחרי הסדרה! יאוו בזכות הראיון הזה ראיתי סופסוף את הקטע ההוא מהפרק הראשןו שכרמלו הורג מישהו, המוכר הזה? חח
יאאאא איזה סמלי ויפה שביומולדת של מיגל הם צילמו את הסוף!!!
מה זה הPALMERA שהם מדברים עליה בחלק ה1 בסביבות 09:00?
חחחחחחחחחחחחחח עלק:
המראיינת- עבדתם פעם ביחד?
מיגל- ג'נקרלוס היה המאהב של אשתי
ג'נקרלוס- אני הכרתי את מיגל דרך אשתו
מיגל- מה אני אמרתי??
ג'נקרלוס- אשתך דיברה עליך דברים טובים איתי
מיגל- אה יופי ג'נקרלוס אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו
אני מתה על האהבה בין שלושתם יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
יאאאאאאא חחח הפספוסים בסוף החלק ה1
איך ג'נקרלוס נדחף לכל השיחה! שואלים את מיגל והוא עונה! חחחח
חחחח הצחיק אותי שמיגל קורא למרטין אימבסיל ואידיוטה
אהבתי איזה יפה הם דיברו על אנג'י
איפה החלק ה3?
טוב וואו כמה אפשר ביום אחד? המשך יבוא.. כל פעם שאני אגיב למישהי אני אגיב על המשך הספיישל חח סתם נראה