מאז ועד היום...
מה הספיקו השחקנים לעשות אחרי ירידת מלאך ושטן? אני אתייחס פה רק לשחקנים שיש לי משהו מעניין להגיד עליהם. אם בא לכם לדעת על מישהו שלא מופיע פה- רק תגידו ואני אוסיף
כל השחקנים שמופיעים פה המשיכו בטלמונדו, אלא אם מצוין אחרת.
ג'נקרלוס קנלה- אומנם מלאך ושטן הפכה אותה לכוכב גדול בעולם הלטיני, אבל 2 הנובלות הבאות שבהן כיכב לא זכו להצלחה. כשהסתיים החוזה שלו בטלמונדו, החליט לפרוש מעולם הטלנובלות ולהתרכז רק בקריירת השירה המצליחה שלו. בקרוב יוציא אלבום שלישי. לאחרונה זכה בPREMIOPS JOVENTUD בשיר השנה- I LOVE IT. כמו כן, ב2010 זכה בתגלית השנה בבילבורדס הלטיניים וב2011 זכה בPREMIOS LO NUESTRO כזמר פופ חדש של השנה. זו היתה הצלחה יוצאת דופן, כי הפרסים הם מחברת יוניביז'ן, המתחרה של טלמונדו, שמעולם לפני כן לא העמידה מועמדים של טלמונדו.
גבי אספינו- עד החופשת לידה הספיקה לעשות את הכישלון OJO POR OJO. לאחר שחזרה לעבודה, כדי לשתוכל להקדיש מספיק זמן לניק, הנחתה את התוכנית YO ME LLAMO USA , (מה שאנחנו הספקנו להכיר בארגנטינה כTU CARA ME SUENA). הנחתה גם את 2 טקסי הפרסים של טלמונדו, PREMIOS TU MINDO ב2012 ו2013. ממש לא מזמן סיימה את צילומי סנטה דיאבלה המצליחה.
מיגל ורוני- הספיק לשחק במס' טלנובלות, ביניהם CORAZON VALIENTE המצליחה, וגם לפתח יותר את צד הבמאי שלו עם ב2 טלנובלות, שבנוסף אליהן ביים גם את הפרקים האחרונים של סנטה דיאבלה וחלק מפסיון פרוהיבידה. כידוע לנו (אבל אולי שכחנו), מיגל גם ביים את הקליפ BUSCAME של ג'נקי. לאחרונה שחק בנובלה Marido en alquiler.
חורחה לואיס פילה- המשיך להיות שחקן עסוק ומבוקש בדיוק כמו קודם. היו לו תפקידים בולטים במס' טלנובלות, רובן מצליחות. 2 מהם תפקידים ראשיים, כאשר הנובלה האחרונה בכיכובו, LA PATRONA (השיבה הביתה בויוה), היתה ההצלחה הכי גדולה של טלמונדו בשנים האחרונות. כרגע מצטלם לEN OTRA PIEL שאמורה להיות משודרת השנה.
קרלה מונרויג- הספיקה לעשות עוד 2 טלנובלות ולשפוט בתחרות מיס יוניברס פורטו ריקו עד שיצאה לחופשת לידה. לאחריה הודיעה על פרישה מטלנובלות כדי להתרכז בגידולה של אמנדה. לאחרונה הנחתה את הריאליטי השבועי KIDS IDOL בפורטו ריקו.
רוברטו מתאוס (לאון)- גם הוא היה עסוק בלא מעט טלנובלות, רובם בטלמונדו אבל היו גם אחת ביוניביז'ן ואחת בRTI. הנובלה האחרונה היא סנטה דיאבלה. בנוסף הצטלם לסרט שעדיין לא יצא.
אנג'לין מונקז'ו- עשתה בטלנובלות עוד כמה דמויות מתוסבכות כמו שהיא אוהבת. התפקיד הכי בולט שלה היה בCORAZON VALIENTE והאחרון בDAMA Y OBREO (אהבת אמת שתתחיל בקרוב בויוה). השתתפה גם בהצגה הקומית LOS ANGELES SI TIENED SEXO בארה"ב וקולומביה, יחד עם בן זוגה השחקן אלכס חיל שגם הפיק וביים. העבירה איתו גם סנדאות משחק, בסדנה הראשונה
ג'ן בא לחזק.
כריסטיאן קראביאס (טופו!!!)- אחרי 2 תפקידים שוליים ברשת ונה-ויז'ן חזר לטלמונדו ושם קיבל שוב תפקיד זניח בעוד טלנובלה כושלת. בעיקר היה עסוק בתוכנית התרבות האינטרנטית שלו ושל סלים רוביאלס (סיסקו) VIDA MIAMI TV . חלק מהקאסט כבר הספיק להתראיין אצלו.
אסקייל מונטלט (כריסטיאן) - לפני מלאך ושטן היה שחקן די שולי, אבל מאז הפך לקבוע בטלמונדו (למעט גיחה כושלת אחת ליוניויז'ן). בין השאר היה לו תפקיד קטן בCV ותפקיד בולט למדי ב"האחים דל מונטה" . הנובלה האחרונה שלו היתה סנטה דיאבלה.
אווה טמרגו (אריאנה)- מלאך ושטן היתה עבורה חזרה לשורשים, לאחר שכבר צברה ניסיון בכל מיני סדרות אמריקאיות, ביניהם 9 שנים באופרת הסבון "תשוקות" (שודר אצלנו בערוץ 3, אני זוכרת אותה משם!). אחרי MSED היו לה 3 נובלות שוליות, ובשנה האחרונה שוב חזרה לטלויזיה האמריקאית באופרת הסבון החדשה והמצליחה The Haves and the Have Nots שבדיוק חודשה לעונה שניה, ובמגזין החדשות של רשת ABC . בנוסף לאלה היא גם אמורה להצטלם בקרוב לסרט טלויזיה.
ג'ימי ברנל (לוקאס) - המשיך עם 2 טלנובלות בטלמונדו ועוד אחת לא ברורה - את מהן היא סנטה דיאבלה. עשה גם 2 סרטים אמריקאים לא מוכרים. בשנה האחרונה הצטלם לסדרת נוער אמריקאית פנטסטית-קומית ונכנס לסדרה קולומביאנית שרצה כבר כמה שנים.
קרלוס אאוגוסאו מלדונדו (רונקו)- המשיך בנובלות עם כמה תפקידים לא גדולים מדי, האחרון בסנטה דיאבלה.
אנאודי לרה (מוצ'ו)- מלבד 2 טלנובלות, התמקד בעיקר בקריירת השירה שלו. קודם עם הלהקה LOCAL 34 (אני אהבתי!) עד שהתפרקו. ולא מזמן פתחת בקריירת סולו. בינתיים לא נראה שהוא מצליח יותר מאשר במשחק
סינדי לונה (ג'ני)- כמה תפקידים זניחים שלא שווים איזכור, אבל היחיד שמעניין הוא הופעת אורח לפני שנה ב"היפים והאמיצים".