ו
שרשור א-ח-ר-ו-ן

חניניתה

New member
מרטין היה מעולה בסצנות שלו בפרק!!

בעיקר הסצנה עם הציור, וכמובן גם אחרי זה שכל המתים רדפו אותו.

אני ממש לא מצליחה להבין איך הכתבה יצאה לאור! כולם שם כאלה גרועים!!! הם בחיים לא יתפסו את מרטין ככה. אני לא מאמינה שמרטין- בנאדם אחד, יותר טוב מכל אלה ביחד. וכל אלה הכוונה לעורכי דין, פושעים לשעבר, בלשים, שוטרים.. מרוב שיש כל כך הרבה אנשים שמנסים לתפוס אותו אף אחד לא מצליח. הם רק מעבירים אחראיות מאחד לשני ולא מתקשרים ביניהם. שמישהו ייקח כבר אחריות!! ממי תבוא הישועה?!

ואיי מאוריסיו- בהחלט לא זיהיתי אותו.

LiaTuSh18

New member
ותגובה לשרשור האחרון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי רצחתתת אותי עם הסדינים האדומים! איזה סדרה של מסריחים חחחחחחחחחח
אהבתי את הסרטון שגבי מתחרפנת

איפה חן בכל הסיפור הזה???

LiaTuSh18

New member
יש לה נטייה להיעלם לפני הסוף?

אבל נראה לי שהיא ראתה עם חבר שלה והם הלכו לישון והיא תגיב מחר.. מילה זה מילה אצלה!

חניניתה

New member
תודה שאת מאמינה לי אחרי שלא עמדתי במילה שלי

עם טקסי.
ראיתי פרק אחד בסופש ולא שניים.

LiaTuSh18

New member
בסדר...שניה לפני תקופת מבחנים זה קשה

וגם לא היית בבית בסופ"ש, לפעמים יש אילוצים.. אני עדיין מאמינה בך!!!
עכשיו שאין לנו מלאך ושטן (
) נתחיל לתת קצב עם טקסי.. למה היוטיוב הורג אותי עם הספויילרים

חניניתה

New member
כן! יש מלא ספוילרים ביוטיוב..

אני ממש מנסה להיזהר מהם אבל ללא הצלחה. לרוב אני מנסה לשכוח מהספוילר שנחשפתי אליו.

חניניתה

New member
אני פה אני פה!

קודם כל אני חייבת להגיד שכל כך רחמתי על הנסיך. ממש כאב לי עליו!
הבנאדם היחיד שהוא סמך עליו זאת אדה ובסוף היא זאת שמכניסה אותו לכלא. והיא שיקרה לו כל הזמן, היא לא באמת אהבה אותו.
הגיע לו אבל הוא היה ממש מסכן.

גם על מרטין ממש ריחמתי. ברור שהגיע לו כל מה שקרה לו ויותר אבל שכל החיים מתנפצים לך בשנייה אחת- מתפוצציםפ היישר בפרצוף זה כואב. 20 מיליון, אנחל חי, ואמא שהתאבדה..

נשאר עוד פרק אחד ומייק וסילבנה עדיין לא ביחד? הם לא כאלה חשובים בשביל למשוך את זה עד הפרק האחרון. אולי הם בכלל לא יחזרו? חחח זה לא נשמע לי הגיוני אבל האמת שגם ממש לא אכפת לי.

כשמרטין גילה שהציור זה של אנחל הוא היה משוגע! הוא שיחק שם ממש טוב! הוא היה מטורף לגמרי. פחדתי שהוא ישבור את המצלמה ואת הטלוויזיה שלי! חח

רק עוד פרק אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני לא מאמינה שהסדרה שוב נגמרת לי

חניניתה

New member
מוסיפה קצת..

ההתאבדות של גרסיאלה הייתה קיצונית! מילא להתאבד (זה לא מילא אבל נגיד) אבל בכוונה שנייה לפני שמרטין בא אליה כדי שהוא יראה אותה. אני לא ידעתי שהיא ממש רוצה להעניש אותו!! להתאבד כמה דקות לפני שהוא בא כדי שבטוח הוא זה שיראה אותה תלויה- זה ממשש להעניש.

LiaTuSh18

New member
אני לא חשבתי על זה ככה

לא נראה לי שהיא עשתה בכוונה.. או שכן?
להיפך, היא ישר צלצלה למוקד שניה לפני שהיא עשתה את זה.. אולי כדי שישר יבואו לקחת אותה והוא לא יספיק לראות? אבל בעצם גם למה היא חיכתה עד הרגע האחרון? וואלה יש בזה משהו לא יודעת
מה שכן אני עוד בצפייה חשבתי לעצמי שזה ממש מפגר מצידה שהיא צלצלה אליהם, הם יכלו עוד לתפוס אותה חיה ולהציל אותה..

niviri

New member
בטח שזה היה בכוונה

היא אמרה משהו ב180 על זה שהיא עוד הולכת להפתיע אותו או משהו כזה (ואז כתבת שאת במתח מה היא תעשה). היא תכננה את זה כל הזמן ובכוונה חיכתה לרגע האחרון כדי שהוא יבוא בזמן לראות אותה.
שאלה יפה בקשר למוקד.. אני מניחה שהיא לא חשבה על זה עד הסוף
ובטח הבינה שמרטין יברח בלי להגיד כלום, ורצתה שמישהו יטפל בגופה שלה.

LiaTuSh18

New member
OMG אז היא ממש מרושעת :|

ואם היא באמת רצתה שמרטין יראה את זה אז מה הקטע ישר לצלצל למוקד? הם יכלו לפנות אותה משם לפני שהוא ראה את זה!!

למעלה