ו
שרשור א-ח-ר-ו-ן

חניניתה

New member
ככה רציתי לראות אותם בסדרה!

שהוא מחזיק את הבטן! למה לא סיפקו לי את זה?
100 פרקים כפול 45 דקות כל פרק היא הייתה בהריון. לא יכלו לתת לי דקה מתוך זה שהוא מלטף לה בטן הריונית?

LiaTuSh18

New member
יפים שלי

תמונה הולמת ברמות על מיטל! רואה שסומכים עליך ואת מספקת תסחורה??

יש לי רעיון, אני אעתיק את התגובה שלי לכאן וששירן פשוט תמחוק תהודעה כשתוכל..

ואווו איזה פרק כמה מתחחחחחחחחחחחחחחח
באיזשהו מקום מזל שאני יודעת שמרטין ימות כי אחרת המתח באמת היה הורג אותי ובחיים לא הייתי יכולה להתאפק עד מחר בערב חח מספיק קשה לי כבר עכשיו! אבל זה מוריד מלא ממני שאני יודעת מה יהיה הסוף שלו.. אמנם לא יודעת איך הוא ימות שזה מה שמעניין אבל מה שהכי מעניין זה מה יקרה איתו ואני יודעת שהוא ימות ואנחל יחיה אז.. אפשר קצת להירגע חח
נתחיל:

טוב על ההתחלהההה הייתי עם פה פעוררר אומיגאד כשירו בסילבנה ממש הייתי בהלם!!!! זה היה מפחיד לאללה עד שהבנתי שיש לה אפוד.

אווווו המפגש בין דיאבלו ללאון!!!שמחה בשבילו על הקלוז'ר הזה למרות שהוא יכל להרביץ לו קצת יותר חזק.

רובלדו הזה אוךךךך איזה יצור מעצבןןן הכי מעצבן שיששששששש

כרמלו מת??? לדעתי זה ממש לא היה ברור, אני הייתי שואלת אתכן אילולא קראתי את התקציר אחרי שראיתי את הפרק ושם היה כתוב. מזל שיש תקציר. האמנם? לא. כי בתקציר היה רשום שאנחל מגלה שאמא שלו התאבדה. בהתחילה ממש נלחצתי ומה זה הספוילר הזה ומה קשור אספרנסה מתאבדת ומהר מאוד הבנתי שהם התבלבלו וזה מרטין מגלה טוב, ולנושא הזה נגיע מאוחר יותר

ממש התפלאתי על וירחיניה, איך גם היא לא רוצה ללכת לשם לראות את מרטין נתפס? לא שזה רעיון טוב מלכתחילה כן? ברור, אבל ממתי הם חושבים בהיגיון? הם אנשים אמוציונלים..קיצר, היא מהתחלה הריחה שמשהו מסריח במרטין, היא תמיד שנאה אותו למרות שאף אחד לא רצה להקשיב לה, ומרטין עשה לה המווון נזק בתכלס. הוא פאקינג הרג את אבא שלה, העיף את אמא שלה מהדירה, נישל אותם מכל הנכסים שלהם והשאיר אותם חסרי כל כמעט, שלח את מאוריסיו שיסמם אותה ובגללו היא עברה טראומה נפשית מאוד קשה וחטיפה, ולקינוח הכניס את בעלה לכלא בערך שלוש שניות אחרי שהתחתנו. אם שכחתי משהו אז צרפו אותו.

איך מרטין יכל בכלל לחשוב על לפתוח את הטלוויזיה עם כל מה שקרה לו?? כן, אני חייבת להגיד שכל הקטע הזה שהוא בבית ומתחרפן מהחשבון בנק וזה היה ממש טוב ואמין ונלחצתי מהצפייה בזה אפילו חח, אבל עדיין.. משהו כל כך גדול קורה לו והוא אשכרה מקשיב למה שרובלדו אמר ואז עוד פותח טלוויזיה כאילו לא גנבו לו עכשיו 20 מליון דולר??? ואני חייבת לציין בהקשר לתכנית (הלא אמינה בשיט)- איזה חתיך אנחל בתמונת כלא שלווו
אז הנה מרטין יודע הכל. כל כך מגיע לווווווווווווווו זה הדבר שהכי חשבתי עליו בכל הקטע הזה! איזה כיףףףף הוא רואה שעשו עליו קנוניה ושכל מה שהוא חשב שאמת הוא שקר, כולם צחקו לו בפנים, הבלון התפוצץ!!! לא הבנתי מה זה אומר ה"עד הסוף.. עד הסוף.." הזה שהוא אמר..

מנואלה- רזה מתמיד. ממש מרזה אותה הריון.

גרסיאלה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! איזה סצינה מפחידה אלאיסטור היא הייתה חייבת להתנדנד שם כל כך הרבה זמן %$% ומי זה היה שדיבר למרטין כשהוא היה בחדר שלה???
אוקיי ואז הוא מתחרפן לגמרי. סצנה חזקה בטירוף. קצ'ורינה חזרו!!! אבל מי זה היה שאחריהם???

אווו חיכיתי למפגש בין אדה לנסיך!!! מסכן קצת האמת :(( ריחמתי עליו..

איזה דביל אוריבה!!! עוד מהפרק הקודם חשבתי את זה אבל לא ידעתי אם הוא שיקר לגבי מיאמי או לא , אז עכשיו שהתברר שלא אני יכולה להגיד- איזה דביל אוריבה!!!! על ידי זה שהוא מוליך אותם לרומרו הוא מפיל את עצמו, מפגר! אם הוא היה שולח אותם לחפש בטיזינבי הוא היה מציל גם את עצמו אולי, לפחות היה לו הרבה יותר סיכוי!!! אניוואי מגיע לשניהם להירקב ביחד רצוי באותו תא.

למעלה