הולך להיות ארוך...............
יופי, עכשיו אוסוולדו מאיים על רובלדו שהוא יתבע אותו, באמת?
חחח עאלק אנחל עם המוח הקרימינלי שלו חושב שמרטין אישר את הטיסה רק כדי להטעות את המשטרה כי זה מה שהוא היה עושה. חמוד. אבל מרטין לא עד כדי כך מתוחכם, הרי הוא אישר כי באמת התכוון לטוס בטיסה הזאת עד שגילה את האמת...
לא הבנתי איך אנחל הצליח לנחש באיזה טיסה מרטין יוצא. הוא התקשר לנציגה של החברה הפרטית וביקש ממנה את כל הטיסות שיוצאות היום, ואיכשהו כשהיא אמרה את הטיסה הזאת של מרטין- לאנחל היה ברור שזה זה
איזה עימות אדיר ין האב לבן
אהבתי שאנחל מדבר על כל מה שמרטין לימד אותו, ואת הסגירת מעגל שלו למה שמרטין אמר לו אז שהרבה ממה שהוא זה בזכותו ועכשיו אנחל יודע על מה הוא מדבר מאשר את זה.
למה מרטין חייך כזה חיוך מרוצה כשהוא עלה על הגדר? גם לפני שהוא ראה את האש, איך בדיוק הוא חשב שהוא יכול לצאת מזה?!
איזה דוחה הוא היה כשמת
ולעומת זאת, איזה חתיך אנחל
חבל לי מאוד שמרטין לא נכנס לכלא. במיוחד שאנחל הסביר פעם שהוא רצה להרוג אותו אבל הבין שכלא זה עונש הרבה יותר קשה. וזה כ"כ נכון וזה מה שהגיע לו וגם לאנחל הגיע את הסיפוק הזה
היתה סצינת וירחינואלה מקסימה אחרונה, אחרי שמנואלה אמרה שהיא דואגת לאנחל, וירחיניה הניחה את הראש שלה על הכתף של מנואלה
ופעם אחרונה, אני רוצה לציין שהשיער של וירחיניה מושלם!
חלק ב':
הסצינה של רונקו ומוצ'ו פוגשים את לאון בכלא היתה ענקית! הייתי מצטטת ממש כל משפט ממנה אם היתה לי סבלנות
משהו מאוד מוזר קורה. וירחיניה בהריון, שזה סבבה, ויש לה בטן
למה גדלה לה הבטן? זה קשור איכשהו להריון? אני לא מבינה את זה
מה היתה הסצינה התקועה הזאת שמריסלה מבקשת אישור לצאת מוקדם למשהו אישי, איך זה קשור לחיים
ישששש אנדרס עו"ד
"אתה לא חדל לעבוד גם בסופי שבוע, הורסיו" דייייייי אין מצב!!!!!!!!! וואו אנדרס באמת עשה איתו את הבלתי אפשרי...
ג'ימי: "היום הולדת של הבן של אנחל" סליחה?? מה עם מנואלה???
ולמה פרדי לא מוזמן?!
איזה חמוד דניאל
מה זה מאיפה ג'ן הספיק לגדל ככה זיפים
זה מחדל חמור שאין כדוגמתו שאנחל קיבל זיכוי מוחלט ונמחק לו לגמרי האישום הפלילי!!!! מבחינת החוק הוא עבר על החוק נקודה. ואת בית המשפט לא אמור לעניין שלאון סחט אותו, כי מבחינה חוקית הוא היה צריך לדווח על זה ולא לזרום איתו. אפשר להבין אותו ולהתחשב וכן, בטח שזה נחשב נסיבות מקילות והכל, אבל מכאן ועד למיחקה טוטאלית של כל האישומים??????? לא מקובל
ואם כבר, אז למה לא גם לטופו, שהיה לו עוד שוד אחד פחות מאנחל?
וגם זה שג'ימי הפך לקפטן דפוק. השוטר שהכי שם קצוץ על החוק
ואם נכנסנו לזה, אז לא אהבתי את הסיום, היו יותר מדי דברים פתוחים, להלן רשימה קצרה:
- אש"ט: נתנו לו בסוף כסף? כמה זמן הוא עוד המשיך לגור אצל טופו? למה לא ראינו אותו מת?
- רובלדו: אולי מת בשבילו זה מוגזם, אבל לפחות בכלא! שיראו שבאמת אוסוולדו תובע אותו והוא משלם על ההתערבות המציקה שלו.
- מייק וסילבנה: בשביל מה סבלנו אותם חצי טלנובלה עם כן מחויבות-לא מחויבות- אוהבת-לא-אוהבת-את-אנחל אם בסוף בכלל לא היה איך הם השלימו?!?!
- סילבנה ואריאנה ולוקאס: פעם אחרונה הם דברו על זה שסילבנה בטח לא תקבל יפה שהם רוצים לגור יחד וצריך לספר לה את כל האמת... נו???
- אספרנסה: אז היא אף פעם לא ראתה את הנכד שלה?
כמה אנחל בכלל היה איתה בקשר במהלך השנה הזאת? למה לא זרקו איזה הסבר על למה הם לא התראו עד עכשיו?
- ג'ני: מה עלה בגורלה?
זה מה שעולה לי כרגע, אבל היו וד דברים שהיו חסרים לי.