ו
שרשור א-ח-ר-ו-ן

niviri

New member
חחח אני לא מופתעת שאת לא זוכרת

מה קרה עם מייק וסילבנה, ואחרי שתראי את הפרק בטח גם תביני למה (ואני חייבת לציין, יחסית לכאלו שלא אכפת לך מהם, את מזכירה אותם די הרבה
)

LiaTuSh18

New member
"זה שיר פרידה..."

עצוב לי, נשבעת שעצוב לי והלב שלי מכווץ.
אז... וואו... איפה להתחיל? אני אתחיל בפרק עצמו כי בדיוק ראיתי אותו והכל מאוד טרי.
אני חושבת שהסיכום של הפרק הזה הוא שאני מרגישה המון המון נחת ויחד עם זאת עצוב לי.

טוב אז ההערה הראשונה היא בנימה הומוריסטית, ככה לשבור את המורבידיות...
מייק ה-ר-ג אותי איך שהוא נכנס לדירה של מרטין והתחיל לצעוק:
מרטין אסרוווווווווו!

מרטין אסרווווווווו

וואי ראיתי את זה פעמיים מרוב שזה הצחיק אותי!!! הצורה שבה הוא צעק חחחחחחח

הפ"ב של אנחל היה נראה לי קצת הזוי... הוא היה כל כך במתח מזה שהוא הסתתר מפני מרטין בכנס ההוא, מה הסיכוי שהוא יזכור את השיחה שהייתה למרטין עם הטייס? מילא במעומעם, אבל ממש לזכור את השם של החברה? נו טוב.. חח
מה שכן, וכבר מיטל אמרה את זה כמה פעמים, שמה שיפה בסדרה הזו זה שדברים שנראים כל כך לא משמעותיים בסדרה הזו מתגלים כסופר חשובים בסוף! עוד פלוס של הסדרה שהיא לא צפויה וטלנובלית קלאסית, שתמיד מבינים שמשהו הוא רמז למשהו אחר וכו'.. אדיר!

איך הם נתנו לאנחל ללכת לחפש את מרטין בכזו קלות??? מנואלה הכי הדהימה אותי היא הייתה אדישה משהו מטורףףףף!!!! ממש תודה שבסוף היא אמרה "מדאיג אותי מה שאנחל עושה.. הוא עלול לסכן את עצמו" את חושבת???? -.-

איזה אנגלית יש לג'נקרלוסססס הוא הורג אותי
אני חושבת שהוא וגרסיאלה השם יקום דמה דיברו הכי טוב אנגלית בסדרה! וירחיניה מקום שני (וגם מוצ'ו מעולה אבל הוא לא נחשב :p)

למהההה למההה למההה אנחל וג'ימי לא הודיעו למשטרה שתבוא אחריהם ותגבה אותם בוילבורי?!?!? איפה השכל?!?!?! שניהם לא שוטרים בכלל! אם אנחל היה יורה בו היה בלאגן ואם ג'ימי היה יורה בו גם לו אין רשות לעשות את זה כי הוא לא שוטר, רק במקרה של הגנה עצמית כמובן אבל בשביל מה להיכנס עוד פעם לחור השחור הזה?!?!

התפלאתי על מרטין שהוא בחר להתרפס לאנחל במקום פשוט לירות בו
אבל אחר כך הוא חזר לעצמו.

פאקקקקקקקקקקקקק איך נבהלתי כשהוא ירה בג'ימי גאד, כמו עם סילבנה, התקף לב! השם יברך את האפודים האלה חחחחח

אמאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מוות מזעזע היה למרטין. אני שמחה שאנחל לא לכלך את הידיים שלו ברצח ושזה קרה לבד. היה ממש מזעזע, כמו המוות של אמא שלו, וגם של אחיו בעצם. המשפחה הזו נפלה כמו זבובים...אבל שוב, הייתי שמחה יותר אם הוא היה נרקב בכלא...

ואז נגמר כל החלק שבו הייתי במתח אטומי ובקושי נשמתי ועברנו לחלק השני.. אההה..

איייייייייייייייייייייייייייי איזה יפה הייתה הלידהההההההה גכלחיגכלחיחכגילחשכדך %$^%$^#$%^$^$%^ יפים כאלהההה חמודיםםם!!! ואז כשצילמו את הבית שלווווו את הצעצוע של הילדדד את התמונה עם הכף רגל אתן לא מבינות איזה צמרמורת הייתה לייייי כל השיערות שלי סמרו!@!!! והם התחתנוווווווו אאאאאאאאאאאא

יאאאא הקפיטן חייי=] אני שמחה, אני אוהבתותו. חחחח בהתחלה ממש התלהבתי שהוא הקפיטן החדש ואז חשבתי לעצמי שזה ממש מופרך שנתנו לו אחרי שכל הסדרה הוא הלך נגד החוקים, הרביץ למאוריסיו פעמיים מכות רצח ועוד מליון דברים שהיה אסור לו לעשות
אבל נו טוב נפרגן לו, רק שלא ישכח לפנות זמן לאישה!!

וכל הזמן הזה שמראים מה קורה הלאה (החלק האהוב עליי בכל סוף של סדרה) אני רק חושבת איפה וירחיניה איפה וירחיניההה והנה היא צצהההה כמו שצריך, כמנהלת התאגיד החמודה והנעימה, וישר שראו אותה חשדתי שמסתתרת שם בטן, ובעיקר קיוויתי.. ואכןןןן יאאאא וירחיניה שלנו בהיריון!!!! בהתחלה חשבתי שמוזר, כי עד שהיא נשיאת התאגיד היא מלחליטה להביא ילד? אבל זה בטח חלק מהשינוי שלה, עכשיו היא שמה בסדר העדיפויות את המשפחה שלה.

טוב מוצ'ו הרג אותי חחחחח "לאון, נבוא לבקר אותך עם בנינו, עם נכדינו"

איזה יפה דניאלללללללללללל אאאא אשכרה מצאו ילד שנראה כמו הבן שלהם! בעיקר של אבא שלו
איזה שם אהבתיייי!!ההסצינה האחרונה הייתה ממש חמודה ומחממת לב! הרבה הרבה נחת

ועכשיו כמה מילות פרידה בנימה יותר אישית.
בנות, אני כל כך מודה לכן שהתעקשתן שאראה איתכן את הסדרה. באמת שזו הסדרה הכי הכי טובה שיש ונהניתי מכל רגע!!!! ואחת הסיבות שהכי נהניתי זה בגללכן. צחקנו ביחד, התרגשנו ביחד, התווכחנו, ערכנו דיונים והיה הכל מהכל. אני יודעת שעיצבנתי אתכן עם האובססיה שלי לספויילרים ועם האובססיה שלי לגלות ספוילרים (
) אבל אני מקווה שבסיכום הכללי יותר נהניתן איתי מסבלתן איתי. אני מתארת לעצמי שזה הכי כיף בעולם שאתה מנסה להלהיב מישהו על משהו שאתה ממש אוהב, במקרה הזה על הסדרה, ומצליח לך בגדול כמו שהצליח לכן איתי. אז באמת לא נגמרת כאן רק סדרה אלא גם תקופה של שלושתינו ביחד וזו תקופה שאני אף פעם לא אשכח, תודה לכן!!!!

ועכשיו אני רוצה לדבר על כמה שאני גאון
חחח סתם אתמול נכנסתי למצברוח נוסטלגי והסתכלתי אקראית על כמה מהשרשורי צפייה הראשונים שלנו ושמתי לב לכמה דברים שעליתי עליהם ממש בהתחלה ואני רוצה להתלהב מזה :p
כבר בשרשור של 3 הפרקים הראשונים עליתי על זה שמרטין הוא יירו והבוס של אנחל

עליתי על זה שכריסטיאן הומו
ניחשתתי שלסילבנה יהיה משהו עם אנחל ישר על ההתחלה
וגם שמנואלה בהיריון כשהתחילו להיות לה בחילות (טוב, לא כל כך קשה.. בכל זאת טלנובלה
)\
אז כפיייייייייייייים (רגב, 2013)

niviri

New member
אם הורסיו הצליח להיזכר בכונן הוירטואלי...

למה שאנחל לא ייזכר בחברה?

באמת למה הם לא הודיעו למשטרה?
מילא אנחל, היה לחוץ לתפוס את מרטין בעצמו. מילא ג'ימי, היה לחוץ להשיג את אנחל. מה הורחינואלה שחיכו בינתיים בדירה כמו גלמים?? מנואלה מודיעה שהיא דואגת לאנחל- אז למה שלא תעשי משהו בקשר לזה???

והזכרת לי עוד משהו ששכחתי להגיד!
מרטין חיכה יותר מדי בסבלנות שהמטוס יהיה מוכן, בכלל לא נראה שהטריד אותו שהמשטרה מחפשת אותו בינתיים ועלולה לבוא בכל רגע
וגם אנחל נראה רגוע מדי עם האקדח מכוון לרקה שלו.....

אנחנו ממש שמחות שראית איתנו
מעבר לזה שבטח זה כיף למכר עוד מישהו, את הוספת המון!!!!!!
ואני מצטערת על כל מה שספיילרתי לך, וגם על כל מה שלא אני ספיילרתי לך. שמחה שלמרות הכל היתה לך חוויה טובה

קבלי ח"ח על הדברים שחזית

חניניתה

New member
חחח נכון!! איך שכחתי את מייק בדירה של מרטין..

ממש נקרעתי מזה! הוא היה פתאום בעל פוזה! חחח

את בטוחה שלג'ימי היה אפוד? משום מה חשבתי שהוא קיבל חצי כדור ביד או כמו שהם אוהבים להגיד שריטה מהכדור.. ובגלל שהוא כל כך גיבור הוא המשיך כרגיל מבלי שהכדור יפריע לו. אבל יותר הגיוני שהיה לו אפוד ואת צודקת.

אני חושבת שלוירחיניה עוד יותר אין זמן לג'ימי מאשר שלג'ימי אין זמן לוירחיניה. לנהל תאגיד (שהיה כושל עד לא מזמן), ולתת לעובדים חופשה מתי שבה להם- נראה לי היא צריכה לעבוד שעות נוספות..חחח

יאאא איזה חמודה את!!!!
גם לי היה ממש כיף לראות איתך!!!
זה היה מוזר לראות את זה ממבט של יודעת, ולראות איך את מגיבה לדברים בפעם הראשונה (למרות שבתכלס היו דברים שהצליחו להפתיע אותי שוב). היה כיף לראות את ההתלהבות שלך וזה הזכיר לי את ההתלהבות שלי בסבב הראשון..
אני ממש שמחה שנהנת מהסדרה ואיתנו!
ותודה לשתיכן שסבלתן את כל העיכובים שלי!!!
לחיי עוד הרבה סדרות ביחד!!!!

niviri

New member
לא קיבלתי כלום

על התגובה שלי (זאת שממש מעל חן)...
אבל את לא חייבת בכוח, כן?

LiaTuSh18

New member
וואי שמעי...

ממש זכרתי את ההודעה שלך וזכרתי את מה שהגבתי לך!!!! כנראה שתכננתי תגובה מסויימת ולא הוצאתי אותה לפועל או משהו
אבל נשבעת לך שאני ממש זוכרת את זה!!!! שרציתי לכתוב כפרה עליך וזה וזה ושממש אין לך על מה להתנצל רק עזרת לי עם זה כמו שאף אחד אחר לא היה עושה בשבילי חח

niviri

New member
חחחח טוב כמו שאומרים- העיקר הכוונה

(עכשיו כשאני יודעת שהיתה כזו
)

חניניתה

New member

היה לי ממש כיף לראות איתך שוב את הסדרה!
ואת כל הפרטים הקטנים האלה שאת זוכרת אומנם גרמו לי להרגיש סנילית אבל זה תמיד עזר בשביל לחבר קצוות.
אם לא את בחיים לא הייתי יודעת על הרקדנית הנעלמת

וכמובן תודה על כל הידיעות על החיים האמיתיים של כולם. (כלל אאוגוסטו- למרות שהוא מסדרה אחרת).

צריך למצוא סדרה חדשה

niviri

New member
אווווו

גם לי היה כיף! זו בעצם הסדרה היחידה שראינו יחד....
יאללה, תראו סנטה דיאבלה ונדבר על כמה שזה גרוע

מצטערת אם עודדתי יותר מדי את תחושת הסניליות, מקווה שברור לך שאת נורמלית (האמת שיש הרבה סדרות שאני לא זוכרת לגביהן, פה זה מיוחד!)

LiaTuSh18

New member
כן ויש לזה כמה סיבות

קודם כל לא ידענו שאת רוצה!
דבר שני איפה את ואיפה אנחנו, אנחנו בסך הכל בפרק הראשון ולא יודעת מה יהיה הקצב שלנו.. הפערים עצומים!
דבר שלישי כבר הבהרת את עמדתך שאת ממש מאוכזבת מהטלנובלה....

אני אעתיק לך תשיחה את יודעת איפה

niviri

New member
דבר ראשון, לא בדקתן

דבר שני, אני עדיין זוכרת מההתחלה...
דבר שלישי, זה סיבה מצוינת לדון איתי כדי שיהיה לי יותר כיף לראות!!!

למעלה