ו
שרשור א-ח-ר-ו-ן

חניניתה

New member

איך הסדרה עוזבת אותי שוב בפעם השניה?!?! לאאאאא!! למה????
מחר אני מוכנה להתחיל לראות שוב! בטח בתקופת מבחנים אני כבר אראה את כל הסרטונים של אנחל ומנואלה.

טוב אז בקשר לפרק.. למה זה לאנגמר בחתונה?!?! אני פתאום חשבתי על זה שלא היה חתונה של אנחל ומנואלה?!? איזו מן טלנובלה זאת? הם רצו להיות "לא טלנובלית" עד הסוף! אבל ממש עד הסוף ולסיים בלי חתונה. ממתי מסיימים בלי חתונה? אנחנו יודעים שהם נשואים רק בגלל שאנחל אמר בראיון שאשתו והבן שלו מחכים לו בבית..

הבטן של וירחיניה.. ענקיייייית. זה פיצוי על זה שלא ראינו אפילו סצנה אחת את מנואלה בהריון.

הסצנה האחרונה הראו את דניאל בן שנה, והראו גם את ג'וניור- שנראה בדיוק בגיל של דניאל. הוא אמור להיות כבר בן איזה שלוש לא? איך עדיין טופו מרים אותו כמו תינוק.
אגב טופו, וואוו הוא היה שווה בפרק- איך שהוא היה לבוש במשטרה. הולם אותו מכופתר ועניבה

למה אנחל יצא לבד מהבית כשג'ימי היה חדר ליד? לא היה עדיף שהם יסעו ביחד למרטין?

אהבתי את השיחה בין מרטין לאנחל- שיחת אבא/בן צינית.

לחבר שלי ממש אבל ממש הפריע שאנחל וג'ימי לא עזרו למרטין כשהוא נשרף למוות. בדרך כלל טובים נשארים טובים עד הסוף, והם גם יעזרו לרעים כי הם טובים. אנחל וג'ימי עמדו שם ולא הזהירו את מרטין ממה שהולך לקרות לו (למרות שהם הבינו), וכשהוא נשרף הם עמדו שם והסתכלו עד שהוא באמת מת. אני לא החלטתי מה אני חושבת לגבי זה- אם הם היו צריכים לנסות לעזור לו או לא. או לפחות להביע נכונות לעזור.

הזכירו את אספרנסה. למה עכשיו היא לא באה לארה"ב. גם לבקר היא לא יכולה? לא נותנים לה להכנס לארה"ב בגלל שהיא הייתה פה בלתי חוקית במשך הרבה שנים? טוב, לפחות מתכננים לנסוע אליה- באמת הגיע הזמן שאנחל יראה את אמא שלו. הם היו כלכך קשורים אחד לשני, ממש בלתי נפרדים ומאז שהיא עזבה הוא לא חושב עליה, וגם עושה רושם שהוא לא צריך אותה.

היה חשוב להראות לנו שכולם מאושרים. אפילו מריסה! ביקשה מוירחיניה לצאת מוקדם היום והיא הסכימה!!- עם מרטין זה לא היה קורה. חחח

LiaTuSh18

New member
חחח גמני חשבתי את זה!!

בעולם אידיאלי בלי בעיות של חוסר זמן וזה, עכשיווו אני מתחילה מחדש!!!!
מעניין אם גם כמוכן אחרי צפייה שניה אני עדיין אהיה ככה.. נראה שכן! חח
כן ממש מבאס שלא הייתה חתונה ואותי יותר ביאס שלא היה לה בטן ופתאום היא ילדה :( רציתי לראות אותה הריונית...
חחחחחחחחחח תכלס נראה לי וירחיניה בהיריון בשביל שתיהן

מההה הגזמת ג'וניור היה מגודל רצח!!! הוא נראה לפחות בן 3!
כבר סיכמנו שבכל מה שקשור לתפיסת מרטין לאף אחד מהחבורה שם אין מוח...
אני גם אהבתי את השיחת אב ובן :] באיזשהו מקום היא הייתה אמיתית.
אני בד"כ הכי הייתי בדעה של חבר שלך כי זה האופי שלי אבל אולי אם הוא היה רואה את הסדרה מהתחלה הוא היה רואה את זה כמונו... לגמרי לא הייתה לי בעיה עם זה שהם עמדו והסתכלו.. כאילו ההסתכלות עצמה הייתה קצת סדיסטית אבל זה כבר הפרעה שלהם מה איכפת לי . העניין הוא שמרטין ברח, אז ממילא ג'ימי היה חייב לירות בו כדי לעצור אותו, והירייה הייתה פוצעת אותו במקרה הטוב והורגת אותו במקרה הרע (או יותר טוב?) והוא ראה שזה כבר בלתי נמנע שהוא הולך להישרף ולהתפוצץ כי המים זזו בקצב כל כך מהיר אז מה כבר הם יכלו לעשות? הוא אפילו אמר לאנחל שלא ירה בו כי אין טעם במילא הוא ימות.. למרות שאם הם היו אנושיים לירות בו היה יותר טוב מלהישרף למוות.. אבל נו...זה מרטין אז זה ממש בסדר.. חח
לאספרנסה אסור להיכנס לארה"ב! מזל שעכשיו בזכות מנואלה אנחל חוקי אז הוא כן יכול.. אבל למה הוא חיכה שנה לטוס אליה? איזה חרא של בן !
מריסללללה לא מריסה! וניסיתי וניסיתי להבין מה הייתה הפואנטה פה ולא הבנתי חחחח נראה לי רצו להמחיש שוירחיניה נשיאה הומנית כזו ושהיא השתנתה גם ממה שהיא הייתה פעם...וגם להראות שמריסלה התאוששה מהתמוטטות העצבים שמרטין גרם לה
מסכנה.

niviri

New member
אני חושבת שרק ביום הזה שראינו

הסתיימו ההליכים המשפטיים עם הזיכוי (המופרך!!) של אנחל, אז הגיוני שהיה אסור לו לעזוב את ארה"ב כל עוד תלויים נגדו אישומים.

niviri

New member
האמת שדווקא כבר זה מאוד נפוץ

שטלנובלות לא מסתיימות בחתונה, לא זוכרת מתי לאחרונה ראיתי טלנובלה נורמלית שכן הסתיימה בחתונה של הגיבורים....

ג'וניור היה די גדול
אפילו החליפו שחקן.

חחח כי מן הסתם אנחל לא חשב על האופציה שג'ימי יבוא גם.

לא היתה שום דרך לעזור למרטין, האש היתה מגיעה אליו בכל מקרה. הם הם היו יכולים להציל אותו הם בטוח היו עושים את זה, וממש לא מטוב לב, אלא מתוך "רוע", הרי בכלא הוא יסבול יותר לאורך זמן

בנוגע לאספרנסה, יכול להיות שיש פה בעיה שהרי היא יצאה מארה"ב בצורה בלתי חוקית ובעצם אין רישום שלה שיצאה משם אי פעם (כך שמבחינת הרשויות היא עדיין שם?). אבל למעשה אסור היה לה להישאר שם בכלל. אז סביר להניח שלא כדאי לה לבקש אישור להיכנס ולהעלות את הנושא....

חניניתה

New member
מה? לא נכון.. עדיין סדרות נגמרות בחתונה

יש סדרות שהחתונה הייתה מתישהו במהלך הסדרה אבל הזוג נפרד. אבל בכלל לא להראות חתונה?!?! זה מוגזם! הקהל רוצה רומנטיקה!

חניניתה

New member
לא אמרתי שאין בכלל..

אבל ברוב הסדרות- באיזשהו שלב של הסדרה מראים חתונה.

niviri

New member
הולך להיות ארוך...............

יופי, עכשיו אוסוולדו מאיים על רובלדו שהוא יתבע אותו, באמת?

חחח עאלק אנחל עם המוח הקרימינלי שלו חושב שמרטין אישר את הטיסה רק כדי להטעות את המשטרה כי זה מה שהוא היה עושה. חמוד. אבל מרטין לא עד כדי כך מתוחכם, הרי הוא אישר כי באמת התכוון לטוס בטיסה הזאת עד שגילה את האמת...

לא הבנתי איך אנחל הצליח לנחש באיזה טיסה מרטין יוצא. הוא התקשר לנציגה של החברה הפרטית וביקש ממנה את כל הטיסות שיוצאות היום, ואיכשהו כשהיא אמרה את הטיסה הזאת של מרטין- לאנחל היה ברור שזה זה

איזה עימות אדיר ין האב לבן
אהבתי שאנחל מדבר על כל מה שמרטין לימד אותו, ואת הסגירת מעגל שלו למה שמרטין אמר לו אז שהרבה ממה שהוא זה בזכותו ועכשיו אנחל יודע על מה הוא מדבר מאשר את זה.
למה מרטין חייך כזה חיוך מרוצה כשהוא עלה על הגדר? גם לפני שהוא ראה את האש, איך בדיוק הוא חשב שהוא יכול לצאת מזה?!

איזה דוחה הוא היה כשמת
ולעומת זאת, איזה חתיך אנחל

חבל לי מאוד שמרטין לא נכנס לכלא. במיוחד שאנחל הסביר פעם שהוא רצה להרוג אותו אבל הבין שכלא זה עונש הרבה יותר קשה. וזה כ"כ נכון וזה מה שהגיע לו וגם לאנחל הגיע את הסיפוק הזה

היתה סצינת וירחינואלה מקסימה אחרונה, אחרי שמנואלה אמרה שהיא דואגת לאנחל, וירחיניה הניחה את הראש שלה על הכתף של מנואלה

ופעם אחרונה, אני רוצה לציין שהשיער של וירחיניה מושלם!

חלק ב':

הסצינה של רונקו ומוצ'ו פוגשים את לאון בכלא היתה ענקית! הייתי מצטטת ממש כל משפט ממנה אם היתה לי סבלנות

משהו מאוד מוזר קורה. וירחיניה בהריון, שזה סבבה, ויש לה בטן
למה גדלה לה הבטן? זה קשור איכשהו להריון? אני לא מבינה את זה

מה היתה הסצינה התקועה הזאת שמריסלה מבקשת אישור לצאת מוקדם למשהו אישי, איך זה קשור לחיים

ישששש אנדרס עו"ד

"אתה לא חדל לעבוד גם בסופי שבוע, הורסיו" דייייייי אין מצב!!!!!!!!! וואו אנדרס באמת עשה איתו את הבלתי אפשרי...
ג'ימי: "היום הולדת של הבן של אנחל" סליחה?? מה עם מנואלה???
ולמה פרדי לא מוזמן?!

איזה חמוד דניאל

מה זה מאיפה ג'ן הספיק לגדל ככה זיפים

זה מחדל חמור שאין כדוגמתו שאנחל קיבל זיכוי מוחלט ונמחק לו לגמרי האישום הפלילי!!!! מבחינת החוק הוא עבר על החוק נקודה. ואת בית המשפט לא אמור לעניין שלאון סחט אותו, כי מבחינה חוקית הוא היה צריך לדווח על זה ולא לזרום איתו. אפשר להבין אותו ולהתחשב וכן, בטח שזה נחשב נסיבות מקילות והכל, אבל מכאן ועד למיחקה טוטאלית של כל האישומים??????? לא מקובל

ואם כבר, אז למה לא גם לטופו, שהיה לו עוד שוד אחד פחות מאנחל?

וגם זה שג'ימי הפך לקפטן דפוק. השוטר שהכי שם קצוץ על החוק

ואם נכנסנו לזה, אז לא אהבתי את הסיום, היו יותר מדי דברים פתוחים, להלן רשימה קצרה:
- אש"ט: נתנו לו בסוף כסף? כמה זמן הוא עוד המשיך לגור אצל טופו? למה לא ראינו אותו מת?

- רובלדו: אולי מת בשבילו זה מוגזם, אבל לפחות בכלא! שיראו שבאמת אוסוולדו תובע אותו והוא משלם על ההתערבות המציקה שלו.
- מייק וסילבנה: בשביל מה סבלנו אותם חצי טלנובלה עם כן מחויבות-לא מחויבות- אוהבת-לא-אוהבת-את-אנחל אם בסוף בכלל לא היה איך הם השלימו?!?!
- סילבנה ואריאנה ולוקאס: פעם אחרונה הם דברו על זה שסילבנה בטח לא תקבל יפה שהם רוצים לגור יחד וצריך לספר לה את כל האמת... נו???
- אספרנסה: אז היא אף פעם לא ראתה את הנכד שלה?
כמה אנחל בכלל היה איתה בקשר במהלך השנה הזאת? למה לא זרקו איזה הסבר על למה הם לא התראו עד עכשיו?

- ג'ני: מה עלה בגורלה?
זה מה שעולה לי כרגע, אבל היו וד דברים שהיו חסרים לי.

LiaTuSh18

New member
גמני לא הבנתי איך אנחל הבין איזה טיסה..

אולי היא אמרה לו את הטיסה הכי קרובה ולאן היא יוצאת (שוויץ)..
חחח וירחיניה

נראה לי שלעולם לא נדע את התשובה לתעלומת מריסלה..
למה שפרדי יהיה מוזמן? הוא כולה היה הברמן במאורה והמלצר אצל סוסנדרו. הוא לא חבר קרוב כמו שאר האנשים שהיו שם.

חניניתה

New member
מרטין אישר את הטיסה אחרי שהוא כבר הזמין את

המטוס הפרטי..
את הטיסה הוא הזמין לפני, אבל אחרי זה הוא ראה את הכתבה והזמין מטוס פרטי ואמר את השם של השדה תעופה. בדרך לבית של אמא שלו הוא אישר את הטיסה המקורית- הוא אמר מאיזה שדה תעופה זה (לה גוארדיה או משהו כזה).
בקשר ללמה אנחל החליט שהטיסה הזאת היא של מרטין אין לי תשובה.. אינסטינקט של בן- זורם להם אותו דם, הם חושבים אותו דבר..חח

חחח ג'ני.. מי בכלל זכר אותה (אני מניחה שרק את)

niviri

New member
ספיישל סיום ישן

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=230&messageid=148490748
ליאת! אם את לא רוצה לדעת על העלילה והדמויות בסרט, אל תיכנסי להודעה "MSED - ועכשיו הסרט"

חן! יש שם שאלון סיום, בואי ננסה לענות עליו שוב בלי לקרוא את התשובות המקוריות שלנו ואח"כ נבדוק אם זה תואם (למרות שאני זוכרת חלק נכבד...)

LiaTuSh18

New member
תגובותיי לספיישל סיום

חנוש זה את כתבת את כל התיאור של העלילה והדמויות?
איזה מפחידות כל התמונות של מרטין

חחחחחחחחחחחחח מרינה (מריו) סוארס

"מרינה היא חשפנית וזונה במועדון של לאון. " חחחח מיטל בטח יצא לך עשן מהאזניים

אוי התמונות בדמות של וירחיניה.. מזכירות לי את הסטייל המזוויע שהיה לה בתחילת הסדרה

איזה מוזר לי פתאום לקרוא את משפחת סנדרו עם השם משפחה בלטרן.. כמו של לאון.. חחח לא מסתדר לי
מוצ'ו- ישראל????????

איזה שם יש לקפיטן סוטו חחח אקסוויר :|
מצחיק שבמוסיקה השיר באילה קונמיגו ביוטיוב הוא בכלל תחת הסדרה אל רוסטרו דה אנליה שגבי שיחקה בה חחח
טוב וואו יש פה כל כך הרבה מה לראות אני לא אצליח לראות הכל במכה ולהגיב להכל ביחד חחח -.-
אבל כל הכבוד חנוש על ההשקעה עם הדמויות, זה בטח לקח לך נצח! ממש כל הכבוד! מיטל, לך אני אחמיא כשאסיים את החלק שלך

niviri

New member
חן כתבה את כל התיאורים

ועשתה עבודה מצוינת

ישראל- מסתבר שזה שם די לגיטימי שם, כבר הספקתי מאז לשמוע על 2 שקוראים להם ככה. ואפילו ישרא בקיצור

זה כי באילה קונמיגו היה גם ברוסטרו- ששודה הרי קודם.

אני רוצה תגובות על ה-כ-ל!!!

למעלה