ו
שרשור א-ח-ר-ו-ן

niviri

New member
פתרון טוב...

הזכרת לי! אם גם ככה היו להם אפודים, אז למה בכלל סילבנה קפצה להגן על מייק? טוב אני מניחה שזה אינסטינקט...

הולד איט!!!!!!!!!!! קראת תקציר???? באיזה שלב בדיוק? לפני שגרסיאלה מתה???
וכן, לא היה ממש ברור עם כרמלו.

מסכימה לגמרי וגם כתבתי את זה, שלא הגיוני בכלל שמרטין פתח את הטלויזיה. מילא אם רובלדו היה אומר לו שהוא חשף משהו גדול עליו (על מרטין)...
ואגב, למה מלכתחילה רובלדו לא ביקש תגובה ממרטין בשבילל הכתבה ולא הציק לו כמו שהציק לשאר העולם?

"עד הסוף" - ניחוש שלי- שאנחל הצליח לרמות אותו ממש עד הסוף, עד שהוציא הכל..
אחרי קצ'ורינה (
) היה מאוריסיו שהסתפר!!!!!! צפיתי 3 פעמים בפ"ב של הרצח כדי לוודא!

וואי תכלס אוריבה דביל

niviri

New member
חחח כן עייפה מתה

בדיוק עכשיו אח שלי שאל אותי אם אני מתכוונת אי פעם ללכת לישון ואז ראיתי מה השעה....
אז התשובה שלו היא כן, ונמשיך מאותה נק' מחר!

LiaTuSh18

New member
ככל שהפרק התקדם זה היה צפוי

אבל הזדעזעתייייייי המראה עצמו היה מחרידדדדדד

חניניתה

New member
תחשבי על זה שחבר שלי כן צריך להתאפק כמה ימים

בשביל הפרק האחרון! והוא לא יודע מה יקרה!
לא שזה מטריד אותו יותר מדי. הוא כבר רוצה שזה יגמר.

אני גם לא מבינה למה מרטין בכלל פתח את הטלווזיה. מאיפה זה בא לו פתאום? הוא תכנן את הבריחה שלו, הוא היה טרוד בלהעביר את הכסף ולברוח- נעלמו לו 20 מליון שקל, הוא מתחיל להשתגע אבל אז הוא מחליט להדליק את הטלויזיה. בעצם העיתונאי אמר לו להדליק את הטלויזיה אז זה הגיוני שהוא יתפח. אבל הוא לא פתח ישר אחרי זה. אם הוא היה מדליק את הטלויזיה ישר אחרי שהוא התקשר אליו ואמר לו להדליק אז זה הגיוני אבל הוא המשיך לעשות דברים אחרים ורק אז הוא פתח , אחרי שגנבו לו כסף- כבר לא הגיוני,.

אני גם הייתי בשוק מסילבנה- אמרתי לעצמי מה?! איך לא זכרתי את זה. ואז היא קמה בכזאת קלילות.
אבל איך היא הגנה על מייק בגופה! כמה אהבה יש באוויר- ועדיין היא לא תגיד לו כלום, כי היא לא רוצה מחויבות..

ברור שאוריבה ורומרו יהיו בראותו תא, הם לא יכולים אחד בלי השני! חחח

אני ממש ריחמתי על הנסיך. באמת כאב לי עליו- הוא היה איתה כל כך הרבה חודשים והכל היה מזויף!

כולם משמינים בהריון- רק מנואלה מרזה. יצא לה ילד בגודל של בוטן.

LiaTuSh18

New member
זה מה שבאתי להגיד חח את באמת משווה

אותי לחבר שלך???
דווקא אצלי זה שהוא פתח אחרי זה את הטלוויזיה הפך את זה ליותר הגיוני, כי תחשבי שהוא היה בשיא האטרף כשרובלדו צלצל אליו, ואז הוא פתאום ידליק אותה? זה יהיה הזוי.. אבל הוא המשיך להתחרפן ולהתחרפן ואז הוא נעצר שניה לנוח ולהירגע ולחשוב מה הוא עושה הלאה, התיישב על הספה, ואז כשהוא כבר ישב שם הוא חשב נדליק נראה...עדיין לא הגיוני אבל לי יותר הגיוני ככה

הנסיך הוא תכלס דובוני! דיי זהו אנחנו צריכות להגיד בפה מלא שהוא חמוד בעינינו!!! לא צריך להתבייש!!!

ואני הגעתי למסקנה שאני מבינה את העניין עם מנואלה. התינוק שלה צומח מאחורה, בגב! אם היית מסתכלת היית רואה שיש לה שם חתיכת דבשת! זה תופעה נפוצה בקרב עו"ד כושלים.

חניניתה

New member
לי עדיין לא נשמע הגיוני שאחרי שגנבו לו

כל כך הרבה כסף הוא מתיישב לראות טלויזיה. הוא אמור להיות באטרף מטורף, איך הוא בכלל חושב על זה שמישהו לפני כמה דקות אמר לו להדליק את הטלוויזיה

טוב אז אני מודה, הנסיך חמוד!

niviri

New member
הייי היי בטח שסילבנה רוצה מחויבות!!

כבר ממזמן היא אמרה את זה וגם אחרי שהם כבר יצאו + מחויבות היא אמרה כמה היא אוהבת את זה. הבעיה האחרונה שלהם היתה שמייק חשב שהיא מאוהבת באנחל.

niviri

New member
חבל לי שעד שהיא סוף סוף הגיעה לרצון במחויבות

חן לא מכירה לה את זה חחחח

חניניתה

New member
אז למה היא לא מסבירה לו שזה לא נכון?!?!

מילא אם היא הייתה חושבת שמייק מאוהב במישהי אחרת אז אני אבין- אגו וזה. אבל היא יודעת שמייק מקנאה באנחל אז למה לא להסביר לו שזה לא נכון! הוא שאל אותה והיא לא הכחישה אז מה היא רוצה שהוא יחשוב?

niviri

New member
אוקיי, יש הרבה!

אהבתי איך שלאון אומר לאנחל "אתה פושע נמלט, המשטרה בעיקבותיך...."
ואז כשמופיע נציג המשטרה אנחל בשיא כזה הרוגע "מייק, כולו שלך"

איך למרטין לקח איזה 2 סצינות לבדוק את החשבון שלו-היינו איתו עד שהוא נכנס לבנק, הקליד מס' חשבון, נכנס לסטטוס.... וכרמלו בעימות עם לאון רק הדליק את המחשב וכבר הכל הופיע לו מיד!

סצינה מעולה כשמרטין גילה שאין לו כסף, הסתכל שוב ושוב על הסכום ולא האמין! מעולה!!! וכמובן גם אחרי הכתבה, הוא שבר הכל ואז גילה את הצלמה...

יפה מצד רובלדו להגיד למרטין אישית שיצפה בכתבה, אחרי שמרטין פיספס כבר פעמיים שאנחל היה בטלויזיה

ובכל זאת תמוה לי למה אחרי שנעלם לו כל הכסף והוא כולו לחוץ ובאטרף הוא אשכרה התיישב לו לצפות באיזה כתבה של איזה כתב על אשתו לשעבר...
ואיך בכלל שודרה הכתבה, אין להם צנזורה שם??? אוסוולדו החסר תועלת הזה לא היה יכול להוציא צו איסור פרסום?!

כל החבר'ה שלנו מחכים בסבלנות שמרטין יגיע, ואילו הוא מצידו הספיק מאז שהכתבה הסתיימה לדבר עם ההוא שיסדר לו מטוס פרטי, לנסוע לבית של אמא שלו, לגלות שהיא התאבדה, לעבור סיוט חביב ולברוח משם.... ורק אז!!! אריאנה נזכרת להתקשר למנואלה ומספרת על הכתבה
טוב, תקשיבו, אם אתם רוצים לתפוס את מרטין, אתם חייבים דבר ראשון להסתנכרן איתו בציר זמן. זה פשוט לא עובד ככה.

ההידרדרות של מרטין התחילה מאז שהוא איבד את מרינה. עכשיו הוא ממש בלי אף אחד, אמא שלו - האדם היחיד שנשאר לו- התאבדה, התאגיד קרס, הכסף בחשבון הלך וגם את הכסף שהנסיך רצה לתת לו הוא כבר לו יקבל..... בעצם אין לו כלום, ממש כלום. אז מה זה משנה כבר מה יקרה לו? במקום לעשות סוף מפואר שמרטין נופל מגבוהה, הוא גם ככה בתחתית

מאוריסיו היה בסיוט שלו!! לא מאימנה איך אף אחד (כולל אני!) לא זיהה אותו קודם
אז יש ספרים בגיהנום....

גם חבל על הנסיך, הוא היה כזה מסכנון כשהבין שאדה סוכנת כפולה
איזה אכזבה
ותכלס, אחרי הדרך שהיא התייחסה לג'ימי בכלל לא מגיע לה את הסיפוק הזה!

LiaTuSh18

New member
האאאאאאאא זה מאוריסיוווווווווו

חבל שמחקתי בא לי לראות עכשיו שוב אותו עם קצר
יש ספרים בגהנום אהבתי !!!
אכן סצנה מעולה של מרטין. בכלל, הרגשתי שמרטין היה הכוכב של הפרק ללא ספק, ויכלתי בכיף לראות פרק שלם שלו נכנס להיסטריה.. חחח
אוסוולדו אשם בהכל!!! היה בידיים שלו לעצור את רובלדו והוא שם על זה *** , הוא ידע שזה יכול להרוס הכל ושרובלדו חסר סבלנות, הוא אפילו נתן לו התראה!!! לא יכלת לזרוק לו איזה עצם או אפילו להכניס אותו לכלא קצת שלא יהרוס הכל? $%$%$ ציירו אותו בסדרה כאילו הוא מעל הכל מעל המשטרה נותן פקודות לפקדים וזה, אז הוא לא יכל לעצור עיתונאי נכלולי אחד?
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הציר זמן!!! לגמרי!!
צודקת, לא חשבתי על זה... באמת היה לזה אפקט יותר טוב אם הוא היה נופל מגבוה.. אבל מצד שני גם לראות את ההתמוטטות הקולוסאלית שלו ואיך שהיא מתרחשת כל כך מהר.. עליי בתור צופה זה הותיר רושם ממש ממש חזק.. ואז כאילו המוות שלו זה ה"דובדבן שבקצפת" ... לא יודעת כמה סיפוק היה לנו אם הוא היה מאושר ופתאום מת או משהו.. בלי שאנחנ רואים את ייסורי הגסיסה שלו והקהל מקבל את מה שהוא צריך.. את הקתרזיס.. שהרשע סובל..
בחיים לא אבין את הקטע עם אדה... עם כמה שהDEA יעשו הכל בשביל לתפוס סוחרי סמים באמת שלא נראה לי שיש מצב במציאות ששוטרת תתנהג ככה!!!

niviri

New member
כן, מרטין היה הכוכב

מה שמזכיר לי עוד רעיון גאוני לסרטון- קללות של מרטין. אני חייבת מתישהו למצוא זמן ולעשות את כל זה!!!!!

בגדול מסכימה שסתם מוות לא נותן לקהל סיפוק. בדיוק בגלל זה אני תמיד מעדיפה כלא, שנראה אותו מושפל ונדע שהוא יסבול כל החיים. אבל נדירות מאוד הנובלות שבוחרות בפתרון הזה

יש מצב שאדה עברה התעללות מינית בילדותה

niviri

New member
אלברטו סלברי עם קצר

אבל בפרק היה לו תסרוקת אחרת..

למעלה