lemon lyman
Well-known member
גם אני עוד מעט אקרא אותו לראשונהאף פעם לא קראת הארי פוטר?!?
טוב זה די באיחור. ובתקופה מוזרה שיש הרבה אנטי לסופרת.
גם אני עוד מעט אקרא אותו לראשונהאף פעם לא קראת הארי פוטר?!?
טוב זה די באיחור. ובתקופה מוזרה שיש הרבה אנטי לסופרת.
שיהיה בהצלחהתודה!מקווה לעדכן קצת יותר בקרוב, הולך להיות שבוע עמוס וקשוח בשבילי.
לקלמנטינה רקובה באמת יש ריח נוראי ביותראני חושבת שיש הרבה אנשים שהריח של זה מזכיר להם ריח של פח זבלאבל באמת שהם מפסידים כי זה פרי נהדר.
צפייה ראשונה או חוזרת?תדעו לכם שרציתי לצפות אתכם בפארקס אבל אתם מתקדמים מהר מידי ואין סיכוי שהייתי עומדת בקצב של פרק ליום אז ויתרתי. אבל אני אתכם בליבי. או משהו.
יש מצב שאני אראה את זה (אם תהיה לי אפשרות)איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה בשורות טובות כולם צריכים להכיר.
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים?
שיפסיקו להיות כאלה צדקני טוויטר.
לאהוב קרטיב לימון זה משהו שקורה עם הגיל?קרטיב לימון
לא נראה לי שאי פעם נתקלת במישהו מעצבן שלא אהבתריצ'ארד לואיס (תרגיע)
מצד אחד אני גם די פחדניתבהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? בדיקת דם, בדיקת לחץ דם (זה מפחיד אותי שזה לוחץ יותר ויותר חזק ואני מפחדת שזה יגרום לי נזק למרות שבראש אני יודעת שזה דבר בטוח.)
יש מצב שאתה מדבר על נועם טורש בהתחלה. באחת העונות הראשונות הדיחו על ההתחלה מישהו מאוד חזק פשוט כי היה ברור שכולם מאוימים מכמה שהוא חזק ומוכשר במשחק.
את יודעת ספוילרים על העלילה? אני מניחה שיש כמה שלא יכלת להתחמק מהם כמו שלי קרההארי פוטר ואבן החכמים - החלטתי לראות על מה כל ההתלהבות הזו
Party of Five - לא בקצב שרציתי אבל נחמד לנו. וג'וליה![]()
אז למה המשכת עד הסוף?Nine Perfect Strangers - סיימתי בשעה טובה. לא מומלץ
אני צריכה שיס ישדרו את הסרטים אלו< בגלל נב ולייב> (אולי לקראת הסרט החדש זה יקרה): ראיתי רק "צעקה", כי זו מסורת כל האלווין.
יש לה בשיר הזה קול בול כמו של טיילור וגם הסגנון של השיר כמו של טיילורהבופ ההיסטרי הזה![]()
יש לה שירים מעוליםאריאנה גרנדה
4. אני מניחה שצריך לחגוג את סהר או משהו.
השיר הזה היה בלות'ר (אבל לא בגרסה שלה)Feeling Good
ואי ממש קשה לי לצפות בקטעים איתםהזוג האהוב עלי הוא דווקא הדס ושי, למרות כמה שזה לא הולך להם הם נשארים חמודים ונעימים זה לזו.
יצא ששמעתי אותה לפחות 21 פעמים בחודש שעברהיא משגעת!![]()
ואי כןכרובית מבושלת
בעיקרון אני לא רואה אותהעד העונה הקודמת - קופה ראשית. מאז היא הפכה למפלצת וגם קצת איבדה את עצמה
זה המצב התמידי שלי.אבל בבית יש ברירה אז אני פשוט לא מחליטה ולא מבצעת ורק רוצה לעשות שביתה כללית.
את רומזת שזה שנבחרת לחביבת הקהל בפורום טלוויזיה זה לא שיא אישי?באיזה גיל הייתם רוצים למות: 70 כזה נראה לי זמן טוב להתקפל. לפני ההדרדרות ואחרי השיא (שלא היה אף פעם, אבל ניחא)
את עושה לי עצוב בבטן.כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? אמממ, אין לי. מתחיל להיות לי קר בשביל גלידות עכשיו ואת העוגות אני מעדיפה לצרוך בזמן אמת
האמת שבקטגוריה הזאת אני בדר"כ בוחרת איזה שיר ששמעתי שעתיים לפני שעניתי על השאלון. (למרות שטכנית אני כן יוצרת פלייליסט לכל חודש עם שירים שבא לי לשמוע באותו רגע. אז אני יכולה לבחור משהו מתוך הפלייליסט הזה אבל) לרוב אני סתם בוחרת מה שתקוע לי בראש באותו הרגע ומכיוון שלניק אין דרך to police it, הוא לא יכול לנזוף בנושירי החודש: לא יודעת. עברו הרבה שירים מאז והפתקים שלי ואני היינו בנתק
מזל שלפחות מישהי אחת במערכת היחסים שלנו יודעת לקרוא.ספר החודש: וואי, מכה. התחלתי לקרוא בחודש שעבר את "הגיונות מטאפיזיים, השגות ותשובות" של דקארט. קניתי פעם כל מיני ספרי פילוסופיה כדי להכיר קצת יותר לעומק. אבל אני ממש מתקשה איתו. נכו ןשאני בסף הכל אדם פשוט וחסר הבנה, אבל אני לא יכולה שלא לחשוב שהבחור הוא קשקשן בלתי נלאה! ממש קשה להגיע למסקנות על הפילוסופיה שלו מתוך בליל המילים המוגזם שלו, ואני לא יודעת איך אנשים הצליחו להתמודד איתו ועוד להפוך אותו לכזה נחשב. ואגב, הוא לא אמר בכלל את המשפט "אני חושב משמע אני קיים" בצורה מפורשת. הוא כתב משהו מבולגן אחר (אני דבר שחושב. אני קיים. אני נמצא- משהו כזה) ואת הניסוח שנאחנו מכירים כתב בכלל אחד המבקרים שכתב לו תגובה על החיבור. עכשיו אני במלחמה עם עצמי כי כבר קראתי חצי ספר והוא בכל זאת נחשב לפילוסוף דגול, אז מי אני שאתווכח. ולכן אני מנסה להמשיך בכוח.
ואז אמרתי לעצמי שאני צריכה לגוון עם איזו פרוזה לנפש והתחלתי את "גן, אפר" של דנילו קיש, שמצאתי פעם על ספסל, אבל הוא לא יותר טוב או מעניין מדקארט. לפחות זה ספרון קטן.
עשיתי לי חשק לצפות בזהציטוט חודשי: רשמתי לי!! "הייתי מגדל שפם אבל אז הייתי צריך לעבוד ככבאי. או פדופיל" (תושב חוץ)
עצם זה שהגעת לשאלון הזה זו סיבה מספקת למסיבה. אם לא עבורך אז בשביל כולנוסיבה למסיבה: אין לי
![]()
למה אתם מצפים בחודש נובמבר: להשתלט על הסיכום חודש ולהיות מסונכרנת
איזה ריח מזכיר לכם סתיו? היורה כמובן.
הריח לא להיט, נכון. אבל איזה טעים זה כרוביתריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)? כרובית מבושלת
אני אסלח לך.מהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה (אם לא התחלתם שום סדרת סתיו השנה, אפשר לבחור של שנה שעברה)? אפשר להעתיק ממישהו? אני לא באמת בעניינים של מה יוצא מתי
בסדרת השאלות הקודמת (סדרת החודש, דמות החודש וכו') את אמורה לענות על דברים שקרו בחודש שחלף. מלבד כמובן השאלה האחרונה ("למה מצפים בחודש נובמבר) ששואלת במפורש לגבי החודש הנוכחי ומובילה לסדרת השאלות הבאה שמתייחסת לחודש הנוכחי. או לפחות ככה אני מחלקת את זה.מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר? (זה גורם לי לתהות אם אני צריכה לענות בשאלות הקודמות על דברים שקרו בחודש שעבר או על דברים שיקרו החודש...
).
איזה חמודה את שלקחת את השאלה ברצינות. לא ציפיתי שאף אחד חוץ מניק שאוהב להתעלל בעצמו, יטרח לגגל את זה.הראשון שעולה לראש זה כמובן כט בנובמבר, וזה באמת מרגש בלי ציניות. ולפי גוגל מסתבר שהיו עוד כמה דברים: הוצאה מהחוק של הפרדה גזעית בעקבות המאבק של רוזה פארקס; הקמת בית ספר ראשון לרפואה שמיועד לנשים בבוסטון;
אני מתה מפחד מסופות (טורנדו/הוריקן/צונאמי וכו') ורעידות אדמה ממש הלחיצו אותי בעבר כי תמיד דמיינתי איך כל הבנין קורס ואני אקבר בחיים מתחת להריסות (כי תמיד גרתי בקומה ראשונה, [חוץ מהפעם הזאת בארץ שגרתי בקומה 11 בבאר שבע באמצע איזו מלחמה לפני שהמציאו את כיפת ברזלבהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? לא יודעת מה היה בחודש הקודם, אבל אני פוחדת (בקטע של יראת כבוד) מאיתני הטבע. אבל ברמה היותר ארצית- רכבות הרים וכאלה שהבטן מתהפכת בהם.
אבל אבל. חרקים זה פיכס.ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? אני לא נגעלת מחרקים
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? חח, לא משנה במה התחרות - בסוף זה ראש בראש בין ניק לעחו"ס. אבל נראה לי שליון יודח ראשון כי הוא לא ישתף פעולה עם דרישות ההפקה ויעשה אתגרים שמתאימים רק לו
![]()
בחירה טובה!רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? לסלי נופ! היא תמצא פתרון יצירתי וגם תילחם בשבילי, למרות שתיתן לי נזיפה
ברור שאעזור לךאותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? מדילן כמובן
היא לא תשפוט אותי ונראה לי שהיא מספיק קרימינלית כדי לא להתרגש מזה
![]()
אני לאחרונה הבנתי שזה ישראלים באופן כללי שלא יודעים לדבר בטונים נורמטיביים.כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? לא יודעת אם זה רק היום. נוער באופן כללי (גם בזמני) הם בלתי נסבלים. אבל שידברו יותר בשקט כשהם בקבוצה. לא מבינה את הצורך לדבר בצעקות
בדיוק.ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? כנראה חלון פתוח רבע כזה ואז אני אשחק איתו למעלה למטה לפי דרגת העצבים שהרוח תעשה לי
האמת שיכולת לבחור באיזו נקודת זמן שאת רוצה, לא חייב נקודה בקו החיים שלך.אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? בקו החיים שלי? לא יודעת. אולי כל מיני דייטים נשכחים שפסלתי מהר מידי
האמת שחלק מהכלבים האלה הלחיצו אותיתמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
עורכת - נזכרתי במשהו חמוד ותרופה לשיפור מצברוח
![]()
Just 54 photos of dogs getting treats
Everything is terrible – except for these amazing photos by German photographer Christian Vieler-Kircherwww.cbsnews.com
[בשורות טובות] כן, תראי! בעיני הסדרה יותר טובה מהספר במקרה זה, והיא נפלאה!יש מצב שאני אראה את זה (אם תהיי לי אפשרות)
חחח מה? לא, אני תמיד אהבתי!לאהוב קרטיב לימון זה משהו שקורה עם הגיל?
שאני אדע למה לצפות![]()
לא נראה לי שאי פעם נתקלת במישהו מעצבן שלא אהבת![]()
לצערי גם אני כבר יודעת ספוילרים... (הארי פוטר)את יודעת ספוילרים על העלילה? אני מניחה שיש כמה שלא יכלת להתחמק מהם כמו שלי קרה
מעניין. בעיני הם הכי אמיתיים ולא מזויפים שם ומנהלים את זה לאט ונכון. אני לא יכולה להבין את כל הזוגות ובמיוחד הנשים שהם כזה לאבי-דאבי ונשיקות על הפה עם גברים שהן מודות שאין ביניהם שום רגש אמיתי ושום רומנטיקה, זה מוזר וכמעט מגעיל אותי.ואי ממש קשה לי לצפות בקטעים איתם![]()
די נו, כיווני שמים זה פשוט כי מחשבים לפי השמש.את לא לבד. אצלי הצפון זה פשוט הכיוון שאליו אני מסתכלת
אני באופן אישי פחות אוהבת את הטעם של קלמנטינה מבין כל פירות ההדר. אבל מה שהיה ממש נורא זה שמקלפים אותן והריח נשאר בידיים במשך כל היום.רק לא מזמן גיליתי שזה קטע שקיים, שאנשים לא אוהבים קלמנטינות! מה כל כך נוראי?
וואו שהייתי בצבא היינו בשבוע שדאות ובאחד הימים היה צריך לנווט בקבוצות של 3, והביאו לנו מפה לבנה עם כל מיני נקודות וכל שלישיה קיבלה 3 נקודות והייתה צריכה להסביר איזה מסלול הן מתכוונות לקחת כדי להגיע מנקודה לנקודה. שתי הבנות שהיו איתי היו ממש טובות בזה אז אמרתי שאני פשוט אלך אחריהן ואהיה בסדר. אבל אז כשישבנו עם מ"פ כדי שתעבור איתנו על המסלול היא שאלה כל מיני שאלות והבנות ענו ואני רק הנהנתי ואז היא קלטה אותי והצביעה לי על 2 מתוך הנקודות שלנו ושאלה אותי "איך את מתכננת להגיע מהנקודה הזאת לנקודה הזאת?" והסתכלתי על המפה והנקודות היו ממש צמודות אחת לשניה אז עניתי בביטחון "הולכת בדוך מפה לפה" ואז היא אמרה לי "זה צוק"חח, גם אני. החזקתי פעם מפה ביד ורק אחרי חצי שעה של הליכה הבנתי שהלכתי בכיוון ההפוך![]()
![]()
כל דבר עם דרו זה נחמד.זה גיף נחמד
חצוףיום דילן העולמי היה לפני שבועיים
(הוא תמיד לפני שבועיים)
אני רוצה להזכיר לך שהוא לא יודע לשרשר!!דווקא ההפך. זה מראה שהוא מוכן להשקיע מאמץ. (כי זה הרי לא שהוא מדבר איתך בטלפון כל הזמן בכל מקרה)
סיפרתי לה פעם שמרטינה מקברייד מקליטה רק שירים טראגיים והיא אמרה שהיא מוכנה לאתגר וזה מה שיצאWTF? (השיר של ליאורה)
למי אכפת איפה הוא שיחק. הוא חתיך וזהו.בגלל התגובה שלך גיליתי שמשום מה כתבתי שג'ואל מקהייל שיחק בסופרגירל.
לאלא, האש הרסה לה את החיים. זה לא נקודת לזכות!את סתם אנטי אש בגלל שאת גרה במדינה שכל הזמן יש בה שריפות ענק.
הייתי חושב שתתני לאש צ'אנס לפחות למען דרו הFirestarter
אל תגיד לי איך לעשות את השאלון שלינראה לי שהייתה צריכה להיות שאלה על קינוחים באופן כללי ולא קינוחים קפואים
אוי בעע, לי זה תמיד מראה כל מיני מטורפים שמחליטים לעשות סלטות על הקצה של איזה גג בגורד שחקים וזה לגמרי עושה לי בחילה.בזמן האחרון אינסטגרם כל הזמן מראה לי סרטונים של אנשים שקופצים באנג'י או קופצים לצניחה ממקומות ממש גבוהים וזה לפעמים עושה בחילה.
חשבתי שתלך על איזה משהו יותר מציאותי כמו "פרצתי לחשבון שלך וביטלתי את כל הזמנות הספרים שלך".אוקי, אוקי, אוקי...
עכשיו זה אישי.
שתדעי לך שהייתי במגעים עם צ'ארלי קוקס שיבוא להתארח בפורום, אבל עכשיו אני אבטל את זה.
שיעשו מה שאני עשיתי ויתחילו רק מעונה 13 שרולינס הגיעהאבל יש כל כך הרבה פרקים... [SVU]
זה גם המוטו שלי.משמע אני חושב משמע יש לי כאב ראש![]()
כל דבר שמישהו עושה באוטובוס זה סיוט. גם אם מישהו מעז לנשום באוטובוס זה סיוט.קלמנטינה שמישהו מקלף באוטובוס בחורף זה סיוט.
אוקטביה בעיקר תוסיף עוד גופות.
אני רוצה להגיד לך משהו שאולי יפתיע אותך, אבל אף אחד לא מתייחס לכל החפירות שאתה שם בראשית השרשור. כולם גוללים למטה לראות אם מישהו העלה שאלון. ובמהלך הגלילה למטה העין שלהם קולטת איזה משהו מערימת המלל שהקלדת שם ואז הם מגיבים למשהו הבודד הזה כדי שתרגיש טוב עם עצמך.אני ציינתי את זה ברשימת ימי ההולדת בתחילת חודש אוקטובר
חוצפנית
עוד יותר חוצפנית
אפילו עוד יותר חוצפנית
אוקי, עכשיו לא נעים לי שקראתי לך חוצפנית כל כך הרבה
דווקא אתה הבנת את זה כמו שהתכוונתי. זה כל האחרים שנהיו לי פילוסופיים פתאום. אבל מכיוון שלא דייקתי בשאלה אני מניחה שהתשובות שלהם לגיטימיות.אני ממש מרגיש שעשיתי טעות כשחשבתי שזה צריך להיות משהו פיזי
דווקא בזבובים פגעתי הרבה. החלאות האלה זה הדבר הכי מעצבן שקיים.בסוף נגלה שבמציאות דילן היא בכלל פרפר שברירי שלא פוגע בזבוב ואנחנו סתם מלכלכים עליה![]()
אני לא יודעת מה אומר לך ה-42. אבל בשבילך אשנה ל-4342 זה מספר עם יותר מידי משמעויות ל nerds* אז אסור לך. וזה גם מוקדם מידי בשבילי אז אסור לך. תסחבי עוד קצת ונמות ביחד. עם ידיים משולבות וכל הג'אז הזה
כל דבר מתוק מספק אותי.את רצינית את. כל הכבוד. אם זה מספק חלקית, אז יש לי חצי עוגת שוקולד במקרר ועוד רוגעלכים שאבא הכין. גם במקרר
כן ולא. האמת שזה די השתפר אז אני פחות כועסת. למרות שעדין אין להם לקסהחח, זה נשמע כמו העתקה גסה.
אה, לא התכוונתי שהתחלתי את הסדרה. כבר ראיתי את השתי עונות הראשונות אז אם החלטתי לצפות בשלישית כנראה שכן אהבתימקווה שהתקדמת עוד ואהבת [Sex Education]
חח לא ממש אכפת לי מהקליפים שלה, ומה היא עושה בהם. אני נהנית מהשירים.לא הקשבתי כי היא עושה לי אלרגיה (לא מסוגלת לראות או לשמוע אותה עם הפרצופים הפתיינים של לוליטה כאילו לא התקדמנו מאז), אבל נכנסתי ליוטיוב לראות כמה צפיות יש ונראה שיש סביבה הייפ, אז יפה וכל הכבוד לה. [נועה קירל]
חח בקיצור כולם פסיכופטים עם טראומות ילדות.כבר ניתחת אותנו ופספסתי? ספרי לי!
בני אדם אני שונאת. מחיות אני סתם מפחדת.על המתקנים אני ממש מסכימה איתך. על חיות אני מתבאסת. רק אומרת שבני אדם מפחידים יותר
בדיוק.אני יכולה להבין. היה מערכון של סיינפלד שחשבתי לחפש אבל נשברתי מהר. משהו בדיוק על זה. כל שיער שאינו על הראש פשוט לא עובר לנו. אנשים יכולים ללטף שיער, לנשק מישהו בראש על השיער וכו', אבל מספיק ששערה אחת בודדת תהיה מחוץ לראש וזה הופך להיות מגעיל
כןהוא מולבש על מה שמה ה AI?
בהחלט!! שניהם גרועים [סהר ושירי בלוק]
עכשיו מענין אותי איזה לא הבנתלא את כולם הבנתי, אבל כמה מהתמונות ששמת היו מעולות ונכונות
נראה לי שאני מעדיפה בונקר.או בתחנת חלל
חד משמעית כן.וואלה? לא חשבתי שישראלים מעשנים יותר מאמריקאים
אצלי בבית [בארץ] הייתה בריזה שהגיעה מהים והיה נעים אחרי צהריים. במהלך היום כשחם כמובן שזה בלתי נסבל. אבל דיברתי על שעות הערב המוקדמות כשהחום נשבר.איפה את גרה בארץ שיכול להיות נעים בבית עם חלון פתוח בקיץ? גם אם לא חם, הלחות הורגת.
חס וחלילה.גם הכלב של הבוסית שלך איכשהו גר איתך?
למה את אוכלת את הקופסה עצמה?
הקאתי קצת בפהנראה אם תצליחי לגלות איזה יום זה בדיוק בחודש לפי הריח
אתם יודעים שאופרה בדיוק דיברה בספר שלה על פחד מושרש ונתנה דוגמאות לפחד מכלבים.הא
ידענו את זה עליך? [יעל פוחדת מכלבים]
האמת שאני לחלוטין יכול להבין פחד מכלבים. במיוחד בתור ילדים הם יכולים להיות נורא מפחידים. וגם אחרי זה כלבים רבים יכולים להפחיד. שלושת האחיות שלי פחדו מכלבים בשלבים מסויימים (אם כי עם אחת זה פחד שהתחיל מאוחר יותר כי היא טוענת שהיא אלרגית אליהם, אפילו שכל המשפחה די משוכנעת שהיא פשוט לא רוצה פרווה על המכנסיים)
אני דווקא חשבתי שהרוב יבחרו בך. כנראה שאתה לא מצטייר כבחור אמין במיוחד.לא מפתיע שכולם בוחרים בדילן לשאלה הזאת
אני יכול להציע לך ביטחון בניק.
יש ליאנקי קנדל נר בריח של "Rainy Day" ואומנם זה ריח מעולה. אבל אין לו באמת ריח של גשם.נראה לי שיש נרות עם ריח כזה
האמת שזה קטע כי בהתחלה חשבתי שמין הסתם מאותה סיבה שרשמת למטה ואז חשבתי לעצמי שלנשים "מותר" לחפצן. אבל נגיד אני זוכרת שבטוויטרלא חשבתי באמת על זה שאין קטעים של נשים קוראות thirst tweets
אבל זה ברור למה - יש לחלוטין סטנדרט כפול בעניין חיפצון גוף גברי לעומת נשי.
כלומר אני מניח שזה סוג של תיקון מוגזם.
אבל זה כמו שבמחלקת גנים ונוף לזלי יכולה לבקש מבן שיסתובב ויראה לה את הישבן שלו, אבל אם הוא יגיד אותו דבר זה ירגיש קריפי ומגעיל.
לפחות שישקעו וימחקו את השאלה הזו במקום פשוט להשאיר אותה ריקהניק צריך להרחיק מהפורום אנשים שמדלגים על שאלות
כאילו, הייתי בסדר אם היית רושמת "אין-לי-כלום-במקרר-כי-יש-לי-מקרר-של-עניים-כמו-של-עח"ו" אבל פשוט להתעלם מהשאלה זו חוצפה.
למעשה אני חושבת שכעונש אני צריכה להתעלם מיתר השאלון שלך.
אבל אני לא חצופה אז אני אמשיך להגיב.
סדרה מעולהיש מצב שאני אראה את זה (אם תהיי לי אפשרות) [בשורות טובות]
פשוט לפני כמה שנים אני קניתי לרעות את הספר הזה מתנה (טכנית עוד לא קראתי אותו אבל אחרי שאני קוראת ספר שיש עליו סדרה\סרט אני חייבת לראות )
אני אוהבת ארטיק לימון מילדות.לאהוב קרטיב לימון זה משהו שקורה עם הגיל?![]()
אני מכירה את כל העלילהאת יודעת ספוילרים על העלילה? אני מניחה שיש כמה שלא יכלת להתחמק מהם כמו שלי קרה
אבל בגדול הארי פוטר זה די דף חלק בשבילי שזה טוב
כי כמו שכתבתי לניק גם אני עוד מעט אקרא אותו לראשונה
ותתחדשי על החתימה. איזה כיף זה חתימות![]()
כמה שירים באנגלית היא כבר הוציא? (נועה קירל)וכמובן אני צריכה להתמרמר שהיא לא עומדת במילה שלה
שיר אחד לפה שיר אחד לחו"ל![]()
תענוגהריח לא להיט, נכון. אבל איזה טעים זה כרובית![]()
נכון, קרטיב לימון זה החייםחחח מה? לא, אני תמיד אהבתי!יה מוזרים.
אני רוצה להגיד לך משהו שאולי יפתיע אותך, אבל אף אחד לא מתייחס לכל החפירות שאתה שם בראשית השרשור. כולם גוללים למטה לראות אם מישהו העלה שאלון. ובמהלך הגלילה למטה העין שלהם קולטת איזה משהו מערימת המלל שהקלדת שם ואז הם מגיבים למשהו הבודד הזה כדי שתרגיש טוב עם עצמך.
ואולי זה אמור להעליב אותך שלא מתייחסים לכל מה שאתה כותב, אבל אתה צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה- שהיה להם מספיק אכפת כדי להגיב לדבר הבודד הזה שהם הגיבו עליו כדי לגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.
וזה מוטו החיים שליבני אדם אני שונאת. מחיות אני סתם מפחדת.
אתם אשמים. אתם ממשיכים לכתוב בו ואת כל הזמן הפנוי שיש לי בעבודה שפעם היה מושקע בצפייה בפרקים אני משקיעה פה.כבר כמעט שבוע לא כתבתם על זה
לא.האם המסורת לא אמורה להיות לראות את הסרט האלווין בהאלווין?
נועה קירל היא מתנת האל לאנושות וזה שאתם לא מכירים בזה מוכיח שאתם לא נבחרי האל.אם נועה קירל היא בת דודה שלך ובגלל זה את תומכת בה כל כך אז זה בסדר, תספרי לנו ואנחנו נבין.
תדע לך שעשיתי את זה בשבילך. אמרתי שצריך לאזן את הרשעות שלי כלפיך מידי פעםאוי, תראי איזה דבר נחמד עשית בטעות[בחרתי דמויות ושחקנים שונים]
1. קראתי את זה כ"טקס חנוכה" וזה העלה זיכרונות לא נעימים של ילדות עם שיער שרוף בטקסים של היסודי.טנקסחנוכה? בורג באצבע? אין קינדר בארה"ב? לחגוג?
סדרות הברודקאסט האחרות שהתחלתי היו ממש גרועות ולה בראה השתפרה מאוד אז מגיע לה.אפילו יחסית למעט אופציות שהיו השנה זה מרגיש כמו בחירה לא טובה [La Brea]
נראה לי שהפעם האחרונה שהייתי בלונה פארק הייתי בת 5. אז לא, אני לא מתכוונת ללונה פארק. זה פחד שלי, לא שלך, מה אתה נדחףאת מתכוונת מתקנים בלונה פארק... את זוכרת שיש כאלו שהם לא של דיסני?
ואת לא גרה עם איזה 5 כלבים בבית?
בסדר גם לכולם יש פופיק וזה מגעיל אותי. זה שיש לכולם לא אומר שזה לא איכסה.אבל יש לך בעיה עם שערות שבקושי רואים על היד? את זה יש לכולם.
בסדר, אז אני אשרוד מספיק שבועות כדי לשכנע את כולם להדיח אותך קודם.יותר מידי אנשים בוחרים באופציה הקלה של לומר שהם יודחו ראשונים.
תפסיק להיות קטטנוני. עח"ו ואני ראינו רק המאה במשותף והיא מבינה את כל הרפרנסים שלייש רשימה של דברים שצריך להכיר כדי להבין את כל הרפרנסים שלך
אני אכן צועקת מזל טוב בצורה המעוותת של האמריקאים כל פעם שמישהו שובר משהוחשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע מזה שאת מדברת על טמפרטורה בפרנהייט, אבל עכשיו ראיתי שאת גם כותבת תאריך בדרך האמריקאית. צריך להחזיר אותך לארץ דחוף לפני שתתחילי להגיד מזל טוב בדרך המעוותת שהאמריקאים אומרים את זה.
אני לא יודעת איזה ילד פרחח אתה היית, אבל כן, בזמני היו מכבדים זקנים. לא היו לנו אתגרים מפגרים של לנסוע ברכבת ולחלק סטירות לקשישים. ולא היינו זורקים שולחנות או כיסאות על מורים. הנוער של היום זה נוער פח חסר חינוך.את מתכוונת כמו שאנחנו כיבדנו זקנים בזמננו?
האמת שדווקא בערבים כשלא כל כך חם, להדליק מזגן באוטו לא כיף ולמעשה קר לי איתו. חלון חצי פתוח זה כיף ונעים.כן, אוויר זה טוב לנשמה (כי בלעדיו תמותי). אבל זה במיוחד טוב לנשמה אם האוויר הזה מקורר באופן מלאכותי.
זה לא קורה הרבה אבל במקרה הזה אתה צודק. אני מתנצלת.אני חושב שאחד הדברים המטופשים ששאלת בזמן האחרון זה "מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם?" כשאפילו לא היית לך תשובה לזה.
בשרשור סיכום חודש הקודם אבל כדי שחס וחלילה לא יהיה לך תירוץ ללכת לעשות עבודת מחקר נוספת ומיותרת אני אביא לך את הרשימה שלי לפה:איפה חלקת?
חוץ מזה בקצב שהיא מסתירה את הגופות של חברי הפורום (לא שלנו אלא של אלו שהרגנו) אז יעשו עליה סרט life time ודרו תשחק אותה
אז יתרון
אני תמיד אומרת את הדבר הנכון
רוב האנשים פשוט טועים
אוותר על ביטחון בניק
שמעתי ביקורות לא טובות
פור דה רקורד, ביקשתי משהו מרגש, לא ציינתי שזה חייב לרגש אותך.אני דווקא כן זוכרת מהבגרות בהיסטוריה שהצהרת בלפור היתה ב-2.11 שאני מניחה שיכול להיות תשובה, אבל החלטתי להיות כנה עם עצמי שזה גם לא באמת כזה מרגש אותי.
לא מהבחינה הזאת. פשוט לא זכרתי שיש לך איזה משהו נגד חיות מתות וזה היה נשמע יותר כמו משהו שמפריע לעדי חו"ס.פפףף לא העברנו חצי עשור של התפנגרלות על איאן ומיקי נגד כל חסרי הלב כאן כדי שהיא תבחר בעדי אחרת!!
הקטע שלך תמיד צריך להיות לעצבן את ניק.חחחחח זה לא היה בקטע שלעצבן את ניק
מידי פעם אני מרגישה צורך לזרוק לך איזה עצם למקרה שזה ישתלם לי בעתיד הרחוק כשתמצאי בונקר ואני אצטרך מקום בו או משהו.מסתומרת לא מכירה??? כולם מכירים:
אוקי נבהלתי לרגע אבל נרגעתי היה שם משהו מהיורשים לפני טיילוראז עכשיו אני שמחה שקראת לזה בחירה טובה.
נהה, אני די בטוחה שכולם דורכים על נמלים בכוונה. פשוט כולם לא מנסים להמציא תירוצים אח"כ.לאדעת הן על הרצפה כולם דורכים על נמלים בטעות.
אי אפשר להגיד שלא ניסיתבהתחלה לא הבנתי איך את לא מכירה את השיר של טיילור
בכל אופן הנה הוא
תגידי לי באיזה פרק כי לרוב אני נוטה להתעלם משירים ברקע (אלא אם כן הוא אמור להיות ממש משמעותי).נ.ב זה טוב שאת אוהבת את השיר As I Lay Me Down כי עוד מעט הוא יהיה בשולחן לחמישה אלא אם כן אצלך הוא לא יהיהכי זה השיר שאמרתי שבחלק מקומות יש שיר אחר
חח את יכולה להתקדם ולכתוב על זה ואז זה ידרבן אותי להמשיךזה לא אשמתי שאני מחכה שתתקדמו עם שולחן לחמישה![]()
אממ אוקיי אז יש לי הקשר אבל לא יודעת למה זה אמור להצחיקזה קשור לזה שהחילונים בארץ התחילו לחוגג את האלווין
עכשיו תקראי שוב
"העגלה הריקה מלאה בממתקים עכשיו"
אה, הולו הורידו את זה מזמן. אני משקיעה בך (ובג'וליה) בדרכים אחרותנקווה שהולו לא יוריד את הסדרה מהשירות שלו לפני זה![]()
אבל יש מרק עוף פרווה. שבתאכלס אני לא באמת מרגישה הבדל בטעם בינו לבין הבשרי.* יש הרבה צימחונים שלא מסוגלים לשתות מרק העוף (בלי העוף כמובן) אבל לי זה לא מפריע
אני די משוכנעת שלכל דבר רקוב יש ריח נוראי ביותר.לקלמנטינה רקובה באמת יש ריח נוראי ביותר
ראיתי בעבר אבל לא סיימתי וכשראיתי שהתחלתם צפייה משותפה חשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להצטרף ולהשלים מאיפה שהפסקתי. אבל זה לא יקרה אז לא משנה. אני אשלים מתישהו לבדי. או שאציק לסהר שנשלים ביחד.צפייה ראשונה או חוזרת? [פארקס]
בגלל ניקול קידמןאז למה המשכת עד הסוף?
טיילור סוויפט?יש לה בשיר הזה קול בול כמו של טיילור וגם הסגנון של השיר כמו של טיילור
בכל אופן לטעמי זה שיר יותר מוצלח מהסינגל הראשון שהיא הוציאה לחו"ל
טוב Drum הוא מושלםאבל פחות יפה מזה[DRUM]
חח אם אני רוצה להיות קטנונית אז טכנית בין שני השירים לחו"ל, היא שיחררה ביחד עם שאר משתתפי הפסטיגל את שיר הנושא של סקיי היי פסטיגלוכמובן אני צריכה להתמרמר שהיא לא עומדת במילה שלה
שיר אחד לפה שיר אחד לחו"ל![]()
נכון?!יש לה שירים מעולים[אריאנה]
אם כבר קאבר לשיר הזה, אז ברור שרק של האנימלז.ושיר הכי אהוב עלי שלה הוא Don't Let Me Be Understood (אבל גם פה אני מעדיפה את הקאבר)(גם היה בלות'ר)
שירים באנגלית שמיועדים לחו"ל היא שיחררה רק 2.כמה שירים באנגלית היא כבר הוציא? (נועה קירל)
אני יודעת רק על זה שהיא מוצצת סוכריה, יש עוד? מתי היא הספיקה?
וזה מוטו החיים שלי
דילן אני אוהבת אותך עכשיו קצת יותר
תכנסי לשרשור של תחילת אוקטובר ותראי אילו סדרות ציינת.נכון אבל מזמן לא עדכנתי אותה, וגם אולי אני צריכה להוסיף לה עמודה מתי צפיתי בכל דבר.
מי זוכר מה היה בספטמבר?
זה מה שאני אמרתיזה בונקר גדול, כמה מקום את צריכה??
וחוץ מזה אם לא תכניסי מספיק אנשים, לא בטוח שיהיה לך את מי לאכול בסוף.... קחי בחשבון.
אני מודה שגם לי קרה כמה פעמים שטעיתי אפילו עם ווייז. יש כל מיני מצבים שלא ברור לאיזו פניה הוא מתכוון. למשל אם הכביש מתעכל ימינה אבל גם יש פניה ימינה או יש ישר שנראה כמו ימינה. ולפעמים הכביש פשוט מתפצל ואתה אמור להמשיך ישר אבל לא ברור איזה ישר. וזה גם בעייתי במיוחד כי כשאתה בנסיעה אין לך זמן לבדוק בדיוק את המפה שהוא מציג.משווה ומעלה: אני פונה בפניה הלא נכונה גם כשאני נוסעת עם WAZE והוא אומר לי בדיוק איפה לפנות. לפעמים הוא אומר לי נגיד עוד 200 מ' פני ימינה, ויש יציאה ימינה עוד 50 מ' גם, אז אני עלולה לפנות שם בטעות.
[לגבי לחזור להופעה חיה של הביטלס]מהמם, אבל תגיעי עם אטמי אוזניים כי את תשמעי בעיקר צרחות של ילדות מסביבך
גם לי לא היה ברור בהתחלה. אחר כך נזכרתי שבהתחלה בהשרדות נמצאים בשני שבטים מתחרים שיש בינהם תחרויות והשבט המפסיד הוא זה שצריך להדיח חבר. ככה שאם מפסידים בתחרות בגלל שמישהו לא תפקד טוב בתחרות לרוב ידיחו אותו. גם מתוך כעס, אבל גם כי לא רוצים להסתכן איתו בתחרות הבאה.לא הבנתי מה זה אומר שתכשילי אותנו. (בכל מקרה אני הייתי פורשת מהמשימה הזאת עוד לפני הסבב הראשון, אבל עדיין רוצה להבין.)
[לגבי התוכנית של ליון לחיות עד מיליון]מה יש לך לעשות כל כך הרבה זמן??
[לגבי Foundation]אוי אני חייבת להמשיך אותה, עצרתי אחרי פרק 2. שמחה לשמוע שהיא טובה כזאת לדעתך.
אכתוב אחרי שאצפה גם.
[לגבי הביצוע של נינה סימון לAin't Got No, I Got Life]יואו אני מתה גם על הביצוע הזה, היא מדהימה!
זאת לא סיבה להמשיך לעשות את זהזה יותר מידי קל להתעלל בך!
מעניין אבל אם אנשים אחרים שלא שותים קפה כמוני גם נגעלים מהריח של קפה.וואו זה מהריחות הכי טובים שיש!! אפילו סוגי קפה שלא טעימים לי (שזה רובם), יש להם ריח משגע.
אני נאלץ להזכיר לכולם את השאלה של דילן:על מה הרגת אותה?
אני רצחתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה להרוג אותי.רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה?
כמובן שטיק טוק זה עדיף על פייסבוק. כמעט הכל עדיף על פייסבוק, אבל טיק טוק זה באופן כללי דבר נחמד. מטופש מאוד, אבל נחמד. הדבר הכי "נבזי" שאומרים שבא משם זה כשקמה שם תנועה של צעירים שהזמינו כרטיסים לעצרת של טראמפ ואז לא הלכו כדי שיהיה לו קהל ריק.נכון, הם משתמשים בטיק טוק. זה עדיף?
באופן כללי ילדים, במיוחד בכמויות, הם די חראים קטנים. אבל בתכלס זומרים עושים רושם של דור פחות רע ממילניאלים. או שפשוט נראה שעדיין יש תקווה לגביהם כי הם עוד לא הפכו למבוגרים.זה נכון נקודה לטובתם.
אני מסכים. תנו לי זמן ואני אמצא מה לעשות איתו.מה יש לך לעשות כל כך הרבה זמן??אין לי שמץ, אבל אם יהיה לי את הזמן, אני אמצא מה לעשות בו
אני חשבתי שאפריל זה כבר מלון מלחמת הכוכביםיכול לחלוק איתנו מה התוכניות? טיסה? לאן?סקוטלנד...ולונדון ,יש לי כמה רעיונת שאם יצליחו אני לא אפסיק לדבר עליהם...אחרי אפריל
עכשיו זה אפילו יותר גורם לנו לרצות לדעת.נכון!! את בבירור אדם בעל טעם טוב !
תודה.-לא אגרור אותך, או אף אחד אחר לשום דבר לא חוקי, זאת התסבוכת (הבדיונית לגמרי)שלי ושלי לבד וככה זה צריך להישאר
אוף איזה טיזר...- אני ממש ממש מצטער, לא הייתי צריך לכתוב את זה, אפילו אחרי שלושים ומשהו שנה, ואפילו שהייתי ילד...טיפשי, זאת שאלה ממש מטומטמת, ובגלל זה , זהו,לא אכתוב על זה יותר...ממש ממש מצטער
צודקתרק שתדעו שיש כרגע שוטר בחיפה שיושב מול המחשב ותוהה "מי זאת המילי הזאת שטובה בלהעלים גופות", אז אם לא נראה אותה בשבועות הקרובים זה כי היא בחקירה באיזה מרתף(באשמתנו!).
זאת שחקנית אוסטרליתאין לי מושג. התיוג מוביל למישהי בשם olivia dejonge
קצת כמו שהשיר של אלטון ג'ון על מרלין מונרו הפך להיות מזוהה עם הנסיכה דיאנה אחרי שהוא שר אותו (עם קצת שינוי מילים) בהלוויה של דיאנה.את מתכוונת לשיר של אביב גפן לבכות לך? (שאני מאד אוהבת). טכנית הוא נכתב לפני על חבר של אביב שנהרג בתאונת דרכים אבל כן הוא לחלוטין הפך מזוהה עם רצח רבין.
נכון, אבל אולי זה לא צריך להיות ככהחחח כן אבל התגובות של ג'יימס מצחיקות. וכי עם גברים זה מביך-משעשע. עם נשים זה יהיה קרינג'י-מטריד.
עכשיו בא לי עוגת גלידה.יש עוגות גלידה או עוגות גבינה שמקפיאים.
מה? תמצאי את זהאוי חמוד. נזכרתי שנתקלתי באיזה סרטון שלה שהיא שרה ROAR אבל שינתה את המילים לתלונות על אימהות וזה הצחיק אותי.
אה, רק עכשיו אני מבין על מי מודבק הפרצוף שלו...חחחחח יאאא לא קלטתי את הדמיון עד עכשיו!! לגמרי!הוא היה מת להיות אלי.
מה יש לי לעשות בשנה הקרובה לכל הרוחות? כלום. אבל אני מוצא דברים שמעסיקים אותי. ובנתיים אני לא רואה שיפסיקו להיות דברים שיעסיקו אותי.מה יש לך לעשות 1000 שנים?
בנתיים נראה לי שהרשימה של החודש הזה תהיה קטנה יותרתהיה בריא עם הכמות הזאת![]()
כן, סוף סוף ראיתי Knives Outאו סופסוף!!
וכן כריס אוונס הוא אל בסוודר שסרגו לו האלים![]()
שיהיה ברור - אם יש ספינה ואני רואה עליה את ליאונרדו דיקפריו של תקופת הטיטניק אז אני עולה עליה ולא אכפת לי שאין עליה מספיק סירות הצלה.אה כן גם לי. וגם יש לי מחלת ים. וגם ראיתי טיטניק. לא עולה על הדבר הזה.
את רק חושבת שזה ריח טוב כי את שותה קפה.שניה ריח של קפה טרי? כי זה ריח טוב. אבל אחרי שתיית קפה זה עושה לאנשים הבל פה נוראי.
נכון. אבל זה כאילו לא התקדם לשום מקום.יש/היה להם פייסבוק וואץ'. הסדרה של ליזי עלתה שם.
חחחח לא עמוד שלי. אני חושב שאני הגעתי לזה מעמוד אחר, אבל שהציג את זה בקטן ולכן הגעתי לעמוד הזה.באמת חמוד. אבל למה אין סאונד?
לא יכולתי שלא לשים לב ששם הטאמבלר שממנו לקחת אותו זה "גיי-סקסי-טום"זה עמוד המעריצים הסודי שלך?
https://gay-sexy-tom.tumblr.com/post/617862027901321216/thisthis-right-here-is-the-cutest-and-most-pure#notes?לאהוב קרטיב לימון זה משהו שקורה עם הגיל?
שאני אדע למה לצפות![]()
באמת מוזרים קרטיב לימון זה באמת טעים (מעדיפה קולה אבל גם לימון זה טוב)חחח מה? לא, אני תמיד אהבתי!יה מוזרים.
מתכננת להגיע מהנקודה הזאת לנקודה הזאת?" והסתכלתי על המפה והנקודות היו ממש צמודות אחת לשניה אז עניתי בביטחון "הולכת בדוך מפה לפה" ואז היא אמרה לי "זה צוק"וכמובן שנכשלנו ואז הייתי צריכה ללמוד את המפה הזאת
![]()
למה את צריכה משחה לתינוק?משחה לתינוק
נכוןתפסיק להיות קטטנוני. עח"ו ואני ראינו רק המאה במשותף והיא מבינה את כל הרפרנסים שלי![]()
אמנם אני אוכלת בשר אבל אני מאד רגישה להרג של חיות בסדרות וסרטים למשל. כאילו תהרגו את כל האנשים לא אכפת לי אבל אל תגעו בכלב!!!!לא מהבחינה הזאת. פשוט לא זכרתי שיש לך איזה משהו נגד חיות מתות וזה היה נשמע יותר כמו משהו שמפריע לעדי חו"ס.
מידי פעם אני מרגישה צורך לזרוק לך איזה עצם למקרה שזה ישתלם לי בעתיד הרחוק כשתמצאי בונקר ואני אצטרך מקום בו או משהו.
לא כאבה לי הבטן הייתה לי דלקת ריאות חריפה לקחו אותי לבית חולים!מגיע לך שכאבה לך הבטן אחרי זה![]()
לטיילור יש קול ממש ייחודי שלא נשמע כמו אף אחת אחרת. בגלל זה תמיד כשהיא מתנגנת ברדיו גם אם זה שיר שלא שמעתי בחיים אני תמיד אזהה שזו טיילור.
מממ לא לא ממש. כמו כל רשת חברתית יש שם הרבה רעל. וכמו בטוויטר רובו נמצא בתגובות.כמובן שטיק טוק זה עדיף על פייסבוק. כמעט הכל עדיף על פייסבוק, אבל טיק טוק זה באופן כללי דבר נחמד. מטופש מאוד, אבל נחמד. הדבר הכי "נבזי" שאומרים שבא משם זה כשקמה שם תנועה של צעירים שהזמינו כרטיסים לעצרת של טראמפ ואז לא הלכו כדי שיהיה לו קהל ריק.
צריך פודקאסט בשם Only Murders In The Forum
נתקלתי בזה באינסטגרם או בטיקטוק אבל הנה חיפשתי לך לא היה קשהמה? תמצאי את זה
אגב, בעקבות החדשות על פול ראד בדקתי היום מי הזוכים הקודמים של התואר האיש הסקסי בעולם ואני לא רואה שכריס אוונס אי פעם זכה.
אם יש סימן לכך שהאנושות דפוקה זה הסימן.
שיהיה ברור - אם יש ספינה ואני רואה עליה את ליאונרדו דיקפריו של תקופת הטיטניק אז אני עולה עליה ולא אכפת לי שאין עליה מספיק סירות הצלה.
![]()
אני צריכה שכל שירותי הסטרימינג שלי יתחילו לרשום לי מה ראיתי. ולא מתוך נגיד 20 סדרות שסיימתי, לשאול אותי אם בא לי לצפות שוב באיזה 4 מתוכןתכנסי לשרשור של תחילת אוקטובר ותראי אילו סדרות ציינת.
תראי גם אילו סדרות אחרים ציינו בשביל מבט רחב יותר.
חוץ מזה, האם אין לך קלנדר?
טוב אתה ולונה והטעם המפוקפק שלכם באוכל לא מפתיעים אותי בכלל.זה מה שאני אמרתי [לאכול אנשים בבונקר]
האמת שזה באמת מבלבל.אני מודה שגם לי קרה כמה פעמים שטעיתי אפילו עם ווייז. יש כל מיני מצבים שלא ברור לאיזו פניה הוא מתכוון. למשל אם הכביש מתעכל ימינה אבל גם יש פניה ימינה או יש ישר שנראה כמו ימינה. ולפעמים הכביש פשוט מתפצל ואתה אמור להמשיך ישר אבל לא ברור איזה ישר. וזה גם בעייתי במיוחד כי כשאתה בנסיעה אין לך זמן לבדוק בדיוק את המפה שהוא מציג.
יופי. ידעתי שלא המצאתי סתם משהו.גם לי לא היה ברור בהתחלה. אחר כך נזכרתי שבהתחלה בהשרדות נמצאים בשני שבטים מתחרים שיש בינהם תחרויות והשבט המפסיד הוא זה שצריך להדיח חבר. ככה שאם מפסידים בתחרות בגלל שמישהו לא תפקד טוב בתחרות לרוב ידיחו אותו. גם מתוך כעס, אבל גם כי לא רוצים להסתכן איתו בתחרות הבאה.
הדבר הזה שאני שותה לא ראוי להיקרא קפה. אז גם אני די נגעלת מהריח של קפה. וגם כל הסוכריות האלה בטעם קפהמעניין אבל אם אנשים אחרים שלא שותים קפה כמוני גם נגעלים מהריח של קפה.
פשוט די קשה למצוא אנשים שבכלל לא שותים קפה.
בוא נבהיר משהו- אם אני אי פעם ארצה להרוג אותך- אני אצליח. אין לי מה "לנסות" אני לא עושה דברים halfwayאני נאלץ להזכיר לכולם את השאלה של דילן:
אני רצחתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה להרוג אותי.
(זה נשמע כאילו זה צריך להיות מנוסח אחרת: "אני הרגתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה לרצוח אותי" אבל הלכתי לפי איך שהיא כתבה) (והיא בטח כתבה את זה ככה בשביל לסבך אותי)
בקיצור - דילן ניסתה להרוג אותי עם פמוט בספרייה. אני רק הגנתי על עצמי.
כן אבל השיר על מרלין עדיף פי מיליון מהגרסה על דיאנה.קצת כמו שהשיר של אלטון ג'ון על מרלין מונרו הפך להיות מזוהה עם הנסיכה דיאנה אחרי שהוא שר אותו (עם קצת שינוי מילים) בהלוויה של דיאנה.
אה, רק עכשיו אני מבין על מי מודבק הפרצוף שלו...
לכולנו יש תקווה קטנה שתעלה על הספינה. (ככה ישאר לנו יותר מקום בבונקר)שיהיה ברור - אם יש ספינה ואני רואה עליה את ליאונרדו דיקפריו של תקופת הטיטניק אז אני עולה עליה ולא אכפת לי שאין עליה מספיק סירות הצלה.
צפה בקובץ המצורף 37146
אוקי, אני לא אסיים את עמוד 3 היום
אני הכי אהבתי ענבים (אבל את הכחול) אבל אתם באמת אנשים מוזרים. מה יש לא לאהוב בקרח עם סוכר? למי אכפת באיזה טעם זה בכלל? הכל טעים!באמת מוזרים קרטיב לימון זה באמת טעים (מעדיפה קולה אבל גם לימון זה טוב)
כי זה מעולה לעקיצות גירויים או כוויות. ובמשחות של הארץ שמים סטרואידים אז הן חזקות יותר ופה התינוקות רכרוכיים אז המשחות שלהן לא עושות כלום.למה את צריכה משחה לתינוק?![]()
בסדר, לא נראה לי שמישהו פה נהנה לראות שהורגים כלבים. אבל נגיד בסדרה שאיזה מישהו נכנס לקצבייה או משהו, או שיורים באיזה דוב גריזלי ביער, למי אכפתאמנם אני אוכלת בשר אבל אני מאד רגישה להרג של חיות בסדרות וסרטים למשל. כאילו תהרגו את כל האנשים לא אכפת לי אבל אל תגעו בכלב!!!!
וואטאבר, הגיע לך!לא כאבה לי הבטן הייתה לי דלקת ריאות חריפה לקחו אותי לבית חולים!
באמת מפתיע שהוא אף פעם לא נבחרכאילו עם כל הכבוד לפול ראד החמוד - כריס אוונס!!!!
גם אניאני מסכים. תנו לי זמן ואני אמצא מה לעשות איתו.
אני איכשהו עושה את זה עכשיו.
קודם שיפתח, שיצאו ביקורות...יש לי סבלנות,(קודם המסעדה ש"בחלל החיצון") קודם סקוטלנד , אני צריך קילט! אני צריך תמונות עם לבוש סקוטי מסורתי!אני צריך להגיע ללוך נס\סטוןהנג'\מגדל לונדון\עוד כל מיני מקומות, אני צריך...האגיס\ארוחת בוקר אנגלית\פיש וצ'יפס\צלי של יום ראשון\ ארוחת צהריים תה אנגלי\אוכל רחוב בריטי ראנדומליאני חשבתי שאפריל זה כבר מלון מלחמת הכוכבים
אמ, אתה תיכשל , לפודקאסט יקרא "איך נכשלנו בלמצוא מי לב ארי" או משהו קליט יותר אבל בוייב הזה , ואין אדם שיודע על התקרית הזאת, אין עדים!עכשיו זה אפילו יותר גורם לנו לרצות לדעת.
אני חושב שאין ברירה אלא לגלות מי אתה באמת ואז להתחיל לתחקר את כל מי שאתה מכיר לגבי תקרית מלפני יותר משלושים שנה.
אולי נעשה פודקאסט על החקירה.
נקרא לו Only Embarrassing Stories In The Forum
למה? יש רפרנס שאני מפספת?זה אמור לשמח את עדי
וחוץ מזה הוא גם ביסס את הסדרה על סרט שהוא כבר עשה לפניה באותו השם, ועם אותו הקונספט. אין דמויות משותפות בין הסרט לסדרה (לפי מה שזכור לי), אבל זה אותו קונספט והסרט גם דיי מגניב. חוץ מזה הוא גם ביים את ג'וג'ו ראביט שהיה סרט מופלא בעיני וסופר מומלץ למי שטרם ראה. הוא גם משחק בו.אני רק בפרק 3 של העונה, אבלוגם שמתי לב באיחור שאחד היוצרים1מפיקים שלה הוא טאיטה ווייקיקי או איזה שם מוזר שיש לו - בקיצור היוצר הגאון של הסרט ת'ור: ראגארוק
שזה מסביר למה היא כזאת אדירה ושנונה.
חחח.. לא צריכה את הפורום בשביל הדברים הדברים האלה, יש מספיק דברים אחרים בחיים האמיתיים שמועודדים אותי לזה.פשוט ראשון שהפורום הזה לא מעודד מישהו לקחת כדורים או לחתוך ורידים. זה שיפור, איי גס.
be afraid be very afraidאני רוצה לשנות את התשובה שלי לשאלה "מה מפחיד אתכם" מיקי טוויטסד מפחידה אותי.
חחח.. גם אני חשבתי על זה... אבל תכלס יותר מעניין אותי מי רצח מאשר להציל אותה, זו עדיפות שניה (גאד אני נוראיתזה מצחיק שגם את וגם לונה בחרתן באותו הדבר ואף אחת מכן לא חשבה על אשכרה להציל אותה.
בדיוק! ווי וויל אולוויס האב מיקי ואיאןפפףף לא העברנו חצי עשור של התפנגרלות על איאן ומיקי נגד כל חסרי הלב כאן כדי שהיא תבחר בעדי אחרת!!
שמש זה באמת טוב ואני אוהבת חום, אבל היא לא טובה לנו במגע ישיר כמו מים. לעזאזל - אי אפשר אליו להסתכל ישירות על השמש (אני מגיעה למסקנה שהשמש היא אלוהים. יש מצב שעליתי כאן על משהו)ולכל הרוחות השמש היא אש
עוד אחד... תפתח מועדון עם ליוןאם אני יכול לשמור על תנאי חיים נוחים ועניין אז נראה לי שיהיה נחמד לסיים בגיל אלף.
אבל למה בפריזר?לרוב יש לי רק שקית או שניים של במבה נוגט בפריזר
מסע בין כוכבים: Lower Decks - הסתיימה עונה 2. סדרה כיפית מאוד.
לפי הפרומואים זה היה נראה מבטיח. חבל. לפעמים מוציאים סדרות רק כדי שיהיה מבחר, אבל שוכחים להכניס בהן תוכן או ענייןY: the Last Man - אכזבה, אני כל הזמן קיוויתי שישתפר ועדיין הייתי מוכן להמשיך לקוות, אבל הסדרה בוטלה אז מרגיש די חסר טעם בכלל לסיים את העונה. אולי אני אקרא שוב את הקומיקס במקום.
טוב לדעת. אני אתפנה אליה מתישהוLocke & Key - יצאה עונה 2 אבל עשיתי צפיה חוזרת בעונה הראשונה לפני ואני מאוד שמח שעשיתי את זה כי הרגיש לי טוב שלא היו לי חורים בזיכרון. עונה 2 ממש טובה. מזל שעונה 3 כבר צולמה כי אני מאוד מצפה לה.
רציתי לראות ושכחתי. אחת הגדולותWhat Happened, Miss Simone? – סרט דוקומנטרי בנטפליקס על הזמרת נינה סימון. סיפור מדהים. מאוד שווה צפייה.
Knives Out - סוף סוף השלמתי את הסרט (אחרי שחלק גדול משאר המשפחה שלי עשתה צפיה משותפת בו). הייתי קצת סקפטי מההתחלה, אבל זה בסופו של דבר באמת היה ממש טוב ומרגיש לי מוצדק ההערכה שיש לסרט הזה. (חוץ מזה כריס אוונס הוא אל)
את פילינג גוד אני פחות אוהבת אבל שאר הבחירות נהדרות. השירים שלה הם חוויה דתית, ביחד עם הקול הייחודי שלהשירי החודש: אז בהשפעת הסרט על נינה סימון אני בוחר בשירים שלה
קראתי את זה כ - shit... ולא הבנתי מה כוונת המשוררהרעיון של שיט נראה לי די מפחיד
להקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
אתם כמובן תנסו להפטר ממני ראשון, אבל בתור מנהל אני מתחיל את המשחק עם פסלון חסינות. בסופו של דבר דילן מודחת אחרי שהסתתי נגדה (היא אחר כך תחזור מאי המתים, עם המשתמש השני שלה אבל תודח שוב). בסופו של דבר עדיתנצח אחרי שהיא תפזר הבטחות רבות (היא תבטיח לי שהיא תראה באפי בשביל שאני אצביע עבורה)
בפורום זה צריך להיות צפיית חובה. הגיע הזמן לחסום משתמשיםאיזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה? באפי קוטלת הערפדים כמובן. אני לא מאמין שאני מנהל פורום טלוויזיה שכל כך הרבה מהמשתתפים בו לא ראו את הסדרה. בעיקרון מהמשפחה שלי אין לי ציפיות, אבל מכם יש לי. אבל היה יכול להיות באמת אדיר אם גם כל המשפחה שלי וכל האנשים שאני עובד איתם היו רואים את הסדרה כי אז יכלתי לדבר איתם עליה ולהעלות רפרנסים באופן קבוע.
אבל יש סיכוי שדילן היא הגופה שאני צריך להחביא
חחח, זה מה שאני מרגישה תמידמה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? אה יופי. אז בעצם את רוצה שאני אעלה בזיכרון מבחירה את סוג הזכרונות שעולים לפעמים נגד רצוני וגורמים לי להרגיש כמו מטומטם. למזלי אני כרגע לא זוכר שום דבר כזה (אבל יש הרבה)
יש בזה משהוהתקווה הגדולה שלי היא שפייסבוק בתור META יחליטו על יצירת שירות סטרימינג (מדהים שעדיין לא עשו את זה) ואז יחדשו את הסדרה קומיוניטי (עם סרט קודם כל כמובן) וזה מתאים כיפייסבוקקומיוניטי היא אחת הסדרות הכי meta שיש.
חמוד. אבל למה בלי סימני פיסוק?
לא הצלחתי לצרף את התמונה, אבל אהבתי!משהו של השבוע:
וואו. קודם כל זה מקסים וממש מרגש. שנית - וואו שהראו אהבה לסבית בפרסומת פריים טיים. שלישית מה הקשר לרנו?/SPOILER]
ולכן - שיטת הפתקים לעצלניםנכון אבל מזמן לא עדכנתי אותה, וגם אולי אני צריכה להוסיף לה עמודה מתי צפיתי בכל דבר.
מי זוכר מה היה בספטמבר?
תזרקי עצם לפחות. זה הכי כללי שיכול להיותואו הזכרת לי עכשיו פרסומת ישנה שהיתה ממש מפורסמת!
נראה מי פה מספיק זקן בשביל לזכור (אח"כ אני אכתוב וגם אחפש את זה).
אה, כן. מוכר לי מקרובמשווה ומעלה: אני פונה בפניה הלא נכונה גם כשאני נוסעת עם WAZE והוא אומר לי בדיוק איפה לפנות. לפעמים הוא אומר לי נגיד עוד 200 מ' פני ימינה, ויש יציאה ימינה עוד 50 מ' גם, אז אני עלולה לפנות שם בטעות.
קפה עם הל!וואו זה מהריחות הכי טובים שיש!! אפילו סוגי קפה שלא טעימים לי (שזה רובם), יש להם ריח משגע.
רגע, אני יכולה להבטיח פה להרבה ממכם לתת צ'אנס נוסף לורוניקה מארס אם לא תצביעו נגדי. המממ.
ני ממש ממש מצטער, לא הייתי צריך לכתוב את זה, אפילו אחרי שלושים ומשהו שנה, ואפילו שהייתי ילד...טיפשי, זאת שאלה ממש מטומטמת, ובגלל זה , זהו,לא אכתוב על זה יותר...ממש ממש מצטער
רק שתדעו שיש כרגע שוטר בחיפה שיושב מול המחשב ותוהה "מי זאת המילי הזאת שטובה בלהעלים גופות", אז אם לא נראה אותה בשבועות הקרובים זה כי היא בחקירה באיזה מרתף(באשמתנו!).
בואו נגיד שזה התירוץ להיעלמויות שלי לאחרונה.שלא נדבר על סוכן הFBI שבדרכו לדילן.
נכוןחחח כן אבל התגובות של ג'יימס מצחיקות. וכי עם גברים זה מביך-משעשע. עם נשים זה יהיה קרינג'י-מטריד.
שיש לנו השפעה מאגית על הפורום ובהמשך נגרום לכולם לעשות מה שאנחנו רוצותחחח דילן ומילי, מה זה אומר עליכן שכולם בוחרים בכן?![]()
לא יכולתי שלא לשים לב ששם הטאמבלר שממנו לקחת אותו זה "גיי-סקסי-טום"זה עמוד המעריצים הסודי שלך?
לא הבנתי, מה שהפריע לך שזה לא גיל עגול. כי לי לא איכפת נגיד למות בגיל 76 ושלוש רבעים
היתי בטוחה שתשימי את לונה בתור זו שתנצח במשימות האוכל.
הרי יש לה ניסיון עם פסטה גבינה וקינמון
בדיוק!דיי, ניק אנחנו יודעים שאתה מוזר, אתה לא צריך להמשיך להתאמץ.
גם את?! חשבתי שתהיי איתנו במועדון ה 70באיזה גיל הייתם רוצים למות: 350
תמידדמויות החודש: רון סוונסון
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? אני קצת לא רוצה לענות על זה, כי אני מרגישה שמה שאני לא אגיד אני אשמע כמו בומרית, אבל נראה לי שהדבר שהכי מפריע לי זה שאנשים נמצאים בטלפון כשהם בנוכחות חברים שלהם. אני לא מדברת על נגיד לבדוק שניה את הפלאפון כשיש צילצול של הודעה, אלא ממש לשבת עם חבורה של אנשים או בן אדם אחד ולשחק או לעשות משהו ממש לא דחוף בפלאפון
הייתי ממש רוצה לחזור כזבוב על הקיר בתא השירותים שתאיר ראדה נרצחה בו. זה משגע אותי שאני לא יכולה לדעת בוודאות מי עשה את זה, והדעות שלי כל הזמן. כל סטטוס שאני קוראת הנושא משנה את דעתי. זה פשוט מחרפן אותי שאני לא יודעת בוודעות. ומי הקורבן פה? אולה או רומן?! אני רוצה תשובות גאד דאמיט. לא יכול להיות שכולם חפים מפשע מישהו רצח אותתתתתההההה!!!
איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? זה ייצור תגובת שרשרת שתגרום לפרפר לעוף מחדר ישיבות של מטא כי הוא פוחד מהמילה מטאה, שלא היה יוצא משום אם הם היו אומרים פייסבוק, יעוף עד לישראל, יתקע בשמשה של משאית שסוחבת תמצית רדיואקטיבית שאני בדיוק נמצאת לידה. המשאית נשפכת, אני מכוסה בכל החומצה. בום. יום אחר כך- כוחות על!
לגמרי. גם אני כל הזמן משנה את דעתי, ובינתיים אמא של תאיר נלחמת לבד בטחנות רוח. (אני כן נטיתי להאמין שמי שאשמה היא הבחורה הזאת. לפני כמה שנים קראתי עליה דברים שהיו מאוד מחשידיםףאבל תכלס, הדבר הזה מחרפן אותי. זו אי הידיעה וזה שאני לא יודעת על מי לרחם ועל מי לא לרחם. הקייס הזה משגע אותי. (ודיי את כל המדינה). וזה הפואנטה שאנחנו באמת א פעם לא נדע, גם אם ישחררו אותו זה לא אומר שהוא לא עשה את זה, אבל זה גם לא אומר שכן. רק הוכחה מוצקה! אוף שימצאו איזה קלטת נסתרת ממצלה נסתרת שהייתה חבוייה בתא בזמן הזה נו בחייאת!
וואו.זה באמת אולי הכי קיצוני שלי, אבל מה אני אעשה? אבל אם מעלים את הדברים האלה ליוטיוב יש עוד אנשים שאוהבים לראות את זה, אני לא הפסיכית היחידה בעולם. חוץ מזה אני גם מתה על סרטונים של ניקוי. יש קומפליישן של כל מיני קטעים קטנים של ניקוי מטיקטוק, ויש גם ערוצים של אנשים שמנקים מכוניות, ויש שם לפעמים מכוניות מזעזעות, שישבו איזה 10 שנים בלי לגעת בהם ויש בהם מלא עובש, ולפעמים ג'וקים ועכברים. אוח אני מתה על זה! במיוחד על הקטע הזה שהם עושים עם מכונה כזאת שמזריקה חומר ניקוי לתוך השטיח ואז שואבת את זה החוצה עם מים. זה כזה מספק. הייתי רואה סרטונים כאלה שעות ופשוט מתהפנטת מהם. זה היה קצת מדיטטיבי כזה
מקווה שהשתפרלמה אתם מצפים בחודש נובמבר:לים של מרקי חורף ושתפסיק לכאוב לי השן מטיפול שורש
מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? כשהייתי באוניברסיטה ומישהי סיפרה לי שהיא התחתנה, שאלתי במקום להגיד מזל טוב: "איך זה קרה, אני רוצה לשמוע את כל הפרטים?".
כשהוא יצא מהארון לא ידעתי אם להתבאס שהתוכניות שלי להתחתן עם רן דנקר התקלקלו או לשמוח כי וול, את מכירה אותי![]()
קטע מהפנט וחבל שכל כך קצרשירי החודש:
נעימת הפתיחה של היורשים
יא, עוד נוסטלגיהordinary world- duran duran
חמודה, אני כבר מזמן חייבת ללקק אצבעות כדי להעביר דפיםובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?לא בטוחה שזה מה שהתכוונת אבל שאנשים לא יודעים לדפדף בעיתונים בלי להשתמש ברוק שלהם ושנכנסים לשירותים עם ספרים\דברים
חחח, ממש!!מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? לא יודעת אבל אני יודעת את מי אני אבחר להדיח ראשונים,את אלו שלא משרשרים
מילי תזכה בתואר השורדת האהובה (בגלל זה היא גם לא תנצח)
יואו, זה נכון!!! איך לא חשבתי על זה?אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? עדי נחש
כי היא רואה הרבה סדרות משטרה שזה יכול להיות מועיל .
וגם כי אפשר להשתמש בספרים שלה כהסחה כי אף אחד לא חושד בקוראי ספר
מועדון האלמוות...כן בבקשהעוד אחד... תפתח מועדון עם ליון
תודה לך, את כל כך נחמדה!אל תתנצל ואל תרגיש מחויב
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.