Hurricane... נובמבר 2021 – סיכום חודשי 👇🐥🍂🎉🌪️🔑🌴🐡🌠🏡🌉🌄🗿

lemon lyman

Well-known member
תודה! |חיבוק| מקווה לעדכן קצת יותר בקרוב, הולך להיות שבוע עמוס וקשוח בשבילי.
שיהיה בהצלחה 🤞
אני חושבת שיש הרבה אנשים שהריח של זה מזכיר להם ריח של פח זבל :-D אבל באמת שהם מפסידים כי זה פרי נהדר.
לקלמנטינה רקובה באמת יש ריח נוראי ביותר
אבל לקלמנטינה יש ריח מושלם (אני אוהבת יותר להריח קלמנטינות מאשר לאכול אותן |מובך|)

lemon lyman

Well-known member
תדעו לכם שרציתי לצפות אתכם בפארקס אבל אתם מתקדמים מהר מידי ואין סיכוי שהייתי עומדת בקצב של פרק ליום אז ויתרתי. אבל אני אתכם בליבי. או משהו.
צפייה ראשונה או חוזרת?
איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה בשורות טובות כולם צריכים להכיר.
יש מצב שאני אראה את זה (אם תהיה לי אפשרות)
פשוט לפני כמה שנים אני קניתי לרעות את הספר הזה מתנה (טכנית עוד לא קראתי אותו אבל אחרי שאני קוראת ספר שיש עליו סדרה\סרט אני חייבת לראות )
🎆כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים?|קדימה|שיפסיקו להיות כאלה צדקני טוויטר.
|כן||כן||כן||כן|
למרות שזה תקף לכל צדקני הטוויטר לא רק לדור הזה
קרטיב לימון
לאהוב קרטיב לימון זה משהו שקורה עם הגיל? :-P:
שאני אדע למה לצפותB-|:-D
ריצ'ארד לואיס (תרגיע)
לא נראה לי שאי פעם נתקלת במישהו מעצבן שלא אהבת :-D:-D:-D:-D:-D:-D
בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? בדיקת דם, בדיקת לחץ דם (זה מפחיד אותי שזה לוחץ יותר ויותר חזק ואני מפחדת שזה יגרום לי נזק למרות שבראש אני יודעת שזה דבר בטוח.)
מצד אחד אני גם די פחדנית
אבל מצד שני לבדיקות דם כבר התרגלתי . ולחץ דם לא רק שאף פעם לא הפריע לי אני רוצה שיבדקו לי תמיד
נגיד שעשיתי בדיקת דם התבאסתי שלא בדקו לי|||
ש בהתחלה. באחת העונות הראשונות הדיחו על ההתחלה מישהו מאוד חזק פשוט כי היה ברור שכולם מאוימים מכמה שהוא חזק ומוכשר במשחק.
יש מצב שאתה מדבר על נועם טור
הארי פוטר ואבן החכמים - החלטתי לראות על מה כל ההתלהבות הזו
את יודעת ספוילרים על העלילה? אני מניחה שיש כמה שלא יכלת להתחמק מהם כמו שלי קרה
אבל בגדול הארי פוטר זה די דף חלק בשבילי שזה טוב
כי כמו שכתבתי לניק גם אני עוד מעט אקרא אותו לראשונה
ותתחדשי על החתימה. איזה כיף זה חתימות|מאוהב|
Party of Five - לא בקצב שרציתי אבל נחמד לנו. וג'וליה|מאוהב|
|כן|
Nine Perfect Strangers - סיימתי בשעה טובה. לא מומלץ
אז למה המשכת עד הסוף?

: ראיתי רק "צעקה", כי זו מסורת כל האלווין.
אני צריכה שיס ישדרו את הסרטים אלו< בגלל נב ולייב> (אולי לקראת הסרט החדש זה יקרה)

הבופ ההיסטרי הזה|מאוהב|
יש לה בשיר הזה קול בול כמו של טיילור וגם הסגנון של השיר כמו של טיילור
בכל אופן לטעמי זה שיר יותר מוצלח מהסינגל הראשון שהיא הוציאה לחו"ל

אבל פחות יפה מזה 👇
וכמובן אני צריכה להתמרמר שהיא לא עומדת במילה שלה
שיר אחד לפה שיר אחד לחו"ל|שפם||שפם||שפם|

אריאנה גרנדה
יש לה שירים מעולים|כתר|
4. אני מניחה שצריך לחגוג את סהר או משהו.
:-D
השיר הזה היה בלות'ר (אבל לא בגרסה שלה)
ושיר הכי אהוב עלי שלה הוא Don't Let Me Be Understood (אבל גם פה אני מעדיפה את הקאבר)(גם היה בלות'ר)

הזוג האהוב עלי הוא דווקא הדס ושי, למרות כמה שזה לא הולך להם הם נשארים חמודים ונעימים זה לזו.
ואי ממש קשה לי לצפות בקטעים איתם:-/

היא משגעת! |מאוהב|
יצא ששמעתי אותה לפחות 21 פעמים בחודש שעבר
כרובית מבושלת
ואי כן
עד העונה הקודמת - קופה ראשית. מאז היא הפכה למפלצת וגם קצת איבדה את עצמה
בעיקרון אני לא רואה אותה
אבל זה מאוד מבאס שסדרה מצליחה מאבדת את עצמה

ותתחדשי גם את על החתימה|מאוהב|
רק לא הבנתי אם זה קטעים מהסדרה או של השחקן עצמו?|תוהה|

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אבל בבית יש ברירה אז אני פשוט לא מחליטה ולא מבצעת ורק רוצה לעשות שביתה כללית.
זה המצב התמידי שלי.
🪀באיזה גיל הייתם רוצים למות: 70 כזה נראה לי זמן טוב להתקפל. לפני ההדרדרות ואחרי השיא (שלא היה אף פעם, אבל ניחא)
את רומזת שזה שנבחרת לחביבת הקהל בפורום טלוויזיה זה לא שיא אישי?
🪀כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? אמממ, אין לי. מתחיל להיות לי קר בשביל גלידות עכשיו ואת העוגות אני מעדיפה לצרוך בזמן אמת
את עושה לי עצוב בבטן.
אבל ככה אני יודעת שנישואים שלנו יחזיקו מעמד. אני אקנה מלא גלידות ואת לא תאכלי לי אותן:-P:
🪅שירי החודש: לא יודעת. עברו הרבה שירים מאז והפתקים שלי ואני היינו בנתק
האמת שבקטגוריה הזאת אני בדר"כ בוחרת איזה שיר ששמעתי שעתיים לפני שעניתי על השאלון. (למרות שטכנית אני כן יוצרת פלייליסט לכל חודש עם שירים שבא לי לשמוע באותו רגע. אז אני יכולה לבחור משהו מתוך הפלייליסט הזה אבל) לרוב אני סתם בוחרת מה שתקוע לי בראש באותו הרגע ומכיוון שלניק אין דרך to police it, הוא לא יכול לנזוף בנו:-P:
🪅ספר החודש: וואי, מכה. התחלתי לקרוא בחודש שעבר את "הגיונות מטאפיזיים, השגות ותשובות" של דקארט. קניתי פעם כל מיני ספרי פילוסופיה כדי להכיר קצת יותר לעומק. אבל אני ממש מתקשה איתו. נכו ןשאני בסף הכל אדם פשוט וחסר הבנה, אבל אני לא יכולה שלא לחשוב שהבחור הוא קשקשן בלתי נלאה! ממש קשה להגיע למסקנות על הפילוסופיה שלו מתוך בליל המילים המוגזם שלו, ואני לא יודעת איך אנשים הצליחו להתמודד איתו ועוד להפוך אותו לכזה נחשב. ואגב, הוא לא אמר בכלל את המשפט "אני חושב משמע אני קיים" בצורה מפורשת. הוא כתב משהו מבולגן אחר (אני דבר שחושב. אני קיים. אני נמצא- משהו כזה) ואת הניסוח שנאחנו מכירים כתב בכלל אחד המבקרים שכתב לו תגובה על החיבור. עכשיו אני במלחמה עם עצמי כי כבר קראתי חצי ספר והוא בכל זאת נחשב לפילוסוף דגול, אז מי אני שאתווכח. ולכן אני מנסה להמשיך בכוח.
ואז אמרתי לעצמי שאני צריכה לגוון עם איזו פרוזה לנפש והתחלתי את "גן, אפר" של דנילו קיש, שמצאתי פעם על ספסל, אבל הוא לא יותר טוב או מעניין מדקארט. לפחות זה ספרון קטן.
מזל שלפחות מישהי אחת במערכת היחסים שלנו יודעת לקרוא.
🪅ציטוט חודשי: רשמתי לי!! "הייתי מגדל שפם אבל אז הייתי צריך לעבוד ככבאי. או פדופיל" (תושב חוץ)
עשיתי לי חשק לצפות בזה:-D
🪅סיבה למסיבה: אין לי :-(
עצם זה שהגעת לשאלון הזה זו סיבה מספקת למסיבה. אם לא עבורך אז בשביל כולנו|4U|
🪅למה אתם מצפים בחודש נובמבר: להשתלט על הסיכום חודש ולהיות מסונכרנת
|הלוואי||הלוואי||הלוואי|
🎆איזה ריח מזכיר לכם סתיו? היורה כמובן.
|כן|
🎆ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)? כרובית מבושלת
הריח לא להיט, נכון. אבל איזה טעים זה כרובית|מאוהב|
🎆מהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה (אם לא התחלתם שום סדרת סתיו השנה, אפשר לבחור של שנה שעברה)? אפשר להעתיק ממישהו? אני לא באמת בעניינים של מה יוצא מתי
אני אסלח לך.
🎆מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר? (זה גורם לי לתהות אם אני צריכה לענות בשאלות הקודמות על דברים שקרו בחודש שעבר או על דברים שיקרו החודש... :unsure:).
בסדרת השאלות הקודמת (סדרת החודש, דמות החודש וכו') את אמורה לענות על דברים שקרו בחודש שחלף. מלבד כמובן השאלה האחרונה ("למה מצפים בחודש נובמבר) ששואלת במפורש לגבי החודש הנוכחי ומובילה לסדרת השאלות הבאה שמתייחסת לחודש הנוכחי. או לפחות ככה אני מחלקת את זה.
*לגבי שאלת "סיבה למסיבה" סתם גנבתי מניק ואין לי מושג למה היא מתייחסת אז שמתי אותה בין השאלות של החודש שעבר לשאלות של החודש הנוכחי כדי שכל אחד יבחר לענות עליה איך שהוא רואה לנכון.
הראשון שעולה לראש זה כמובן כט בנובמבר, וזה באמת מרגש בלי ציניות. ולפי גוגל מסתבר שהיו עוד כמה דברים: הוצאה מהחוק של הפרדה גזעית בעקבות המאבק של רוזה פארקס; הקמת בית ספר ראשון לרפואה שמיועד לנשים בבוסטון;
איזה חמודה את שלקחת את השאלה ברצינות. לא ציפיתי שאף אחד חוץ מניק שאוהב להתעלל בעצמו, יטרח לגגל את זה.
🎆בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? לא יודעת מה היה בחודש הקודם, אבל אני פוחדת (בקטע של יראת כבוד) מאיתני הטבע. אבל ברמה היותר ארצית- רכבות הרים וכאלה שהבטן מתהפכת בהם.
אני מתה מפחד מסופות (טורנדו/הוריקן/צונאמי וכו') ורעידות אדמה ממש הלחיצו אותי בעבר כי תמיד דמיינתי איך כל הבנין קורס ואני אקבר בחיים מתחת להריסות (כי תמיד גרתי בקומה ראשונה, [חוץ מהפעם הזאת בארץ שגרתי בקומה 11 בבאר שבע באמצע איזו מלחמה לפני שהמציאו את כיפת ברזל|חבול|]) אבל דווקא מאז שעברתי לקליפורניה, שידועה כמדינה מוכת רעידות אדמה. (יש כאן בממוצע 3-4 רעידות אדמה בשבוע!) אבל לרוב הן ממש מזעריות שלא מרגישים אותן בכלל. יש לי איזה אפליקציה בטלפון שמתריאה לי על רעידות אדמה באיזור שלי, והיא התריעה כמה פעמים אבל לא הרגשתי אותן בכלל. למעשה היו כמה פעמים שהשותפה שלי או אנשים שגרים אצלנו בבנין שאלו אותי אם הרגשתי את הרעידות אדמה שהייתה כי היא "הייתה ממש חזקה" אבל לא הרגשתי כלום (אז כנראה שלא ממש חזקה:-P:) אבל גם למזלי תמיד הייתי בחוץ בכל הפעמים האלה וכנראה שבחוץ לא מרגישים כי אין דברים שרועדים בכל הבית. למרות שכן הייתה פעם אחת שהייתי במיטה והיה איזה רעש מוזר שהרגיש יותר כמו עבודות בכביש או משהו כזה. ונכנסתי לטוויטר אחרי זה וראיתי מלא האשטאגים על זה שאנשים הרגישו רעידת אדמה והיא הייתה איזה 6 נקודה משהו (שנראה לי שזה יחסית גבוה, לא?) וחשבתי לעצמי - על זה כל המהומה? זה לא כזה נורא🤷‍♀️
עכשיו, כמובן שיש רעידות אדמה הרסניות שאכן יכולות לקבור אותי מתחת להריסות, אבל בגלל שהחוויה הראשונה שלי הייתה עם רעידת אדמה שבכלל לא הרגישה כמו רעידת אדמה, אני קצת פחות מפחדת מהן עכשיו.
🎆ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? אני לא נגעלת מחרקים
אבל אבל. חרקים זה פיכס.
🎆מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? חח, לא משנה במה התחרות - בסוף זה ראש בראש בין ניק לעחו"ס. אבל נראה לי שליון יודח ראשון כי הוא לא ישתף פעולה עם דרישות ההפקה ויעשה אתגרים שמתאימים רק לו :-D
:-D:-D
🎆רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? לסלי נופ! היא תמצא פתרון יצירתי וגם תילחם בשבילי, למרות שתיתן לי נזיפה
בחירה טובה!
🎆אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? מדילן כמובן B-| היא לא תשפוט אותי ונראה לי שהיא מספיק קרימינלית כדי לא להתרגש מזה :-D
ברור שאעזור לך|מאוהב|
🎆כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? לא יודעת אם זה רק היום. נוער באופן כללי (גם בזמני) הם בלתי נסבלים. אבל שידברו יותר בשקט כשהם בקבוצה. לא מבינה את הצורך לדבר בצעקות
אני לאחרונה הבנתי שזה ישראלים באופן כללי שלא יודעים לדבר בטונים נורמטיביים.
🎆ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? כנראה חלון פתוח רבע כזה ואז אני אשחק איתו למעלה למטה לפי דרגת העצבים שהרוח תעשה לי
בדיוק.
🎆אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? בקו החיים שלי? לא יודעת. אולי כל מיני דייטים נשכחים שפסלתי מהר מידי
האמת שיכולת לבחור באיזו נקודת זמן שאת רוצה, לא חייב נקודה בקו החיים שלך.
🏟️תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
עורכת - נזכרתי במשהו חמוד ותרופה לשיפור מצברוח
האמת שחלק מהכלבים האלה הלחיצו אותי:-D

Lhuna3

Well-known member
יש מצב שאני אראה את זה (אם תהיי לי אפשרות)
[בשורות טובות] כן, תראי! בעיני הסדרה יותר טובה מהספר במקרה זה, והיא נפלאה! |מאוהב|

חחח מה? לא, אני תמיד אהבתי! |שפם| יה מוזרים.

לא נראה לי שאי פעם נתקלת במישהו מעצבן שלא אהבת :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
הרגת אותי.
אני פשוט נקרעת מהקטעים המטופשים של האגו בינו ובין לארי על מי ישב במקום הטוב יותר במסעדה, מי ילך יותר צעדים (מילולית) לקראת מי, החברות ביניהם אדירה כל כך! :-D
(אבל את לא צודקת בעיקרון, יש מלא מעצבנים שאני לא אוהבת, פשוט יש לי אולי קריטריונים אחרים למי מעצבן. למשל איתמר בחתונמי די מעצבן אותי ואני לא אוהבת אותו.)
לצערי גם אני כבר יודעת ספוילרים... (הארי פוטר)

ואי ממש קשה לי לצפות בקטעים איתם:-/
מעניין. בעיני הם הכי אמיתיים ולא מזויפים שם ומנהלים את זה לאט ונכון. אני לא יכולה להבין את כל הזוגות ובמיוחד הנשים שהם כזה לאבי-דאבי ונשיקות על הפה עם גברים שהן מודות שאין ביניהם שום רגש אמיתי ושום רומנטיקה, זה מוזר וכמעט מגעיל אותי.
הדס נוהגת בצורה הכי טבעית: כל עוד אין משיכה באמת, אין מה לזייף את זה עם מגע אינטימי וזה לא נעים, יותר הגיוני לקחת את הזמן, להכיר ולראות אם באמת יווצר חיבור או לא. ושי הוא מאוד חמוד ומכבד ומקבל את זה בצורה בוגרת ויפה. אני הכי אוהבת אותו מכל הגברים שם, יש לו הכי הרבה אינטלגנציה רגשית לדעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
:-D את לא לבד. אצלי הצפון זה פשוט הכיוון שאליו אני מסתכלת
די נו, כיווני שמים זה פשוט כי מחשבים לפי השמש.
זו אחת הסיבות שאני מסתכלת בהתנשאות על אמריקאים שכיווני השמים שלהם לא אומרים להם כלום כי השמות שלהם רנדומליים ולא קשורים למיקום השמש אז הם לא יודעים איפה זה צפון:-P:
רק לא מזמן גיליתי שזה קטע שקיים, שאנשים לא אוהבים קלמנטינות! מה כל כך נוראי?
אני באופן אישי פחות אוהבת את הטעם של קלמנטינה מבין כל פירות ההדר. אבל מה שהיה ממש נורא זה שמקלפים אותן והריח נשאר בידיים במשך כל היום.
לאמריקאים יש איזה הכלאת קלמנטינה שקוראים לה קיוטי וכל הקליפה מתקלפת בקלות בבת אחת וגם אין לזה חרצנים וזה שינה את דעתי על קלמנטינות.
חח, גם אני. החזקתי פעם מפה ביד ורק אחרי חצי שעה של הליכה הבנתי שהלכתי בכיוון ההפוך |פנים| |טמבל|
וואו שהייתי בצבא היינו בשבוע שדאות ובאחד הימים היה צריך לנווט בקבוצות של 3, והביאו לנו מפה לבנה עם כל מיני נקודות וכל שלישיה קיבלה 3 נקודות והייתה צריכה להסביר איזה מסלול הן מתכוונות לקחת כדי להגיע מנקודה לנקודה. שתי הבנות שהיו איתי היו ממש טובות בזה אז אמרתי שאני פשוט אלך אחריהן ואהיה בסדר. אבל אז כשישבנו עם מ"פ כדי שתעבור איתנו על המסלול היא שאלה כל מיני שאלות והבנות ענו ואני רק הנהנתי ואז היא קלטה אותי והצביעה לי על 2 מתוך הנקודות שלנו ושאלה אותי "איך את מתכננת להגיע מהנקודה הזאת לנקודה הזאת?" והסתכלתי על המפה והנקודות היו ממש צמודות אחת לשניה אז עניתי בביטחון "הולכת בדוך מפה לפה" ואז היא אמרה לי "זה צוק"|פנים| וכמובן שנכשלנו ואז הייתי צריכה ללמוד את המפה הזאת|שפם|
ולא באמת למדתי, או הבנתי אותה, פשוט שיננתי מה שהבנות אמרו לי להגיד. זה היה כזה מסובך כי זו מפה לבנה. במפות עם הצבעים לפחות אפשר לזהות בקלות איזורים הרריים או מישורים.

LeAnnDylan

Well-known member
זה גיף נחמד
כל דבר עם דרו זה נחמד.
יום דילן העולמי היה לפני שבועיים
(הוא תמיד לפני שבועיים)
חצוף|שפם|
דווקא ההפך. זה מראה שהוא מוכן להשקיע מאמץ. (כי זה הרי לא שהוא מדבר איתך בטלפון כל הזמן בכל מקרה)
אני רוצה להזכיר לך שהוא לא יודע לשרשר!!
WTF? (השיר של ליאורה)
סיפרתי לה פעם שמרטינה מקברייד מקליטה רק שירים טראגיים והיא אמרה שהיא מוכנה לאתגר וזה מה שיצא:-D
בגלל התגובה שלך גיליתי שמשום מה כתבתי שג'ואל מקהייל שיחק בסופרגירל.
למי אכפת איפה הוא שיחק. הוא חתיך וזהו.
את סתם אנטי אש בגלל שאת גרה במדינה שכל הזמן יש בה שריפות ענק.
הייתי חושב שתתני לאש צ'אנס לפחות למען דרו הFirestarter
לאלא, האש הרסה לה את החיים. זה לא נקודת לזכות!
נראה לי שהייתה צריכה להיות שאלה על קינוחים באופן כללי ולא קינוחים קפואים
אל תגיד לי איך לעשות את השאלון שלי|שפם| כשיגיע תורך לעשות שאלון תשאל מה שאתה רוצה|שפם|
בזמן האחרון אינסטגרם כל הזמן מראה לי סרטונים של אנשים שקופצים באנג'י או קופצים לצניחה ממקומות ממש גבוהים וזה לפעמים עושה בחילה.
אוי בעע, לי זה תמיד מראה כל מיני מטורפים שמחליטים לעשות סלטות על הקצה של איזה גג בגורד שחקים וזה לגמרי עושה לי בחילה.
אוקי, אוקי, אוקי...
עכשיו זה אישי.
שתדעי לך שהייתי במגעים עם צ'ארלי קוקס שיבוא להתארח בפורום, אבל עכשיו אני אבטל את זה.
חשבתי שתלך על איזה משהו יותר מציאותי כמו "פרצתי לחשבון שלך וביטלתי את כל הזמנות הספרים שלך".
אבל יש כל כך הרבה פרקים... [SVU]
שיעשו מה שאני עשיתי ויתחילו רק מעונה 13 שרולינס הגיעה:-P:
משמע אני חושב משמע יש לי כאב ראש|מזיע|
זה גם המוטו שלי.
קלמנטינה שמישהו מקלף באוטובוס בחורף זה סיוט.
כל דבר שמישהו עושה באוטובוס זה סיוט. גם אם מישהו מעז לנשום באוטובוס זה סיוט.
אוקטביה בעיקר תוסיף עוד גופות.
זה בסדר, אני ומילי נחביא אותן (או מה שישאר מהן אחרי אוקטביה בכל אופן:-P:)
אני ציינתי את זה ברשימת ימי ההולדת בתחילת חודש אוקטובר
אני רוצה להגיד לך משהו שאולי יפתיע אותך, אבל אף אחד לא מתייחס לכל החפירות שאתה שם בראשית השרשור. כולם גוללים למטה לראות אם מישהו העלה שאלון. ובמהלך הגלילה למטה העין שלהם קולטת איזה משהו מערימת המלל שהקלדת שם ואז הם מגיבים למשהו הבודד הזה כדי שתרגיש טוב עם עצמך.
ואולי זה אמור להעליב אותך שלא מתייחסים לכל מה שאתה כותב, אבל אתה צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה- שהיה להם מספיק אכפת כדי להגיב לדבר הבודד הזה שהם הגיבו עליו כדי לגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.
חוצפנית
עוד יותר חוצפנית
אפילו עוד יותר חוצפנית
אוקי, עכשיו לא נעים לי שקראתי לך חוצפנית כל כך הרבה
אני ממש מרגיש שעשיתי טעות כשחשבתי שזה צריך להיות משהו פיזי
דווקא אתה הבנת את זה כמו שהתכוונתי. זה כל האחרים שנהיו לי פילוסופיים פתאום. אבל מכיוון שלא דייקתי בשאלה אני מניחה שהתשובות שלהם לגיטימיות.
בסוף נגלה שבמציאות דילן היא בכלל פרפר שברירי שלא פוגע בזבוב ואנחנו סתם מלכלכים עליה :-D:-D
דווקא בזבובים פגעתי הרבה. החלאות האלה זה הדבר הכי מעצבן שקיים.

LeAnnDylan

Well-known member
42 זה מספר עם יותר מידי משמעויות ל nerds* אז אסור לך. וזה גם מוקדם מידי בשבילי אז אסור לך. תסחבי עוד קצת ונמות ביחד. עם ידיים משולבות וכל הג'אז הזה
אני לא יודעת מה אומר לך ה-42. אבל בשבילך אשנה ל-43|4U|
את רצינית את. כל הכבוד. אם זה מספק חלקית, אז יש לי חצי עוגת שוקולד במקרר ועוד רוגעלכים שאבא הכין. גם במקרר
כל דבר מתוק מספק אותי.
חח, זה נשמע כמו העתקה גסה.
כן ולא. האמת שזה די השתפר אז אני פחות כועסת. למרות שעדין אין להם לקסה:-(
מקווה שהתקדמת עוד ואהבת [Sex Education]
אה, לא התכוונתי שהתחלתי את הסדרה. כבר ראיתי את השתי עונות הראשונות אז אם החלטתי לצפות בשלישית כנראה שכן אהבתי:-P:
אבל האמת שלא התקדמתי מאז. אני מנסה לסיים את YOU קודם.
לא הקשבתי כי היא עושה לי אלרגיה (לא מסוגלת לראות או לשמוע אותה עם הפרצופים הפתיינים של לוליטה כאילו לא התקדמנו מאז), אבל נכנסתי ליוטיוב לראות כמה צפיות יש ונראה שיש סביבה הייפ, אז יפה וכל הכבוד לה. [נועה קירל]
חח לא ממש אכפת לי מהקליפים שלה, ומה היא עושה בהם. אני נהנית מהשירים.
אגב, שבוע שעבר הייתי במסיבת יום הולדת 21 של בת הזוג של אחיינית של השותפה שלי. והיא בת יחידה אז עשו לה מסיבה ממש מושקעת וזה. ואין לה כנראה משפחה מורחבת ממש גדולה כי רוב המוזמנים היו מהמשפחה של השותפה שלי (כלומר, המשפחה של בת הזוג של ילדת היומולדת) אבל שתיהן עובדות באין&אאוט אז הן הזמינו כל מיני חבר'ה מהעבודה שלהן וזה בעיקר מלא טינאג'רים וכאלה בתחילת שנות ה-20 שלהם. אז כמובן שהם שמו מוזיקה ממש גרועה ורועשת והחלטתי להשתלט על הטלוויזיה בפנים באיזשהו שלב ושמתי להם את השיר הזה של נועה קירל ואז אחד הילדים האלה קולט אותי רוקדת ומבסוטה מהחיים והוא עושה לי כזה "וואו איי לייק!! מי זאת?" אז ניסיתי להגיד לו איזה 7 פעמים "נועה קירל" ומסתבר שהשם משפחה שלה ממש קשה להגייה לאמריקאים כי הם הצליחו לעוות אותו ב-20 גרסאות שונות. אבל אחרי איזה דקה שהוא ממשיך לשמוע את השיר ולצפות בקליפ/בי רוקדת כמו פרחה מהשכונה מהתלהבות הוא החליט שהגיע הזמן לגזר הדין והוא כזה "איי לייק יו, וואטס יור ניים?" והרגשתי בעננים שאיזה ג'ן זי חשב שאני מספיק מגניבה. וחשוב לציין שהוא גיי אז הוא לייק אותי בזכות זה שיש לי אישיות מהממת וטעם משובח ולא בזכות הבובז שלי. שזה לייק הרבה יותר נחשב:-P:
כבר ניתחת אותנו ופספסתי? ספרי לי!
חח בקיצור כולם פסיכופטים עם טראומות ילדות.
על המתקנים אני ממש מסכימה איתך. על חיות אני מתבאסת. רק אומרת שבני אדם מפחידים יותר
בני אדם אני שונאת. מחיות אני סתם מפחדת.
אני יכולה להבין. היה מערכון של סיינפלד שחשבתי לחפש אבל נשברתי מהר. משהו בדיוק על זה. כל שיער שאינו על הראש פשוט לא עובר לנו. אנשים יכולים ללטף שיער, לנשק מישהו בראש על השיער וכו', אבל מספיק ששערה אחת בודדת תהיה מחוץ לראש וזה הופך להיות מגעיל
בדיוק.
הוא מולבש על מה שמה ה AI?
כן:-D
:-0! שניהם גרועים [סהר ושירי בלוק]
בהחלט!
לא את כולם הבנתי, אבל כמה מהתמונות ששמת היו מעולות ונכונות
עכשיו מענין אותי איזה לא הבנת|תוהה|
כי שלחתי לסהר איזה אחד שחשבתי שממש יצחיק אותו והוא אמר לי שהוא לא הבין ותהיתי לעצמי למה אני בכלל חברה שלו.
או בתחנת חלל
נראה לי שאני מעדיפה בונקר.
וואלה? לא חשבתי שישראלים מעשנים יותר מאמריקאים
חד משמעית כן.
איפה את גרה בארץ שיכול להיות נעים בבית עם חלון פתוח בקיץ? גם אם לא חם, הלחות הורגת.
אצלי בבית [בארץ] הייתה בריזה שהגיעה מהים והיה נעים אחרי צהריים. במהלך היום כשחם כמובן שזה בלתי נסבל. אבל דיברתי על שעות הערב המוקדמות כשהחום נשבר.
גם הכלב של הבוסית שלך איכשהו גר איתך?
חס וחלילה.
פשוט הרבה פעמים אחרי העבודה כשאין לי כוח לחיות הבוסית שלי משדלת אותי לבוא אליה לארוחת ערב. ומי אני שאגיד לא לאוכל שמישהו אחר מבשל?:-P:
למה את אוכלת את הקופסה עצמה?

נראה אם תצליחי לגלות איזה יום זה בדיוק בחודש לפי הריח
הקאתי קצת בפה:-D
האo_O
ידענו את זה עליך? [יעל פוחדת מכלבים]
האמת שאני לחלוטין יכול להבין פחד מכלבים. במיוחד בתור ילדים הם יכולים להיות נורא מפחידים. וגם אחרי זה כלבים רבים יכולים להפחיד. שלושת האחיות שלי פחדו מכלבים בשלבים מסויימים (אם כי עם אחת זה פחד שהתחיל מאוחר יותר כי היא טוענת שהיא אלרגית אליהם, אפילו שכל המשפחה די משוכנעת שהיא פשוט לא רוצה פרווה על המכנסיים)
אתם יודעים שאופרה בדיוק דיברה בספר שלה על פחד מושרש ונתנה דוגמאות לפחד מכלבים.
לא מפתיע שכולם בוחרים בדילן לשאלה הזאת
אני דווקא חשבתי שהרוב יבחרו בך. כנראה שאתה לא מצטייר כבחור אמין במיוחד.
אני יכול להציע לך ביטחון בניק.
בהתחשב בזה שאף אחד לא בוטח בך להחביא גופה, לא נראה לי שיש לך תקציב גדול לביטחון.
נראה לי שיש נרות עם ריח כזה
יש ליאנקי קנדל נר בריח של "Rainy Day" ואומנם זה ריח מעולה. אבל אין לו באמת ריח של גשם.
לא חשבתי באמת על זה שאין קטעים של נשים קוראות thirst tweets
אבל זה ברור למה - יש לחלוטין סטנדרט כפול בעניין חיפצון גוף גברי לעומת נשי.
כלומר אני מניח שזה סוג של תיקון מוגזם.
אבל זה כמו שבמחלקת גנים ונוף לזלי יכולה לבקש מבן שיסתובב ויראה לה את הישבן שלו, אבל אם הוא יגיד אותו דבר זה ירגיש קריפי ומגעיל.
האמת שזה קטע כי בהתחלה חשבתי שמין הסתם מאותה סיבה שרשמת למטה ואז חשבתי לעצמי שלנשים "מותר" לחפצן. אבל נגיד אני זוכרת שבטוויטר נשים ילדות תמיד היו מחפצנות את כל הדמויות הנשיות במאה (במיוחד את לקסה) ואומנם גם אני ידועה בחיפצון המוגזם שלי, אבל החיפצונים שלהן גרמו לי אפילו להרגיש לא בנוח.
אז נראה לי שהבעיה היא בחיפצון הנשים עצמן ולא במי מחפצן אותן.

Aranel Nenharma

Well-known member
ניק צריך להרחיק מהפורום אנשים שמדלגים על שאלות|שפם|
כאילו, הייתי בסדר אם היית רושמת "אין-לי-כלום-במקרר-כי-יש-לי-מקרר-של-עניים-כמו-של-עח"ו" אבל פשוט להתעלם מהשאלה זו חוצפה.
למעשה אני חושבת שכעונש אני צריכה להתעלם מיתר השאלון שלך.
אבל אני לא חצופה אז אני אמשיך להגיב.
לפחות שישקעו וימחקו את השאלה הזו במקום פשוט להשאיר אותה ריקה
יש מצב שאני אראה את זה (אם תהיי לי אפשרות) [בשורות טובות]
פשוט לפני כמה שנים אני קניתי לרעות את הספר הזה מתנה (טכנית עוד לא קראתי אותו אבל אחרי שאני קוראת ספר שיש עליו סדרה\סרט אני חייבת לראות )
סדרה מעולה
ממליצה באמת לקרוא קודם את הספר שהוא מעולה באותה מידה
אני אוהבת ארטיק לימון מילדות.
כשהיה מגיע לרחוב שלנו אוטו גלידה תמיד היתי קונה ארטיק לימון
אבל בגדול הארי פוטר זה די דף חלק בשבילי שזה טוב
כי כמו שכתבתי לניק גם אני עוד מעט אקרא אותו לראשונה
ותתחדשי על החתימה. איזה כיף זה חתימות|מאוהב|
אני מכירה את כל העלילה
לא כל כך ניסתי להתחמק מזה כי אף פעם זה לא עניין אותי
שזה עוד סיבה למה לקח לי כל כך הרבה זמן לקרוא.
כמה שירים באנגלית היא כבר הוציא? (נועה קירל)
אני יודעת רק על זה שהיא מוצצת סוכריה, יש עוד? מתי היא הספיקה?
הריח לא להיט, נכון. אבל איזה טעים זה כרובית|מאוהב|
תענוג|יאמי|
נכון, קרטיב לימון זה החיים
אני רוצה להגיד לך משהו שאולי יפתיע אותך, אבל אף אחד לא מתייחס לכל החפירות שאתה שם בראשית השרשור. כולם גוללים למטה לראות אם מישהו העלה שאלון. ובמהלך הגלילה למטה העין שלהם קולטת איזה משהו מערימת המלל שהקלדת שם ואז הם מגיבים למשהו הבודד הזה כדי שתרגיש טוב עם עצמך.
ואולי זה אמור להעליב אותך שלא מתייחסים לכל מה שאתה כותב, אבל אתה צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה- שהיה להם מספיק אכפת כדי להגיב לדבר הבודד הזה שהם הגיבו עליו כדי לגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.
בני אדם אני שונאת. מחיות אני סתם מפחדת.
וזה מוטו החיים שלי
דילן אני אוהבת אותך עכשיו קצת יותר

LeAnnDylan

Well-known member
כבר כמעט שבוע לא כתבתם על זה
אתם אשמים. אתם ממשיכים לכתוב בו ואת כל הזמן הפנוי שיש לי בעבודה שפעם היה מושקע בצפייה בפרקים אני משקיעה פה.
האם המסורת לא אמורה להיות לראות את הסרט האלווין בהאלווין?
לא.
אם נועה קירל היא בת דודה שלך ובגלל זה את תומכת בה כל כך אז זה בסדר, תספרי לנו ואנחנו נבין.
נועה קירל היא מתנת האל לאנושות וזה שאתם לא מכירים בזה מוכיח שאתם לא נבחרי האל.
אוי, תראי איזה דבר נחמד עשית בטעות :-P: [בחרתי דמויות ושחקנים שונים]
תדע לך שעשיתי את זה בשבילך. אמרתי שצריך לאזן את הרשעות שלי כלפיך מידי פעם:-P:
טנקסחנוכה? בורג באצבע? אין קינדר בארה"ב? לחגוג?
1. קראתי את זה כ"טקס חנוכה" וזה העלה זיכרונות לא נעימים של ילדות עם שיער שרוף בטקסים של היסודי.
2. תיקנתי בהמשך לסיכה.
3. יש. אבל רגיל. רציתי לבן. ואגב הם לא הביאו לי:-( אבל הם הביאו איתם סקוצ'ים לכלים, פניסטיל ג'ל, טיפות אוזניים ומשחה לתינוק וזה הרבה יותר שווה מקינדר לבן (שאגב מצאתי אתמול בתחנת דלק ליד הבית אז אני מרשה לעצמי להגיד שזה שווה יותר).
4. מה אני אמורה לעשות? להתאבל?
אפילו יחסית למעט אופציות שהיו השנה זה מרגיש כמו בחירה לא טובה [La Brea]
סדרות הברודקאסט האחרות שהתחלתי היו ממש גרועות ולה בראה השתפרה מאוד אז מגיע לה.
את מתכוונת מתקנים בלונה פארק... את זוכרת שיש כאלו שהם לא של דיסני?
ואת לא גרה עם איזה 5 כלבים בבית?
נראה לי שהפעם האחרונה שהייתי בלונה פארק הייתי בת 5. אז לא, אני לא מתכוונת ללונה פארק. זה פחד שלי, לא שלך, מה אתה נדחף|שפם|
ואני גרה עם 3. 2 מהם אני לא אוהבת. אבל אחת מהן מפחידה אותי.
וחוץ מזה כשאני הולכת ברחוב ורואה כלב אני אוטומטית עוברת לצד השני של המדרכה בלי לשים לב בכלל. וגם כל פעם ששותפה שלי מביאה איזה כלב הביתה לשמור עליו אני נכנסת הביתה בחרדה כי אני לא יודעת אם הכלב יריח את זה שאני לא אוהבת אותו ויתקוף אותי. הייתה כלבה אחת כבר שממש שנאה אותי וכל הזמן נבחה עליי בהיסטריה והייתי בטוחה שהיא תהרוג אותי. שותפה שלי הייתה צריכה לשים אותה במקלחת שלה בזמן שהייתי בסלון/מטבח כי לא הרגשתי בנוח (והיא גם לא הפסיקה לנבוח באכזריות) וכל הזמן פחדתי שהיא תשבור את הדלת ותבוא לתקוף אותי:-(
אבל יש לך בעיה עם שערות שבקושי רואים על היד? את זה יש לכולם.
בסדר גם לכולם יש פופיק וזה מגעיל אותי. זה שיש לכולם לא אומר שזה לא איכסה.
וחוץ מזה לי אין כי הורדתי בלייזר. אז אל תכליל אותי בכולם שלך.
יותר מידי אנשים בוחרים באופציה הקלה של לומר שהם יודחו ראשונים.
בסדר, אז אני אשרוד מספיק שבועות כדי לשכנע את כולם להדיח אותך קודם.
יש רשימה של דברים שצריך להכיר כדי להבין את כל הרפרנסים שלך
תפסיק להיות קטטנוני. עח"ו ואני ראינו רק המאה במשותף והיא מבינה את כל הרפרנסים שלי|שפם|
חשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע מזה שאת מדברת על טמפרטורה בפרנהייט, אבל עכשיו ראיתי שאת גם כותבת תאריך בדרך האמריקאית. צריך להחזיר אותך לארץ דחוף לפני שתתחילי להגיד מזל טוב בדרך המעוותת שהאמריקאים אומרים את זה.
אני אכן צועקת מזל טוב בצורה המעוותת של האמריקאים כל פעם שמישהו שובר משהו:-D
את מתכוונת כמו שאנחנו כיבדנו זקנים בזמננו?
אני לא יודעת איזה ילד פרחח אתה היית, אבל כן, בזמני היו מכבדים זקנים. לא היו לנו אתגרים מפגרים של לנסוע ברכבת ולחלק סטירות לקשישים. ולא היינו זורקים שולחנות או כיסאות על מורים. הנוער של היום זה נוער פח חסר חינוך.
כן, אוויר זה טוב לנשמה (כי בלעדיו תמותי). אבל זה במיוחד טוב לנשמה אם האוויר הזה מקורר באופן מלאכותי.
האמת שדווקא בערבים כשלא כל כך חם, להדליק מזגן באוטו לא כיף ולמעשה קר לי איתו. חלון חצי פתוח זה כיף ונעים.
אני חושב שאחד הדברים המטופשים ששאלת בזמן האחרון זה "מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם?" כשאפילו לא היית לך תשובה לזה.
זה לא קורה הרבה אבל במקרה הזה אתה צודק. אני מתנצלת.
איפה חלקת?
בשרשור סיכום חודש הקודם אבל כדי שחס וחלילה לא יהיה לך תירוץ ללכת לעשות עבודת מחקר נוספת ומיותרת אני אביא לך את הרשימה שלי לפה:
אדיסון מונטגמרי (האנטומיה), דקסטר מורגן (דקסטר), פייפר האליוול (מכושפות), לקסה (המאה), אמילי ת'ורן (נקמה), אוליביה דנהאם (פרינג'), ניית'ן פטרלי (גיבורים), ארון הוצ'נר (מחשבות פליליות) ליז למון (רוק 30), בלייר וולדורף (גוסיפ גירל).
*הרשימה לא לפי הסדר
חוץ מזה בקצב שהיא מסתירה את הגופות של חברי הפורום (לא שלנו אלא של אלו שהרגנו) אז יעשו עליה סרט life time ודרו תשחק אותה
אז יתרון

אני תמיד אומרת את הדבר הנכון
רוב האנשים פשוט טועים

אוותר על ביטחון בניק
שמעתי ביקורות לא טובות

אני דווקא כן זוכרת מהבגרות בהיסטוריה שהצהרת בלפור היתה ב-2.11 שאני מניחה שיכול להיות תשובה, אבל החלטתי להיות כנה עם עצמי שזה גם לא באמת כזה מרגש אותי.
פור דה רקורד, ביקשתי משהו מרגש, לא ציינתי שזה חייב לרגש אותך.
פפףף לא העברנו חצי עשור של התפנגרלות על איאן ומיקי נגד כל חסרי הלב כאן כדי שהיא תבחר בעדי אחרת!!
לא מהבחינה הזאת. פשוט לא זכרתי שיש לך איזה משהו נגד חיות מתות וזה היה נשמע יותר כמו משהו שמפריע לעדי חו"ס.
חחחחח זה לא היה בקטע שלעצבן את ניק
הקטע שלך תמיד צריך להיות לעצבן את ניק.
מסתומרת לא מכירה??? כולם מכירים:
אוקי נבהלתי לרגע אבל נרגעתי היה שם משהו מהיורשים לפני טיילור|מזיע| אז עכשיו אני שמחה שקראת לזה בחירה טובה.
מידי פעם אני מרגישה צורך לזרוק לך איזה עצם למקרה שזה ישתלם לי בעתיד הרחוק כשתמצאי בונקר ואני אצטרך מקום בו או משהו.
לאדעת הן על הרצפה כולם דורכים על נמלים בטעות.
נהה, אני די בטוחה שכולם דורכים על נמלים בכוונה. פשוט כולם לא מנסים להמציא תירוצים אח"כ.
מגיע לך שכאבה לך הבטן אחרי זה|שפם|

בהתחלה לא הבנתי איך את לא מכירה את השיר של טיילור8-*8-*8-*8-*8-*8-*
בכל אופן הנה הוא
אי אפשר להגיד שלא ניסית
1636838164425.png
נ.ב זה טוב שאת אוהבת את השיר As I Lay Me Down כי עוד מעט הוא יהיה בשולחן לחמישה אלא אם כן אצלך הוא לא יהיה||| כי זה השיר שאמרתי שבחלק מקומות יש שיר אחר
תגידי לי באיזה פרק כי לרוב אני נוטה להתעלם משירים ברקע (אלא אם כן הוא אמור להיות ממש משמעותי).
זה לא אשמתי שאני מחכה שתתקדמו עם שולחן לחמישה |שפם|
חח את יכולה להתקדם ולכתוב על זה ואז זה ידרבן אותי להמשיך:-P:
זה קשור לזה שהחילונים בארץ התחילו לחוגג את האלווין
עכשיו תקראי שוב
"העגלה הריקה מלאה בממתקים עכשיו"
אממ אוקיי אז יש לי הקשר אבל לא יודעת למה זה אמור להצחיק8-*
מרגישה שאני עדין מפספסת משהו|תוהה|
נקווה שהולו לא יוריד את הסדרה מהשירות שלו לפני זה:-P:
אה, הולו הורידו את זה מזמן. אני משקיעה בך (ובג'וליה) בדרכים אחרות|זורו|
* יש הרבה צימחונים שלא מסוגלים לשתות מרק העוף (בלי העוף כמובן) אבל לי זה לא מפריע
אבל יש מרק עוף פרווה. שבתאכלס אני לא באמת מרגישה הבדל בטעם בינו לבין הבשרי.
אם הייתי מוותרת על בשר מטעמים הומניים, סביר להניח שהייתי עוברת למרק עוף פרווה, כי אני ממש אוהבת את הטעם והריח.

LeAnnDylan

Well-known member
לקלמנטינה רקובה באמת יש ריח נוראי ביותר
אני די משוכנעת שלכל דבר רקוב יש ריח נוראי ביותר.
אבל אם כבר פירות, נראה לי שלבננה רקובה או מלון רקוב יש ריח נוראי יותר מלקלמנטינה רקובה8-{
צפייה ראשונה או חוזרת? [פארקס]
ראיתי בעבר אבל לא סיימתי וכשראיתי שהתחלתם צפייה משותפה חשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להצטרף ולהשלים מאיפה שהפסקתי. אבל זה לא יקרה אז לא משנה. אני אשלים מתישהו לבדי. או שאציק לסהר שנשלים ביחד.
אז למה המשכת עד הסוף?
בגלל ניקול קידמן|לב|
יש לה בשיר הזה קול בול כמו של טיילור וגם הסגנון של השיר כמו של טיילור
בכל אופן לטעמי זה שיר יותר מוצלח מהסינגל הראשון שהיא הוציאה לחו"ל
טיילור סוויפט?8-* נראה לי שעח"ו יכולה למחות בשביל שתינו:-D
לטיילור יש קול ממש ייחודי שלא נשמע כמו אף אחת אחרת. בגלל זה תמיד כשהיא מתנגנת ברדיו גם אם זה שיר שלא שמעתי בחיים אני תמיד אזהה שזו טיילור.
אבל פחות יפה מזה 👇 [DRUM]
טוב Drum הוא מושלם|מאוהב| והשיער שלה בו גם מושלם|מאוהב|
חח אם אני רוצה להיות קטנונית אז טכנית בין שני השירים לחו"ל, היא שיחררה ביחד עם שאר משתתפי הפסטיגל את שיר הנושא של סקיי היי פסטיגל:-P: ומה יותר "פה" שיש מאשר שיר פסטיגל:-D
יש לה שירים מעולים|כתר| [אריאנה]
נכון?!
איזה שירים שלה את אוהבת?
ושיר הכי אהוב עלי שלה הוא Don't Let Me Be Understood (אבל גם פה אני מעדיפה את הקאבר)(גם היה בלות'ר)
אם כבר קאבר לשיר הזה, אז ברור שרק של האנימלז.
כמה שירים באנגלית היא כבר הוציא? (נועה קירל)
אני יודעת רק על זה שהיא מוצצת סוכריה, יש עוד? מתי היא הספיקה?
שירים באנגלית שמיועדים לחו"ל היא שיחררה רק 2.
שירים באנגלית באופן כללי היא שיחררה 4.
סינגל הבכורה שלה לחו"ל (זה עם הסוכרייה) "Please Don't Suck" שוחרר ביולי.
את האחרון שלה "Bad Little Thing" היא שיחררה באוקטובר.
וזה מוטו החיים שלי
דילן אני אוהבת אותך עכשיו קצת יותר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נכון אבל מזמן לא עדכנתי אותה, וגם אולי אני צריכה להוסיף לה עמודה מתי צפיתי בכל דבר.
מי זוכר מה היה בספטמבר?
תכנסי לשרשור של תחילת אוקטובר ותראי אילו סדרות ציינת.
תראי גם אילו סדרות אחרים ציינו בשביל מבט רחב יותר.
חוץ מזה, האם אין לך קלנדר?
זה בונקר גדול, כמה מקום את צריכה??
וחוץ מזה אם לא תכניסי מספיק אנשים, לא בטוח שיהיה לך את מי לאכול בסוף.... קחי בחשבון.
זה מה שאני אמרתי
משווה ומעלה: אני פונה בפניה הלא נכונה גם כשאני נוסעת עם WAZE והוא אומר לי בדיוק איפה לפנות. לפעמים הוא אומר לי נגיד עוד 200 מ' פני ימינה, ויש יציאה ימינה עוד 50 מ' גם, אז אני עלולה לפנות שם בטעות.
אני מודה שגם לי קרה כמה פעמים שטעיתי אפילו עם ווייז. יש כל מיני מצבים שלא ברור לאיזו פניה הוא מתכוון. למשל אם הכביש מתעכל ימינה אבל גם יש פניה ימינה או יש ישר שנראה כמו ימינה. ולפעמים הכביש פשוט מתפצל ואתה אמור להמשיך ישר אבל לא ברור איזה ישר. וזה גם בעייתי במיוחד כי כשאתה בנסיעה אין לך זמן לבדוק בדיוק את המפה שהוא מציג.
מהמם, אבל תגיעי עם אטמי אוזניים כי את תשמעי בעיקר צרחות של ילדות מסביבך
[לגבי לחזור להופעה חיה של הביטלס]
the more things change the more they stay the same
לא הבנתי מה זה אומר שתכשילי אותנו. (בכל מקרה אני הייתי פורשת מהמשימה הזאת עוד לפני הסבב הראשון, אבל עדיין רוצה להבין.)
גם לי לא היה ברור בהתחלה. אחר כך נזכרתי שבהתחלה בהשרדות נמצאים בשני שבטים מתחרים שיש בינהם תחרויות והשבט המפסיד הוא זה שצריך להדיח חבר. ככה שאם מפסידים בתחרות בגלל שמישהו לא תפקד טוב בתחרות לרוב ידיחו אותו. גם מתוך כעס, אבל גם כי לא רוצים להסתכן איתו בתחרות הבאה.
מה יש לך לעשות כל כך הרבה זמן??
[לגבי התוכנית של ליון לחיות עד מיליון]
את ראית את האורך של פרקים של Critical Role?
אוי אני חייבת להמשיך אותה, עצרתי אחרי פרק 2. שמחה לשמוע שהיא טובה כזאת לדעתך.
אכתוב אחרי שאצפה גם.
[לגבי Foundation]
את כבר איזה חודשיים מבטיחה שתחזרי אליה. עוד שבוע פרק סיום העונה.
יואו אני מתה גם על הביצוע הזה, היא מדהימה!
[לגבי הביצוע של נינה סימון לAin't Got No, I Got Life]
הקטע שאני כמעט לא שמתי את זה כי הביצוע בHair הוא פשוט כל כך קלאסי ומוכר שחשבתי שלא יאהבו את הביצוע הזה בהשוואה.
:-D זה יותר מידי קל להתעלל בך!
זאת לא סיבה להמשיך לעשות את זה
וואו זה מהריחות הכי טובים שיש!! אפילו סוגי קפה שלא טעימים לי (שזה רובם), יש להם ריח משגע.
מעניין אבל אם אנשים אחרים שלא שותים קפה כמוני גם נגעלים מהריח של קפה.
פשוט די קשה למצוא אנשים שבכלל לא שותים קפה.
:-D על מה הרגת אותה?
אני נאלץ להזכיר לכולם את השאלה של דילן:
רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה?
אני רצחתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה להרוג אותי.
(זה נשמע כאילו זה צריך להיות מנוסח אחרת: "אני הרגתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה לרצוח אותי" אבל הלכתי לפי איך שהיא כתבה) (והיא בטח כתבה את זה ככה בשביל לסבך אותי)
בקיצור - דילן ניסתה להרוג אותי עם פמוט בספרייה. אני רק הגנתי על עצמי.
נכון, הם משתמשים בטיק טוק. זה עדיף?
כמובן שטיק טוק זה עדיף על פייסבוק. כמעט הכל עדיף על פייסבוק, אבל טיק טוק זה באופן כללי דבר נחמד. מטופש מאוד, אבל נחמד. הדבר הכי "נבזי" שאומרים שבא משם זה כשקמה שם תנועה של צעירים שהזמינו כרטיסים לעצרת של טראמפ ואז לא הלכו כדי שיהיה לו קהל ריק.
זה נכון נקודה לטובתם.
באופן כללי ילדים, במיוחד בכמויות, הם די חראים קטנים. אבל בתכלס זומרים עושים רושם של דור פחות רע ממילניאלים. או שפשוט נראה שעדיין יש תקווה לגביהם כי הם עוד לא הפכו למבוגרים.
מה יש לך לעשות כל כך הרבה זמן??אין לי שמץ, אבל אם יהיה לי את הזמן, אני אמצא מה לעשות בו
אני מסכים. תנו לי זמן ואני אמצא מה לעשות איתו.
אני איכשהו עושה את זה עכשיו.
יכול לחלוק איתנו מה התוכניות? טיסה? לאן?סקוטלנד...ולונדון ,יש לי כמה רעיונת שאם יצליחו אני לא אפסיק לדבר עליהם...אחרי אפריל
אני חשבתי שאפריל זה כבר מלון מלחמת הכוכבים
נכון!! את בבירור אדם בעל טעם טוב !

תודה.-לא אגרור אותך, או אף אחד אחר לשום דבר לא חוקי, זאת התסבוכת (הבדיונית לגמרי)שלי ושלי לבד וככה זה צריך להישאר

אוף איזה טיזר... :-(- אני ממש ממש מצטער, לא הייתי צריך לכתוב את זה, אפילו אחרי שלושים ומשהו שנה, ואפילו שהייתי ילד...טיפשי, זאת שאלה ממש מטומטמת, ובגלל זה , זהו,לא אכתוב על זה יותר...ממש ממש מצטער
עכשיו זה אפילו יותר גורם לנו לרצות לדעת.
אני חושב שאין ברירה אלא לגלות מי אתה באמת ואז להתחיל לתחקר את כל מי שאתה מכיר לגבי תקרית מלפני יותר משלושים שנה.
אולי נעשה פודקאסט על החקירה.
נקרא לו Only Embarrassing Stories In The Forum
רק שתדעו שיש כרגע שוטר בחיפה שיושב מול המחשב ותוהה "מי זאת המילי הזאת שטובה בלהעלים גופות", אז אם לא נראה אותה בשבועות הקרובים זה כי היא בחקירה באיזה מרתף(באשמתנו!).
צודקת
הגזמתי
צריך פודקאסט בשם Only Murders In The Forum
אין לי מושג. התיוג מוביל למישהי בשם olivia dejonge
זאת שחקנית אוסטרלית
היא הולכת לשחק לצד סופי טרנר בסדרה בשם The Staircase שתהיה בHBO
את מתכוונת לשיר של אביב גפן לבכות לך? (שאני מאד אוהבת). טכנית הוא נכתב לפני על חבר של אביב שנהרג בתאונת דרכים אבל כן הוא לחלוטין הפך מזוהה עם רצח רבין.
קצת כמו שהשיר של אלטון ג'ון על מרלין מונרו הפך להיות מזוהה עם הנסיכה דיאנה אחרי שהוא שר אותו (עם קצת שינוי מילים) בהלוויה של דיאנה.
חחח כן אבל התגובות של ג'יימס מצחיקות. וכי עם גברים זה מביך-משעשע. עם נשים זה יהיה קרינג'י-מטריד.
נכון, אבל אולי זה לא צריך להיות ככה
יש עוגות גלידה או עוגות גבינה שמקפיאים.
עכשיו בא לי עוגת גלידה.
תודה
אוי חמוד. נזכרתי שנתקלתי באיזה סרטון שלה שהיא שרה ROAR אבל שינתה את המילים לתלונות על אימהות וזה הצחיק אותי.
מה? תמצאי את זה
חחחחח יאאא לא קלטתי את הדמיון עד עכשיו!! לגמרי!:-D הוא היה מת להיות אלי.
אה, רק עכשיו אני מבין על מי מודבק הפרצוף שלו...
מה יש לך לעשות 1000 שנים?
מה יש לי לעשות בשנה הקרובה לכל הרוחות? כלום. אבל אני מוצא דברים שמעסיקים אותי. ובנתיים אני לא רואה שיפסיקו להיות דברים שיעסיקו אותי.
תהיה בריא עם הכמות הזאת|בוקס|
בנתיים נראה לי שהרשימה של החודש הזה תהיה קטנה יותר
או סופסוף!!
וכן כריס אוונס הוא אל בסוודר שסרגו לו האלים|מאוהב|
כן, סוף סוף ראיתי Knives Out
אגב, בעקבות החדשות על פול ראד בדקתי היום מי הזוכים הקודמים של התואר האיש הסקסי בעולם ואני לא רואה שכריס אוונס אי פעם זכה.
אם יש סימן לכך שהאנושות דפוקה זה הסימן.
אה כן גם לי. וגם יש לי מחלת ים. וגם ראיתי טיטניק. לא עולה על הדבר הזה.
שיהיה ברור - אם יש ספינה ואני רואה עליה את ליאונרדו דיקפריו של תקופת הטיטניק אז אני עולה עליה ולא אכפת לי שאין עליה מספיק סירות הצלה.
leonardo dicaprio titanic 04.gif
(אני אולי אפילו אתחיל לעשן)
שניה ריח של קפה טרי? כי זה ריח טוב. אבל אחרי שתיית קפה זה עושה לאנשים הבל פה נוראי.
את רק חושבת שזה ריח טוב כי את שותה קפה.
זה כמו שכולם חושבים שאלי היא טובה רק כי כבר יש להם צ'יפ.
יש/היה להם פייסבוק וואץ'. הסדרה של ליזי עלתה שם.
נכון. אבל זה כאילו לא התקדם לשום מקום.
מרגיש לי הרבה פעמים כאילו פייסבוק מתה כבר לפני כמה שנים ואף אחד לא סיפר למיליונים שעדיין שם.
באמת חמוד. אבל למה אין סאונד?
לא יכולתי שלא לשים לב ששם הטאמבלר שממנו לקחת אותו זה "גיי-סקסי-טום":-D זה עמוד המעריצים הסודי שלך?
חחחח לא עמוד שלי. אני חושב שאני הגעתי לזה מעמוד אחר, אבל שהציג את זה בקטן ולכן הגעתי לעמוד הזה.
סיורים בטמבלר הם מוזרים.
אבל לסרטון הזה כן יש סאונד ועכשיו אני רואה שבאמת משום מה באמבד הזה לא הייתה אופציה להפעיל את הסאונד של הסרטון.
אז הנה קישור ישיר לטמבלר, זה אמור לעבוד:
https://gay-sexy-tom.tumblr.com%2Fpost%2F617862027901321216
אוקי, זה עדיין אותה בעיה. אבל אם לוחצים פעמיים על הסרטון זה נפתח בדף גדול ואז אפשר להפעיל סאונד.
אבל הנה קישור שהוא לא לינק אז לא אמור לעשות אמבד:
https://gay-sexy-tom.tumblr.com/post/617862027901321216/thisthis-right-here-is-the-cutest-and-most-pure#notes?

אוקי, אני לא אסיים את עמוד 3 היום
אבל סיימתי להגיב לתגובה 48

didalf

Well-known member
באמת מוזרים קרטיב לימון זה באמת טעים (מעדיפה קולה אבל גם לימון זה טוב)

מתכננת להגיע מהנקודה הזאת לנקודה הזאת?" והסתכלתי על המפה והנקודות היו ממש צמודות אחת לשניה אז עניתי בביטחון "הולכת בדוך מפה לפה" ואז היא אמרה לי "זה צוק"|פנים| וכמובן שנכשלנו ואז הייתי צריכה ללמוד את המפה הזאת|שפם|
:-D:-D:-D
משחה לתינוק
למה את צריכה משחה לתינוק?8-*

תפסיק להיות קטטנוני. עח"ו ואני ראינו רק המאה במשותף והיא מבינה את כל הרפרנסים שלי|שפם|
נכון|מאוהב|

לא מהבחינה הזאת. פשוט לא זכרתי שיש לך איזה משהו נגד חיות מתות וזה היה נשמע יותר כמו משהו שמפריע לעדי חו"ס.
אמנם אני אוכלת בשר אבל אני מאד רגישה להרג של חיות בסדרות וסרטים למשל. כאילו תהרגו את כל האנשים לא אכפת לי אבל אל תגעו בכלב!!!!

מידי פעם אני מרגישה צורך לזרוק לך איזה עצם למקרה שזה ישתלם לי בעתיד הרחוק כשתמצאי בונקר ואני אצטרך מקום בו או משהו.

מגיע לך שכאבה לך הבטן אחרי זה|שפם|
לא כאבה לי הבטן הייתה לי דלקת ריאות חריפה לקחו אותי לבית חולים!
לטיילור יש קול ממש ייחודי שלא נשמע כמו אף אחת אחרת. בגלל זה תמיד כשהיא מתנגנת ברדיו גם אם זה שיר שלא שמעתי בחיים אני תמיד אזהה שזו טיילור.
|מאוהב||מאוהב|
כמובן שטיק טוק זה עדיף על פייסבוק. כמעט הכל עדיף על פייסבוק, אבל טיק טוק זה באופן כללי דבר נחמד. מטופש מאוד, אבל נחמד. הדבר הכי "נבזי" שאומרים שבא משם זה כשקמה שם תנועה של צעירים שהזמינו כרטיסים לעצרת של טראמפ ואז לא הלכו כדי שיהיה לו קהל ריק.
מממ לא לא ממש. כמו כל רשת חברתית יש שם הרבה רעל. וכמו בטוויטר רובו נמצא בתגובות.

צריך פודקאסט בשם Only Murders In The Forum

מה? תמצאי את זה
נתקלתי בזה באינסטגרם או בטיקטוק אבל הנה חיפשתי לך לא היה קשה

אגב, בעקבות החדשות על פול ראד בדקתי היום מי הזוכים הקודמים של התואר האיש הסקסי בעולם ואני לא רואה שכריס אוונס אי פעם זכה.
אם יש סימן לכך שהאנושות דפוקה זה הסימן.
|כן|!|
כאילו עם כל הכבוד לפול ראד החמוד - כריס אוונס!!!!

שיהיה ברור - אם יש ספינה ואני רואה עליה את ליאונרדו דיקפריו של תקופת הטיטניק אז אני עולה עליה ולא אכפת לי שאין עליה מספיק סירות הצלה.
leonardo dicaprio titanic 04.gif
|מאוהב|
זה אולי הסיבה היחידה שאני אסכים לעלות על ספינה. אבל ליאו כבר לא נראה ככה אז לא.

LeAnnDylan

Well-known member
תכנסי לשרשור של תחילת אוקטובר ותראי אילו סדרות ציינת.
תראי גם אילו סדרות אחרים ציינו בשביל מבט רחב יותר.
חוץ מזה, האם אין לך קלנדר?
אני צריכה שכל שירותי הסטרימינג שלי יתחילו לרשום לי מה ראיתי. ולא מתוך נגיד 20 סדרות שסיימתי, לשאול אותי אם בא לי לצפות שוב באיזה 4 מתוכן|שפם| אני רוצה שכל סדרה שאני מסיימת תיכנס לקטגוריה של "כל הכבוד לך את חסרת חיים סיימת עוד סדרה" שאני אקבל איזה מדבקת חייכן וירטואלית או משהו. כאילו, עם כל הכבוד לשיטת הפתקים של מילי, למה אני צריכה לעשות הכל ידנית?!
זה מה שאני אמרתי [לאכול אנשים בבונקר]
טוב אתה ולונה והטעם המפוקפק שלכם באוכל לא מפתיעים אותי בכלל.
אבל כשאני ועח"ו ניכנס לבונקר ונשאיר את שניכם בחוץ יהיה לנו מלא אוכל שלא כולל מנות שף של אוקטביה.
אני מודה שגם לי קרה כמה פעמים שטעיתי אפילו עם ווייז. יש כל מיני מצבים שלא ברור לאיזו פניה הוא מתכוון. למשל אם הכביש מתעכל ימינה אבל גם יש פניה ימינה או יש ישר שנראה כמו ימינה. ולפעמים הכביש פשוט מתפצל ואתה אמור להמשיך ישר אבל לא ברור איזה ישר. וזה גם בעייתי במיוחד כי כשאתה בנסיעה אין לך זמן לבדוק בדיוק את המפה שהוא מציג.
האמת שזה באמת מבלבל.
פה נגיד הוייז הוא עוד יחסית סבבה והוא די ברור. כשטסתי לבת דודה שלי בחוף המזרחי בקיץ, נפגשתי עם עוד בת דודה בשדה התעופה שם, ושכרנו רכב כדי לנסוע לבית של הבת דודה שגרה שם (זה 3 שעות נסיעה) והוייז שם היה כל כך מבלבל. כל פניה שהוא רצה שנפנה הוא התחיל להקריא מה שנשמע כמו רשימה של כל הרחובות שאי פעם נפתחו ברדיוס של 1000 ק"מ מהפניה שצריך לפנות בה. זה היה כל כך מבלבל ומציק. איזה 3 פעמים עלינו על כביש אגרה בטעות|חבול|
גם לי לא היה ברור בהתחלה. אחר כך נזכרתי שבהתחלה בהשרדות נמצאים בשני שבטים מתחרים שיש בינהם תחרויות והשבט המפסיד הוא זה שצריך להדיח חבר. ככה שאם מפסידים בתחרות בגלל שמישהו לא תפקד טוב בתחרות לרוב ידיחו אותו. גם מתוך כעס, אבל גם כי לא רוצים להסתכן איתו בתחרות הבאה.
יופי. ידעתי שלא המצאתי סתם משהו.
מעניין אבל אם אנשים אחרים שלא שותים קפה כמוני גם נגעלים מהריח של קפה.
פשוט די קשה למצוא אנשים שבכלל לא שותים קפה.
הדבר הזה שאני שותה לא ראוי להיקרא קפה. אז גם אני די נגעלת מהריח של קפה. וגם כל הסוכריות האלה בטעם קפה 8-{ או גלידה בטעם קפה8-{
יש רק דבר אחד עם קפה (עוגת קפה) שהוא יחסית טעים אבל זה מאותה סיבה שהדבר הזה שלא ראוי להיקרא קפה שאני שותה טעים לי - זה בעיקר סוכר.
אני נאלץ להזכיר לכולם את השאלה של דילן:
אני רצחתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה להרוג אותי.
(זה נשמע כאילו זה צריך להיות מנוסח אחרת: "אני הרגתי את דילן מתוך הגנה עצמית כשהיא ניסתה לרצוח אותי" אבל הלכתי לפי איך שהיא כתבה) (והיא בטח כתבה את זה ככה בשביל לסבך אותי)
בקיצור - דילן ניסתה להרוג אותי עם פמוט בספרייה. אני רק הגנתי על עצמי.
בוא נבהיר משהו- אם אני אי פעם ארצה להרוג אותך- אני אצליח. אין לי מה "לנסות" אני לא עושה דברים halfway|שפם|
קצת כמו שהשיר של אלטון ג'ון על מרלין מונרו הפך להיות מזוהה עם הנסיכה דיאנה אחרי שהוא שר אותו (עם קצת שינוי מילים) בהלוויה של דיאנה.
כן אבל השיר על מרלין עדיף פי מיליון מהגרסה על דיאנה.
אה, רק עכשיו אני מבין על מי מודבק הפרצוף שלו...

צפה בקובץ המצורף 37146
לכולנו יש תקווה קטנה שתעלה על הספינה. (ככה ישאר לנו יותר מקום בבונקר)
אוקי, אני לא אסיים את עמוד 3 היום

LeAnnDylan

Well-known member
באמת מוזרים קרטיב לימון זה באמת טעים (מעדיפה קולה אבל גם לימון זה טוב)
אני הכי אהבתי ענבים (אבל את הכחול) אבל אתם באמת אנשים מוזרים. מה יש לא לאהוב בקרח עם סוכר? למי אכפת באיזה טעם זה בכלל? הכל טעים!
למה את צריכה משחה לתינוק?8-*
כי זה מעולה לעקיצות גירויים או כוויות. ובמשחות של הארץ שמים סטרואידים אז הן חזקות יותר ופה התינוקות רכרוכיים אז המשחות שלהן לא עושות כלום.
אני נורא רגישה לשמש וכל פעם שאני יוצאת ויש בחוץ 90+ מעלות נהיית לי גירוי כזה ואדמומיות בידיים (בגלל זה אני לובשת כמעט תמיד ארוך ואני שונאת קיץ) והמשחה לתינוק הכי עוזרת.
+אגב, כי דיברנו על זה מתישהו בשרשור הקודם נראה לי|תוהה| את שותפה שלי עקצה דבורה לפני איזה כמה חודשים והיא הייתה היסטרית כמו התגובות שלך לאפשרות של להיעקץ ע"י דבורה:-D נתתי לה למרוח את המשחה לתינוק (אחרי שהיא צווחה בהיסטריה איזה רבע שעה) ובאותו רגע היא הפסיקה עם הדרמה שלה (אז תשמרי לך גם אחת קרוב אליך למקרה שאיזה דבורה תחליט לשבת עליך:-P:)
אמנם אני אוכלת בשר אבל אני מאד רגישה להרג של חיות בסדרות וסרטים למשל. כאילו תהרגו את כל האנשים לא אכפת לי אבל אל תגעו בכלב!!!!
בסדר, לא נראה לי שמישהו פה נהנה לראות שהורגים כלבים. אבל נגיד בסדרה שאיזה מישהו נכנס לקצבייה או משהו, או שיורים באיזה דוב גריזלי ביער, למי אכפת:-D
לא כאבה לי הבטן הייתה לי דלקת ריאות חריפה לקחו אותי לבית חולים!
וואטאבר, הגיע לך!
Ant Lives Matter🐜🐜🐜
כאילו עם כל הכבוד לפול ראד החמוד - כריס אוונס!!!!
באמת מפתיע שהוא אף פעם לא נבחר:-0

Lion_Heart

Well-known member
אני מסכים. תנו לי זמן ואני אמצא מה לעשות איתו.
אני איכשהו עושה את זה עכשיו.
גם אני
אני חשבתי שאפריל זה כבר מלון מלחמת הכוכבים
קודם שיפתח, שיצאו ביקורות...יש לי סבלנות,(קודם המסעדה ש"בחלל החיצון") קודם סקוטלנד , אני צריך קילט! אני צריך תמונות עם לבוש סקוטי מסורתי!אני צריך להגיע ללוך נס\סטוןהנג'\מגדל לונדון\עוד כל מיני מקומות, אני צריך...האגיס\ארוחת בוקר אנגלית\פיש וצ'יפס\צלי של יום ראשון\ ארוחת צהריים תה אנגלי\אוכל רחוב בריטי ראנדומלי
עכשיו זה אפילו יותר גורם לנו לרצות לדעת.
אני חושב שאין ברירה אלא לגלות מי אתה באמת ואז להתחיל לתחקר את כל מי שאתה מכיר לגבי תקרית מלפני יותר משלושים שנה.
אולי נעשה פודקאסט על החקירה.
נקרא לו Only Embarrassing Stories In The Forum
אמ, אתה תיכשל , לפודקאסט יקרא "איך נכשלנו בלמצוא מי לב ארי" או משהו קליט יותר אבל בוייב הזה , ואין אדם שיודע על התקרית הזאת, אין עדים!

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
זה אמור לשמח את עדי
למה? יש רפרנס שאני מפספת?
אני רק בפרק 3 של העונה, אבל |כן| וגם שמתי לב באיחור שאחד היוצרים1מפיקים שלה הוא טאיטה ווייקיקי או איזה שם מוזר שיש לו - בקיצור היוצר הגאון של הסרט ת'ור: ראגארוק :love: שזה מסביר למה היא כזאת אדירה ושנונה.
וחוץ מזה הוא גם ביסס את הסדרה על סרט שהוא כבר עשה לפניה באותו השם, ועם אותו הקונספט. אין דמויות משותפות בין הסרט לסדרה (לפי מה שזכור לי), אבל זה אותו קונספט והסרט גם דיי מגניב. חוץ מזה הוא גם ביים את ג'וג'ו ראביט שהיה סרט מופלא בעיני וסופר מומלץ למי שטרם ראה. הוא גם משחק בו.
פשוט ראשון שהפורום הזה לא מעודד מישהו לקחת כדורים או לחתוך ורידים. זה שיפור, איי גס.
חחח.. לא צריכה את הפורום בשביל הדברים הדברים האלה, יש מספיק דברים אחרים בחיים האמיתיים שמועודדים אותי לזה.
אני רוצה לשנות את התשובה שלי לשאלה "מה מפחיד אתכם" מיקי טוויטסד מפחידה אותי.
be afraid be very afraid }-]

זה מצחיק שגם את וגם לונה בחרתן באותו הדבר ואף אחת מכן לא חשבה על אשכרה להציל אותה.
חחח.. גם אני חשבתי על זה... אבל תכלס יותר מעניין אותי מי רצח מאשר להציל אותה, זו עדיפות שניה (גאד אני נוראית |פנים|)
פפףף לא העברנו חצי עשור של התפנגרלות על איאן ומיקי נגד כל חסרי הלב כאן כדי שהיא תבחר בעדי אחרת!!
בדיוק! ווי וויל אולוויס האב מיקי ואיאן |מאוהב|

מילי08

Well-known member
ולכל הרוחות השמש היא אש
שמש זה באמת טוב ואני אוהבת חום, אבל היא לא טובה לנו במגע ישיר כמו מים. לעזאזל - אי אפשר אליו להסתכל ישירות על השמש (אני מגיעה למסקנה שהשמש היא אלוהים. יש מצב שעליתי כאן על משהו)
אם אני יכול לשמור על תנאי חיים נוחים ועניין אז נראה לי שיהיה נחמד לסיים בגיל אלף.
עוד אחד... תפתח מועדון עם ליון
לרוב יש לי רק שקית או שניים של במבה נוגט בפריזר
אבל למה בפריזר?
מסע בין כוכבים: Lower Decks - הסתיימה עונה 2. סדרה כיפית מאוד.
|כן|
Y: the Last Man - אכזבה, אני כל הזמן קיוויתי שישתפר ועדיין הייתי מוכן להמשיך לקוות, אבל הסדרה בוטלה אז מרגיש די חסר טעם בכלל לסיים את העונה. אולי אני אקרא שוב את הקומיקס במקום.
לפי הפרומואים זה היה נראה מבטיח. חבל. לפעמים מוציאים סדרות רק כדי שיהיה מבחר, אבל שוכחים להכניס בהן תוכן או עניין
Locke & Key - יצאה עונה 2 אבל עשיתי צפיה חוזרת בעונה הראשונה לפני ואני מאוד שמח שעשיתי את זה כי הרגיש לי טוב שלא היו לי חורים בזיכרון. עונה 2 ממש טובה. מזל שעונה 3 כבר צולמה כי אני מאוד מצפה לה.
טוב לדעת. אני אתפנה אליה מתישהו
What Happened, Miss Simone? – סרט דוקומנטרי בנטפליקס על הזמרת נינה סימון. סיפור מדהים. מאוד שווה צפייה.
רציתי לראות ושכחתי. אחת הגדולות
Knives Out - סוף סוף השלמתי את הסרט (אחרי שחלק גדול משאר המשפחה שלי עשתה צפיה משותפת בו). הייתי קצת סקפטי מההתחלה, אבל זה בסופו של דבר באמת היה ממש טוב ומרגיש לי מוצדק ההערכה שיש לסרט הזה. (חוץ מזה כריס אוונס הוא אל)
|כן| |כן|
רק מציינת שאוונס הוא אל משני, שחוסה תחת מלכותו של המסוורת'. אפילו השם של השני משדר מלכות
🪅שירי החודש: אז בהשפעת הסרט על נינה סימון אני בוחר בשירים שלה
את פילינג גוד אני פחות אוהבת אבל שאר הבחירות נהדרות. השירים שלה הם חוויה דתית, ביחד עם הקול הייחודי שלה
הרעיון של שיט נראה לי די מפחיד
קראתי את זה כ - shit... ולא הבנתי מה כוונת המשורר
להקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?
אתם כמובן תנסו להפטר ממני ראשון, אבל בתור מנהל אני מתחיל את המשחק עם פסלון חסינות. בסופו של דבר דילן מודחת אחרי שהסתתי נגדה (היא אחר כך תחזור מאי המתים, עם המשתמש השני שלה אבל תודח שוב). בסופו של דבר עדי|חזיר| תנצח אחרי שהיא תפזר הבטחות רבות (היא תבטיח לי שהיא תראה באפי בשביל שאני אצביע עבורה)
:-D :-D נשמע די מדויק
🎆איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה? באפי קוטלת הערפדים כמובן. אני לא מאמין שאני מנהל פורום טלוויזיה שכל כך הרבה מהמשתתפים בו לא ראו את הסדרה. בעיקרון מהמשפחה שלי אין לי ציפיות, אבל מכם יש לי. אבל היה יכול להיות באמת אדיר אם גם כל המשפחה שלי וכל האנשים שאני עובד איתם היו רואים את הסדרה כי אז יכלתי לדבר איתם עליה ולהעלות רפרנסים באופן קבוע.
בפורום זה צריך להיות צפיית חובה. הגיע הזמן לחסום משתמשים
אבל יש סיכוי שדילן היא הגופה שאני צריך להחביא
:-D גם זה נשמע לי מדויק למדי :-D
🎆מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? אה יופי. אז בעצם את רוצה שאני אעלה בזיכרון מבחירה את סוג הזכרונות שעולים לפעמים נגד רצוני וגורמים לי להרגיש כמו מטומטם. למזלי אני כרגע לא זוכר שום דבר כזה (אבל יש הרבה)
חחח, זה מה שאני מרגישה תמיד
התקווה הגדולה שלי היא שפייסבוק בתור META יחליטו על יצירת שירות סטרימינג (מדהים שעדיין לא עשו את זה) ואז יחדשו את הסדרה קומיוניטי (עם סרט קודם כל כמובן) וזה מתאים כי פייסבוק קומיוניטי היא אחת הסדרות הכי meta שיש.
יש בזה משהו
חמוד. אבל למה בלי סימני פיסוק? |שפם| מילניאלז |שפם|
משהו של השבוע:
לא הצלחתי לצרף את התמונה, אבל אהבתי!
וואו. קודם כל זה מקסים וממש מרגש. שנית - וואו שהראו אהבה לסבית בפרסומת פריים טיים. שלישית מה הקשר לרנו?
הסרטון אהבה השני מהמם! |מאוהב|
נכון אבל מזמן לא עדכנתי אותה, וגם אולי אני צריכה להוסיף לה עמודה מתי צפיתי בכל דבר.
מי זוכר מה היה בספטמבר?
ולכן - שיטת הפתקים לעצלנים
ואו הזכרת לי עכשיו פרסומת ישנה שהיתה ממש מפורסמת!
נראה מי פה מספיק זקן בשביל לזכור (אח"כ אני אכתוב וגם אחפש את זה).
תזרקי עצם לפחות. זה הכי כללי שיכול להיות :-D
משווה ומעלה: אני פונה בפניה הלא נכונה גם כשאני נוסעת עם WAZE והוא אומר לי בדיוק איפה לפנות. לפעמים הוא אומר לי נגיד עוד 200 מ' פני ימינה, ויש יציאה ימינה עוד 50 מ' גם, אז אני עלולה לפנות שם בטעות.
אה, כן. מוכר לי מקרוב :-D
וואו זה מהריחות הכי טובים שיש!! אפילו סוגי קפה שלא טעימים לי (שזה רובם), יש להם ריח משגע.
קפה עם הל!
רגע, אני יכולה להבטיח פה להרבה ממכם לתת צ'אנס נוסף לורוניקה מארס אם לא תצביעו נגדי. המממ.
:-D איך את מוכרת את עצמך בזול
ני ממש ממש מצטער, לא הייתי צריך לכתוב את זה, אפילו אחרי שלושים ומשהו שנה, ואפילו שהייתי ילד...טיפשי, זאת שאלה ממש מטומטמת, ובגלל זה , זהו,לא אכתוב על זה יותר...ממש ממש מצטער
|חיבוק| אל תתנצל ואל תרגיש מחויב |4U|
רק שתדעו שיש כרגע שוטר בחיפה שיושב מול המחשב ותוהה "מי זאת המילי הזאת שטובה בלהעלים גופות", אז אם לא נראה אותה בשבועות הקרובים זה כי היא בחקירה באיזה מרתף(באשמתנו!).
שלא נדבר על סוכן הFBI שבדרכו לדילן.
בואו נגיד שזה התירוץ להיעלמויות שלי לאחרונה.
דילן ואני מתאמות גרסאות. תדעו שאני חזקה ולא נשברת ואני לא מסגירה אתכם בתור השותפים שלי B-|
חחח כן אבל התגובות של ג'יימס מצחיקות. וכי עם גברים זה מביך-משעשע. עם נשים זה יהיה קרינג'י-מטריד.
נכון
חחח דילן ומילי, מה זה אומר עליכן שכולם בוחרים בכן?:-D
שיש לנו השפעה מאגית על הפורום ובהמשך נגרום לכולם לעשות מה שאנחנו רוצות
לא יכולתי שלא לשים לב ששם הטאמבלר שממנו לקחת אותו זה "גיי-סקסי-טום":-D זה עמוד המעריצים הסודי שלך?
לא הבנתי, מה שהפריע לך שזה לא גיל עגול. כי לי לא איכפת נגיד למות בגיל 76 ושלוש רבעים
היתי בטוחה שתשימי את לונה בתור זו שתנצח במשימות האוכל.
הרי יש לה ניסיון עם פסטה גבינה וקינמון
:-D תכלס
דיי, ניק אנחנו יודעים שאתה מוזר, אתה לא צריך להמשיך להתאמץ.
בדיוק!
🪀באיזה גיל הייתם רוצים למות: 350
גם את?! חשבתי שתהיי איתנו במועדון ה 70
🪅דמויות החודש: רון סוונסון
תמיד
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? אני קצת לא רוצה לענות על זה, כי אני מרגישה שמה שאני לא אגיד אני אשמע כמו בומרית, אבל נראה לי שהדבר שהכי מפריע לי זה שאנשים נמצאים בטלפון כשהם בנוכחות חברים שלהם. אני לא מדברת על נגיד לבדוק שניה את הפלאפון כשיש צילצול של הודעה, אלא ממש לשבת עם חבורה של אנשים או בן אדם אחד ולשחק או לעשות משהו ממש לא דחוף בפלאפון
|כן|
כולנו כאן בומרים (בטח שביחס למילניאלז)
הייתי ממש רוצה לחזור כזבוב על הקיר בתא השירותים שתאיר ראדה נרצחה בו. זה משגע אותי שאני לא יכולה לדעת בוודאות מי עשה את זה, והדעות שלי כל הזמן. כל סטטוס שאני קוראת הנושא משנה את דעתי. זה פשוט מחרפן אותי שאני לא יודעת בוודעות. ומי הקורבן פה? אולה או רומן?! אני רוצה תשובות גאד דאמיט. לא יכול להיות שכולם חפים מפשע מישהו רצח אותתתתתההההה!!!
|כן| לחלוטין. אבל למה לא לבחור להציל אותה...? תהיי זבוב מציק וטורדני שיפריע לרוצח ותאיר ז"ל תוכל לברוח
איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? זה ייצור תגובת שרשרת שתגרום לפרפר לעוף מחדר ישיבות של מטא כי הוא פוחד מהמילה מטאה, שלא היה יוצא משום אם הם היו אומרים פייסבוק, יעוף עד לישראל, יתקע בשמשה של משאית שסוחבת תמצית רדיואקטיבית שאני בדיוק נמצאת לידה. המשאית נשפכת, אני מכוסה בכל החומצה. בום. יום אחר כך- כוחות על!
:-D נשמע אדיר

מילי08

Well-known member
ףאבל תכלס, הדבר הזה מחרפן אותי. זו אי הידיעה וזה שאני לא יודעת על מי לרחם ועל מי לא לרחם. הקייס הזה משגע אותי. (ודיי את כל המדינה). וזה הפואנטה שאנחנו באמת א פעם לא נדע, גם אם ישחררו אותו זה לא אומר שהוא לא עשה את זה, אבל זה גם לא אומר שכן. רק הוכחה מוצקה! אוף שימצאו איזה קלטת נסתרת ממצלה נסתרת שהייתה חבוייה בתא בזמן הזה נו בחייאת!
לגמרי. גם אני כל הזמן משנה את דעתי, ובינתיים אמא של תאיר נלחמת לבד בטחנות רוח. (אני כן נטיתי להאמין שמי שאשמה היא הבחורה הזאת. לפני כמה שנים קראתי עליה דברים שהיו מאוד מחשידים
זה באמת אולי הכי קיצוני שלי, אבל מה אני אעשה? אבל אם מעלים את הדברים האלה ליוטיוב יש עוד אנשים שאוהבים לראות את זה, אני לא הפסיכית היחידה בעולם. חוץ מזה אני גם מתה על סרטונים של ניקוי. יש קומפליישן של כל מיני קטעים קטנים של ניקוי מטיקטוק, ויש גם ערוצים של אנשים שמנקים מכוניות, ויש שם לפעמים מכוניות מזעזעות, שישבו איזה 10 שנים בלי לגעת בהם ויש בהם מלא עובש, ולפעמים ג'וקים ועכברים. אוח אני מתה על זה! במיוחד על הקטע הזה שהם עושים עם מכונה כזאת שמזריקה חומר ניקוי לתוך השטיח ואז שואבת את זה החוצה עם מים. זה כזה מספק. הייתי רואה סרטונים כאלה שעות ופשוט מתהפנטת מהם. זה היה קצת מדיטטיבי כזה
וואו.
אבל אני בטוחה שלכולנו יש את השריטות המוזרות האלה
🪅למה אתם מצפים בחודש נובמבר:לים של מרקי חורף ושתפסיק לכאוב לי השן מטיפול שורש
מקווה שהשתפר
מרקים זה נהדר תמיד
🎆מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? כשהייתי באוניברסיטה ומישהי סיפרה לי שהיא התחתנה, שאלתי במקום להגיד מזל טוב: "איך זה קרה, אני רוצה לשמוע את כל הפרטים?".
כשהוא יצא מהארון לא ידעתי אם להתבאס שהתוכניות שלי להתחתן עם רן דנקר התקלקלו או לשמוח כי וול, את מכירה אותי:-D
שירי החודש:
נעימת הפתיחה של היורשים
קטע מהפנט וחבל שכל כך קצר
ordinary world- duran duran
יא, עוד נוסטלגיה
ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?לא בטוחה שזה מה שהתכוונת אבל שאנשים לא יודעים לדפדף בעיתונים בלי להשתמש ברוק שלהם ושנכנסים לשירותים עם ספרים\דברים
חמודה, אני כבר מזמן חייבת ללקק אצבעות כדי להעביר דפים :-/. זה בא אוטומטית עם הגיל
אבל לגבי השני - מסכימה בעיקר בנוגע לפלאפונים. אל תדברו או תסמסו לי כשאתם בשירותים
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? לא יודעת אבל אני יודעת את מי אני אבחר להדיח ראשונים,את אלו שלא משרשרים
חחח, ממש!!
מילי תזכה בתואר השורדת האהובה (בגלל זה היא גם לא תנצח)
(לא הצלחתי לצרף כתמונה)
אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? עדי נחש
כי היא רואה הרבה סדרות משטרה שזה יכול להיות מועיל .
וגם כי אפשר להשתמש בספרים שלה כהסחה כי אף אחד לא חושד בקוראי ספר
יואו, זה נכון!!! איך לא חשבתי על זה?

למעלה