אני מנסה להזכר בת כמה את, אבל זה מרגיש מאוד בקרוב. את יודעת שמשמעות החיים זאת לא סיבה טובה לבחור גיל למות בו.שם: דילן
באיזה גיל הייתם רוצים למות: 42
הולי שיטכמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? אני לא בבית אז לא זוכרת במדויק אבל נראה לי שיש לי 6 גלידות אישית של האגן דאז, ו-2 משפחתיות בטעם וניל רגיל בשביל פנקייק וכאלה. יש גם כל מיני קינוחים מוזרים שהשותפה שלי חושבת שהם טעימים אבל הם לא. בכל מקרה אני אעדכן אתכם מה בדיוק כשאני אגיע הביתה! (לא התכוננתי נפשית לענות על השאלון הזה היום
)
מגיעה לך מדליה שהמשכת אחרי פרק ראשון כל כך רע. נורא מצחיק מה שכתבת על הדימיון לה100סדרות החודש:
La Brea - הייתי בטוחה שאנטוש כי האפקטים בה כל כך גרועים שזה ממש מציק, אבל התחיל להיות קצת מענין. למרות שיש כל מיני דברים שמאוד מזכירים את המאה נגיד יש גראונדרים והם קוראים לאלה שנפלו מהסינקהול "סקיי פיפול" וזה גם מתרחש בתוקפה שונה מההווה שלנו אבל עשויים קצת פחות טוב כי אין להם לקסה.
כבר כמעט שבוע לא כתבתם על זהParty of Five - לא בקצב שרציתי אבל נחמד לנו. וג'וליה![]()
מאוד שווהSex Education - ראיתי רק 2 פרקים בינתיים אבל נחמד לי.
האם המסורת לא אמורה להיות לראות את הסרט האלווין בהאלווין?סרטי החודש: ראיתי רק "צעקה", כי זו מסורת כל האלווין.
אני לא ראיתי את סרט צעקה האחרון, אבל אני שוקל לראות את הכל שוב בקרוב לקראת לסרט החדש. אם כי מרגיש קצת מטומטם שזה ממשיך בכלל.
אם נועה קירל היא בת דודה שלך ובגלל זה את תומכת בה כל כך אז זה בסדר, תספרי לנו ואנחנו נבין.שירי החודש:
הבופ ההיסטרי הזה
טוב, זה באמת חמודוגם קייטי פרי עשתה פרסומת חמודה לגאפ ושרה קאבר לביטלס
כן, אנחנו צריכים להבין את עניין הטראומות שלנו.ספר החודש: האמת שלא קראתי או הקשבתי לכלום. היה חודש נוראי. אבל אני באמת צריכה להמשיך את הספר של אופרה כדי שאוכל להמשיך לנתח אתכם
![]()
אוי, תראי איזה דבר נחמד עשית בטעותדמויות החודש: ג'וליה (שולחן לחמישה), אדיסון (האנטומיה).
שחקני החודש: דרו ברימור, אלישיה דבנם-קרי.
זאת חתיכת שאיפהציטוט חודשי: "אני אהיה קוגרית בגיל 80" [עדי חזיר וואנקרו]
טנקסחנוכה? בורג באצבע? אין קינדר בארה"ב? לחגוג?סיבה למסיבה: יש כמה:
1. קניתי כרטיס טיסה לבת דודה שלי. אבלה איתה את טנקסגיבינג ונר ראשון של חנוכה
2. ראסל ווילסון הוציא את הבורג מהאצבע הפצועה שלו אז זה אומר שהוא יוכל לשוב לשחק בקרוב
3. הבוסים שלי חוזרים מהארץ (וכדאי מאוד שיביאו לי ארגז של קינדר אחרת אין סיבה לחגוג)
4. אני מניחה שצריך לחגוג את סהר או משהו.
זה תמיד קורה לי (וזה סימן לא טוב שזה קורה לך)למה אתם מצפים בחודש נובמבר:
למה אני לא זוכרת שאלות שחיברתי בעצמי?![]()
אפילו יחסית למעט אופציות שהיו השנה זה מרגיש כמו בחירה לא טובהמהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה אני שואלת שאלות כאילו יש לי תשובות אליהם אבל אין לי
אני מניחה שאלך על La Brea רק כי נהיה לי נחמד איתה.
את מתכוונת הנכדת דודה שלךמה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר? קרן פלס כתבה למירי מסיקה שיר? כאילו, יש סיכוי שהוא לא נכתב בנובמבר אבל אתם לא יודעים בוודאות שלא, אז בואו נזרום עם קו המחשבה הזה.
אבל גם הרבה אנשים שאני אוהבת נולדו ביום הזה(כולל הבת של בת דודה שלי שתבוא לבקר אותי החודש
)
את מתכוונת מתקנים בלונה פארק... את זוכרת שיש כאלו שהם לא של דיסני?בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? מתקנים בדיסני? לאדעת, כל דבר שזז מהר מידי או עולה גבוה מידי זה לא בשבילי. וגם חיות. לא אוהבת חיות. ורובן מפחידות אותי.
ואת לא גרה עם איזה 5 כלבים בבית?
בהחלט אחד הדברים הכי טובים שבאו מהקורונה זה שפחות מצופה ללחוץ יד. אפילו יותר מעולה זה שאפילו פחות מצופה לתת חיבוק.ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? לחיצות ידיים דוחות אותי. למרות שנראה לי שהיום יותר ויותר אנשים נגעלים מזה. אבל כל פעם שמישהו מושיט לי יד ללחיצה אני קצת מזדעזעת.
ושיער גוף גם דוחה אותי. לייק כל שיער שהוא לא על הראש. גם לגברים וגם לנשים. אפילו אם זה מקומות "לגיטימיים" וגם אם מישהו נחשב "לא שעיר" כלומר יש לו/לה שיערות בלונדיניים שבקושי רואים על הידיים - עדין מגעיל אותי.
אבל יש לך בעיה עם שערות שבקושי רואים על היד? את זה יש לכולם.
יותר מידי אנשים בוחרים באופציה הקלה של לומר שהם יודחו ראשונים.מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? אני מרגישה שאם אחת המשימות הראשונות יכללו איזה משהו דוחה כמו לאכול ג'וקים אני בטח אכשיל אתכם ואז כולם יכעסו עליי וידיחו אותי. ליון יהיה זה שיאכל את הג'וקים שלי ועוד יהנה מזה ויקשקש לכם על איך הוא פעם יצר איזו מנת מישלן שכוללת ג'וקים מוקרמים או משהו דוחה והוא יהפוך לגיבור היום ואז הוא ינצח. (בעיקר אבל כי הוא לא ניק ולא תצביעו דווקא כנגדו).
יש רשימה של דברים שצריך להכיר כדי להבין את כל הרפרנסים שלךאיזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה? המאה כמובן כדי שכולם יבינו את הרפרנסים שלי.
זה נכון. אומנם מצאו את הגופות שלו, אבל זה רק הפך אותו לטוב יותר עם זה.רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? כמובן שדקסטר. יש לו ניסיון עם זה ואני לא צריכה חובבנים.
חשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע מזה שאת מדברת על טמפרטורה בפרנהייט, אבל עכשיו ראיתי שאת גם כותבת תאריך בדרך האמריקאית. צריך להחזיר אותך לארץ דחוף לפני שתתחילי להגיד מזל טוב בדרך המעוותת שהאמריקאים אומרים את זה.אותה השאלה, אבל הפעם מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? ברור שמילי, נחפור בור בחצר שלה והיא תשים שלט חמוד כזה שרשום בו "תמיד נזכור אותך פלאפי, היית החתול הכי טוב בעולם" או איזה
"RIP Fluffy
11/1/2021 - 8/28/2008"
ואז אף אחד לא יחשוב לחפור שם ולחלל את כבודו של פלאפי.
את מתכוונת כמו שאנחנו כיבדנו זקנים בזמננו?כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? שילמדו לכבד זקנים (ובזקנים אני מתכוונת בעיקר אליי).
(אני עדיין זוכר את הקיץ ההוא שאני והחברים שלי נסענו בכביש ליד הים ודרסנו איש זקן. השלכנו את הגופה שלו לים ונשבענו שלא נדבר על זה שוב.)
כן, אוויר זה טוב לנשמה (כי בלעדיו תמותי). אבל זה במיוחד טוב לנשמה אם האוויר הזה מקורר באופן מלאכותי.ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? האמת שמעדיפה חלון פתוח. קצת אוויר זה טוב לנשמה.
אני חושב שאחד הדברים המטופשים ששאלת בזמן האחרון זה "מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם?" כשאפילו לא היית לך תשובה לזה. אבל רוב הסיכוי שלא שאלת את זה בקול רם אלא רק כתבת את זה ולכן זה לא מתאים בתור תשובה.מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? אני מרגישה שכתבתי את השאלה הזאת כי הייתה לי תשובה טובה אליה אבל אין לי מושג מה היא עכשיו. וזה כמובן לא אומר שאני לא שואלת דברים מפגרים, אני כל הזמן שואלת דברים מפגרים. פשוט שום דבר לא עולה לי לראש כרגע. כשזה יחזור אליי אני אערוך את זה.
חחחח אני קצת אוהב את אריאנה עכשיומה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו? במילותיה של המשוררת הדגולה א. גרנדה:
"Whoever said money can't solve your problems
Must not have had enough money to solve 'em"
אז כן, אם היה לי את הכסף שלה, לגמרי הייתי מאושרת עכשיו.
אין לי מושג על מה אני מסתכלאיך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה?
חח האמת שפשוט ראיתי את התמונה הזאת וזה הצחיק אותי אז החלטתי לדחוף את השאלה הזאת לפה
צפה בקובץ המצורף 36347
איפה חלקת?תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
וול, כבר חלקתי את הטופ 10 דמויות שלי אז במקום אני רק אלשין לכם ואספר שסהר הכין רשימת 10 דמויות ושכח להכניס את לקסה אליההעיקר הוא קורא לשירי בלוק בוגדת כי היא הלכה לעשות כביסה בזמן [ספוילר גדול למאה] שלקסה מתה.
ושירי עשתה מה?!?
חחחח
אהבתי במיוחד את האחרון