Hurricane... נובמבר 2021 – סיכום חודשי 👇🐥🍂🎉🌪️🔑🌴🐡🌠🏡🌉🌄🗿

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🪀שם: דילן
🪀באיזה גיל הייתם רוצים למות: 42
אני מנסה להזכר בת כמה את, אבל זה מרגיש מאוד בקרוב. את יודעת שמשמעות החיים זאת לא סיבה טובה לבחור גיל למות בו.
🪀כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? אני לא בבית אז לא זוכרת במדויק אבל נראה לי שיש לי 6 גלידות אישית של האגן דאז, ו-2 משפחתיות בטעם וניל רגיל בשביל פנקייק וכאלה. יש גם כל מיני קינוחים מוזרים שהשותפה שלי חושבת שהם טעימים אבל הם לא. בכל מקרה אני אעדכן אתכם מה בדיוק כשאני אגיע הביתה! (לא התכוננתי נפשית לענות על השאלון הזה היום:-D)
הולי שיט|wtf|
🪅סדרות החודש:
La Brea - הייתי בטוחה שאנטוש כי האפקטים בה כל כך גרועים שזה ממש מציק, אבל התחיל להיות קצת מענין. למרות שיש כל מיני דברים שמאוד מזכירים את המאה נגיד יש גראונדרים והם קוראים לאלה שנפלו מהסינקהול "סקיי פיפול" וזה גם מתרחש בתוקפה שונה מההווה שלנו אבל עשויים קצת פחות טוב כי אין להם לקסה.
מגיעה לך מדליה שהמשכת אחרי פרק ראשון כל כך רע. נורא מצחיק מה שכתבת על הדימיון לה100
Party of Five - לא בקצב שרציתי אבל נחמד לנו. וג'וליה|מאוהב|
כבר כמעט שבוע לא כתבתם על זה
Sex Education - ראיתי רק 2 פרקים בינתיים אבל נחמד לי.
מאוד שווה
🪅סרטי החודש: ראיתי רק "צעקה", כי זו מסורת כל האלווין.
האם המסורת לא אמורה להיות לראות את הסרט האלווין בהאלווין?
אני לא ראיתי את סרט צעקה האחרון, אבל אני שוקל לראות את הכל שוב בקרוב לקראת לסרט החדש. אם כי מרגיש קצת מטומטם שזה ממשיך בכלל.
🪅שירי החודש:
הבופ ההיסטרי הזה|מאוהב|
אם נועה קירל היא בת דודה שלך ובגלל זה את תומכת בה כל כך אז זה בסדר, תספרי לנו ואנחנו נבין.
וגם קייטי פרי עשתה פרסומת חמודה לגאפ ושרה קאבר לביטלס|לב|
טוב, זה באמת חמוד
🪅ספר החודש: האמת שלא קראתי או הקשבתי לכלום. היה חודש נוראי. אבל אני באמת צריכה להמשיך את הספר של אופרה כדי שאוכל להמשיך לנתח אתכם:-P:
כן, אנחנו צריכים להבין את עניין הטראומות שלנו.
🪅דמויות החודש: ג'וליה (שולחן לחמישה), אדיסון (האנטומיה).
🪅שחקני החודש: דרו ברימור, אלישיה דבנם-קרי.
אוי, תראי איזה דבר נחמד עשית בטעות :-P:
🪅ציטוט חודשי: "אני אהיה קוגרית בגיל 80" [עדי חזיר וואנקרו]
זאת חתיכת שאיפה
🪅סיבה למסיבה: יש כמה:
1. קניתי כרטיס טיסה לבת דודה שלי. אבלה איתה את טנקסגיבינג ונר ראשון של חנוכה|לב|
2. ראסל ווילסון הוציא את הבורג מהאצבע הפצועה שלו אז זה אומר שהוא יוכל לשוב לשחק בקרוב|מאוהב|
3. הבוסים שלי חוזרים מהארץ (וכדאי מאוד שיביאו לי ארגז של קינדר אחרת אין סיבה לחגוג)
4. אני מניחה שצריך לחגוג את סהר או משהו.
טנקסחנוכה? בורג באצבע? אין קינדר בארה"ב? לחגוג?
🪅למה אתם מצפים בחודש נובמבר:
למה אני לא זוכרת שאלות שחיברתי בעצמי?|חבול|
זה תמיד קורה לי (וזה סימן לא טוב שזה קורה לך)
🎆מהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה אני שואלת שאלות כאילו יש לי תשובות אליהם אבל אין לי:-D אני מניחה שאלך על La Brea רק כי נהיה לי נחמד איתה.
אפילו יחסית למעט אופציות שהיו השנה זה מרגיש כמו בחירה לא טובה
🎆מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר? קרן פלס כתבה למירי מסיקה שיר? כאילו, יש סיכוי שהוא לא נכתב בנובמבר אבל אתם לא יודעים בוודאות שלא, אז בואו נזרום עם קו המחשבה הזה.
אבל גם הרבה אנשים שאני אוהבת נולדו ביום הזה|לב| (כולל הבת של בת דודה שלי שתבוא לבקר אותי החודש|לב|)
את מתכוונת הנכדת דודה שלך
🎆בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? מתקנים בדיסני? לאדעת, כל דבר שזז מהר מידי או עולה גבוה מידי זה לא בשבילי. וגם חיות. לא אוהבת חיות. ורובן מפחידות אותי.
את מתכוונת מתקנים בלונה פארק... את זוכרת שיש כאלו שהם לא של דיסני?
ואת לא גרה עם איזה 5 כלבים בבית?
🎆ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? לחיצות ידיים דוחות אותי. למרות שנראה לי שהיום יותר ויותר אנשים נגעלים מזה. אבל כל פעם שמישהו מושיט לי יד ללחיצה אני קצת מזדעזעת.
ושיער גוף גם דוחה אותי. לייק כל שיער שהוא לא על הראש. גם לגברים וגם לנשים. אפילו אם זה מקומות "לגיטימיים" וגם אם מישהו נחשב "לא שעיר" כלומר יש לו/לה שיערות בלונדיניים שבקושי רואים על הידיים - עדין מגעיל אותי.
בהחלט אחד הדברים הכי טובים שבאו מהקורונה זה שפחות מצופה ללחוץ יד. אפילו יותר מעולה זה שאפילו פחות מצופה לתת חיבוק.
אבל יש לך בעיה עם שערות שבקושי רואים על היד? את זה יש לכולם.
🎆מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? אני מרגישה שאם אחת המשימות הראשונות יכללו איזה משהו דוחה כמו לאכול ג'וקים אני בטח אכשיל אתכם ואז כולם יכעסו עליי וידיחו אותי. ליון יהיה זה שיאכל את הג'וקים שלי ועוד יהנה מזה ויקשקש לכם על איך הוא פעם יצר איזו מנת מישלן שכוללת ג'וקים מוקרמים או משהו דוחה והוא יהפוך לגיבור היום ואז הוא ינצח. (בעיקר אבל כי הוא לא ניק ולא תצביעו דווקא כנגדו).
יותר מידי אנשים בוחרים באופציה הקלה של לומר שהם יודחו ראשונים.
🎆איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה? המאה כמובן כדי שכולם יבינו את הרפרנסים שלי.
יש רשימה של דברים שצריך להכיר כדי להבין את כל הרפרנסים שלך
🎆רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? כמובן שדקסטר. יש לו ניסיון עם זה ואני לא צריכה חובבנים.
זה נכון. אומנם מצאו את הגופות שלו, אבל זה רק הפך אותו לטוב יותר עם זה.
🎆אותה השאלה, אבל הפעם מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? ברור שמילי, נחפור בור בחצר שלה והיא תשים שלט חמוד כזה שרשום בו "תמיד נזכור אותך פלאפי, היית החתול הכי טוב בעולם" או איזה
"RIP Fluffy
11/1/2021 - 8/28/2008"
ואז אף אחד לא יחשוב לחפור שם ולחלל את כבודו של פלאפי.
חשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע מזה שאת מדברת על טמפרטורה בפרנהייט, אבל עכשיו ראיתי שאת גם כותבת תאריך בדרך האמריקאית. צריך להחזיר אותך לארץ דחוף לפני שתתחילי להגיד מזל טוב בדרך המעוותת שהאמריקאים אומרים את זה.
🎆כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? שילמדו לכבד זקנים (ובזקנים אני מתכוונת בעיקר אליי).
את מתכוונת כמו שאנחנו כיבדנו זקנים בזמננו?
(אני עדיין זוכר את הקיץ ההוא שאני והחברים שלי נסענו בכביש ליד הים ודרסנו איש זקן. השלכנו את הגופה שלו לים ונשבענו שלא נדבר על זה שוב.)
🎆ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? האמת שמעדיפה חלון פתוח. קצת אוויר זה טוב לנשמה.
כן, אוויר זה טוב לנשמה (כי בלעדיו תמותי). אבל זה במיוחד טוב לנשמה אם האוויר הזה מקורר באופן מלאכותי.
🎆מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? אני מרגישה שכתבתי את השאלה הזאת כי הייתה לי תשובה טובה אליה אבל אין לי מושג מה היא עכשיו. וזה כמובן לא אומר שאני לא שואלת דברים מפגרים, אני כל הזמן שואלת דברים מפגרים. פשוט שום דבר לא עולה לי לראש כרגע. כשזה יחזור אליי אני אערוך את זה.
אני חושב שאחד הדברים המטופשים ששאלת בזמן האחרון זה "מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם?" כשאפילו לא היית לך תשובה לזה. אבל רוב הסיכוי שלא שאלת את זה בקול רם אלא רק כתבת את זה ולכן זה לא מתאים בתור תשובה.
🎆מה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו? במילותיה של המשוררת הדגולה א. גרנדה:
"Whoever said money can't solve your problems
Must not have had enough money to solve 'em"
אז כן, אם היה לי את הכסף שלה, לגמרי הייתי מאושרת עכשיו.
חחחח אני קצת אוהב את אריאנה עכשיו
🎆איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה?
חח האמת שפשוט ראיתי את התמונה הזאת וזה הצחיק אותי אז החלטתי לדחוף את השאלה הזאת לפה:-D
צפה בקובץ המצורף 36347
אין לי מושג על מה אני מסתכל
🏟️תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
וול, כבר חלקתי את הטופ 10 דמויות שלי אז במקום אני רק אלשין לכם ואספר שסהר הכין רשימת 10 דמויות ושכח להכניס את לקסה אליה|שפם| העיקר הוא קורא לשירי בלוק בוגדת כי היא הלכה לעשות כביסה בזמן [ספוילר גדול למאה] שלקסה מתה.
איפה חלקת?
ושירי עשתה מה?!?:eek:
חחחח
אהבתי במיוחד את האחרון

Aranel Nenharma

Well-known member
לקח לי זמן להזכר איזו אפוקליפסה תהיה ב2052. אני מניח שמישהו עשה טבלה של כל האפוקליפסות של טלוויזיה/סרטים/ועוד ומתי הן מתרחשות. אני בעצם זוכר את ההתלהבות של ה29 לאוגוסט 1997 כשסקיינט לא הרגה את רוב המין האנושי.
מאיפה האיזכור ל1997?
ומכירים את הסדרה you me and the apocalypse?
סדרה ממש חמודה בת עונה אחת
מה לגבי הריח של מכונית חדשה? או הריח הזה של חנויות בגדים. שני ריחות שאני לא אוהב.
אתם יודעים איזה ריח אני אוהבת, ריח של דלק, זה רק אני??
איזו מהטוויטים האלו את כתבת?
*זה הטוויט על הדמות שלו מנרניה, נכון?
איך שכחתי שהוא שיחק בנרניה
סקסי כתמיד
1636658330341.png
אני חושב שצריך לחבר את כל חברי הפורום למכשירים שיחזיקו אותם בחיים למרות כל המחלות שלהם ושהם פשוט יהיו מחוברים למחשב ככה שהם יוכלו לראות דברים מהדודים ולכתוב בפורום.
1636658415778.png
אהבתי את איך שהדוקטור הסביר למרתה למה לא מטריד אותו אפקט הפרפר (כולל הריגת סבא)
:-D
דווקא לא אבל זה כי הם הקשיבו לי בשרשורים הקודמים כשהסברתי לכם על זה שטיילור מקליטה מחדש את האלבומים הישנים שלה. ביום שישי תורו של RED.
אנחנו ממושמעים
|כן| פיתוח דמות נהדר! [אדם חינוך מיני]
נכון מאוד!
אוווווו, יו, אתם כאלה חמודים. תודה :-]|4U||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
|מאוהב|
בסוף נגלה שבמציאות דילן היא בכלל פרפר שברירי שלא פוגע בזבוב ואנחנו סתם מלכלכים עליה :-D:-D
|יעני|
חוץ מזה בקצב שהיא מסתירה את הגופות של חברי הפורום (לא שלנו אלא של אלו שהרגנו) אז יעשו עליה סרט life time ודרו תשחק אותה
אז יתרון
זה אומר שאין לך? את מהאנשים שמעולם לא אמרו את הדבר הלא נכון? :-0
אני תמיד אומרת את הדבר הנכון
רוב האנשים פשוט טועים
מגניב. את גם תשתלבי בצרחות ובהתעלפויות? [מופע של ביטלס]
ברור, אבל הכי על רינגו, כפרה שלי
אז על אותו משקל מהתשובה של ארינמל - למות בגיל 99 :-D
איזה 6 ימים לפני גיל 100, ככה זה לא יהיה עגול אבל גם לא מספיק קרוב לגיל 100 שלם כדי לעגל
התחלתי גם את OMITB (אוקי שנאתי את ראשי התיבות, זאת פעם אחרונה שאני אתעצל ככה).
מישהו שבוע שעבר שאל אותי למה אני לא צופה בזמר במסיכה ואני שאלתי אותו - מה לכל הרוחות הסיבה שמישהו בכלל צופה בזה?
יופי על only murders in the building
והזמר במסיכה זה סתם משהו ברקע בזמן הארוחה שלא צריך להתרכז
שיר ממש יפה
*חחחחחחח פתאום קלטתי למה בחרת בו... הוא באמת נורא סטוקרי כשמקשיבים ממש למילים
עצם זה שאת יודעת שחג ההודיה אומר פוטבול זה מרשים.
(בעצם עכשיו אני נזכר שזה משהו שאפשר ללמוד מפרקים של חברים)
זה לא משהו שיודעים מכל סדרה אמריקאית?
היתי בטוחה שזה משהו ידוע כזה וברור מאליו
שששששששש
אל תעשי לזה ג'ינקס

הי אותה תשובה פעמיים רצוף (זה משהו) [גשם]
אולי זה יעבוד כמו ביטלג'וס
אז פעם שלישית
גשם
מה הקטע של להדיח אותי ראשון? רק שתדעו שהכל נרשם. (לא באמת, אם כי זה היה טוב אם זה כן היה נרשם כי אני בטוח אשכח את זה די מהר)(בעצם טכנית זה כן נרשם. את רשמת את זה כאן)(ואני עדיין אשכח את זה)
מילי אולי תזכה כי אי אפשר להדיח מישהו שאפילו לא נמצא.
ובול בגלל ניסוח התגובה הזו שלך מדיחים אותך ראשון:-D
אני באמת צריך לראות מתישהו. מעניין מה הסיכוי שהיא תגיע לנטפליקס בארץ. או לאמזון. [האמריקאים]
סדרה מדהימה, אני חושבת שמי שלא צופה מפסיד
דילן הרגה אותך, אבל זה בסדר, היא תעלים את הגופה שלך.
היא תבקש עזרה ממילי
את צריכה לדייק לאיזה מופע בדיוק (או לא)
הקטע שכנראה אני ישר אקח LSD ואז גם ככה לא באמת אזכור לאיזה מופע הלכתי
מצטער מישהי כבר ענתה ביטחון עצמי. אז אני לא רוצה שתרגישי רע עם עצמך לגבי זה, אבל את לא מספיק מקורית. אני יכול להציע לך ביטחון בניק.
אוותר על ביטחון בניק
שמעתי ביקורות לא טובות
יש לי במבה נוגט קפואה (ממליצים להקפיא)
נשמע דווקא טעים
ורק אני אוהבת לאכול במבה משקית פתוחה אחרי יום
* לא מעדיפה את זה על במבה טריה, אבל אין לי בעיה לאכול במבה יבשה
לא חשבתי באמת על זה שאין קטעים של נשים קוראות thirst tweets
אבל זה ברור למה - יש לחלוטין סטנדרט כפול בעניין חיפצון גוף גברי לעומת נשי.
כלומר אני מניח שזה סוג של תיקון מוגזם.
אבל זה כמו שבמחלקת גנים ונוף לזלי יכולה לבקש מבן שיסתובב ויראה לה את הישבן שלו, אבל אם הוא יגיד אותו דבר זה ירגיש קריפי ומגעיל.
נכון ויש לי בעיה עם זה
אני שואפת שנגיע לעולם שיוויוני - או שלא מחפיצים את כולם או שמחפיצים את כולם אבל שיוויון
* ואני לגמרי בעד לא להחפיץ אף אחד
** חוץ מכריס אוונס

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון!!

🪀שם:לב ארי
🪀באיזה גיל הייתם רוצים למות:999999 , או פשוט לא,לא למות נקודה
תמשוך לעוד שנה אחת ותהיה במיליון עגול.
ולפעמים אני שוכח שאת בעצם לב של אריה. תדע שיעל אמרה שהיא לא אוהבת איברים.
🪀כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו?1
קלאסי לכתוב 1 בלי לכתוב איזה
🪅סדרות החודש:CRITICAL ROLE -קמפיין 3! והיה פרק הולואין שבו כולם התחפשו למישהו אחר ב קאסט! צחקתי בקול רם!
לפחות לשם שינוי אתה כותב אותה בתקופה שהיא באמת משודרת
🪅דמויות החודש:
צפה בקובץ המצורף 36383

🪅שחקני החודש:לורה ביילי ,טראויס ווילינגהם, ליאם אובריאן,מרישה ריי, , רובי דיאמונד , אשלי ג'ונסון, טליאסן ג'אפי,סם רייגל ,מאט NRXR
זה לפחות ברור יותר מאשר כשאתה כותב את שמות הדמויות
🪅ציטוט חודשי:I’m killing someone. Hold, please
כן, כי זה נורא מעצבן שכשמישהו מתקשר בדיוק כשאתה הורג מישהו
🪅סיבה למסיבה: יהיה מזנון במסיבה? אני שם
אבל האם המזנון הסיבה?
🪅למה אתם מצפים בחודש נובמבר:שיעבור כבר ,יש תכניות לעתיד(אפריל)
אז נובמבר זה ממש לא מספיק
🎆איזה ריח מזכיר לכם סתיו?ריחות של גשם,תה,וכאבי גב(אני יודע שזה לא ריח, תרדו לי מהגב על זה)
🎆ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)?כל דבר שקשור לאניס ,מלון זה השטן
🎆מהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה (אם לא התחלתם שום סדרת סתיו השנה, אפשר לבחור של שנה שעברה)?שמץ
שמץ היא לחלוטין הסדרה הכי טובה של השנה. סדרה שקשה להגדיר, קומדיה דרמטית עם אימה והרפתקאות, ריאליסטית אבל טובלת בפנטזיה ומדע בידיוני גם יחד. ועם קאסט מדהים שכולל את פול ראד, גייל הארולד, דרו ברימור, אלק בולדווין, שרה מישל גלר, כריס אוונס אוברי פלאזה וכריס המסוורת'
🎆מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר?בראם סטוקר נולד
הרגשתי צורך לעשות לך fact check. זה הרגיש כמו פרט מידע רנדומלי מידי.
🎆בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא?לא יודע, לא שאלתי "אחרים"
אז תתחיל לשאול.
(למקרה שזה לא ברור אחרים זה האנשים על האי שהיו שם עוד לפני המטוס התרסק)
🎆ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?לא שאלתי אחרים,מה לא מובן בזה?
אבל לפני רגע אני אמרתי לך לשאול. מה עשית מאז?
🎆מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה?אני זוכה
אתה בעצם לא הראשון שטען שאתה תזכה.
🎆איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה?CRITICAL ROLE וגם MST3K THE RETURN
אוקי, אתה צריך לבחור
🎆רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה?אף אחד ,לא סומך על אף אחד ככה, וחוץ מזה , אני אסגיר את עצמי ואקווה למשפט צודק, אני אופטימי
אופטימיות הרגה את החתול (או לפחות גרמה לכך שהוא הפך להיות הכלבה של מישהו בכלא)
🎆אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה?אני לא אעשה לכם דבר נורא כזה...לא אהפוך אף אחד פה לשותף לדבר עבירה
אני מרגיש שעצם זה שאנחנו משתתפים בשאלון הזה אחת לחודש הופך את כולנו לשותפים להרבה עבירות
🎆כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? שיחשבו קצת יותר?
על מה אתה רוצה שיחשבו? על כך שהם נאלצים לחיות על פלנטה שמתבשלת לה לאט לאט
🎆ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח?מזגן
כמובן
🎆מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? יש לי את זה, שאלה ששאלתי שהייתי בחופשה באילת שהייתי בן 7 ואני עדיין מתכווץ מזה עד היום...לא, לא מספר את בושתי הגדולה , זה נעול ב"כספת"
לכל הרוחות. אתה הראשון שבעצם יש לו תשובה לזה ואתה מסרב לשתף. אתה מכריח אותי להוציא את ציוד העינויים שלי.
🎆אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת?
בעתיד אתה תחזור לנקודה הזאת בזמן ותיתן תשובה
🎆מה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו?יותר כסף,שנים לחיות, בריאות, פחות חרדות
פחות חרדות בהחלט נשמע נחמד
🎆איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה?שינו את זה ל "כפרה אני מתההה?"...לא נשמע ניתן לשיווק
הם הצליחו לשווק ספר פרצופים, אז מי יודע מה אפשרי.
🏟️תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 36387
מה זה אמור להיות (כלומר ברור שזה CR, אבל בדרך כלל יש יותר אנשים בCR)

Lion_Heart

Well-known member
לא קראת שכתבתי "לא למות,נקודה" ?
אני בחור קלאסי !
נו שוין
לקחתי לתשומת ליבי...בערך
אני יודע!!! במיוחד שאני לא עונה לאף אחד
אבל האם המזנון הסיבה?
כן
לא...אבל הוא צריך לעבור בדרך לאפריל
שמץ היא לחלוטין הסדרה הכי טובה של השנה. סדרה שקשה להגדיר, קומדיה דרמטית עם אימה והרפתקאות, ריאליסטית אבל טובלת בפנטזיה ומדע בידיוני גם יחד. ועם קאסט מדהים שכולל את פול ראד, גייל הארולד, דרו ברימור, אלק בולדווין, שרה מישל גלר, כריס אוונס אוברי פלאזה וכריס המסוורת'
אתה מדבר על סדרה אחרת לגמרי...הקאסט כולל מרי אליזבת מגלין, דרן דפול, ויל וויטון , דני קאר, וויל פרדל ו ג'ו מנגנלו
נו, ברור שאתה לא סומך עלי
אז תתחיל לשאול.
לא רוצה
אכלתי,ישנתי, שיחקתי מבוכים ודרקונים, ועוד ועוד
אבל אני זה שיזכה
אוקי, אתה צריך לבחור
למה? (CRITICAL ROLE)
האופטימיות הפכה את החתול לכלבה? כמה מטאפורי
אני מרגיש שעצם זה שאנחנו משתתפים בשאלון הזה אחת לחודש הופך את כולנו לשותפים להרבה עבירות

כמובן

לכל הרוחות. אתה הראשון שבעצם יש לו תשובה לזה ואתה מסרב לשתף. אתה מכריח אותי להוציא את ציוד העינויים שלי.

לא, אני שונא שאלות על מסע בזמן, זה רק מעלה שאלות נוספות
אני יודע...מענין איך זה מרגיש...

didalf

Well-known member
:-D בשבילנו המציאו את הGPS. לפני כן תמיד, אבל תמיד הייתי הולכת לאיבוד בהגעה למקומות (אפילו לבתים של חברים בעיר ליד)
כן... אני הולכת לאיבוד עם הGPS. במקומות שאני אמורה להכיר.
אני צודק? האם ייתכן שאני זוכר משהו?
נראה לי שאתה צודק לגבי ש"ש.

איפה את גרה בארץ שיכול להיות נעים בבית עם חלון פתוח בקיץ? גם אם לא חם, הלחות הורגת.
אה לא בקיץ כמובן התכוונתי עכשיו. בקיץ מוות רק מזגן.

אתן ממש לא חושבות לטווח הארוך. ה1200 אנשים נוספים בבונקר זה חיוני... כדי שיהיה מה לאכול.
עניתי על זה כבר איפשו: אם מכניסים פחות אנשים יש יותר סיכוי שהאוכל הקיים יספיק.

רגע, אז כולנו מוזרים?

אתם יודעים איזה ריח אני אוהבת, ריח של דלק, זה רק אני??
איכס כן (אבל שמעתי על עוד מוזרים כמוך)

אנחנו ממושמעים
ילדים טובים! (חוץ מניק)

ורק אני אוהבת לאכול במבה משקית פתוחה אחרי יום
כן במבה יבשה זה טעים באופן מוזר.

** חוץ מכריס אוונס
:-D|מאוהב|
אני לגמרי בעד להחפיץ גברים באופן לא שוויוני. יש להם איזה 3000 שנה של פור עלינו.

Lion_Heart

Well-known member
נכתב ע"י טוני החתול:
לא קראת שכתבתי "לא למות,נקודה" ?
נכתב ע"י טוני החתול:
אני בחור קלאסי !
נכתב ע"י טוני החתול:
נו שוין
נכתב ע"י טוני החתול:
לקחתי לתשומת ליבי...בערך
נכתב ע"י טוני החתול:
אני יודע!!! במיוחד שאני לא עונה לאף אחד
כן
נכתב ע"י טוני החתול:
לא...אבל הוא צריך לעבור בדרך לאפריל
נכתב ע"י טוני החתול:
אתה מדבר על סדרה אחרת לגמרי...הקאסט כולל מרי אליזבת מגלין, דרן דפול, ויל וויטון , דני קאר, וויל פרדל ו ג'ו מנגנלו
נכתב ע"י טוני החתול:
נו, ברור שאתה לא סומך עלי
נכתב ע"י טוני החתול:
אז תתחיל לשאול.
לא רוצה
נכתב ע"י טוני החתול:
אכלתי,ישנתי, שיחקתי מבוכים ודרקונים, ועוד ועוד
נכתב ע"י טוני החתול:
אבל אני זה שיזכה
למה? (CRITICAL ROLE)
נכתב ע"י טוני החתול:
האופטימיות הפכה את החתול לכלבה? כמה מטאפורי
נכתב ע"י טוני החתול:
נכתב ע"י טוני החתול:

כמובן

BRING IT ON
נכתב ע"י טוני החתול:
לא, אני שונא שאלות על מסע בזמן, זה רק מעלה שאלות נוספות
נכתב ע"י טוני החתול:
אני יודע...מענין איך זה מרגיש...
נכתב ע"י טוני החתול:

זאת לורה ביילי ומרישה ריי...לא הבנתי את השאלה

They are Man's and they cling to me, appealing from their fathers. This boy is Ignorance and this girl is Want. Beware them both, and all of their degree, but most of all beware this boy for on his brow I see that written which is Doom, unless the writing be erased

Lhuna3

Well-known member
🪅סדרות החודש: הלכתי לאיבוד בפתקים שלי קצת. מזל שכתבתי לכם (ולי) באוף. אם ככה, סדרת החודש שלי היא What we do in the Shadows, שהיא לא קומדיה שמגלגלת מצחוק אבל היא נהדרת וכייפית ויופי של דמויות..
אני רק בפרק 3 של העונה, אבל |כן| וגם שמתי לב באיחור שאחד היוצרים1מפיקים שלה הוא טאיטה ווייקיקי או איזה שם מוזר שיש לו - בקיצור היוצר הגאון של הסרט ת'ור: ראגארוק :love: שזה מסביר למה היא כזאת אדירה ושנונה.

🪅סרטי החודש: שאנג צ'י ואגדת 10 הטבעות כמובן! מאוד מוצלח
פששש הספקת לפני! שמחה שאהבת, מקווה לאהוב גם.

🪅ספר החודש: וואי, מכה. התחלתי לקרוא בחודש שעבר את "הגיונות מטאפיזיים, השגות ותשובות" של דקארט. קניתי פעם כל מיני ספרי פילוסופיה כדי להכיר קצת יותר לעומק. אבל אני ממש מתקשה איתו. נכו ןשאני בסף הכל אדם פשוט וחסר הבנה, אבל אני לא יכולה שלא לחשוב שהבחור הוא קשקשן בלתי נלאה! ממש קשה להגיע למסקנות על הפילוסופיה שלו מתוך בליל המילים המוגזם שלו, ואני לא יודעת איך אנשים הצליחו להתמודד איתו ועוד להפוך אותו לכזה נחשב. ואגב, הוא לא אמר בכלל את המשפט "אני חושב משמע אני קיים" בצורה מפורשת. הוא כתב משהו מבולגן אחר (אני דבר שחושב. אני קיים. אני נמצא- משהו כזה) ואת הניסוח שנאחנו מכירים כתב בכלל אחד המבקרים שכתב לו תגובה על החיבור. עכשיו אני במלחמה עם עצמי כי כבר קראתי חצי ספר והוא בכל זאת נחשב לפילוסוף דגול, אז מי אני שאתווכח. ולכן אני מנסה להמשיך בכוח.
ואז אמרתי לעצמי שאני צריכה לגוון עם איזו פרוזה לנפש והתחלתי את "גן, אפר" של דנילו קיש, שמצאתי פעם על ספסל, אבל הוא לא יותר טוב או מעניין מדקארט. לפחות זה ספרון קטן.
😲 יש לנו מתחרה חדשה עם עדי חו"ס |נחש| על תואר האינטלקטואלית שמביישת את כולנו!

🎆בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? לא יודעת מה היה בחודש הקודם, אבל אני פוחדת (בקטע של יראת כבוד) מאיתני הטבע.
גם אני!! במיוחד מרעידת האדמה הגדולה שבטוח תגיע מתישהו, אני מתה מפחד ומנסה לא לחשוב על זה, כי כל כך אין מה לעשות (ואני גרה בבית ישן שבטוח יתפרק לי על הראש) :-(

🎆מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? חח, לא משנה במה התחרות - בסוף זה ראש בראש בין ניק לעחו"ס. אבל נראה לי שליון יודח ראשון כי הוא לא ישתף פעולה עם דרישות ההפקה ויעשה אתגרים שמתאימים רק לו :-D
:-D בדוק! (לגבי ליון)

🎆מה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו? אני מניחה שאם היו לי איזשהם חיים מחוץ לפורום זה היה יכול להיות נחמד
נה... עזבי, נראה לי שחיים מחוץ לפורום זה אוברייטד.

🎆איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? :-D :-D. משתדלת להיכנס ממש מעט לפייסבוק כרשת חברתית. לא נראה לי שווטסאפ תושפע מזה. מעבר לזה ממש לא ידעתי שיש להם השפעה נוספת על החיים שלי
יפה, זה מה שהם רוצים שתחשבי |שטן|

🏟️תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה? לא שמרתי לי תמונות חמודות. דמויות אהובות בהזדמנות אחרת.
עורכת - נזכרתי במשהו חמוד ותרופה לשיפור מצברוח
|מאוהב||כן|

Lhuna3

Well-known member
:-D את לא לבד. אצלי הצפון זה פשוט הכיוון שאליו אני מסתכלת
:-D זה רעיון מעולה. צריך ככה להגדיר מחדש את הצפון. (אני יודעת שזה יצור כל מיני בעיות, אבל גם יהיה מאוד נוח).

מחזיקה לכם אצבעות!
תודה! |חיבוק| מקווה לעדכן קצת יותר בקרוב, הולך להיות שבוע עמוס וקשוח בשבילי.

איך את לא בדקת? הפתעת אותי
הלו, אל תעשו ממני ניק :-D אין לי את האובססיה לעשות מחקר על כל שאלה, אני הרבה מידי עצלנית בשביל אובססיות כאלו! (יש לי פטיש לטבלאות, נכון, אבל זה לא קשור :oops:)

חח, במכשירים הישנים היו מנפחים ידנית ואז זה ממש כאב וגם אני תמיד דאגתי לשלומה של הזרוע שלי. במכשירים האוטומטיים זה כבר לא כזה נורא
באמת? לי זה עדיין כואב ומפחיד... ומה אם המכונה תתקלקל ולא תעצור ותמחץ לי את היד באמת? 😬

רק לא מזמן גיליתי שזה קטע שקיים, שאנשים לא אוהבים קלמנטינות! מה כל כך נוראי?
אני חושבת שיש הרבה אנשים שהריח של זה מזכיר להם ריח של פח זבל :-D אבל באמת שהם מפסידים כי זה פרי נהדר.

חחח, אבל איך?
רגע, את רומזת שאני זוממת מזימות נגד כולם?! :-0
האמת שעכשיו אני כבר חושבת שאת מהווה איום גדול מידי, ולכן יש מצב שנדיח אותך ראשונה! סורי!! :-D

ואי חזק. כאילו, יכולת לבחור להציל אותה :-D,
[את תאיר ראדה]
חחחחחח האמת שכן, אבל חשבתי על זה רק אח"כ :-D

את זה אני מכירה וזה קצת מציק לי. כמה ואיך אילפו אותם לרמת המשמעת הזאת? תנו להם לאכול בכיף שלהם וזהו
את רגישה מידי לדברים האלו! |חיבוק| אני בטוחה שהם לגמרי בסדר, זה חתולים שמנים ומאושרים ולא רעבים במיוחד, ואני לא חושבת שיש פה שום רמה של התעללות או "אילוף", הם יכולים ללמוד מאוד בקלות דבר כזה.

אם המישהו הזה זמין לעבוד בעבודה לא מתגמלת וללא שכר חוץ מכמה גרגורים, אז שיבוא
וואי זה עבודת החלומות שלי! [ללמד את החתולים של מילי נימוסים תמורת גרגורים.]

יעשו תוכנית הישרדות מיוחדת למפונקי פורום טלוויזיה תפוז
או! עכשיו זה רעיון! (צריך לחשוב על התנאים והמשימות...)

Lhuna3

Well-known member
זה תירוץ מאד גרוע. כשאני לא מחליטה כלום אני שורצת בפורום בינתיים.
התכוונת שאם היה לך פחות חיים כדי להיות כאן יותר זה היה נחמד.
|כן||כן||שוטר|

למה שהיא תסכים? בגלל שלפי חוקי הרובוטיקה היא חייבת לעשות כל מה שבן אדם אומר לה לעשות?

כמובן שחוקי מזגנים הם שונים לחלוטין בין בנים ובנות
ומה עם א-בינאריים??????? להם אין חוקים למזגנים??

תמיד אפשר ללכת על השיר go to של הפורום
|כן||כתר| יפה!

זה גם גאוני, כי היא יכולה להקים פארק מעל איפה שקברתם את הגופה ואף אחד לא יחשוד בה על זה
😮 😮 😮 הרשמת אותי עכשיו.
(והחלטתי שאני אפנה אלייך)

חלון פתוח באוטו זה סיוט, גם הרוח, הרעש, החרקים, הכל מעצבן
|כן| ת'נק יו!

לקח לי זמן להזכר איזו אפוקליפסה תהיה ב2052.
:eek:

אוי, להתקשר למקומות זה נוראי. כלומר על פני השטח זה צריך להיות חלופה מעולה על פני בעצם ללכת למקום בעצמך ולהיות מול אנשים. אבל איכשהו זה כאילו כמעט גרוע באותה מידה.
זה נכון, ועל כן תודה לאל שאנו בעידן הדיגיטל וגם הצורך להתקשר בהדרגה נחסך מאיתנו לרוב הדברים.

Lhuna3

Well-known member
אהבתי את איך שהדוקטור הסביר למרתה למה לא מטריד אותו אפקט הפרפר (כולל הריגת סבא)
:-D פשוט מאוד!

דווקא לא אבל זה כי הם הקשיבו לי בשרשורים הקודמים כשהסברתי לכם על זה שטיילור מקליטה מחדש את האלבומים הישנים שלה. ביום שישי תורו של RED.
אכן, גאה בעצמי שידעתי.

לפעמים להתקשר זה יותר גרוע מפנים אל פנים אפילו. אני כ"כ אוהבת שהיום אפשר לעשות כמעט הכל באינטרנט בלי לדבר עם אף אחד.
בדיוק מה שאמרתי גם.

אני לא מצליח לחשוב על מקרה שבו הגאלגרים בעצם החביאו גופה.
וול הייתה פעם שהם חפרו גופה החוצה|תוהה|
זכור לי במעורפל שבעונה האחרונה או לפניה (ספוילר שיימלס אולי) יש קטע שמיקי ואיין גונבים אמבולנס או משהו ואח"כ מגלים שיש מאחורה גופה, ומיקי רצה פשוט להשאיר אותה איפשהו... אבל לא זוכרת בדיוק (ויש מצב שזה בכלל לא מה שהיה או שהדמיון שלי המציא את זה).

Lhuna3

Well-known member
מה זה גביע קטן של גלידה?
מהקטנים האלה נו... אין לי איך לתאר (אולי זה לא נקרא גביע כי זה לא אכיל. מיכל גלידה אבל מיניאטורי כזה).

קרטיב לימון זה :sick:
קרטיב לימון באוגוסט זה החיים!

ציפיתי ממך ליותר
גם אני :-(

אבל מגיע לך כל הכבוד על כך שהשלמת את זה סוף סוף
א. תודה. ב. נזכרתי גם שבעצם ראיתי סופסוף גם את אפס ביחסי אנוש. שהיתה מצחיקה, אבל גם הרבה יותר אפלה משציפיתי.

גם לזה הגעת באיחור
[the world was wide enough] זה לא שהגעתי באיחור, אהבתי גם אותו מההתחלה.

לגבי השיר הזה ספציפי- הזוי לחלוטין עניין הדו-קרב. וזה לא חיילים בצבא מורדים בזמן מלחמה. וזה לא צעירים פוחזים. זה שר לשעבר וסגן נשיא לשעבר (או שהוא עדיין היה? אני לא בטוח). לחלוטין הזוי.
לחלוטין. אין עוד מה להגיד. קשה להבין.

נשמע מעניין
לא יודעת כמה אתה בעניין של ספרי מד"ב, אבל ממליצה.

עוד יותר חוצפנית
אפילו עוד יותר חוצפנית
אוקי, עכשיו לא נעים לי שקראתי לך חוצפנית כל כך הרבה
יופי! |שפם|

אוקי, אבל מה לגבי הריח של סיגריות ספוגות מים מהגשם הראשון?
מנסה לדמיין את זה, נשמע לי שיהיה מסריח ממש.

אני המלצתי לך לנסות את Ordinary Joe
ואני קיבלתי את ההמלצה ועדיין מתכוונת לזה. פשוט לא הגעתי להרבה דברים שהתכוונתי.

אפילו לעדיות היו תשובות לזה
אבל לא תשובות טובות :p
כלומר אנשים פה הזכירו כל מיני מלחמות ואירועי טרור ש"מרגש" זה לא המילה שהייתי משתמשת בשביל לתאר אותם. אני דווקא כן זוכרת מהבגרות בהיסטוריה שהצהרת בלפור היתה ב-2.11 שאני מניחה שיכול להיות תשובה, אבל החלטתי להיות כנה עם עצמי שזה גם לא באמת כזה מרגש אותי.

זאת בעיה ידועה שיש אנשים שבדיקות לחץ דם מפחידות אותם או מלחיצות אותם וזה מאוד בעייתי כי זה גורם ללחץ הדם לעלות ככה שהבדיקה לא שווה.
נכון, בגלל זה אני תמיד אומרת לאחות שתיקח בחשבון שאני מאוד לחוצה מהבדיקה. (אבל בכל זאת יוצא לי לחץ דם נמוך.)

את מי מגעיל קלמנטינה? (כלומר אני לא אוכל קלמנטינה, אבל היא לא מגעילה אותי)
תתפלא, אבל מסתבר שהמון אנשים!

אני לא בטוח אם מותר להצביע לעצמך בתוכנית.
באמריקאי בוודאות מותר וזה קרה.

ומילי לא יכולה לקחת את המיליון. היא בכלל א הגיעה לאי כי היא עסוקה עם העבודה שלה.

אפילו אנשים שלא ראו שובר שורות?
אז שיראו גם! |פטיש|

אני לא עקבתי אחרי כל הפרשה, אבל אם את כבר שם אז האם עדיף שתצילי אותה?
א. וואו, אתה היחיד במדינה לדעתי.
ב. כן כן, חשבתי על זה באיחור. בקיצור אם תהיה מכונת זמן אל תשלחו אותי להציל את העבר או משהו.

את משתמשת בווטסאפ? כי יכול להיות שזה ישפיע על זה.
בעצם על מה אני מדבר - את כאן צירפת שני קישורים לסרטונים בפייסבוק. אז שינויים לפייסבוק כן יכולים להשפיע עליך.
למה ששינוי שם החברה ישפיע על מי שמשתמש? זה אפילו לא שינוי של שמות המוצרים, כלומר האפליקציה והאתר עדיין יקראו פייסבוק, רק החברה שבבעלותה פייסבוק, אינסטגרם וואטסאפ תקרא מטא.

איזה כלב חמודון. ואיזה מסכן. למה לינקולן המניאק הזה סירב לשחק איתו?
(ומה היה הקטע של המצלמה להצמד לפרצוף של לינקולן כל כמה זמן כאילו הוא הולך לזוז?)
זה מצחיק שהם מתמקדים בו כי זה כאילו הוא אומר "אני פסל, מה אתה רוצה ממני?"
או כאילו "בואו נראה את תגובתו... אה, הוא לא מגיב כי הוא פסל" :-D

מה זאת הייתה המשחה ששמו להם מידי פעם?
יש חטיפי רוטב כאלה לחתולים.

ומעניין שלא חשבתי על כך שלחתולים תהיה רגל דומיננטית, אבל כנראה שכן, כי שני החתולים השתמשו ברגל ימין כדי לצלצל בפעמון למרות שהיה כביכול הגיוני להשתמש ברגל שקרובה לפעמון.
אבל כל הזמן חשבתי שתהיה איזו פואנטה או משהו בסוף ולא היה.
שמתי לב גם לעניין הרגל. וסרטוני חיות חמודות לא צריכים פואנטה.

Lhuna3

Well-known member
* זה מזכיר לי משהו מטופש שאמרתי (לא שאלתי) בקול רם. לפני שנים באחת העבודות שלי היה איזה אירוע וכל החדשים נשארו במשרד והתחלנו לדבר . אחד הבנים אמר שהוא יתחתן עם הבחורה הראשונה שתדע את המשמעות של 42 ואני ישר קפצתי ב -אווו אני יודעת! |פנים| היתה שתיקה ממש מביכה. להגנתי אני אומר שלא חשבתי על ה 42 שלו באותו רגע אלא על 42 שהיה בדוקטור הו. אבל את הפאדיחה עשיתי.
:-D אוי פאדיחה טובה! אבל בעיקר הרגת אותי עם הטוויסט שבכלל חשבת על 42 אחר!!!!!! :-D

לא הקשבתי כי היא עושה לי אלרגיה (לא מסוגלת לראות או לשמוע אותה עם הפרצופים הפתיינים של לוליטה כאילו לא התקדמנו מאז)
|כן| אני איתך לגמרי.

רק אומרת שבני אדם מפחידים יותר
נכון, וזה מזכיר לי שיר מדהים. אני אביא אותו אח"כ למי שתהיה סבלנות לקרוא. (זה שיר במובן poem)

ואני תמיד תוהה - למה? מה יש בחיי נצח שכל כך מושך אנשים? בשלב מסוים תעשה ותמצה את הכל ואז מה?
אני בדיוק קוראת ספר מד"ב שבו לכולם יש חיי נצח. זה באמת שאלה מעניינת ויש לזה הרבה השלכות, טובות ורעות.

איזה מתחשב אתה. וכולנו פה נטפלים זה לזה עם גופות שמצטברות לנו בחצר

זה יהיה אדינבורו וסקוטלנד(יש תכניות של אגם לוך נס וסטוןהנג' וקילטס והאגיס וארוחת בוקר אנגלית ו ארוחת הפסקת תה) ...א-ב-ל יש גם תכניות לעוד 9 חודשים...ואז זה דיסני-דיסני-דיסני!!
ולא, אני לא צוחק , קודם יהיה דיסנילנד ןמשם לקרוז דיסני ואז דיסניוורלד!!! (עם עוד כמה דברים באמצע,כן כמו מנהטן ולאס וגאס ואולי גם אולפני יוניברסל\מרכז נאס"א...דברים)
וואו וואו וואו! אתה צריך להיות בערוץ החיים הטובים.

ספוילר: שובר שורות נראה לי שפעם ראשונה שראינו את מייק הייתה אחרי שג'יין מתה והוא בא לעזור לג'סי. אם כי הוא לא העלים את הגופה אלא רק דאג שלא יהיה אפשר לקשר את ג'סי לזה. אני צודק? האם ייתכן שאני זוכר משהו?
נשמע נכון.
ת לא הבנת שאלו הם החתולים של מילי. זאת הסיבה שאין לה זמן אלינו כי הם כל הזמן מצלצלים בפעמון המעצבן הזה.
היא עוד לא עלתה על זה שאפשר לתת להם הרבה אוכל בפעם אחת ואז הם לא צריכים להטריד כל הזמן.
אותו דבר אפשר לומר על בן אדם - במצבו השלם והלא מבושל, חי או מת, הוא די מגעיל.
אוקיי, ו... מה אתה מסיק מזה? שבני אדם אולי טעימים למאכל? [כי אני אמרתי את זה על דגים]
חוץ מזה לא כל בני האדם במצבם החי הם מגעילים. תראה למשל בחתימות של כולנו.

כולכן כאן מאוד מחזקות סטריאוטיפים רעים על יכולת התמצאות במרחב של נשים.
זה קצת גלגל והיפוכו (אוקי המצאתי פה משהו אבל לא משנה)
מה שהתכוונתי:
בגלל שיש סטריאוטיפים כאלו על נשים, אין מאיתנו ציפיה להיות טובות בזה, לכן יש לנו לגיטימציה להודות כשאנחנו לא טובות בזה, ולגברים אין, כי מצופה מהם להיות טובים בזה. כתוצאה מזה, נשים שגרועות בהתמצאות יודו בזה יותר בקלות מאשר גברים, וכך הסטריאוטיפים מתחזקים.
(עקרונית זה גם אפשרי שיש משהו בסטריאוטיפים, אבל קשה לקבוע את זה מוידויים עצמיים בלבד)

Lion_Heart

Well-known member
אני בדיוק קוראת ספר מד"ב שבו לכולם יש חיי נצח. זה באמת שאלה מעניינת ויש לזה הרבה השלכות, טובות ורעות.
tbh- אני אומר bring it on

וואו וואו וואו! אתה צריך להיות בערוץ החיים הטובים.
זה עדיין בשלב התכנון, אבל אם זה יעבוד כמו שצריך, תקבלו דווח מפורט על הרפתקיאותינו באדינבורו\לונדון

Lhuna3

Well-known member
🪅שירי החודש: EVERY MOVE YOU MAKE
שיר ממש יפה
*חחחחחחח פתאום קלטתי למה בחרת בו... הוא באמת נורא סטוקרי כשמקשיבים ממש למילים
א. זה באמת שיר על סטוקר, עד כמה שזכור לי סטינג אמר את זה.
ב. למה יעל בחרה בו? מרגישה שפספסתי משהו.

אף פעם לא קראת הארי פוטר?!?
גם אני עוד לא.

LeAnnDylan

Well-known member
🪀באיזה גיל הייתם רוצים למות: 350
זה אמור לשמח את עדי
🪀כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו?
ניק צריך להרחיק מהפורום אנשים שמדלגים על שאלות|שפם|
כאילו, הייתי בסדר אם היית רושמת "אין-לי-כלום-במקרר-כי-יש-לי-מקרר-של-עניים-כמו-של-עח"ו" אבל פשוט להתעלם מהשאלה זו חוצפה.
למעשה אני חושבת שכעונש אני צריכה להתעלם מיתר השאלון שלך.
אבל אני לא חצופה אז אני אמשיך להגיב.
🪅סדרות החודש:
וצפייה חוזרת בשתי סדרות בעידוד הפורום:
- שולחן ל-5
מח' גניף ונוף
פשוט ראשון שהפורום הזה לא מעודד מישהו לקחת כדורים או לחתוך ורידים. זה שיפור, איי גס.
🎆ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? אני ממש בספק אם יש משהו שמגעיל רק אותי, אני חושבת שהגעתי למצב שאני לא נגעלת משום דבר כי אני קצת נהנית מלראות דברים מגעילים. הייתה אילו תקופה לא מזמן שאהבתי לראות סרטונים של אנשים ששוט מפוצצים להם חצ'קונים. זה היה מרגיע אותי.
אני רוצה לשנות את התשובה שלי לשאלה "מה מפחיד אתכם" מיקי טוויטסד מפחידה אותי.
🎆איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה? זאת שאלה טריקית, כי יש סדרות שאני חושבת שהם מצויינות, אבל זה יותר מבאס אותי אם מישהו רואה ולא מתלהב מזה כמוני, אז אני רוצה שרק מי שיחתום לי מראש שהוא יחשוב כמוני על כל מה שקורה בסדרה, יראה את שתי הסדרות שאני הכי אוהבת והם שובר שורות ובוג'אק הורסמן.
אין בשאלה הזאת משהו באמת טריקי כי יכולת לענות עליה איך שתרצי. יכולת לעשות סהר ולבחור סדרות גרועות כדי שכולם יסבלו איתך יחד:-D
אבל אני מודה לך שכן בחרת לענות. הפעם.
🎆אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? הממ.. עדי (כל עוד לא מדובר בגופה של חיה ואז היא לא תרצה לעזור לי אני מניחה)
גופה של חיה זה רק בצלחת.
🎆אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? טוב התשובה האמיתית היא משהו כנראה שלא אחשוף, אבל אם הייתה לי יותר מפעם אחת, הייתי ממש רוצה לחזור כזבוב על הקיר בתא השירותים שתאיר ראדה נרצחה בו. זה משגע אותי שאני לא יכולה לדעת בוודאות מי עשה את זה, והדעות שלי כל הזמן. כל סטטוס שאני קוראת הנושא משנה את דעתי. זה פשוט מחרפן אותי שאני לא יודעת בוודעות. ומי הקורבן פה? אולה או רומן?! אני רוצה תשובות גאד דאמיט. לא יכול להיות שכולם חפים מפשע מישהו רצח אותתתתתההההה!!!
זה מצחיק שגם את וגם לונה בחרתן באותו הדבר ואף אחת מכן לא חשבה על אשכרה להציל אותה.
אבל אני מניחה שעכשיו אנחנו יודעים איזה גופה את ולונה תצטרכו להחביא (של מי שרצח אותה כמובן. כי הם יראו אתכן וינסו לרצוח אתכן כדי שלא תגלו, ואז בהגנה עצמית שתיכן תהרגו אותם ובגלל זה היום אף אחד לא יודע מי רצח את הילדה.)
🎆איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? זה ייצור תגובת שרשרת שתגרום לפרפר לעוף מחדר ישיבות של מטא כי הוא פוחד מהמילה מטאה, שלא היה יוצא משום אם הם היו אומרים פייסבוק, יעוף עד לישראל, יתקע בשמשה של משאית שסוחבת תמצית רדיואקטיבית שאני בדיוק נמצאת לידה. המשאית נשפכת, אני מכוסה בכל החומצה. בום. יום אחר כך- כוחות על!
טוב אני אסלח לך על שדילגת על שאלות קודמות:-D

LeAnnDylan

Well-known member
הממ תודה שבחרת בי?:-D מבטיחה לעזור. כל עוד באמת זאת לא חיה כמובן כי אז אני מסגירה אותך ישר.
אני משום מה חשבתי שהיא התכוונה לעדי השניה.
ניק, אני מקווה בשבילך שלא ישבת והעתקת הכל לבד, כי בשביל זה יש אינטרנט
באמת נראה לך שיש סיכוי, אפילו קלוש, שהמוזר הזה לא ישב והעתיק הכל לבד?
סדרות החודש, דמויות החודש,שחקני החודש:
שולחן לחמישה - צ'רלי (מת'יו <שם שהולך לחזור על עצמו:-P:>) ביילי(סקוט) ג'וליה (נב) וג'סטין(מייקל)
חתונמי -איתמר, ניצן, מנו, עומרי, מעיין ,ושני
היורשים עונה 1-2 -טום (מת'יו מקפדיין) לוגאן (בריאן קוקס) קונור (אלן ראק)
קנדל (ג'רמי סטרונג< לראות את הסצנות איתו אחרי שיודעים שהוא זכה באמי עליהם זה ממש כיף:-]>)
והנסיך מכולם: רומן (קירן קולקין) |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
תרגיע -לארי דיוויד(גם הדמות וגם השחקן) וסוזי
ייסורי אפרים - זה ממש מזכיר את תרגיע (לא מצחיקה כמוה כמובן)
למה נשים רוצחות 2- אלמה (אליסון טולמן ) ריטה (לאנה פרייה) סקטור (מת'יו דדאריו איך למישהו כל כך חמוד יכולה להיות אחות כל כך מעצבנת}-]) דידרה(ב.ק. קאנון) ו-ורן לומיס (ג'ורדן כריסטי)
בחשיכה 3- מרפי, פליקס, טריי, ג'וש, מקס (קייסי דיידריק)
שחקני החודש שלא ציינתי כדמויות החודש- (באופן חד פעמי כנראה יש לי כמה)
ריד סקוט, ג'ון האם, ג'ק דוונפורט, וג'וני ויטוורת'.
חח כל כך שמחתי שהחלטת לעצבן את ניק ולשים מראש את כל הדמויות והשחקנים ביחד.
אבל אז היית חייבת להרוס בסוף:-D
שירי החודש:
נעימת הפתיחה של היורשים
blank space-taylor swift
As I Lay Me Down- Sophie B. Hawkins
ordinary world- duran duran
בחירות טובות|כן| (חוץ מהראשון שאני לא מכירה ואין לי כוח לגגל כי אני לא ניק.)
ספר החודש: את שלושת הספרים הראשונים בסדרה משפחה וכבוד של ג'יי. ג'יי. מקאבוי
וגם את הספר הבית ליד הים
הספקת לקרוא 4 ספרים בחודש?!
זה אומר שיש לך יותר מידי זמן פנוי ואת צריכה להשקיע אותו בפורום.
ציטוט חודשי:
Romulus, when you laugh, please do it at the same volume as everyone else. We didn't get you from a hyena farm
ואחד של איש (Reshef Shay) הכי מצחיק בטוויטר
"העגלה הריקה מלאה בממתקים עכשיו"
לא הבנתי בלי הקשר
למה אתם מצפים בחודש נובמבר : שנגיע לפרקים מסוימים בשולחן לחמישה
זה יקרה מתישהו:-P:
איזה ריח מזכיר לכם סתיו? הריח של פירות הדר ושל גשם
ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)? של בישול של עוף ( ועוד כמה מאותה משפחה)
קראתי ברפרוף כזה וחשבתי שרשמת שריח בישול עוף מזכיר לך את הסתיו ובאתי להסכים כי זו עונה של מרקים. ואז קלטתי שרשמת את זה במקום הלא נכון|שפם|
ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)?לא בטוחה שזה מה שהתכוונת אבל שאנשים לא יודעים לדפדף בעיתונים בלי להשתמש ברוק שלהם ושנכנסים לשירותים עם ספרים\דברים
חח פעם חשבתי שזה ממש של זקנים עד שמצאתי את עצמי לאחרונה מנסה להפריד דפים במשרד במשך איזה 2 ד' ללא הצלחה|חבול|
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? לא יודעת אבל אני יודעת את מי אני אבחר להדיח ראשונים,את אלו שלא משרשרים
בדיוק.
אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? עדי נחש
כי היא רואה הרבה סדרות משטרה שזה יכול להיות מועיל .
וגם כי אפשר להשתמש בספרים שלה כהסחה כי אף אחד לא חושד בקוראי ספר
השורה האחרונה שלך הצחיקה אותי כי פעם באחד מוויכוחי המאה שלנו ניסיתי להצדיק איזשהי דמות בתירוץ של "היא כותבת ספרים, כמה רעה היא כבר יכולה להיות" ואז איזה לונה או ניק (או מישהו מעצבן באותה מידה|שפם|) ניסה להרוס לי ולהגיד שגם היטלר כתב ספרים או משהו:-D
חצופיפ|שפם|
ולא, אני לא משווה את עדי חו"ס להיטלר. זה פשוט הזכיר לי את הדיון הזה והצחיק אותי. לא חשוב.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב עוד שירים שלה שאהבתי ולא הזכרתי כי לא רציתי להיסחף עם יותר מ3 שירים הם: exile
,lover ,willow ,love story ,THE MAN
כמובן שבניתי עליך שתשאלי אותי שאז אני אוכל לציין אותם :-P:
(וזה אפילו לא השירים היחידים שלה ששמעתי החודש פשוט לשאר השירים עדיין לא התחברתי)
Congratulations, you've unlocked a new level of ass-kissing

הרשימה לא אמורה להכיל רק דמויות טלווזייה? אחרת אתם מסבכים אותי עם מליון דמויות מארוול:-D
הרמאי הזה החליט שמדובר בדמויות מהסדרה המצוירת.
אוקי הנה נזכרתי במשהו שתפסיקי להתלונן: כשהייתי קטנה לא זוכרת כמה הייתה לי דלקת ריאות ממש חריפה או משהו כזה והרגשתי רע ולקחו אותי לבית חולים ואבא שלי מספר שבכיתי "למה זה קורה לי? זה כי דרכתי על נמלים בטעות?" עד היום הוא צוחק עלי על זה.
למה דרכת על נמלים?! (אני אשאל את אופרה מה זה אומר עליך)
שכחתי מזה באמת.
פרסומת עתיקה בכיכובה של ברוק שילדס:

פיו מזל. אני כנראה לא עד כדי כך זקנה:-P:
יש רק עוד 24 ימים לחודש וכבר 6 עמודים כאן שאני אמור לעבור עליהם.
האם זה יהיה נוראי מצידי לסגור את השרשור הזה לתגובות נוספות עד שאני אגיב על הכל?
אם הייתי חושבת שזה אומר שיש לך סיכוי לענות על הכל הייתי אומרת לך ללכת על זה. אבל כולנו יודעים שאתה תענה על עוד איזה עמוד או שנים מקסימום ותתייאש.

didalf

Well-known member
אכן, גאה בעצמי שידעתי.
אני גם גאה בך!

זכור לי במעורפל שבעונה האחרונה או לפניה (ספוילר שיימלס אולי) יש קטע שמיקי ואיין גונבים אמבולנס או משהו ואח"כ מגלים שיש מאחורה גופה, ומיקי רצה פשוט להשאיר אותה איפשהו... אבל לא זוכרת בדיוק (ויש מצב שזה בכלל לא מה שהיה או שהדמיון שלי המציא את זה).
כן זה קרה.
אבל אני חשבתי על הפעם שהם חפרו את הגופה של מוניקה בשביל להוציא את המת' שפיונה קברה איתה.(|ספוילר| שיימלס)

א. תודה. ב. נזכרתי גם שבעצם ראיתי סופסוף גם את אפס ביחסי אנוש. שהיתה מצחיקה, אבל גם הרבה יותר אפלה משציפיתי.
סרט מעולה! מהסרטים הישראלים הבודדים שאני אוהבת ואפילו ראיתי בקולנוע. גם עשו מחזמר בעקבותיו ובאופן מפתיע הוא ממש טוב.

א. וואו, אתה היחיד במדינה לדעתי. [ניק לא עוקב אחרי פרשת תאיר ראדה]
אני גם לא ממש עוקבת. אני מרגישה שלהבדיל מסדרה או סרט לעולם לא נדע את האמת לחלוטין וגם זה חיים של אנשים אמיתיים שלא ממקומי להתערב לכן לא ממש אכפת לי גם.

אוקיי, ו... מה אתה מסיק מזה? שבני אדם אולי טעימים למאכל?

בגלל שיש סטריאוטיפים כאלו על נשים, אין מאיתנו ציפיה להיות טובות בזה, לכן יש לנו לגיטימציה להודות כשאנחנו לא טובות בזה, ולגברים אין, כי מצופה מהם להיות טובים בזה. כתוצאה מזה, נשים שגרועות בהתמצאות יודו בזה יותר בקלות מאשר גברים, וכך הסטריאוטיפים מתחזקים.
אהבתי.
כאילו, הייתי בסדר אם היית רושמת "אין-לי-כלום-במקרר-כי-יש-לי-מקרר-של-עניים-כמו-של-עח"ו" אבל פשוט להתעלם מהשאלה זו חוצפה.
:-D:-D:-D

אני רוצה לשנות את התשובה שלי לשאלה "מה מפחיד אתכם" מיקי טוויטסד מפחידה אותי.
:-D:-D

אני משום מה חשבתי שהיא התכוונה לעדי השניה.
פפףף לא העברנו חצי עשור של התפנגרלות על איאן ומיקי נגד כל חסרי הלב כאן כדי שהיא תבחר בעדי אחרת!!

מסתומרת לא מכירה??? כולם מכירים:
אוקי נבהלתי לרגע אבל נרגעתי היה שם משהו מהיורשים לפני טיילור|מזיע| אז עכשיו אני שמחה שקראת לזה בחירה טובה.
Congratulations, you've unlocked a new level of ass-kissing
:-D:-D
אני חושבת שכולכם צריכים ללמוד ממנה.

הרמאי הזה החליט שמדובר בדמויות מהסדרה המצוירת.
מצא לופהול יפה

למה דרכת על נמלים?! (אני אשאל את אופרה מה זה אומר עליך)
לאדעת הן על הרצפה כולם דורכים על נמלים בטעות. זה לא שראיתי נמלה וקפצתי עליה אבל זה קורה.

lemon lyman

Well-known member
חח כל כך שמחתי שהחלטת לעצבן את ניק ולשים מראש את כל הדמויות והשחקנים ביחד.
אבל אז היית חייבת להרוס בסוף:-D
חחחחח זה לא היה בקטע שלעצבן את ניק . זה פשוט יותר נוח כי כמעט תמיד אני אוהבת את השחקנים שמשחקים את דמויות שאני אוהבת . אומנם נראה שלקראת הסוף חיפפתי אבל באמת שבחשיכה אהבתי את דמויות נטו (חוץ ממקס\קייסי כי הוא חתיך|מאוהב|)

ויש לי בעיה שמצד אחד החוק הזה של ניק לא הגיוני מבחינתי בכלל.}-] אבל מצד שני אני מרגישה שזה אתגר שאני צריכה לעמוד בוB-|

בהתחלה לא הבנתי איך את לא מכירה את השיר של טיילור8-*8-*8-*8-*8-*8-*
בכל אופן הנה הוא

נ.ב זה טוב שאת אוהבת את השיר As I Lay Me Down כי עוד מעט הוא יהיה בשולחן לחמישה אלא אם כן אצלך הוא לא יהיה||| כי זה השיר שאמרתי שבחלק מקומות יש שיר אחר
הספקת לקרוא 4 ספרים בחודש?!
זה אומר שיש לך יותר מידי זמן פנוי ואת צריכה להשקיע אותו בפורום.
זה לא אשמתי שאני מחכה שתתקדמו עם שולחן לחמישה |שפם|

לא הבנתי בלי הקשר
זה קשור לזה שהחילונים בארץ התחילו לחוגג את האלווין
עכשיו תקראי שוב
"העגלה הריקה מלאה בממתקים עכשיו"
זה יקרה מתישהו:-P:
נקווה שהולו לא יוריד את הסדרה מהשירות שלו לפני זה:-P:
קראתי ברפרוף כזה וחשבתי שרשמת שריח בישול עוף מזכיר לך את הסתיו ובאתי להסכים כי זו עונה של מרקים. ואז קלטתי שרשמת את זה במקום הלא נכון|שפם|
למרק עוף יש ריח באמת מעולה* אבל שמבשלים עוף יש ריח כל כך מגעיל
בכל אופן אני גם אוהבת מרקים וכבר הספקתי לשתות מלא מרקים העונה
* יש הרבה צימחונים שלא מסוגלים לשתות מרק העוף (בלי העוף כמובן) אבל לי זה לא מפריע

נערך לאחרונה ב:
למעלה