Hot topic ההזמנה

Elanor Rigby

New member
אם זה מעור אני לא קונה...../images/Emo96.gif

איך אפשר לדעת? ואני מידה 38, איזה מידה זאת שם?

Marble Arch

New member
לא לא לא לא לא!!

המידות שם הן אמריקאיות. 6 בריטי זה 39, 8 אמריקאי זה 39, את צריכה 7.5 (גם אני 38, הזמנתי מהוט טופיק נעליים במידה 8 והן קצת גדולות אבל אני הולכת איתן עם גרביים עבות של חורף וזה מסתדר. תנסי להתקשר ולשאול אם יש את הנעליים בחצאי מידות). חבל לראות את זה קורה- אני הייתי צריכה להתחיל להתעסק עם זה, להחזיר להם את הנעליים וכ'.

AliceInChains17

New member
אם כבר מידות נעלים

באולסטאר(זה מידות אמריקאיות בכלל?) אני מידה 5.5 שזה מתאים לי בול והמוכר אמר שזה 38 וחצי ובאדידאס אני 5 וזה גם מתאים לי אז זה 38? רק להיות בטוחה כי פשוט איזשהו מקור הטעה אותי ואני כבר לא בטוחה ממש איזה מידה אני באמריקאיות או שזה בריטי בכלל(?!) בלעחח
5=38? 5.5=38 וחצי?

AliceInChains17

New member
אוקי אז

אני מניחה שאם 39 במידות בריטיות זה מידה 6, אז מידה 38 זה 5 אבל האם יש לך מושג אם 5.5 זה 38 וחצי?
כי איזשהו מקור בילבל אותי בקשר לזה ואם זה ככה אז אולסטאר ואדידאס הם בכלל מידות בריטיות... ואנס זה גם הולך לפי מידות בריטיות?

Marble Arch

New member
תראי..

א. אל תאמיני למוכרים ישראליים. ב. המידות שם לא עובדות ממש כמו אצלנו, זה לא מדויק כי יש מצב שהמידה שאת צריכה היא נגיד (סתם זורקת מספר-) 7.32 או משהו כזה, אז עושים בערך.. בבריטניה זה הולך ככה- ה6 שלהם זה 39, ה5 הוא בערך 38. שימי לב שבכל נעל (גם בארץ, ובכלל- גם כל בגד) זה משתנה! לגבי ארה"ב- אני בטוחה ב90% ש38 שווה לקצת יותר מ7. אני 38, הנעליים שלי הן במידה 8 אמריקאית ו6 בריטית (אין מקום לטעויות! זה כתוב על הנעל!), הן גדולות עלי יחסית, אבל אפשר להסתדר. אם את 38 אני ממליצה לך או לקנות 7.5 או לקנות 8, תמיד עדיף שהנעליים יהיו גדולות (מה גם שמדובר במגפיים ואז אפשר ללכת עם גרביים עבים) מאשר קטנות! כן, זה סיפור לקנות נעליים בחו"ל..
מקווה שלא סיבכתי אותך!! הרעיון הוא לזכור שזה לא מדעים מדוייקים, זה רק מידות נעליים..

Marble Arch

New member
אהה ואני לא יודעת איך אצלך,

אבל הואנס שלי הוא במידה 38.. חח זה מה שכתוב עליו. גם על האולסטאר, איך לי מושג איך הגיעו לשם מספרים כאלה קטנים אצלך..

Marble Arch

New member
המספר הוא 626-839-4681

קודם את צריכה לחייג את הקידומת של השיחות בינלאומיות שלך (012, 013 וכ') ואם זה לא יצליח לך תוסיפי אפס בין הקידומת שלך לבין המספר. בהצלחה. (ולא להתרגש, זה לא מספר טלפון פרטי, זה מספר של חברה גדולה ומותר לפרסם.)

Marble Arch

New member
זה גם רעיון ../images/Emo13.gif

הם מאוד נחמדים! אני דיברתי עם איזה אלף אנשים כי כל דקה שיניתי את דעתי והתקשרתי שוב והם היו נורא מנומסים אלי, למרות שלקח להם שעה להבין מה זה herzliya, ולמרות שלקח באמת חצי שעה להשיג אישור מחברת האשראי כי היתה בעית תקשורת, הם לא התייאשו (נציגי שירות טלפוניים בישראל מזמן היו מתעצבנים עלי) והמשיכו לנסות ולשאול אותי שאלות שאולי יעזרו.. בסוף הבעיה היתה כמובן שהם לא ידעו לכתוב הרצליה אז אייתתי להם שוב ושוב עד שזה נקלט.. חח..
בכל אופן השירות שלהם באמת נעים ואני בטוחה שהם יעזרו לך במייל.

המידות בהוטטופיק אמריקאיות?

אני קונה נעליים במידה 6 אמריקאית בד"כ ואני 38. בכל מקרה, הדרך הכי טובה לקנות נעליים בלי למדוד היא למדוד את אורך כף הרגל (או לקחת את האורך שכתוב בפתק בתוך נעל שנוחה לך) ולקנות נעל באורך המתאים. המידות כ"כ שונות בין החנויות (בנייקי אני 6+, באדידס 5 גדול עלי.).

Man made materials-

כלומר, חומרים מעשי אדם. כלומר, סינטטי. : ) לדעתי המחיר גבוהה לא כי הן מעור [כי הן לא], אלא כי הן מיובאות [כתוב].

fast food

New member
שאלה

אם אני רוצה להזמין רק פריט קטן, את עדיין מבקשת את דמי המשלוח המלאים? (כאילו לא משנה אם מישהיא הזמינה הרבה פריטים או מעט כולן משלמות בדיוק אותו דבר על דמי המשלוח?)

Pink Pig

New member
כן.

בגלל שגם בהוטופיק, אם הזמנת סיכה בודדה, דמי המשלוח יהיו 40$.ף

למעלה