Hot topic ההזמנה

Pink Pig

New member
Hot topic ההזמנה

אני חייבת לדעת כמה יעלה הכל ביחד, כדי שאמא תראה אם היא יכולה להזמין. שלחו לי לינק של הפריטים שאתם בטוח קונים. ד"א, אמא לא מזמינה עד ש-כ-ל הכסף אצלה ביד.

אני קונה עיפרון עיניים אדום כהה.

Pink Pig

New member
תלוי בך.. עם כמות האנשים שרוצים

להזמין (בטח רק רבע רציניים באמת) השליחה לא תהיה יקרה. חוצמזה שלדעתי שווה, לא בשביל ספוג זעה אבל דברים יותר מיוחדים ושווים שאין בארץ.

נממ אני צריכה לחשוב על זה..

יש עוד משהו נחמד ב2 דולר. לפני שאת שולחת את ההזמנה תוכלי להגיד לי כמה אנשים בטוח משתתפים כדי שאני אראה אם שווה לי או לא? כי לשלם תוספת של 10 דולר על הזמנה של 6 דולר זה יהיה יותר מידי בשבילי. :S תודה.

Marble Arch

New member
הפריט שלי sold out,

אז כנראה שאני מוותרת על ההזמנה. בכל זאת אשמח אם בימים האחרונים לפני ההזמנה תעדכני פה ואולי אני אוסיף את חלקי (כן, מזומן, אצלכם ביד וזה, לא לדאוג.
).

Marble Arch

New member
../images/Emo12.gif hell no!

סורי.. אין דבר שאני יותר אוהבת מהנעליים האלה.. הן כה יחודיות וכה שלי!
אלה השחורות, הסיפור היה שבהתחלה הזמנתי את האדומות במידה קטנה לאללה (התבלבלתי עם האמריקאי והבריטי
) ואז החזרתי אבל לא היו אדומות במידה שלי אז ביקשתי שישלחו את השחורות, ואני סופר מרוצה מזה כי אני נועלת אותן כל הזמן עם כל דבר. וכן, כשפרסמתי אותן קיבלתי מלא מסרים אישיים מבנות שביקשו ממני לעזור להן לקנות אותן... as if!! חח.. עזרתי, אבל ברגשות מסוייגים.

AliceInChains17

New member
היתי קונה את אלה

הן מושלמות..אבל כל כך זנותיות..מה דעתכם? בקשר להזמנה אמ אני צריכה לשוטט באתר ולבדוק טוףטוב מה אני רוצה באמת ואם שוה להזמין. כמה הדולר שווה היום בשקלים?

Daniela R

New member
הם קצת זנותיות מדי לטעמי

הם יפות, בייחוד העקב, אבל לא הייתי הולכת איתם.

למעלה