Hot topic ההזמנה

Envision

New member
לא הייתי קוראת להן זנותיות

ממש תלוי בשילוב. אבל - אכן מושלמות.

AliceInChains17

New member
בסוף

כבר לאדת אם שוה לי להזמין..רציתי את הנעלי בובה האלה עם החתול אבל אל מוצאת אותם אוף
והבגדים שם יקרים מידי ורוב היפים שם הם של הקיץ והוא אוטוטו נגמר כבר. האופציה היחידה זה אולי 2 זוגות עגילים שהם יחסית זולים-27 ליחיד אבל לאדת אם הם שווים את התוספת הרצינית של המשלוח האתר הזה יותר מידי מדכא

AliceInChains17

New member
יאא חחח איזה חמודות../images/Emo99.gif

אלה האדומות או השחורות? ובטח כולם שאלו עליהם

Goth Doll

New member
ממש יפות =)

אבל אכן קצת זנותיות וזה טיפונת הורס ככה הם יפות *עושה פרצוף מאוהב*

Marble Arch

New member
הם לא זנותיים!

זה תלוי, יש בארץ מעט בנות פריקיות שמתלבשות יפה, והן לרוב משלבות פריטים יפהפיים כמו המגפיים האלה, עם פריטים שלא מתאימים להם ויוצא מראה זול. אם בחורה יודעת להתלבש בצורה קצת קלאסית ואלגנטית ויש לה קצת טאקט, המגפיים האלה פשוט מדהימים.

Daniela R

New member
זה נכון

הם באמת יפות פשוט שבד"כ נותים לשלב אותם ככה שהמראה שמתקבל הוא מאוד זול ואני ממש לא אוהבת. [ צריך לדעת להתלבש בשביל שהנעליים יתנו מראה יפה ומיוחד ולא מראה זנותי.

AliceInChains17

New member
ככה בערך?../images/Emo3.gif

(זה נראה בערך אותו מגף) אהבתי איך שהיא התלבשה פה, אבל זה די מוזר ללכת ככה ברחובות הג'יפה של נתניה לפחות. לדעתי למגפים האלה יתאימו רק חצאיות ארוכות או כאלו שהן עד הברך או טיפה מתחת לברך כמו פה כדי לא להראות מופקרת מידי האמת המחיר שלהם ממש שווה אותם רק חבל שהן לא פרקטיות במיוחד, בשבילי בכל אופן

Marble Arch

New member
זה באמת לא זנותי, אבל גם לא יפה ../images/Emo3.gif

אני לא אוהבת את הסגנון. אפשר גם לשלב עם חצאית מיני וסריג אלגנטי, עבה ולא חושפני, ואפילו להוסיף גרביונים אטומים ובכלל אי אפשר להגיד על מראה כזה "זנותי". אבל האמת שאם את לא תנעלי אותן אין סיבה לקנות, רוב הסיכויים שתוך שבועיים הן יופיעו פה בשרשור מכירות, וזה לא כייף..

fast food

New member
דרך אגב,

את יכולה להזמין משם חולצה של אליס, אני דיי בטוחה שיש להם, שם קניתי את שלי
אני זוכרת שאמרת שאת נורא מחפשת...

AliceInChains17

New member
לא מצאתי../images/Emo4.gif

אני מחפשת אבל לא מייצרים יותר חולצות שלהם. אם תראי שם אז שלחי לי לינק

AliceInChains17

New member
יו אני אני אני אני

לא מאאאאאאאמממממממיייייייייייינננהההההההההההההההההההההההההההההה
חשבתי שלא מיצרים כאלה בכלל והיה על זה דיון שלם בפורום רוק!!!!!!! תודה לך
סורי על עודף האיקונים אני פשוט ברגעי התלהבות עכשיו חיחי

fast food

New member
בקשה../images/Emo8.gif

והחולצה בכביסה עכשיו ואני לא ממש זוכרת, נדמה לי שאין מאחורה כלום, או שכתוב אליס אין צ'יינס בפונט הזה (הזה, נווו><) ולאושרי הרב זכיתי להתהלך באחד מסניפי הוטטופיק בעצמי(^^) כך שלא שילמתי דמי משלוח, אבל פינק פיג אמרה שזה 40$ אבל אם תזמיני עם כולם כאן יצא לך זול יותר (ככה ששווה לך לקפוץ על ההזדמנות...)

Pink Pig

New member
איזה מידה?

ואני די בטוחה שבהוטופיק מוכרים דברים מעור. ובמיוחד במחיר כזה.

למעלה