שניכם חושבים שאם אתם "אללק מנומסים"
אתם חכמים גדולים, לך פורמר סוזן אם את כל כך מסכימה איתו תסתכלי איך את היגבת תגובה אחת לפני, זו לא תגובה ישראלית? ואגב חג ההודיה למי בדיוק מודים לקולומבוס?זה ועוד איך חג נוצרי ותבדקי את!!! ואגב חייתי באוסטרליה שנתיים וגם שם חגגו את זה אז עד איפה חכמתך הגיעה, קנדה? קצת ראית שהם מנומסים אז נדמה שהכל אוטופיה,ומה שאתם עדיין לא הבנתם זה שאני השתמשתי רק בתור דוגמאות גם בקנדים גם בסינים ועוד הרבה, ואין לזה קשר אם טוב לי פה או לא אבל מכאן ועד שאני אמצא את עצמי יושב בפורום ישראלי כל היום ורק מקטר על הישראלים ,הדרך עדיין ארוכה מאוד ואתם ממש הפגנתם כלפיי "סובלנות", וזה כולל גם את גו ווסט, אם כל כך מפריעה לך התרבות הישראלית שאגב אני לא מוצא אותך יוצא דופן ותפשפש בתגובות שלך ותראה שהכל נחמד ומנומס כל עוד מסכימים איתך. ואתה יודע מה עוד על אומרים כאלה שכל היום עוסקים בללכלך על ארץ מוצאם? שעם כאלה חברים מי בכלל צריך אויבים? תאמין לי אם היו פה חס וחלילה עם דגש על החס וחלילה כמה פיגועים כמו שאנחנו עברנו ועוברים בארץ כבר עשרות שנים, שיחיו רק שבוע ישראלי אחד, ואז תראה איזה סובלנות יש להם, והאמריקאים בלי שום זלזול הוכיחו לנו את זה, אז אתה חכם גדול וגם את אגב יושבים לכם שם למעלה במרומי האולימפוס מלכלכים על הישראלים ומצפים לתגובות סובלניות ומנומסות. ודבר אחרון קטן לא כתוב בשום מקום בפורום הזה שאתה הוא זה שמקציב כמה כל אחד יכתוב, ואולי לך כותבים הרבה כי עוד יש לך הרבה מה ללמוד, ואתה מוזמן לכתוב הרבה כי גם לי יש הרבה מה ללמוד.אלא אם אין מה להגיד וכל הטיעון שלכם פה הוא שאני לא מנומס, שאין לזה שום קשר ישיר למהות הדיון אבל משום אתם מסתתרים מאחריי סיסמאות שרובם אגב ריקות מתוכן, תרבות המערב סבלנות וכל מיני כאלה, כל זה כבר ידוע מזמן והמערב לא המציא כלום אלא מיחזר להנאתו רק כללי המוסר הבסיסיים ביותר, וכשתפגינו את הסובלנות עליה אתם מטיפים אני מבטיח לשתוק!!!!