עכשיו הכל לגמרי ברור
עכשיו לגמריי ברור שאת לא יודעת על מה את מדברת, מישהו זרק פה הערה סתמית והפכת אותה לעובדה, טנקסגיבינג זה חג נוצרי והוא נחגג גם באירופה והוא לא רק קנדי, ואת שיקוליי לגביי המצאותי בקנדה אני לא צריך לבדוק איתך או לקבל ממך חתימה על הדרכון, אבל אני אשאל הפוך, אם את מרגישה כל כך נוצריה או קנדית מה את עושה פה? וישראלים בקנדה הכוונה היא לישראלים ולא קנדים בקנדה ולא רוסים בקנדה, ולא גרוזינים בקנדה, ואם את כל כך מתביישת להיות ישראלית אולי באמת אנחנו לא מפסידים כל כך הרבה. ואם את רוצה כל כך שיברכו אותך לטנקסגיבינג לכי לפורומים שם בטוח יקבלו אותך בידיים פתוחות, אל תכעסי עליי שאני לא עם ידיים פתוחות,ושאני מסתפק בברכת סוכות שמח, וחשבתי על עוד משהו אם כולם יהיו כמוך, איפה יהייה פלורליזם, אם אף אחד לא ישמור על צביונו אז כולנו נראה אותו דבר, ולי טוב איך שאני נראה, אם את מתביישת לכי תצבעי את השער ושימי שרשרת עם צלב ותרגישי טוב בקנדה, ואני לא עד כדי כך מרגיש פה זר ואת יודעת למה, בגלל שיש פה עוד ישראלים כמוני שקצת עזרו לי להתאקלם פה, ובלעדיי הישראלים האלו גם את לא היית מתאקלמת פה, ועובדה לפי תזמון כתיבת ההודעות רואים שאת כמוני מבלה פה הרבה זמן, מעניין למה, אולי בגלל שאת דווקא כן אוהבת את הישראלים, כי הם מדברים איתך" דוגרי" בפנים, גם מה שאת לא אוהבת לשמוע, זה אגב לדעתי הרבה יותר מוסרי מאשר לחייך לך בפנים בנימוס ולקלל אותך מיד כשחלפת, וזו יותר הדרך הקנדית, אבל אולי את בוחרת להתעלם, אני לא!