HANAMI 2011

rocket

New member
אתה רציני ??? זה ב 25 בסוף??

עשית לי את היום עכשיו !!!!!!!! לגבי התחפושת, אני מעדיפה לא לומר עד שאני לא אתחיל לתפור ורואה שזה מצליח. אם זה יצליח, זה יהיה יפה. מבטיחה ~

Lightning9

New member
אני ממש רוצה לבוא, אבל אין לי רעיון לקוספליי

יש הצעות או משהו? O: חשבתי בעיקרון להכין מדי הוגוורטס כי אני מושפעת וזה, אבל זה סתם וחבל לי לבוא עם זה להאנאמי כי זה קליל שכזה... למישהו יש רעיון טוב שהוא יכול להציע לי? :)

אוקיי :)

מה אתם מתכננים להאנאמי? קוספליי P: חחחחחחחחחח איזה קוספליי? נאואי מאנג'ל ביטס. באים לא באים? באים, באים :) התקדמות של הקוספליי? אין. קניתי רק בדים חח~~ אני עוד צריכה להזמין פיאה ;A;

Serf SaN

New member
.

.. ... .... ...... ........ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

akirekaeru

New member
חשבתי שאני אחת מהבודדים שיודעים מתי זה.. P:

איזה קוספליי? אפולו - אולימפוס. באים לא באים? מתכננת לבוא. אם לא אסיים לשביעות רצוני בזמן, כנראה שיידחה לפורים/פסח, ואז אבוא עם מצלמה. התקדמות של הקוספליי? לא הרבה.. כל הבגד גזור, 3 מ-4 שרוולים תפורים. צריכה לעשות את הרביעי, את הצד הקדמי והאחורי של הבגד, לחבר הכל.. ולהתחיל לעבוד על כל השאר (מיליונתאלפים תכשיטים, ופאה מפלצתית). תמונות חובה! חה, נגנב ישירות מהמנגה.

CibiHeart92

New member
כנראה אבוא

כדי לבדוק את הבייבי החדשה שלי 3: < מישהו נוסע מאיזור המרכז עם רכב ויש לו מקום? @@;

CibiHeart92

New member
את מי, אותה? DDDDDDDDDDDDDD:

דגם 550 להמלצת קורל, יבגני, דנעופר, המורה שלי לצילום, וכל הסטודנטים לצילום משנה א' XD המלצה שהוכיחה עצמה כאיכותית. היא כזאת אסאאאאאםםם ;;

WayToDawn

New member
לא באה P:

אין לי לא זמן ולא כסף להכין קוספליי. ואין טעם להפסיד יום לימודים ולסוע לירושלים בלי אחד כזה. אז אמ, לא נורא.... בעע

CoralP

New member
תלבשי שוב איזה משהו!../images/Emo187.gif

כאילו שחסר לך מה! את הגאקופו ההוא עם הקימונו והציורי בדים, תעשי קצת תמונות על רקע ההאנאמי! >: או אפילו בואי עם ג'ק, או או לא יודעת מה. אפילו הזה מדולס, עם תאיר! אבל תבואייייייייייייייייייייי

akane

New member
בניגוד למה שהמיתוס אומר

לא קורה שום דבר רע כשלא מגיעים עם קוספליי לכנס! לא מתפוצצים, מפלצת ענקית לא באה לאכול אותך, ולפעמים, רק לפעמים, נהנים מהאנשים סביבך ומהכנס עצמו :O אני לא האמנתי לזה בעצמי פעם, אבל זה קיים!

WayToDawn

New member
כן אבל

לא שווה לי לבזבז על זה יום לימודים אם אין לי קוספליי XD

CoralP

New member
בטח ששווה!../images/Emo187.gif

כלומר, אם אני אהיה שם! (*מתפללת שלא אסגור שבת*)

HetareFlora

New member
לא באה

לא חסרים לי רעיונות בראש אבל אני בקושי מצליחה לממן לעצמי את פורים, אז להרשות לעצמי עוד קוספליי יהיה לא אחראי. >>"

S.Riddle

New member
אם באה, אז כנראה בלי קוספליי.

אין לי זמן, כסף או בריאות בשביל זה. הכי הרבה שאני אצליח זה למחזר משהו, אולי.

CibiHeart92

New member
תבואי עם וואטאנוקי בשבילי? ../images/Emo23.gif

פרחים פרחים, אנגסט אנגסט?

למעלה