HANAMI 2011

evening rose

New member
כי מזמן לא כתבתי כלום והגיע הזמן..

וכי אם אני לא אשים תמונה מראש אף אחד לא ידע מי אני אמורה להיות בכל מקרה. :X מאיה, מ Kamen Rider Kiva. זה פחות או יותר גמור חוץ מכמה קשקושים על החצאית, התמונה נמצאת איפשהו בפייסבוק שלי כבר הרבה זמן. :)

evening rose

New member
מה שאומר שאני צריכה לגלות איפה שמרתי את התמונ

ה בכלל. נגמר לי המקום. :X הנה.

CoralP

New member
;~~~~~;../images/Emo187.gif

אני כל כך כל כך מקווה שאני לא אסגור שבת, בא לי לבכות ;[ אני מתחילה שבוע הבא קורס של 4 חודשים, והיציאות יהיו פחות או יותר 12/2 ;_____;"

Grell

New member
הו האנאמי 3>

אני עושה את ראמי מדולס (יחי הקשר בין הדמות שלי למקום, יאיייי NOT) מצבי עמד כרגע על 60? הכל גזור וכל החלקים הלבנים של הבגד מוכנים, נשאר לי רק לקנות בד כחול ולעשות את החצאית, הג'קט, והסרט על היד X: ולקנות סרט ולשים על כל המקום שיש בו זהב XD

juliChan

New member
הפאה שלך

הפאה שלך הוזמנה בהזמנה מהירה יחד עם שריל ותאירוש את לא מאיזה להחזיר לי שקל 3>

akane

New member
עוד לא החלטתי :O עזרה!~

אני מתלבטת בין: אאוריקה: שמלה לבנה וכנפיים. כבר התחלתי להכין את הכנפיים וזה ייתן לי הזדמנות לקצר את הפיאה שוב. מה גם שזה יהיה נוח ובלי יותר מידי עבודה. שיצו בקימונו עורבים: ייקח הכי הרבה זמן, אבל זה ככ יפה ובא לי ללבוש קימונו להאנאמי! שריל בשמלה אדומה קצרצרה: למקרה שלא יהיה לי זמן בכלל. הפיאה מחכה, ויש לי כבר את הבד. מה אתם אומרים? ניתן למישהו אחר להחליט X3

Apushu

New member
המממ

האמת ששריל בטוח יתאים לך בטירוף. אבל גם CC בקימונו....המממ;;;;;; מצביעה על שריל! <:

akane

New member
תודה על ה"שריל יתאים לך"

הפיאה אצלי יותר מידי זמן ;; אני מתה לנסות כבר~

rocket

New member
מה עם מיוואקו ד"א ?

אני ד"א בעד אאוריקה. אני ממש אוהבת אותך עם הפאה הזאת!

akane

New member
חיכיתי עם מיוואקו ככ הרבה זמן

שאני חושבת שמגיע לה הכבוד להיות בכנס רגיל ולא באירוע של חצי יום שישי :X

CoralP

New member
לדעתי עדיף לך../images/Emo187.gif

ולא רק לך, אלא לכל מי שעוד מתלבט ולא נסגר על קוספליי- משהו שהרקע והנופים של הגן הבוטני יהיו מתאימים לו. כי אם כבר נוסעים עד ירושלים, עדיף לבחור קוספליי שישתלב הכי טוב עם המקום

akane

New member
זהו, גם אני חשבתי על זה D:

במקרה הזה אאוריקה ושיצו יותר מתאימים, לא?

CoralP

New member
אני חושבת שכן :)../images/Emo187.gif

בתכלס, יש את כל השנה לעשות קוספליים שצריכים רקע אורבני או סתם רקע לא ספציפי. בגלל זה אני חושבת שכדאי לנצל את ההאנאמי לקוספליי שהגן הבוטני יתאים לו. כי לא לכל אחד יש אפשרות להגיע לירושלים לצילומים בלי קשר לאירוע כלשהו...

למעלה