HANAMI 2011

Serf SaN

New member
HANAMI 2011 ../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo139.gif

אז, מה אתם מתכננים להאנאמי? איזה קוספליי? באים לא באים? התקדמות של הקוספליי? תמונות חובה! למי שלא יודע, ההאנאמי מתקיים השנה ב25 לפברואר, יום שישי.

Apushu

New member
*___*

איזה קוספליי? יורי מאנג'ל ביטס, *ו* יואי מאנג'ל ביטס. (כן, שני קוספליים XDDD) באים לא באים? מן הסתם שאני באה XDD התקדמות של הקוספליי? פאות מעוצבות יש, חצאית כמעט גמרתי, החולצה כבר ב70% (נשאר רק את הסיילור מעל) ואז ליואי נשארו מלא אקססוריז רצחניים.

akane

New member
שני קוספליי? X3

לא יהיה לך עמוס להחליף קוספליי שם בגן? הרי גם ככה זה רק חצי יום. והעיצוב של הדמות ממש חמוד אגב~

Apushu

New member
בעקרון זה לא אמור להיות יותר מדי

בעייתי. הן לובשות אותו הדבר, כי הפאות והאקססוריז שונים XD;

akane

New member
עד שאני שמה קוספליי אני עצלנית מכדי לזוז

אז לשנות אביזרים ופיאה באמצע יום נשמע לי מעייף. אבל אדיר שאת עושה את זה, שתי ציפורים במכה אחת :)

innocence

New member
זה בעיקר תלוי אם אייל יגיע..

ולו רק כי אני לא יודעת לשים את הקימונו לבד XDDD

juliChan

New member
מיתרגש ^^

איזה קוספליי? לייסרג דייטל משאמן קינג (גירסת מדיי ה X-LAWS) זה אמור להיות לאירוע חנוכה באים לא באים? כן מגיע התקדמות של הקוספליי? התחלתי את האקדח אני בונה אותו מעץ,צינורת PVC,ופיברגלאס זה הצורה הראשונה של האקדח חתכתי אותו באמצעות מסור חשמלי

akane

New member
נראה מגניב ומבטיח~

ממליצה לך להקטין את התמונות לפני שאתה מעלה אותן, זה לא נוח לצפות בכזה גודל.

Serf SaN

New member
למישהו יש שור להלוות לי? ../images/Emo2.gif

אורדון לינק, גרסת כפר מThe Legend of Zelda: Twilight Princess. התחלתי מתישהו... יש מכנסיים, חצאית מוזרה, ועכשיו ברגע זה אני עובד על החגורת בטן הכחולה. בהצלחה לכולנו. D:

למעלה