על מה אתה מדבר?
לפי מה שאני יודע, מיקרוסופט קנתה את החברה שייצרה את אקסל (לכן אולי זו אחת התוכנות הטובות היחידות שלהם). XBOX - זו קונסולה משחקים, כלומר חומרה, מיקרוסופט זו חברת תוכנה, הם פשוט שמו על מכונה כמו PC מערכת הפעלה של חלונות המותאמת מראש. Dev-Studio - אני לא ממש יודע מה ההיסטוריה, אבל כנראה שגם את זה לא מיקרוסופט פיתחה מאפס. למעשה, חוץ מהגרסה של בייסיק שביל גייטס פיתח, אני לא חושב שמיקרוסופט פיתחה מוצר אחד מאפס, הכל היא קנתה, עשתה קצת שינויים ומכרה. אני חושב שאחת הסיבות שהם לא מפרסמים את הקוד מקור של חלונות זה משום שהם מפחדים שאם למשל ישאלו אותם לפשר פונקציה מסויימת הם לא ידעו את התשובה ואיך זה עובד. עכשיו לגבי הזודיאק. אכן זה הוא מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של פאלם. אך זה אינו נחשב מחשב כף יד ולפי תמונות שראיתי אף הממשק שלו שונה. המכשיר מאפשר להתקין עליו תוכנות של פאלם אבל הוא עצמו בייעודו לא משמש כמחשב כף יד ואם מישהו מחפש לקנות מחשב כף יד, הוא לא יקנה את הזודייאק אלא מחשב כף יד. עכשיו לגבי מולטימדיה, מה אני אגיד לך, מה שעכשיו הפאלמים מסוגלים להציע (למעט סוני שנחשבה לעוף זר ולכן גם נעלמה מהשוק המערבי) מחשבי הפוקט פיסי היו מסוגלים לעשות כבר לפני מספר שנים. בחודש-חודשיים הקרובים אמורים לצאת שאר המכשירים החדישים (יאללה שכבר ייצאו) עם מעבדים חזקים יותר ומשוכללים יותר ומסכים ברזולוציה גבוהה. אתם כרגע משווים פאלמים עם מעבדים של 400 מה"ץ ורזולוציה של 320X320 ו 320X480 כאשר עד לפני קצת יותר משנה, פאלם חזק היה כזה שהיה צבעוני עם רזולוציה של 160X160 ומעבד של 150 מה"ץ. עכשיו הפוקט פיסי קופצים קדימה עם מעבדים של 624 מה"ץ ומסכים ברזולוציה של 640X480 ופאלם שוב נשארת מאחור. עוד הערה קטנה לסיום, אתה כל הזמן מראה מכשירים שמריצים פאלם ואמורים להיות עם WIFI ו BT וכל שאר וכל טוב... השאלה היא, למה לא רואים אותם ברחוב? אתה נתת קישור לUX50 של סוני. מעניין כמה מכשירים כאלו סוני מכרה, או כמה זודייאקים קיימים וכו... עכשיו למה אני מעיר זאת? משום שלפני כשנה היה ויכוח דומה ואז הזכרתי את הטושיבה E800 שכבר אז היה בעל מסך של 640X480 ואמרתם שזה מכשיר לא נפוץ ולכן לא נחשב. אז, מה נשתנה שאתה מתחיל להזכיר כל מני מכשירים אקזוטיים שלמעשה זה מוזר או למעשה נס שהם נמכרים בארץ? (דרך אגב, הE800 נמכר בארץ דרך אחד הייבואנים של טושיבה).