GPS ו-Wi Fi

AYELET1

New member
GPS ו-Wi Fi

אני יושבת לי בארקפה, גולשת דרך WI FI , לאחר שניווטתי לפה עם ה-GPS של עומרי האוזר

../images/Emo9.gif

חברים! אני חושב שיש לנו השג! מקורות יודעי דבר, מסרו לי, שאיילת, עקב ארועי היום, מתחילה לעבור לצד הטוב של הגדר. אמשיך לדווח "מהשטח....."

החיים, כמו בצבא, מתחלקים ל3 חלקים:

החלק הראשון, הוא החלק של "פשוטי העם", "ערלי לב", כהגדרת כמה אנשים כאן, אותם אנשים, שמבחינתם אין שום הבדל בין פוקט-לפאלם, ובשבילם (ע"ע המלצרית ביוטבתה עזריאלי), שניהם הם לא כלום, מאשר "מחשבון צבעוני". החלק השני, הוא החלק של האנשים שעוד לא גילו את האור, אנשי הפאלם. הם מתעקשים להשאר אי-שם מרחוק, עם מכשירים ללא WIFI, ללא יכולות נווט בישראל, ללא תאימות למערכת השולטת בשוק (לצערי.) - חלונות. החלק השלישי, המשובח מכולם, הוא החלק של האנשים שיודעים להנות מהחיים, החלק שמחזיק את מוצרי הדגל של ה PDA - פוקט פיסי. הם נהנים מקישוריות WIFI וBT עם דרייברים ל6xxx, נהנים מחיבור GPS לנווט, נהנים ממסך איכותי יותר, ללא ספק, נהנים מהחיים. מקורות יודעי דבר מציינים, שאיילת עוברת לצד הנכון של הגדר, לאחר ההדגמה הקצרה שערכתי לה זה עתה.

AYELET1

New member
אבקש לא להשמיץ

השמצות אישיות, כדי שלא אאלץ לחסום אותך
("שאיילת עוברת לצד הנכון של הגדר")
וחוץ מזה המון תודה לעומרי אני ובעלי נסענו איתו לנסיעת מבחן עם הדסטינייטור ונהנינו נורא... אבל אני לא עוברת שום גדר. אל תשכח שאני אדם של 2 מכשירים (ואין לי התנגדות גם ליהיות אדם של 5 מכשירים , אם מישהו רק יביא לי
)

AYELET1

New member
באמת לא קיבלתי לצערי ../images/Emo7.gif

המכשיר באמת נפלא למרות שתמיד יש חשש כשמשתמשים בו כטלפון , כי הוא שביר אחד המבחנים שעובר מכשיר טלפון ממוצע, הוא "מבחן ריסוק", כי טלפונים נוטים ליפול ה-XDA הם שבירים ללא ספק אבל הבעיה העיקרית של XDA2 זה המחיר הרצחני שלו... 6400-6500 ש"ח בארץ 850 דולר, אאל"ט , בחו"ל

"חיני-חינם...."

אחד הפחדים שלי בקניית פלאפוקט, הוא באמת מבחן הריסוק, הסליידר שלי נראה כמו אחרי התקפת RPG.....

raananta

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה החל מזמן ../images/Emo34.gif

אני לא חושב שיש מקום לציין שהיא כבר יצאה מהארון מזמן, עכשיו כנראה היא בשלבים יותר מתקדמים של ההפנמה. כמו בצבא גם בחיים, מה שלא הולך בכח.. הולך בעוד יותר כח. רק תשמור עליה טוב טוב מקרוב. הייתה לי פעם תחושה שהיא רק מתחזה לאשת פוקט ולו רק בכדי "להפיל" את המערכת מבפנים, ממש כמו סוס טרויאני... היא לא הכחישה

../images/Emo6.gif

שסיפרתי לה שאני חושק באיזה מלך עבור הקלדות בבית הספר התשובה היתה: "נו, נו, מתי אתה עובר" מה שהגבתי היה: "אין לי ארץ אחרת - גם אם אדמתי בוערת".

shed

New member
-->

חלק שלוש שלך צריך להיות ה"אנשים שחיים באשליה"... חושבים שהם נהנים מהחיים ויש להם פתרון איכותי בזמן שהם מבזבזים זכרון ומשאבים יקרים על ניהול מערכת מסורבלת, איטית ולא יעילה. אני שייך לחלק השני, ובניגוד למה שכתבת, יש לי מכשיר עם wifi, עם יכולות ניווט בכל מקום בעולם (חוץ מישראל - לא בגלל מגבלה טכנולוגית אלא בגלל שאף אחד לא "ייצא" מפות עדיין), עם תאימות מלאה למע' השולטת בשוק וגם לזו הפחות מקובלת - מה שמאפשר לי לסנכרן מול האאוטלוק במשרד, ובבית, וגם לעבוד ולבדוק סנכרון ותוכנות מול לינוקס, GPS יש עוד מימים ימימה, מסך איכותי בטירוף, מקלדת מובנית, ולא פחות חשוב: מחיר. נקודה אחרונה: ישנם מגעים, כאלה ואחרים, ליצא מפה וקטורית לתוכנת mapopolis המצויינת. הפרטים בינתיים חסויים. תראה מה קרה לקוקי אחרי שראה כמה חבר'ה עם פאלם...

תראה...

אין על מה לדבר, אני את ארצנו הקטנטונת, עוד לא עזבתי. טוב לי פה. אז עד שיצאו מפות, לא תוכל לנפנף עם מפות אירופה/אמריקה, כי הן בטלות בששים. לגבי חיבור WIFI, לכמה מכשירי PALM יש יכולות WIFI? האם פאלם דסקטופ תומכת באאטולוק?

shed

New member
--->

דווקא אני חושב שבארצנו הקטנטנות מפות הן בטלות בשישים. כמה כבר יש כאן לנווט? לעומת זאת בארץ זרה, ובטח גדולה הרבה יותר זה הצורך במכשיר ניווט גדל לאין ערוך. למכה מכשירי palm יש wifi? ל-TC מבית palm one, ולעוד מליון דגמים של סוני בערך. ux50 הוא אחד שאני זוכר בשליפה ועוד סדרות נוספות של סונ י שבאות עם bt ו-wifi מהקופסא. אם נסתכל על סך מכשירים ודגמים- אני לא חושב שתוכל להצביע על יתרון לכיוון הפוקט. וגם אם כן - זה עדיין לא אומר שצריך בשביל זה לבזבז מגות שלמות על ניהול לוקה בחסר של wifi.

בוא נניח שאתה צודק.

חוץ מנושא המפות. גם אתה נהג של 40 שנה, אתה לא מכיר את כל החורים, אולי במרכז אתה מכיר כל פינה, אבל נראה אותך מנווט לאיזה ישוב שכוח אל-בצפון...

shed

New member
--> ניווטתי כבר

למקומות הרבה יותר שכוחי אל ממה שאתה יכול לדמיין. לא רק בצפון, גם בדרום, בעזה, בשטחים, ברכב וברגל. כל מילואים אני עושה את זה
ומפעם לפעם המקומות רק נידחים יותר ויותר. אישית, במדינה שיש בה בדיוק 3 צירי אורך, וכמה צירי רוחב אני לא צריך תוכנת ניווט כדי להגיע למחוז חפצי. כמו שאמרתי - אין מגבלה טכנולוגית, חברת "מפה" יכולה להוציא מפות של כל ישראל תוך פחות מחודשיים (כולל בדיקות) אם היא רק רוצה. כנ"ל החברה שמייצרת את הדסטירנטור - רק שהם יודעים שבפאלמים הם לא ירוויחו ממכירת החומרה (יש מגוון gpsים לפאלם במחירים מגוחכים כמו 49 דולר) רק ממכירת המפות. כאשר הם מוכרים ערכה לפוקט בכמה אלפי שקלים - אין להם שום מוטיבציה עסקית למכור תוכנה לפאלם בכמה מאות שקלים.

2cookie

New member
מעבר לניווט../images/Emo13.gif

עם דסטינייטור אפשר לקחת את הפנייה הלא נכונה? זה בטח מייעל את ההתניידות שלך ממקום למקום, והסיבה שיש לפאלם GPS בזול היא החיבור האוניברסלי שהולך ונעלם... אז זה יהווה מכשול לפאלם עם תקני הSDIO המוזרים שלהם.

2cookie

New member
אני מתחיל להישמע כמו תקליט שבור

אבל שיהיה... לא איכפת לי לשלם על כרטיס זיכרון גדול יותר כדי לקבל WIFI מובנה ומערכת נורמלית, פשוטה וגרפית. מצטער- פאלם OS, לפחות בשבילי, אינה כזו. להגדרות בפאלם לקח לי כמה ימים להתרגל- בפוקט מיד כשקיבלתי אותו, הכל ממוקם בנוחות עם ממשק אייקונים חביב ונחמד. מעבר לכך- מתרוצצות להן שמועות שתוך מפגש או שניים נראה מכשיר VGA מחובר לכונן קשיח חיצוני גדול ומציג סרטים באיכות מדהימה, מה יגידו הפאלמיסטים על כך
נ.ב.- מעניין לראות איך האינטגרציה של פאלם עם וידאו בסטרימינג, אם יש דבר כזה בכלל
בפוקט זה בדיוק כמו במחשב, וסטרימינג הוא כיף אדיר גם כי הוא לא תופס זיכרון וגם כי אם יש לך WIFI (ויש לי
) אפשר לצפות בקליפים בלי לבזבז כסף על כרטיס גדול. במפגש הבא אני מקווה שיהיה "חם" יותר עם יותר משתמשי פוקט... ועם איילת שיצאה מהארון לגמרי

shed

New member
--> גם לי נשברת המחט...

1. על ההגדרות בפאלם כבר דנו. על טעם ועל ריח אמרו את מה שאמרו. לטעמי ההגדרות בפאלם הרבה יותר נוחות, ומסודרות בהגיון. במפגש הבא, בשאיפה אני אדגים לך על מה אני מדבר. 2. אתה לא משלם רק על כרטיס זכרון, אתה משלם על מעבד, על זמן bus, על זכרון cache ועוד. במקום להריץ אפליקציה ולהתרכז בה- המעבד שלך עסוק בלנהל טבלה דינאמית של dllים שבכלל לא צריך אותם. חוצמזה, אני לא יודע מה איתך, אבל אני לפחות עובד לא מעט בשביל הכסף שלי, ומחיר של התקן הוא בהחלט שיקול. להוציא מאות דולרים כדי להריץ מכונה לא יעילה נראה לי שטותי. 3. ניתן לנגן גם סטרים וידאו בפאלם. אישית עוד לא עשיתי את זה. לדעתי לפחות: ניגון של סטרים על התקן כף יד הוא פשוט שטות מוחלטת. כך גם כל צפייה של כל סרט/פרק/ מה שלא תרצה. נכון שזה ממש מגניב להראות לאנשים ש"יש לי כאן פרק של סיינפלד" אבל ביננו - זה פשוט לא זה. ולא בגלל איכות המסך, אלא בגלל הגודל.

2cookie

New member
הגודל לא ממש מפריע לי....

וחברי הפורום יעידו שנכח על כרטיס הזיכרון פרק של סדרה, אם היה מקום גם סרט הייתי מכניס שם
אני אישית מעריץ של פורמט הWMV, שנותן לי להכניס חצי שעה של וידאו באיכות נסבלת לפוקט וברזולוציה שממלאת את המסך ותופס רק 16 מגה. בקשר ל2.- תאמין לי שאני עדיין שואל את עצמי איך הפאלם פועל... איפה הדפדפן שומר את הCACHE שלו ואיך זה הגיוני שמסנג'ר\נגן MP3 רץ ברקע. אני חושב שאמרת שכשאתה מעלה דף אינטרנט ועובר לתוכנה אחרת, הדף ממשיך לעלות ללא קשר לכך שהתוכנה לא פתוחה ברקע נתון, וגם זה מוזר לי. 3. ניתן, אבל באיזו קלות? ומה התאימות?

למעלה