Free NX..?

SimsY

New member
נכון

פרי טו פליי - חופשי לשחק אבל יש שדרוג של הדמות שהוא אופציונלי חתול של שדרוג של דמות, כי אפשר לשחק גם בלעדיו MG זה לא שדרוג, זה הכרח.

SimsY

New member
לא הכרח ?

אני רוצה לראות קוסם מתקרב אפילו למפלצת רמה גבוהה בלי מג'יק גארד - עם נזק עם 700 ויותר הוא גמור

ToryMaster

New member
אבל אנחנו מדברים על דמות מתוך המונים

יש שפע כזה מטורף של סוגי דמויות לשחק בו, דמות אחת מתוך כל זה היא חד וחלק שדרוג.

לבנדר א

New member
ואיך זו חוצפה?

באמת ניתן לשחק בחינם. ואפילו לקבל מלא עבודות, סקילים, מפות, בגדים וכו'. תחשבו רגע על כל מה שנקסון לא מגבילים. אני חושבת שזה מדהימים שהם מצליחים לתת כ"כ הרבה בחינם ולדעתי מה שהם דורשים עליו תשלום הוא המינימום שאפשר לצפות לו. אני משחקת כבר כמה שנים מייפל, מעולם לא קניתי NX, ואני לא מרגישה שמגבילים אותי שלא בצדק.

Macbook

New member
אומג סיו סיימתי את השיעורים בהצלחה! ../images/Emo9.gif

ועכשיו לישון, כי מאוחר, ו5 וחצי שעות זה לא כיף, אז buhbye.

SimsY

New member
בכיף - לפני האוונס גם אני לא הרגשתי שמגבילים

אותי - עכשיו הם התחילו להגביל - עכשיו יש קלאס שלם שהוא פיי טו פליי

Macbook

New member
אתה לא מבין

שפיי טו פליי - אתה תשלם כסף על לשחק בדמות הזאתי. זה שחלק מהגיים פליי שלה, בנתיים, דורש כסף (ועל הבנתיים) שאתה יכול לעשות בעזרת Surveys שיש באתר של נקסון (והשגתי קרוב ל10K מזה), לא הופך אותה לפיי טו פליי. מבחינת נקסון אתה לא חייב שיהיה לך MG. בגלל זה יש הרבה סקילים שאתה יכול להעלות בדמות. אבל מכאן לפיי טו פליי? לא.

SimsY

New member
לא חייב ???? MG זה הכי מאסט

שבעולם בשביל קוסם - קוסם לא יכול להסתדר בלי MG - הוא יישאר תקוע כל החיים עם מפלצות לרמה 50 במקסימום. איך בדיוק אפשר לעשות את הסקרים שם ? זה אומר לך שאין שום דבר שמתאים לאיזור שלך - הסקרים האלה הם לאלה שגרים בארצות הברית.

xFade

New member
../images/Emo79.gif רק לי כתוב

This transaction has been determined as high risk. Please, check your ip address.(50100) ?

Macbook

New member
הממ, כולם מקבלים את השגיאה הזאת

בסופו של דבר והפתרון שלה זה פשוט להמשיך ולרענן את הדף, זה יעלה בסוף... בכל מקרה, אני הצלחתי להשיג לפחות 10,000 NX מהsurveys האלה אבל זה בגלל שאני משתמש בפרוקסי של AOL כי, מה לעשות, לישראלים יש הרבה פחות הצעות מלUS. אז זה לא סקאם וזה עובד, רק אל תקנו כל מיני דברים ואל תיתנו כרטיס אשראי.

magicannn

New member
הממ...

גם אני מנסה את זה ונתקל בבעיה הזו...היא לא נעלמת גם אם אני מרענן ומשתמש בפרוקסי... רעיונות?

Macbook

New member
היא תיעלם בסופו של דבר

אתה עושה ריפרש על הדף של הארור? אני התבלבלתי וכתבתי לא נכון, תלחץ OK וכל פעם תנסה מחדש.

magicannn

New member
יאפ...תודה על התגובה המהירה =]

אבל זה עדיין לא עובד. באסה.

xFade

New member
../images/Emo79.gif ואעאעאעאע!@#$%^&*../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אוקיי,הצלחתי לענות על הסקר [תודה רועי
] וקניתי קופון שיער לאיוון החדש שלי ואו.מיי.גאד. ניסיון ראשון. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

למעלה