Free NX..?

Hawkgirl

New member
Free NX..?

מקווה שזה פסדר לפתוח ת'הודעה O-O" מישהו שם לב שיש באתר אפשרות לקבל NX חינם? O-O" כלומר.. זה לא בדיוק חינם, צריך להשתתף באחת מהאפשרויות שהם מציעים ומקבלים את סכום ה-NX שמצויין ליד O-O" בואו נגיד שזה יוצא משהו כמו 1-7 שקלים לממש את האפשרות ולקבל את ה-NX תוך.. משהו כמו שעה בלבד O-O" בנתיים כבר קיבלתי 4k וקניתי Gacha! (וייי, פעם ראשונה! XD ) מישהו ראה את זה כבר? ממתי זה קיים? זה מתחדש כל כמה זמן או מה? X: זה נראה לי רעיון גאוני, סוף סוף Nexon המציאו משהו שימושי D: **נ.ב עוד מישהו כבר הבין שדמויות Evan לא שוות כלום בלי NX..? אני מתלבטת אם למחוק את הדמות..

Guid

New member
חיפשתי משהו כזה שם, לא מצאתי...

בא לך להרחיב קצת יותר?

Guid

New member
אה, מצאתי! D:

אבל זה קצת מפחיד להיכנס לדברים כאלה... XD מה בדיוק ה"משימות" שאמורים לעשות שם?

Hawkgirl

New member
אני מילאתי 2 מהם

ה-2 שאני עשיתי הם פשוט להצטרף למנוי טריוויה או משהו, לקבל קוד ולאשר. אחרי שקיבלתי את הקוד ואישרתי פשוט שלחתי אסמס נוסף לעצור ת'מנוי XD זה יוצא משהו כמו 7 שקלים(סה"כ האסמסים ולשלם על המנוי נראה לי.. לא כל כך זוכרת מה היה כתוב בתנאים וכמה כל דבר עלה...) כל אחת מהמשימות הייתה משהו דומה כזה, ומכל אחת קיבלתי 2k NX! וקיבינימאט עם הגאשפון XD מה זה המגילות החרא האלו XD יצאו לי 2 טובות ו-2 מזעזעות XD איפה הכי טוב להשתמש בגאשפון?(בנתיים השתפתשמי בזה שנמצא ביפן, זיגאנפו או משו כזה..)

Guid

New member
/tapuzforum/images/Emo6.gif

וואי, הרגת אותי מצחוק... XD וכן, הגאצ`אפון בזיפאנגו הוא המומלץ ביותר. אבל כמו כל אחד מהגאצ`אפונים- יש דברים טובים ויש רעים~ /tapuzforum/images/Emo8.gif יצאו לך 2 מגילות טובות מתוך 4, זה סבבה לחלוטין... /tapuzforum/images/Emo6.gif (אגב, ובלי קשר למייפל, אהבתי את השיר פתיחה שעשית לקאמיסאמה קאזוקו ביוטיוב שלך) /tapuzforum/images/Emo9.gif

Guid

New member
גאצ'אפון זה מכשיר,

אתה יכול לקנות כרטיס (ב1K NX) לגאצ'אפון ואם תלך אל הגאצ'אפון בעצמו ותשתמש בכרטיס אז יצא לך ברנדומליות חפץ כלשהו מהגאצ'אפון. יש כמה גאצ'אפונים, וכל אחד מכיל חפצים אחרים. אלו חפצים שבד"כ נדיר להשיג אותם בדרופים או בקווסטים. למשל: בגאצ'אפון בזיפאנגו יוצאים בד"כ מגילות, חלקן נדירות או נדירות מאוד (כל מיני מגילות לבנות או ורודות למיניהן). וזה אחד מההגאצ'אפונים -----------------------------> הוא נמצא בהנסיס, אתה בטוח נתקלת בו~

SimsY

New member
כדאי באמת להזהר אנשים ניסו את זה

בחווה והסתבר שהם נרשמו לאיזה משהו ולא הצליחו לבטל את המנוי וכאלה.... צריך מאוד להזהר!

Hawkgirl

New member
בחווה..?

כן אני גם ככה חוששת שמא המנוי לא התבטל, אבל אני לוקחת ת'סיכון חחח... נראה מה יהיה בחשבון הפלאפון XP

SimsY

New member
כן פארםוויל

לאנשים המנוי לא התבטל - זה אפילו היה בחדשות על רמאויות שעשו לאנשים בפארםוויל בגלל זה פייסבוק הכריחו את זינגה בעלת פארםוויל להוריד את זה ולא לאפשר הצעות כאלה תמורת פארםקאש.

מ י ל ר

New member
אבל אם מתקשרים לסלולרי

ומבקשים לבטל הודעות תוכן, לא תיהיו מחויבים על זה D:

Guid

New member
גם אני... /tapuzforum/images/Emo6.gif

כוחו של הרגל... /tapuzforum/images/Emo3.gif והיי, את חייבת לתקן את המסנג`ר שלך. /tapuzforum/images/Emo11.gif

avishai222

New member
../images/Emo156.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifמי שרואה את התמונה מת

SimsY

New member
זאת חוצפה ממדרגה ראשונה מצד נקסון

הם אמרו בפירוש FREE TO PLAY זאת אומרת שזה חינם לשחק בדמויות אבל עם כסף זה נותן יתרון... אני עכשיו סוקר את המשך הדרך שלי במשחק הזה אם אני בפנים או בחוץ, כי אני לא יודע אם אני מוכן שיתנהגו אליי ככה כלקוח.

Macbook

New member
טכנית, אתה לא לקוח שלהם.

(סיון כתבה את זה אאל"ט, אם היא מוכנה להסביר או משהו
)

למעלה