Free NX..?

SimsY

New member
אני קונה מהם מלא NX

כל חודש מעטפה לפיי ביי קאש ....לפחות עד לאחרונה - אם אתה קונה ממישהו משהו באופן קבוע הייתי אומר שזה עושה אותך לקוח שלהם ....

ToryMaster

New member
אתה יכול להגיד

אבל אתה לקוח אקראי, ורק לעסקה המסוימת הזו, בכל פעם בנפרד. חוקית, רציונלית וכלכלית, אתה לא לקוח שוטף שלהם, והאחריות שלהם כלפייך כלקוח תקפה אך ורק לעסקת הקאש.

SimsY

New member
לא לקוח שוטף ?

כשמישהו קונה מהם כל חודש זה לא נקרא לקוח שוטף ? (לפחות קניתי כל חודש עד שהחלטתי לבחון את מסחטת הכספים הזאת)

ToryMaster

New member
לא, זה לא לקוח שוטף

אתה לא משלם להם באופן קבוע על שימוש קבוע במשהו.

SimsY

New member
טוב כבר לא ....

אבל עד לא מזמן הם קיבלו ממני כל 3 חודשים מעטפה עם כסף אז זה די נחשב לפי ההגדרה הזאת לקוח שוטף

ToryMaster

New member
הם אמרו שלא עולה כסף לשחק במשחק

לא אמרו כלום על שדרוגים והטבות, זה כמו שלהיכנס למסעדה ולשבת עם חברים זה בחינם, לאכול זה שדרוג שנתון לחלוטין לבחירתך. אולי אתה צריך לסקור את המושג free to play, לפני שאתה סוקר את העלבון שלך.

Macbook

New member
ההבדל הוא שהמסעדה תעיף אותך

כי את לא מזמינה כלום

SimsY

New member
לא מדובר כאן על שדרוג

מג'יק גארד לדמות של קוסם זה הכרחי - בלי זה אי אפשר לשחק בכלל בקוסם הזה - אז זה לא נקרא פרי טו פליי - זה פיי טו פליי כי אתה לא משלם אתה לא יכול לשחק - והקטע של אפשר לשחק גם בלי מג'יק גארד לא מחזיק בכלל בגלל שלהיות תקוע בחזירים עד לבל 200 זה לא נקרא בעיני לשחק.

Macbook

New member
אמממ

אתה רכשת את המשחק תמורת כסף? לא - הוא חינמי. אף אחד לא מבקש ממך כסף בשביל שתשחק. כמובן שהספרים יצאו גם ממפלצות, פשוט לא כרגע. זה שהאוונים אוכלים לך את הMP ושיש להם יכולת הישרדות מוגבלת כרגע זה לא אומר שהמשחק לא חינמי. ואותו דבר לגבי 2X EXP, אף אחד לא הכריח אותך לרכוש אחד. זה שהמשחק קשה ברמות מאוחרות - יפה מאוד, ככה צריך וככה זה בכל המשחקים. אתה עולה דרגות וכך עולה גם דרגת הקושי.

SimsY

New member
הטעייה בפרסום

ברגע שהם אומרים FREE TO PLAY זה אומר שזה חופשי לשחק ואז זה לא משנה אם קניתי את המשחק בכסף או לא - אם הם אומרים משהו שידבקו בזה - אחרת שלא יגידו - שיגידו FREE TO PLAY ובכוכבים SOME OF THE PLAYERS המשחק לא חינמי - הוא הפסיק להיות - הוא יותר SHAREWARE גרסת הדגמה של שחק לפני שתקנה. זה לא נקרא חינם גם. להבדיל מכרטיס X2 שאתה יכול לשחק בלעדיו, עם MG אתה לא יכול להסתדר בלי.

deisy

New member
יש לך עוד 3 קלאסים של דמויות

שאתה יכול לפתוח ולשחק בהם, זה FREE בהחלט.. זה שבחרת דווקא בשחקן שדורש NX - זו בעיה שלך...

SimsY

New member
אוקיי שיגידו את זה

שיגידו את זה בפירוש אוון זה פיי טו פליי - שלא ילהיטו את הרוחות עם זה ואז פתאום יגידו אה - צריך כסף בשביל לשחק בזה - לך תמכור תותים בשוק עלייה

ToryMaster

New member
כמו שאמרתי חומד

אולי זה לא צודק ואולי זה לא הוגן, אבל אני מציעה שתבדוק שוב מה FTP אומר, לעומת מה shareware אומר.

ToryMaster

New member
אז תשחק בדמות אחרתo_O/

כן, זה נחשב שדרוג, נפוץ ואפילו מאוד מקובל להגביל חלקים במשחק, אני חושבת שראוי לשתוק ולהודות בלב שבלי לשלם אנחנו יכולים בכלל לשחק בכל האיזורים במשחק, בכל פעילות של המשחק, ועד איזו רמה שאנחנו רוצים, רוב המשחקים חד וחלק לא מאפשרים כזו רמה של חופש.

SimsY

New member
זהו שזה לא נחשב לשדרוג

שדרוג זה משהו שאתה יכול לשחק בלעדיו אבל נותן לך יתרון מג'יק גארד לא סתם נותן לך יתרון - הוא מאפשר לך לשחק ברמות גבוהות יותר - הוא הכרחי, בלי זה אין לך סיכוי מול מפלצות של הרמות הגבוהות אפילו בקצת. זה כמו להזמין אותך למסיבה אבל להגיד לך "שלא תעיז להגיע!" ושוב אין לי בעייה עם כמה שהם נותנים לנו זאת בחירה שלהם זכותם =המלאה= להגביל מה שהם רוצים - על זה אין לנו שום ויכוח זה המשחק שלהם הם חברה מסחרית הם יכולים לעשות מה שבראש. רק שלא יתהוללו בסלוגן המפורסם שלהם FREE TO PLAY כי זה לא - זה יותר TRY BEFORE YOU BUY

ToryMaster

New member
אתה לא מקשיב

השדרוג הוא לשחק בדמות הספציפית הזו, כשיש כל כך הרבה דמויות חופשיות אחרות.

למעלה