F R I D A Y

Mashina Girl

New member
-----../images/Emo28.gif

רציתי לשאול אותך מש'ו כבר הרבה זמן .. [אל תתלהבי, זאת סתם אני וסתם שאלה דפוקה. אבל היא מציקה לי.]

GirlFromHell666

New member
נכנסנו להופעה של נאור ציון בחינם!!

היה מממממממש כיף!! הבנאדם כל כך קורע! היה קטע שפשוט בכיתי מרוב צחוק.. ועוד לא התכוונו להכנס ומישהי שאנחנו מכירות משאנחנו קטנות שאלה אם אנחנו רוצות להכנס!! היה מעווווווווולה

אוףףףףףףףף../images/Emo7.gif

בבית עם אבא
אברהם (ניר) אצל דודים שלו דניאל אצל סבתא מאיה צריך להישאר ביית (היא רואה סרט עם המשפחה או משהו כזה) בקיצר יום שישי הכי מ-ש-ע-מ-ם

עוד לא יודעת..../images/Emo54.gif

קודמכל ארוחה אצל סבתא כרגיל, אחר כך נפגשת עם חברות אבל אולי אולי אולי, גם כי יש לי שיעורים חשובים שאני חייבת לסיים, ואני גם רוצה ללכת לישון מוקדם כדי למלא שעות שינה, וגם כי מחר יש לנו פעולת בוקר ב10:30. מוקדם מידי.

../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

היא תמיד תמרר לי את החיים. תמיד ביום שישי תצחק עליי ("איתי") עם כל המשפחה, אני תמיד אתעצבן ואתחיל לצעוק עלייה שם, כולם יגידו "איזו התנהגות יש לילדה הזאת, ממש גסות רוח, מה זה הדבר הזה, זאת הילדה שגילדנו" וכן הלאה. העיקר הוא שהם לא יודעים איך היא מתנהגת אליי בבית. ושם, מול כולם, היא מעלה לי את הסעיף ונמאס לי לשתוק לה. דיי. נמאס לי ממך, שמעת?! נמאס לי שאת הורסת לי את המצב רוח כל פעם מחדש!!!! אם את נהנת מזה, את ממש חולנית. אני שונאת אותך. אשכרה שונאת אותך. הלוואי ותמצאי חיים. ותדעי איך להתייחס לאנשים, או יותר נכון לבת שלך.

../images/Emo24.gif

ליאורי גם לי פעם עשו את זה כל הזמן עד שאמרתי להם "דיי,חלאס, לא מצחיק" והם הפסיקו אולי תגידי לאימא שלא נעים לך שהיא צוחקת "עלייך"[איתך?] ו..הממ..זהו אוהבת מאוד

Mooa-Numi

New member
מסיבה למישהי.

אמממ.. הוא רוצה היום לבוא אליי, אבל אני לא מרשה לו. הוא כבר יומיים יושן 4 שעות בלילה, כי הוא צריך לקום מוקדם והולך לישון מאוחר, בגללי. וגם הוא מתרחק מאיזה חבר שלו, וזה גם רע. אוף, אני מתגעגעת.

Mooa-Numi

New member
נכון, צודקת.

באמת שסתם יש לי 99 בלשון. נו. אממ, בסוף כן נרדמתי אצל מאיה! לאיזה שעה וחצי ככה. כמה מוזר. והיה לי את החלום הכי מוזר. אוקיי, לפני החלום, ידעתי שהיא הולכת להביא מישהי מצורמשה (מושב ליד) וביחד הם יתכוננו למגן שלהם בתולדות האומנות ביום שני. מישהי מהכיתה שלי. בכל מקרה, אני נרדמתי וחלמתי שהיא הלכה, ואני נשארת שם. ואז אני קמה ואני רואה שאני מזיעה כמו מטורפת. אבל ממש. אז הלכתי להתקלח, אצל מאיה. כמה מוזר. ואם זה אל מספיק, גם היו איתי במקלחת שתי י"בניקים, שבנקודה מסוימת הם הפכו לאבא שלי ואבא של מאיה, ואולי לא, לא יודעת. בכל מקרה, דיברתי איתם במקלחת (אחד מכל צד!! כאילו, מה?!) ואז איכשהו החלקתי והקיר של המקלחת (שבכלל לא קיים אצלה) נתקע לי בין הרגליים. כאילו, לא משנה. ואז החלקתי לי, ערומה, עם מים וסבון, אל תוך החדר של מאיה והרטבתי הכל. ואבא שלי ואבא של מאיה באו אחריי והסתכלו עלי ואמרו לי שאני חמודה או משהו. אחרי זה קמתי, אבל מסתבר שלא באמת. שזה היה עדיין חלום, כאילו- חלמתי שהתעוררתי. ועדיין היה לי חם, אבל פחות הזעתי. ואז אמא שלי באה, ואמרה "את מזיעה?" ואמרתי לה שהבית שחי שלי רותח או משהו כזה, והיא אמרה "נו, זה צורה לך" ואז אמרתי לה שאני אשים דאודורנט או משהו, וקודם חלמית שהתקלחתי, אז זה בסדר. מה שהיה מגניב, שהשיער שלי היה רטוב, בחלום, בגלל החלום של מקודם. ואז גיליתי שמאיה הלכה לקחת את רביד (הילדה, נו) ואז הלכתי אחריהם, וכבר לא היה לי חם כלכך, והשיער שלי היה רטוב. ואז חיכיתי להם בבית כנסת. ואז התעוררתי (באמת), וראיתי את מאיה מודדת חולצה וחשבתי שהיא אמא של מאיה ונפלתי לרצפה. זהו. והחלום הזה עשה אותי ממש מסטולה.

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח טוב שאנלא נפשכת פה.. איזה חלום הזוי. ונפלת לרצפה
מבדר ביותר..

Shusho

New member
../images/Emo6.gif את כזאת מעופפת

לפחות היא הסכימה להגיד לך משהו לפני שהלכת לישון במקום לבהות בך? [קיר בין הרגליים? גבר מכל צד במקלחת? ווש, באמת מעניין מה זה אומר.]

Mooa-Numi

New member
א. הם היו לבושים. נראה לי.

ב. היא למדה. והיא אמרה לי שבאמצע הבאתי מן סוג של נחירה כזאת משום מקום, והיא נתנה צרחה והעירה את אמא שלה. לא משנה.

Shusho

New member
את לא נוחרת ../images/Emo12.gif

את ישנה כמו מתה, נשבעת לך. שקטה נורא, על הגב עם ידיים משולבות על הבטן. פעם ניסיתי לישון ככה. זה לא נוח
.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ישנה בכל הדרכים. זה תלוי מה אני נרדמת ומה עובר לי בראש לפני זה. במקרה הזה זה היה "רדו, כואב לי הגב, אני קצת נחה פה. אני אבוא עוד מעט", ולהתעורר אחרי 5 שעות
אצל מאיה, נגיד, ישנתי על הבטן עם הראש בכרית, זה למה גם נחרתי. ולפעמים אני מרוחה על ספה, או עם היד למטה. זה תלוי מה עובר לי בראש, נו.

למעלה