אה נו, למה שמעיין תקרא את הכל לפני שתגיב
V vodkafinlandiarules New member 29/5/04 #85 אההההההההה מהההההההההההה מההההההההההההההההההההההההה איזה כיףףףף לךךך יואווווווווווווו שישיר לך עשב עישנתי עם נוריתתתת וחייל של מאה שעריםםםםםםםםםםםםם יואוווווווווווווווו -סליחה על ההודעה השטחית -
אההההההההה מהההההההההההה מההההההההההההההההההההההההה איזה כיףףףף לךךך יואווווווווווווו שישיר לך עשב עישנתי עם נוריתתתת וחייל של מאה שעריםםםםםםםםםםםםם יואוווווווווווווווו -סליחה על ההודעה השטחית -
C cutey baby New member 29/5/04 #99 אבל תקראו עד הסוף זה בצחוקקק היא בדייט רגיללללללללללללללללללללללללללללל
כ כלהשמותתפוסיםכבר New member 28/5/04 #28 גוד לאק :] וכמובן שצריך לתקוע משפט פולני כמו "אל תתביישי להגיד לא ואל תעשי דברים שאת לא מוכנה אליהם"
T The Blue Fairy New member 29/5/04 #138 תודה חמודות ../images/Emo24.gif היה טוב...היה ממש טוב יחסית... אני שמחה שהתחלתי לצאת שוב...אבל אני יודעת שייקח לי זמן לפרוץ את כל החומות שבניתי לעצמי בעקבות המקרה הראשון...
תודה חמודות ../images/Emo24.gif היה טוב...היה ממש טוב יחסית... אני שמחה שהתחלתי לצאת שוב...אבל אני יודעת שייקח לי זמן לפרוץ את כל החומות שבניתי לעצמי בעקבות המקרה הראשון...
° °°¢rAz¥ ‡n L0v£°° New member 28/5/04 #19 אביבוש,ככה לוקחים לי? ../images/Emo12.gif סתאאאם בובה,אוהבתותך אני היום בהרצליה :]] עם מורני,מאיוש ונועה..אה ועם עוד מישו P:
אביבוש,ככה לוקחים לי? ../images/Emo12.gif סתאאאם בובה,אוהבתותך אני היום בהרצליה :]] עם מורני,מאיוש ונועה..אה ועם עוד מישו P:
ל ליגי t New member 28/5/04 #29 בטח אני ארדם מול הT.V ../images/Emo29.gif כמו תמיד........... או שאני אלך לחברה נראה מה יבוא לי בערב..
בטח אני ארדם מול הT.V ../images/Emo29.gif כמו תמיד........... או שאני אלך לחברה נראה מה יבוא לי בערב..
P paperdoll16 New member 28/5/04 #30 צוללת../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif שני, לליה, אתן באות?