F R I D A Y

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo13.gif

ראינו כוכב נולד אצל אור ורק אני אחר כך נשארתי לראות אפרסק. כולם פרשו לפוקר, או לרכילויות. (מישהי ראתה את הסרט?) בכל'ופן סרט מפגר. אז כשההורים של אור חזרו (לפני זה אפילו) הלכנו למועדון וישבנו שם בחוץ. היה קפוא.. והיו ילדים שהיו עם גופיות וחולצות קצרות. אז רק אחרי שעה וחצי (שבה שיחקנו אמת או חובה, היה מצד אחד מעניין מצד אחד טיפשי ומאוס. קיבלתי נשיקה בלחי
) קלטנו שהמועדון פתוח אז נכנסנו. ולא הדלקנו אורות, כי "אם מישהו יעבור ויספר להורים". טוב. אז שיחקנו מחבואים והיה נורא מצחיק. ואני הייתי נורא טיפשה. החלטתי להתחבא(ות) מאחורי הוילון של דלת הכניסה. כאילו, התחת שלי מוצג לראווה לעוברים והשבים. אז מורן היה הסופר, וראיתי את הצללית שלו מתקרבת אליי לוילון, והוא כבר אמר "גלוצ'קה..." והיה נורא מפחיד וחשוך. בשניה לפני שמורן הזיז את הוילון החלטתי להסתכל אחורה וקלטתי מול הפרצוף שלי י"בניק מפחיד מהקיבוץ!!
אז הייתי ככה "
" וגם הלב שלי דפק כי בדיוק מורן הזיז את הוילון וראה אותו גם ואז שנינו צרחנו ככה בחושך וכולם נבהלו... אז נרגענו, היינו על הרצפה. אחר כך החלטנו לשחק שוב פעם מחבואים. הפעם עינב היה הסופר, ואני ומורן התחבאנו ליד הספריה. פתאום שני צועקת: "שמעתי קול במטבח!!!!!!" וכולם נבהלו ודפקו פזאצתה על הרצפה.. ושמענו דפיקות בדלת, והיה נורא מפחיד. כולם כזה מפוחדים, פתאום עליסה יוצאת מהמחבוא "1 2 3 עינב!"
^&#&&*@%^(_ אז מורן הלך לבדוק מי זה היה וראה עוד י"בניק, אחר.. אז יצאנו כשהיה שקט והרוב עזבו, רק אני שני ומורן נשארנו ושיחקנו אסיצואציות .. ואז פרשנו הביתה. (הייתי בבית ב-3:00
) וזהוו.. [:

למעלה