F R I D A Y

NTsAn

New member
חיחי...

איזה מוזרה.... זה מזכיר לי שפעם אחשלי נרדם בסלון ופתאום הוא התחיל לצעוק לאבא שלי "אני צנחן אבא אני צנחן!!!"... לודעת למה.. זה הזכיר לי את זה!

Mooa-Numi

New member
אמא שלי מדברת מתוך שינה,

ופעם אחת באמצע הלילה היא פשוט אמרה "נו, אז מה אתה רוצה, שאני אחטט לך באף?" (?!?!?!?)

The Charmd One

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

אחותי פעם אמרה :"~נהמה בלתי מובנת~, זה הכל בגלל ענת!" נפגעתי.

NTsAn

New member
פחחח....

אני פעם הלכתי מתוך שינה כאילו מהסלון לחדר... חצי ישנה כזה.... ובדרך עברתי בשירותים וזרקתי את החולצה שלי פנימה... אל תשאלו למה.

Ne§t£A Gi®L

New member
oO../images/Emo108.gif

משעשע
אני צעקתי פעם מתוך שינה כל מיני מלמולים...שההורים אמרו שהיו באיטלקית. אני כבר לא דוברת איטלקית מגיל 4.

Mooa-Numi

New member
היה מסריח.

הבנתי שאי אפשר להתחמק מהחיים שלי. אני הולכת להעלם. או משהו.

Shusho

New member
עוח.

אני אתקשר אלייך מאוחר יותר, בתקווה שאת חייה לי שם :|

Kouryuu

New member
../images/Emo10.gif

מרחמת על עצמי בבית והולכת לישון מוקדם. חברים זונות.

Mashina Girl

New member
בבית.../images/Emo28.gif

הוא בכלל לא אוהב איתי. וללמוד [עם אבא] זה ממש חשוב וגם עוזר [כנברור. "אבא, תותח בתנ"ך]. עוד טיפה ואבא שלו לוקח אותו לגמרי ממני. כיף לי. הוא יהיה חצי שנה בניו-יורק ואני אתמזג מאושר וכולי חיוכים ויהיה לי כיף. ומלבד זה שאני בבית אני צריכה לתרגל לשון. לא, לא לשון כזה. במילא הוא לא כאן. לשון. המקצוע. המגעיל. יש לי ביום שני מתכונת. יופי. אוף. למה אין לי איפה לכתוב את מה שאני באמת מרגישה בלי שאף אחד ייקרא? בבית אין על מי לסמוך. מחטטים בהכל. את הבלוג כבר לכולם יש. והכי גרוע שגם לו. אסור לי לפתוח בלוג אחר כי נשבעתי לעצמי שאני לא אעשה את זה. והדפיוצר שלי יכול להתגלות בגלל הניק - הייתי תמימה ומפגרת כשפתחתי אותו [אז אני לא רוצה לפרסם יצירות כדי לא להיות בדף הראשי] וההנהלה לא עונה לי בכלל ולא משנה לי אותו. אוף. הלכתי להתכרבל בעצמי. במילא זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עכשיו.

כלום. ../images/Emo101.gif

התיכנון הראשוני היה ללכת עם החבר לסרט, אבל אמא שלי החליטה שלא
אז הוא בא אלי קודם[לקיבוץ], וסתם דיברנו. היה נחמד

DIE kvar

New member
יש לי בית ריק..כולם באים../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אתן מוזמנות גם, מי שרוצה (ומכירה אותי..חח). (וזה היה בשיא הרצינות).

svety

New member
ממ. ההורים הלכו.

ככה שעדי באה אליי עוד מעט, ואנחנו נשתה כוס קפה ונדליק סיגריה בשיא הפנאן, ונדבר על דברים שהם ברומו של עולם, או ממש להפך. אח"כ אנחנו ננדוד לפארק, שם מחכה לנו אבטיח מלא בוודקה, ובטח עוד המון אלכוהול. אם ההורים לא היו חוזרים, הייתי מזמינה את כולם אליי. אבל הם חוזרים ב-12 ככה
חה, יש אבטיח וודקה. מעניין איך הוא יצא :)

למעלה