נכון, צודקת.
באמת שסתם יש לי 99 בלשון. נו. אממ, בסוף כן נרדמתי אצל מאיה! לאיזה שעה וחצי ככה. כמה מוזר. והיה לי את החלום הכי מוזר. אוקיי, לפני החלום, ידעתי שהיא הולכת להביא מישהי מצורמשה (מושב ליד) וביחד הם יתכוננו למגן שלהם בתולדות האומנות ביום שני. מישהי מהכיתה שלי. בכל מקרה, אני נרדמתי וחלמתי שהיא הלכה, ואני נשארת שם. ואז אני קמה ואני רואה שאני מזיעה כמו מטורפת. אבל ממש. אז הלכתי להתקלח, אצל מאיה. כמה מוזר. ואם זה אל מספיק, גם היו איתי במקלחת שתי י"בניקים, שבנקודה מסוימת הם הפכו לאבא שלי ואבא של מאיה, ואולי לא, לא יודעת. בכל מקרה, דיברתי איתם במקלחת (אחד מכל צד!! כאילו, מה?!) ואז איכשהו החלקתי והקיר של המקלחת (שבכלל לא קיים אצלה) נתקע לי בין הרגליים. כאילו, לא משנה. ואז החלקתי לי, ערומה, עם מים וסבון, אל תוך החדר של מאיה והרטבתי הכל. ואבא שלי ואבא של מאיה באו אחריי והסתכלו עלי ואמרו לי שאני חמודה או משהו. אחרי זה קמתי, אבל מסתבר שלא באמת. שזה היה עדיין חלום, כאילו- חלמתי שהתעוררתי. ועדיין היה לי חם, אבל פחות הזעתי. ואז אמא שלי באה, ואמרה "את מזיעה?" ואמרתי לה שהבית שחי שלי רותח או משהו כזה, והיא אמרה "נו, זה צורה לך" ואז אמרתי לה שאני אשים דאודורנט או משהו, וקודם חלמית שהתקלחתי, אז זה בסדר. מה שהיה מגניב, שהשיער שלי היה רטוב, בחלום, בגלל החלום של מקודם. ואז גיליתי שמאיה הלכה לקחת את רביד (הילדה, נו) ואז הלכתי אחריהם, וכבר לא היה לי חם כלכך, והשיער שלי היה רטוב. ואז חיכיתי להם בבית כנסת. ואז התעוררתי (באמת), וראיתי את מאיה מודדת חולצה וחשבתי שהיא אמא של מאיה ונפלתי לרצפה. זהו. והחלום הזה עשה אותי ממש מסטולה.