Europe Music Awards 2 0 0 7

furtadofanatic

New member
איך לא הגיעה לה=\

חחח כן, גם בגלל שנלי מעומדת. אז יכול ליהיות שאני לא הכי אובייקטיבי אבל עדיין : נלי היתה פי 10 יותר גדולה. והיה גם את ריאנה..ומיקה..ושמות שעשו קצת יותר ממנה השנה. לדעתי אם לא נלי אז ריאנה היתה צריכה לקחת פה חח.אבל אל חשוב.

עדידי15

New member
לא הגיע לה בכלל../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

ג'סטין/נלי/ריאנה היו צריכים לקבל את הפרס. גם ב-Most Addictive Track לא הגיע לה חח איך היא עברה את אמרבלה?!?!

Be you1

New member
אבריל? ../images/Emo2.gif

כל כך לא מגיע לה
רציתי שנלי תזכה או ג'סטין, אפילו ריהאנה.. אבל אבריל?!

לא מת על אבריל אבל מגיע לה כמו שמגיע לנלי

וג'סטין וריהאנה... והיא נתנה הופעה נחמדה ביותר. ושלא תחשבו לרגע שאני אוהב את הפאקצה הצבועה והעילגת הזאת

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifהטקס משודר כרגע שוב בHITS

לא שמישהו יראה את זה עכשיו שוב

G J S

New member
טקס גרוע.......!!

הם רק מדרדרים... גם VMA וגם ה-EMA... קניה לא זכה גם במועמדות השניה!
בושה! שום זכייה מוצדקת לטעמי..:\

West Doll

New member
איזה טקס מעשמם יואו../images/Emo199.gif

היו חלקים שאשכרה נראה לי שנמנמתי
מה כל הקטע עם הבר המטומטם הזה והסולן של הפו פייטרז החופר הזה? שעמום מוחלט! יש לי עוד שאלה, מישו לעזאזל הבין מילה אחת ממה שאיימי ווינהאוס שרה? אני שמעתי רק "בלהלולעפםגכחלציעךכדלךןםל בלאק". אסון. ההופעה של וויל.איי.אם היתה ההופעה הכי מעירה והכי כייפית בכל הטקס
במיוחד שניקול באה אחרי זה
לגבי אלו שזכו בפרסים- עזבו, אין אפילו מה להגיד. עלוב, עלוב, עלוב. חוץ מנלי פורטדו שבהחלט הגיע לה, ו30STM ולינקין פארק שסתם אני אוהבת אותם אז שווה שהם זכו

Smelly

New member
שנה טובה, זוכים לא משהו...

כפי ששמתם לב, לפחות הוותיקים יותר (הילה), לא יצא לי לכתוב הרבה בפורום בתקופה האחרונה, במיוחד לא על הנושא שהייתי כותב בו רבות - הטקסים. הטקס השנה הוכיח מחדש את הטענה התמידית שלי: ככל שלא מצפים למשהו גדול ויוצא דופן לא מתאכזבים. העובדה שהשנה MTV שמרה הרבה מהקלפים לעצמה ולא טרחה לצאת בהצהרות שהיא יודעת שהיא לא תעמוד בהן, והעובדה שלא עסקתי בנושא יום ולילה הובילו לצפייה מהנה ביותר בטקס. אילו היו מהדקים אותו יותר, מה שיעשו ככל הנראה בשידורים החוזרים, ואילו לא הייתי כ"כ עייף הטקס היה אפילו יותר טוב. הופעות מעולות של הפו פייטרס, מיקה, ואפילו אבריל לאבין, וויל איי.אם וניקול שרזינגר. טוקיו הוטל בהופעה צפויה ומגוחכת (שרק כדי לראות כמה הם פתטיים ולצחוק עליהם היה כדאי), MCR נוראיים בהופעה חיה (למרות שמדובר בסינגל בכלל לא רע), ואיימי ווינהאוס בהופעה שגרה לי לתהות אם המוח שלה הוצא ממקומו במכון הגמילה (כבר עדיף שתחזור לשתות)... הפתעה נעימה הערב היתה הופעת הקאמבק של פיט דוהרטי והבייבישאמבלס. מבחינת הזוכים: העובדה שרשימת המועמדים לא היתה מזהירה מלכתחילה (מי לעזאזל חשב שלתת לקהל לבחור גם את המועמדים זה חכם??) יצאנו עם זוכים סבירים ביותר.
הזוכים הלא-ראויים נלי פורטדו - אלבום השנה
האלבום לא יצא כבר ב-2006? אני דיי בטוח שהיא היתה כבר מועמדת עליו בשנה שעברה. אבריל לאבין - שיר השנה
עם כל הכבוד לשיר המעצבן הזה, והוא קיים (אמנם במידה זעומה ביותר, אבל הוא ניתן בעיקר על ההצלחה ליצור שיר קליט כ"כ), היו מועמדים ה-ר-ב-ה יותר עדיפים ומוצלחים - מיקה על GK ואיימי עם Rehab. אבריל לאבין - אמן הסולו של השנה
כנ"ל. שוב חוזרים למיקה ואליו מצטרפת כריסטינה. אפילו זכייה של ריהאנה היתה מתקבלת על הדעת...
הזוכים הראויים מיוז - ההופעה החיה
מי שלא ראה הופעה חיה של מיוז (לא שיש אחרת), לא ראה הופעה טובה מימיו! זה אולי נשמע לכם שערורייתי לומר זאת, אבל זה ממש לא. לא בריטני, לא ג'סטין, לא ביונסה, לא ריהאנה ולא אשר מופיעים בצורה כ"כ טובה. אבל הכל כמובן מתחיל בחומרים המ-ע-ו-ל-י-ם של הלהקה, מה שהופך את ההופעה להרבה יותר קלה. ג'סטיס - קליפ השנה
עם כל הכבוד לג'סטין וקנייה, התחרות האמיתית היתה בין ג'סטיס, פייטרס, באט פוטר לאשס והכימכל בראדרס. הנטייה של MTV אירופה היא לבחור את הקליפים הקטנים שבד"כ זוכים לחשיפה מאוד קטנה בערוץ, וחבל. D.A.N.C.E הוא אחד הקליפים המגניבים שראיתי השנה, ועד כה הוא גם שיר השנה שלי, ואם שום דבר לא ישתנה בחודשיים הקרובים הוא גם ישאר בתואר הזה. עוד הברקה מבית היוצר של הצמד הצרפתי! מיוז - האמן הבריטי/אירי
יש לי וידוי: כל אמן שהיה זוכה בפרס הזה היה נכנס לזוכים הראויים. זו היתה שנה נפלאה למוסיקה הבריטית והדבר בא לידי ביטוי באמנים המועמדים. איימי וויינהאוס שפרצה גם מעבר לים, קלאקסונס שלקחו את הסאונד החללי של מיוז צעד אחד רחוק יותר, ארקטיק מאנקיז שחזרו בלי הייפ והוכיחו שככה יותר טוב לכולם, מיוז שהמשיכו להוציא סינגלים ובסיבוב ההופעות לאלבומם BHAR, וכמובן, המפיק והאגדה - מארק רונסון. הלוואי וכל שנה תהיה כמו זו!
בסימן שאלה טוקיו הוטל - אינטראקט
אני לא יודע מהו היחס בין הלהקה למעריציה, אך רק בשל העובדה שמדובר בלהקה חדשה עם 200 מעריצות בגרמניה ועוד 50 בארץ (ועוד אולי 100 בשאר אירופה) זה לא ממש קשה להאמין שהיא משקיעה במעריצים שלה. קטגוריה שבאמת לא ברור מה עבר לאנשים ב-MTV בראש כשהגו אותה. אם כבר, יוחזר הווב אוורד! 30 למארס - רוק/אלטרנטיב
שוב, זה לא שהיו מועמדים באמת ראויים השנה. הקרב היה מול לינקין פארק שחזרו השנה קצת לשורשי הפאנק שלהם, ואוונסנס שנטו יותר לכיוון של אימו גותי. פול אאוט בוי רוק?? ריהאנה - R&B
למישהו היה ספק?! לפחות את הפרס הזה היא לקחה.. עוד קטגוריה חלשה, למרות קנייה. לינקין פארק - להקה
הרע במיעוטו, למרות של-MCR היו שתי הברקות בשנה האחרונה (TBP ו-Teenagers הנחמדים ביותר) שהן שתי הברקות יותר ממה שציפיתי.
הקול החדש של אירופה עוד לפני ששמעתי בכלל מהלהקות היתה לי תחושה שהאסטונים יקחו. כן, שוב אותה נטיית אירוויזיון של מדינות שכנות ואקס-בריה"מ. חוץ מזה, האסטונים (וגם הלטבים) עושים מוסיקה לא רעה. ההופעה בסיום הטקס דיי הרסה לי את התחושה הזו, שגובתה גם בקליפ הקצר בהצגת המועמדים. הבאסה הכי גדולה היא אי-נוכחותם של הקלקסונס בשלבים האחרונים של ההצבעה (כלומר, אפילו לא בין החמישה המובילים). אם הם היו מגיעים לשלושת הגדולים היו אומרים שזה לא הוגן, אבל למרות ארץ המוצא הם עדיין אחד הצלילים החדשים הטובים ביותר מאירופה השנה.

omrizuo

New member
....

"אבריל לאבין - שיר השנה עם כל הכבוד לשיר המעצבן הזה, והוא קיים (אמנם במידה זעומה ביותר, אבל הוא ניתן בעיקר על ההצלחה ליצור שיר קליט כ"כ), היו מועמדים ה-ר-ב-ה יותר עדיפים ומוצלחים - מיקה על GK ואיימי עם Rehab." לא ממש מסכים עם זה, עצ הקטגוריה הזאת היא פרס לשיר שהכי נדבק לראש, מהבחינה הזאת כל המועמדים הצליחו ליצור שירים מעצבנים וקליטים, אז זה לא בהכרח אומר שלאבריל זה מגיע פחות מלשאר.

למעלה