Europe Music Awards 2 0 0 7

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifהשטיח האדום התחיל!!

למה כתבו תשע וחצי וזה התחיל עכשיו?! איזה מעצבנים!! צפייה מהנה!

עדידי15

New member
תגידו, מה הסיפור של קניה ווסט../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

וג'סטיס אם ככה כותבים [?]. ואיזה הופעות היו בנתיים חוץ מ-MCR?

G J S

New member
איזה עצבייייים!!הם זכו הסתומים האלה!!

[אני לא בדיוק מהפורום אבל אני חייבת להגיב לזה]... הג'סטיס המפגרים האלה זכו גם בפעם הקודמת וגם בפעם הזאת??? הפרס מגיע לקניה ווסט!! חבל שהוא לא שם בשביל להראות להם מהזה! והסיפור שלו, זה שהוא רב עם MTV מהסיפור הזה בטקס ה-VMA אז הוא לא בא גם לEMA לצערי:[[....

עדידי15

New member
חח לא../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

שנה שעברה הוא עלה לבמה בזמן שהם זכו ומלמל משהו והשנה הם שאלו איפה הוא וזה
אז רציתי להבין מה היה שם.

Smelly

New member
הסיפור פשוט מאוד...

בשנה שעברה הם זכו באותו התואר על הקליפ ל-We Are Your Friends (שיר מעולה ד"א), וקנייה התעצבן שלא נתנו לו את הפרס ל-Touch The Sky אז הוא עלה לבמה ואמר שהוא אמנם לא ראה את הקליפ שלהם, אבל זלו בטוח יותר טוב כי הוא השקיע בו מיליון דולר... השנה הם זכו שוב בתואר (ובצדק, כמו כל הזכיות בתואר הזה לאורך השנים) והתבדחו על חשבונו של קנייה. הם תהו אם הוא נמצא באולם בגלל ששוב הוא הפסיד להם את הפרס...

xtina 4 ever

New member
הוא יותר מדיי תופס תחת, לא?../images/Emo210.gif

אני לא מכירה את הג'טיס האלה, אבל דווקא בגלל שהם ניצחו ת'עלוב הזה מגיע להם.

yaron2666

New member
כבר מהתחלה שמו עליו X (שלא בצדק)

בגלל הטקס הקודם ובגלל מה שהוא אמר ובגלל שהקליפ שלו הרבה יותר מושקע בכסף ולג'סטיס קליפ "מקורי" יותר
נכון קניה מפציץ בקליפים שלו מה לעשות הוא כזה ועדיין הקליפ שלו מקורי וטוב מהקליפ של ג'סטיס. נו טוב , טקס מעפאן כבר אמרו פה !!!!

האלבום מ'ס 1 ללא ספק../images/Emo47.gif

כל שיר בו מצוין,הכי אהבתי את "All Good Things",כל הכבוד לנלי בעלת הקול המהפנט
.

חחחחחחחחח נלי בעלת הקול המהפנט?!

לקרפדה יש קול יותר יפה משלה. חבל ,יכלו לתת תלהיטים שלה לזמרת עם קול הרבה יותר חינני ופחות מעיק משלה!

furtadofanatic

New member
לא יכלו להביא תלהיטים שלה לזמרת עם קול אחר..

כי היא רשמה אותם =] . וסתם ככה: נלי היתה אחת מהזמרות הכי מצליחות ב2006-7 .. ככה שכנראה אנשים מסתדרים עם הקול שלה.הבעיה היא אצלך

הבעיה היא לא אצלי,יש מיליוני אנשים שלא

סובלים תקול שלה. כבר יצא לי לקרוא בפורומי מוסיקה ,הרבה "מחמאות" על הקול שלה. בלי טימברלנד שעשה לה קאמבק ואחלה הפקות ,אף אחד לא היה זוכר מי היא. כל הכבוד לו שהוא הצליח לעבוד עם הקול הדוחה הזה שעות באולפן

furtadofanatic

New member
אהא....

כי אין עוד מפיקים בעולם ? חחח נכון?! אם זה לא היה טימבלאנד היא היתה יכולה לעבוד עם סקוט סקורץ ( היא עבדה איתו דווקא על שיר
) , או עם פארל ווילאמס. או עם מספיק מפיקים אחרים . אבל מצד שני עד נלי טימבלאנד היה בתקופת יובש..

למעלה