Europe Music Awards 2 0 0 7

Mrs Brightside

New member
Europe Music Awards 2 0 0 7 ../images/Emo106.gif

זה רק שרשור של עדכונים אחרונים לגבי הטקס, תרגישו חופשי לפתוח שרשור חדש ביום חמישי (אני ככה"נ לא אהיה פה). זמני שידור
-MTV Europe (ערוץ 89 בHOT, ערוץ 75 בYES)- יום חמישי,שידור חי: 21:30-השטיח האדום 22:00-שידור של הטקס עצמו. שידורים חוזרים של הטקס במהלך השבוע: יום שישי:18:00 יום שבת:14:00 יום ראשון:12:00 פרטים על הטקס עצמו
כפי שכולכם יודעים סנופ דוג הולך להגיש את הטקס שנערך השנה במינכן,גרמניה. -מגישי פרסים: דייב גרהאם מדפש מוד ג'וס סטון מייקל סטייפ מ-REM וויקליף ז'אן בנג'י וג'ואל מאדן מגוד שארלוט סרג' מסיסטם אוף אה דאון הטניסאי הגרמני בוריס בקר קרייג דייויד הדוגמנית הבריטית לילי קולה השחקן ג'ו הדר קלי רולנד ועוד הרבה... -ההופעות: אבריל לאווין מיי קמיקל רומנס פו פייטרס וויל איי אמ ניקול שרזניצר טוקיו הוטל בייבישמבלס ואתם עדיין יכולים להצביע ולהשפיע על מי שיזכה בפרסים בסופו של דבר.

Mrs Brightside

New member
בואו נהמר מי יזכה (+רשימת המועמדים לפרסים)

מי לפי דעתם יזכה או יפסיד? הנה רשימת המועמדים,תרגישו חופשי להביע את דעתכם

Rock Out Evanescence Linkin Park Fall Out Boy 30 Seconds To Mars My Chemical Romance Ultimate Urban Timbaland Gym Class Heroes Kanye West Justin Timberlake Rihanna Beyonce Band My Chemical Romance Tokio Hotel Fall Out Boy Good Charlotte Linkin Park Most Addictive Track Nelly Furtado-All Good Things Avril Lavinge-Girlfriend Amy Winehouse-Rehab Beyonce And Shakira-Beautiful Liar Mika-Grace Kelly Headliner Foo Fighters Justin Timberlake Muse Arctic Monkeys Beyonce Album Linkin Park-Minutes To Midnight Nelly Furtado-Loose Amy Winehouse-Rehab Avril Lavinge-The Best Damn Thing Akon-Konvicted Solo Justin Timberlake Mika Christina Aguilera Nelly Furtado Avril Lavinge Rihanna Inter Act Tokio Hotel Fall Out Boy 30 Seconds To Mars Depeche Mode My Chemical Romance​

המועמדים שאני רוצה שייזכו../images/Emo9.gif

Rock Out Evanescence Ultimate Urban Timbaland Band אף אחד... איפה ווית'ין טמפטיישן?!
Most Addictive Track Nelly Furtado-All Good Things Headliner Justin Timberlake Album Nelly Furtado-Loose Solo Nelly Furtado Inter Act
נלי פורטדו

Be you1

New member
אממ ../images/Emo9.gif

Rock Out My Chemical Romance Ultimate Urban Justin Timberlake Band My Chemical Romance Most Addictive Track Mika-Grace Kelly Headliner Justin Timberlake Album Nelly Furtado-Loose אני ממש רוצה שהיא תזה
Solo Justin Timberlake וואו תחרות ממש קשה בין ריהאנה, ג'סטין ומיקה אבל אני מהמרת על ג'סטין
Inter Act Tokio Hotel

שלי../images/Emo9.gif

Rock Out אוונסנס Ultimate Urban Rihanna Band Fall Out Boy Most Addictive Track Avril Lavinge-Girlfriend Headliner Beyonce Album Avril Lavinge-The Best Damn Thing Solo Christina Aguilera Inter Act Fall Out Boy אני מקווה שג'סטין נלי וטימבלנד לא יקבלו שום פרס
הם סתם מעצבנים אותי כבר.

2Dirrty4U

New member
../images/Emo26.gif

Rock Out: לא אכפת לי כ"כ, אני לא שומעת רוק... Ultimate Urban: Kanye West :Band כנ"ל לרוק אאוט Most Addictive Track: מי מכיר אותם בכלל?! אם כבר אז Beyonce And Shakira-Beautiful Liar Headliner: Beyonce Album: Akon-Konvicted Solo: Christina Aguilera Inter Act: כנ"ל רוק אאוט השנה יהיה טקס יבש ומשעמם..
המועמדויות משעממות, ההופעות משעממות, בקיצור רק בגלל סנופ אני אראה את הטקס...

omrizuo

New member
שלי:

Rock Out Fall Out Boy Ultimate Urban Beyonce Band Good Charlotte Most Addictive Track Nelly Furtado-All Good Things Headliner Justin Timberlake Album Avril Lavinge-The Best Damn Thing Solo Rihanna Inter Act Fall Out Boy

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

ההימורים: רוק אאוט-MCR אולטימייט אורבן-ג'סטין באנד-MCR מוסט אדיקטיב טראק-מיקה-גרייס קלי הדליינר-ג'סטין אלבום-נלי פורטדו-לוז סולו-ג'סטין אינטראקט-MCR מה שאני רוצה: רוק אאוט-פו"ב אולטימייט אורבן-ג'ים קלאס הירוז באנד-טוקיו הוטל מוסט אדיקטיב טראק-גרייס קלי-מיקה הדליינר- לא משנה לי אלבום-ריהאב-איימי ווינהאוס סולו-איימיויינהאוס אינטראקט-טוקיו הוטל

shay08

New member
לדעתי../images/Emo9.gif

הנה התוצאות שאני רוצה שיהיו: Rock Out Evanescence Ultimate Urban Beyonce Band Tokio Hotel Most Addictive Track Avril Lavinge-Girlfriend Headliner Beyonce Album Nelly Furtado-Loose Solo Christina Aguilera Inter Act Tokio Hotel

ofirshai

New member
הופעות כ"כ עלובות ../images/Emo199.gif

MTV צריכים להמציא מחדש את הטקסים האלו......

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifמה עלוב?

כן, אני גם לא אוהבת חלק מהאומנים האלה.. אבל עדיין הם אומנים שדי שולטים בMTV ויש להם להיטים שהולכים חזק. אז מן הסתם הם מוכרחים להופיע:)

NoWords

New member
איך פו פייטרז מוכנים להיות חלק מהבושה הזאת?

כל מי שמופיע איתם בטקס פשוט מליון רמות מתחתם.. זה עלוב לאן הטקס הזה הגיע. והטקסים בעולם המוזיקה בכלל.

2Dirrty4U

New member
פעם EMA היה הטקס הכי טוב,

מבין כל הטקסים של MTV... אבל גם הוא מתדרדר

Mrs Brightside

New member
../images/Emo45.gif כמו שרשמו פה. גם הטקס וגם הערוץ

צריך לעשות "רענן" בדחיפות יתרה

CapitanSparrow

New member
אני אשמח כל עוד טוקיו הוטל, פול אווט בעע

ומיי פתטיקל רומנס לא יזכו בכלום.
כ"כ לא מגיע להם...הם נוראיים.

Raph Rulz

New member
מישהו יודע על שידור און-ליין? או..

אוווו על מקום בירושלים בו אני אוכל לראות את הטקס???

Mrs Brightside

New member
לגבי זה..

חיפשתי בכל מקום אפשרי באינטרנט. ולא מצאתי
,מצטערת. לגבי מקום בירושלים-אין לי מושג,אבל יש פה כמה ירושלמים *אהמ*אייל*אהמ*,אולי הם ידעו

Raph Rulz

New member
אוו פליז!!! מישהו מירושלים?! אני בחור נחמד..

באמת! מכירים איזה מקום שאפשר לראות בו את הטקס?

למעלה