*סקוט סטורץ' דרך אגב הוא אחלה מפיק!!
N NoWords New member 2/11/07 #65 אם אמברלה היה מועמד לקטגוריה והוא לא זכה, זה בזיון כי זה השיר הכי ממכר שהיה בחודשים האחרונים P: אין אחד שלא שר לפחות את ה"אלה-אלה-אה-אה-אה" כמו דביל.
אם אמברלה היה מועמד לקטגוריה והוא לא זכה, זה בזיון כי זה השיר הכי ממכר שהיה בחודשים האחרונים P: אין אחד שלא שר לפחות את ה"אלה-אלה-אה-אה-אה" כמו דביל.
פ פועלת בניין מובטלת New member 3/11/07 #83 גירלפרינד=השיר שהכי בא להכניס לאבריל מכות בגללו. על זה הגיע לה פרס..
ע עדידי15 New member 2/11/07 #31 ג'ראד עלה לבמה?../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif חח לא זיהיתי :>
A A Bleeding Angel New member 2/11/07 #56 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif כל כך הגיע להם.
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif כל כך הגיע להם.
ס סנופפ בוי New member 2/11/07 #35 אהבתי את ההופעה של ניקול ../images/Emo9.gif ההופעה של אבריל הייתה מעפנה..כנל לגבי איימי שנראתה לי מסוממת
אהבתי את ההופעה של ניקול ../images/Emo9.gif ההופעה של אבריל הייתה מעפנה..כנל לגבי איימי שנראתה לי מסוממת
B Bleed for Me New member 2/11/07 #41 כן איימי ממש נראתה מסוממת גם שהיא עלתה לאסוף את הפרס היא מלמלה "אההה" וירדה מהבמה בלי "תודה" בלי כלום..
כן איימי ממש נראתה מסוממת גם שהיא עלתה לאסוף את הפרס היא מלמלה "אההה" וירדה מהבמה בלי "תודה" בלי כלום..
M mc lyte New member 2/11/07 #45 ממש ממש חבל לי על איימי ../images/Emo10.gif היא על הפנים הייתה ממש מסוממת איך נתנו לה לעלות ככה על הבמה? לא חבל היא כל כך מוכשרת עם שירים מעולים
ממש ממש חבל לי על איימי ../images/Emo10.gif היא על הפנים הייתה ממש מסוממת איך נתנו לה לעלות ככה על הבמה? לא חבל היא כל כך מוכשרת עם שירים מעולים