DD=*מפגשוטס*DD=

cowgirl Ms

New member
סבטה~

הרוב טוב.... יש קצת בעיות פה ושם, אבל בקטנה. גם האמת נמאס לי כבר לשמוע יפנית בכל מקום ובא לי לבעוט בכולם שיתחילו ללמוד אנגלית, החבורת בורים הזאת..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif עכשיו נפל לי האסימון!../images/Emo6.gif

אומייגוד! אח שלי טען בתוקף שידידה שלו מהקיבוץ עובדת ביפן מסתבר.. עם 2 בנות שאומרות שהן מכירות אותי..(כי הכולם קטן ממש) אני לא הצלחתי להזכר מי מהחברות שלי אי פעם אמרה לי שהיא טסה ליפן... עכשיו קלטתי... XDDDD מה קורה מארי?

cowgirl Ms

New member
כעהא!!!!!

עד יפן טסי, הישראליות הזאת עדיין רודפת אותי XD נורא, נורא. הכל טוב, מה איתך? ^^

Ayelet chan

New member
אני בעד~ D:

למרות שאני חסרת פוטוגניות ברמות... אבל אולי זאת אשמת הצלמים! כן!!! ;;;;;;;;; המצלמות שונאות אותי!! ;;;; *בוכה בפינה ובוהה בכמה שכולכם יוצאים מדהים*

junk angel

New member
../images/Emo45.gif...לבנתיים

יש עוד הרבה זמן ואני צריכה לראות אם יש תכניות... אממ...אני אשתדל מאוד להגיע עם קוספליי...אני פשוט לא יודעת לתפור בעליל ואני מניחה שלא יהיה לי זמן בגרוש בגלל הלימודים (יחי החרשנים
)
אממ...אני אנסה למצוא משהו חביב, נחמד וקטן ^^

../images/Emo45.gif מפגשוטס~!!!! DDDDD:

התלהבתי מהשם XD אני מאוד מאוד אשמח להגיע, אבל הקטע הוא שאני לא יודעת אם אני צריכה להיות בבסיס במהלך החופשה.... אני מאוד מקווה שלא O.O" אני אגיע כמובן אהבתי את המיקום והרעיון, כל אחד יביא משו לפיקניק ונעשה פוטושוטס מגניבים~ אני אישית נראלי שאביא את התפושת של קורהה לפוטושוטס P= אה, ובבקשה~ תחכו קצת עם הקביעת תאריכים.. כלומר תציעו תאריכים אבל נקבע איזה שבועיים שבוע לפני סופית. אני חייבת להגיע לזה פשוט..... ואור אני עדיין כועסת עלייך שלא אמרת שלום >.<" לא אכפת לך ;;

Keitarou

New member
היית לי רכבת לתפוס~!;

לא אמרתי לאף אחד שלום ,אם זה מעודד אותך.. ^^;; אבל תראי את הצד החיובי, בגלל שלא נפרדנו, אז כשנפגש במפגשוטס זה יהיה כאילו לא נפרדנו מעולם. 3> =) יאי~~~!! פיקניקוספליירקון! (זה ממש כיף לערבב מילים ביחד.. ^^)

XDDDDDD

זה מעודד למען האמת.... XD" חחח כן.... אה? P: 3> ממש בא לי שנעשה פוטושוטס של סלפי ואירווין אבל אני מניחה שזה כבר יהיה פעם אחרת =/ וזה באמת כייף! במיוחד שמפגשוטס נשמע כל כך טוב XD גם הפיקניקוספליירקון XD

למעלה