DD=*מפגשוטס*DD=

Mana Sama

New member
כןןן ../images/Emo45.gif

תקבעו תאריך,ואני מקווה שאוכל לבוא ^^- ופארק הירקון שורץ דוסים >: אני זוכרת שבמפגש בלוני מים הם רצו לרצוח אותי כשהורדתי חולצה [היה חםםם T__T]

Mana Sama

New member
עדיין,בחורה מתרוצצת בחזיה נוטפת מים

הממ..אני משערת שהייתי לא בסדר XD

sonaku

New member
-_-

שנים שאני מנסה לגרום להם להגיד כן... אבל לאאאא הם לא יקשיבו לי הם יקשיבו להומו הגבוה הזה עם הראסטות!!!11 ססססססססס..... אני שם בכל מקרה. אולי עם שמלה חדשה~!OOOOO:

rocket

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לחלוטין בעד. וקצת חידודים לגבי מה שאני חושבת על איך שהמפגש צריך להיות. קודם כל, מקום המפגש - ללא ספק פארק הירקון, מקום מרכזי ונגיש מבחינת תחבורה ציבורית. רצוי לדאוג מראש שיבואו כמה אנשים עם מצלמות. להתחיל את המפגש בשעות הבוקר כדי לתפוס כמה שיותר שעות שמש לצילומים. שכל אחד יביא כמה קוספליים, ויחליף בינהם ב YELLOW כדי שהסשן צילומים יהיה כמה שיותר מקיף ופרודוקטיב%u0

Hyde Snow

New member
*לא קשורה*

למה לא. אולי אני כן אהיה קשורה. אגב, גם אני מתנדבת לצלם. מבחינתי הכי נוח בחופשת פסח, על אף שהיא התקצרה [מאודדדדדדדדדדדדדדדדד].

akane

New member
כן כן כן כן כן כן כן!!! DDD:

מפגשוטס~ מגניב :] לגמרי בעד!
עיקר כי בקושי יש לי תמונות מהכנס, וגם אלא שיש לי הן עם רקע של מיליוני אנשים ראנדומאליים. ממש הייתי רוצה תמונות שוב על הדשא של הירקון, עם הרקע ירוק האינסופי והשמיים הכחולים *___* מבחינתי פסח זה מעולה - רק תודיעו שבועיים מראש~ אני ממליצה שכבר מעכשיו ננסה להחליט על תאריך כי לוקח לנו שנים להחליט XD אגב, אני בעד אולי גם להרחיב את המפגש ללילה או אולי להפגש שוב ביום אחר. כי כמה שזה נחמד להפגש בקוספליי, זה מאוד לא נוח, חם ומעייף, וככה אי אפשר להנות מהאוירה אחד של השני, לדבר וסתם לשבת ביחד. מה אתם חושבים?

Keitarou

New member
להרחיב את המפגש ללילה זה רעיון לא רע~

כלומר הרכבת האחרונה לב"ש מהמרכז היא ב10 נראה לי.. אבל צריך למצוא משהו לעשות כי לא יהיה כיף להסתובב בתחפושות בחושך בפארק הירקון.. P= וכן! תאריכים! צריך לסגור על משהו!!

BomberBY

New member
מנסיון שלי, זה ממש כיף להיות בפארק הירקון

גם, ללילה שלם, לעשות על האש, לדבר ולהנות, ולחזור בבוקר על הרכבות של 5-6. (אל תדאגו, אני לא אתנחל לכם במפגש, אני סתם מגיב מהצד)

rocket

New member
ואו ! כלכך !!! מדורה ופיקניק לילי !!!

אגב, אתה בהחלט מוזמן להגיע :]

HeineW

New member
19.4 - 26.4

החופש שלי מתחיל ב11.4, לא הייתה לנו שביתה.

cowgirl Ms

New member
הייתי תורמת למפגש את מצלמתי וכישרוני,

אם המפגש היה עוד חודשיים וכמה ימים...... ;;-;;

למעלה