שנים שאני מנסה לגרום להם להגיד כן... אבל לאאאא הם לא יקשיבו לי הם יקשיבו להומו הגבוה הזה עם הראסטות!!!11 ססססססססס..... אני שם בכל מקרה. אולי עם שמלה חדשה~!OOOOO:
לחלוטין בעד. וקצת חידודים לגבי מה שאני חושבת על איך שהמפגש צריך להיות. קודם כל, מקום המפגש - ללא ספק פארק הירקון, מקום מרכזי ונגיש מבחינת תחבורה ציבורית. רצוי לדאוג מראש שיבואו כמה אנשים עם מצלמות. להתחיל את המפגש בשעות הבוקר כדי לתפוס כמה שיותר שעות שמש לצילומים. שכל אחד יביא כמה קוספליים, ויחליף בינהם ב YELLOW כדי שהסשן צילומים יהיה כמה שיותר מקיף ופרודוקטיב%u0
עיקר כי בקושי יש לי תמונות מהכנס, וגם אלא שיש לי הן עם רקע של מיליוני אנשים ראנדומאליים. ממש הייתי רוצה תמונות שוב על הדשא של הירקון, עם הרקע ירוק האינסופי והשמיים הכחולים *___* מבחינתי פסח זה מעולה - רק תודיעו שבועיים מראש~ אני ממליצה שכבר מעכשיו ננסה להחליט על תאריך כי לוקח לנו שנים להחליט XD אגב, אני בעד אולי גם להרחיב את המפגש ללילה או אולי להפגש שוב ביום אחר. כי כמה שזה נחמד להפגש בקוספליי, זה מאוד לא נוח, חם ומעייף, וככה אי אפשר להנות מהאוירה אחד של השני, לדבר וסתם לשבת ביחד. מה אתם חושבים?
כלומר הרכבת האחרונה לב"ש מהמרכז היא ב10 נראה לי.. אבל צריך למצוא משהו לעשות כי לא יהיה כיף להסתובב בתחפושות בחושך בפארק הירקון.. P= וכן! תאריכים! צריך לסגור על משהו!!