BLAME IT ON THE COSPLAY

Lightning9

New member
זה הדבר הכי פייל שקיים

כאילו, מהההההה? משהו טוב שקרה השבוע? פוטושוטססססססססססס!!!!!!!!!! וכל שאר הדברים הרגילים משהו רע שקרה השבוע? מד"א. לא מדברים על זה שיר השבוע: Gives you hell - The All American Rejects סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: על טבעיייייייי >>>>: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי משחקו של מלאך <: בילוי השבוע? פוטושוטס, בהחלט פוטושוטס ^~^ התחדשות השבוע? לא יודעת, קניתי משהו? לא נראה לי ציטוט השבוע? "מדינה ב"אפ"!!" "אפריקהההה!" "אפריקה זו לא מדינה -_-" אני עייפה ^^" קוספליי השבוע? שיזו ואיזאיה שלי ושל שאן, כאילו, כל כך. היינו מדהימות תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רק הסיום של הצילומים סוף סוף <: למה מצפה בשבוע הבא? ארז חוזר 3> וארזארזארזארז כל הסופ"ש לפני שאני בורחת מהארץ. וגם מד"א ועבודה קצת הרבה. אדם שעשה לך את השבוע? אבא ♥ ושאני. ^_^ תמונה? אי אפשר להעלות כי אסור לנווו!! יותר מאוחר אעלה משהו שלי

WayToDawn

New member
גא-גא דו-רה-רה [רה]

משהו טוב שקרה השבוע? פוטושוטססססססססססססססססססססססס!!!! רציני, אני בטוחה שהיו עוד דברים טובים השבוע, אבל הסופ"ש פשוט מחר הכל! *מנסה לחשוב* ....אה כן, טסה לגרמניה בסוכות ולוקחת לצלם שם קוספליי D: משהו רע שקרה השבוע?....הוא נגמר!!! ווטפ, מתי זה קרה? שיר השבוע: בליימ איט או דה קוספליי!!*מקורית* וכל הקראק מהסופ"ש סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כאילו שזה לא ברור....דורהרהרה! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אפטר סקול נייטמר? זה כל כך מטומטם. בילוי השבוע? פוטושוטססס! [מפתיע הא?] התחדשות השבוע? תמונות. המון, המון, תמונות. ופאה D: ציטוט השבוע?או! פה יש לי כמה [נאקו כבר לקחה אחד, אז לול] אני:"או! מדינה! מדינה ב'אפ'!" קרן: "אפריקה!!!!!!!!" אני: "אפריקה זו לא מדינה מפגרת!!!!" אני: "לא אני פשוט עדיין תקועה באפגניסטן" נאקו: "את לא באמת רוצה להיות תקועה באפגניסטן" וכמובן.... "קורל זוזי מה....יש קוף על השטיח" קוספליי השבוע? שלי, של קרן, יא. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פוטושוטס והכנס של סט לפוטושוטס נחשב? אם לא התקדמתי באימיטיישן בלאק <: למה מצפה בשבוע הבא?אה..... לזימון למודיעין משהו, ולמפגש יומולדת של לירון. אדם שעשה לך את השבוע? מי אם לא חברותיי לעיגולים הורודים!!! תמונה? תמונה? תמונות!!!כמה מהנבחרות מכל קוספליי. קרן צילמה את אללויה, קורל את גאקופו, ונאקו את דררר D:

WayToDawn

New member
איזאיה~

אני פשוט אוהבת אותו. כל כך טבעי לי, אני פשוט אני בדמות הזאת. טרולית והומואית וראנדומאלית, וזה אשכרה בדמות.

WayToDawn

New member
אללויה ♥

סוף סוף, אחרי שנה, יש לי תמונות של הקוספליי הזה 3>

WayToDawn

New member
וגאקופו.

יש לי רק דבר אחד לומר..... נשמע מצויין. נשמע אורנג'.

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDD

תפסיקי הקטע הזה עוד תקוע לי בראש XDDD גאקופו וקאיטו במצב כפית זה טוב.

למעלה