BLAME IT ON THE COSPLAY

D: סכמ"שון!

משהו טוב שקרה השבוע? סופ"ש :)! תאיר וגל פה ותפרנו כמו משוגעות!!! משהו רע שקרה השבוע? לא זוכרת D:"... אולי כמה רגעי משבר XD" שיר השבוע: יש כמה שירים! XD" הראשון זה - "דו"ח חנייה" של יובל בינדר, הפארודיה שלו על אלאדין, השני זה "If you were gay" של אווניוקיו והשיר השלישי זה "אכלנו במבה שתינו קולה" :p סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Harry Potter The puppet pals show ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממ.. מדריכי טיולים על איטליה, נחשבים?! :) בילוי השבוע? הסופ"ש הזה! אמג :)!! התחדשות השבוע? בדים XD" אההה ונעליים!!!!!!!! ציטוט השבוע? יש כמה ם-ם!! 1. "אכלנו במבהההה שתינו קולהההה" 2. "מארווווווווווווווווי!!" 3 "OH YEAH" - של זקן מוזר בנחלה 4. "אתן חייבות להכיר בי כגאונת תפירה"- תאיר מנסה להיות ענווה. 5. "רוצה שנקל? נסה מאתיים!!" 6. "I mean every word I say - because i'm harry potter" 7. "אני מאוהבתתתתתתתת אנטוניייייייייייייייי!!!" 8. "תחממי מים. בא לי תה!" -בתה השישי שלה, היא מכורה O_O" 9. תאיר: "יו חופית! גמרתי לך את התה!!!-" -אני:"זה לא התה הזה ס_ם" 10. חופית: "אני אעשה את המכנסיים!" תאיר: "אני אעשה את הפלולולולו!" גל: "אני אעשה ביד D:!!!!!!!" קוספליי השבוע? שלנו! וחוצמזה - http://astarohime.deviantart.com/art/Trinity-Blood-Empress-168946113?q=&qo= תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מלא! סיימנו את הקוספליי קיץ של גל (אדה מפאנדורה הארטס), תפרנו את המכנסיים שלי (אוז מפאנדורה הארטס), תפרנו חצי מדיווה, תפרנו חצאית טול, סיימנו 99% מוינסנט, התחלנו את החולצה לקוספליי השני של גל לקיץ :) למה מצפה בשבוע הבא? פוטושוטס :) וכנראה מפגשון.. :) ומסיבה מחר של האגף שלי!! אדם שעשה לך את השבוע? תאיר וגל, כפרעליהן! תמונה? "Don't call me GalGal...."

Grell

New member
כי חופית רצתה להעלות את התמונה הזו

אבל היא הייתה בפלאפון שלי XDDD

HetareFlora

New member
TO INFINITY, AND BEYOND!!!

משהו טוב שקרה השבוע? טוי סטורי 3 אומאגאדדדדדדדדדדדדדדדד. הלכנו והיה שווה כל שקל והיה מאמם ובא לי שוב פעם. משהו רע שקרה השבוע? .. אני אמורה להתחיל ללמוד למבחני מעבר שלי... אמורה זו מילה יפה... שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Yu8GQQctTi4&playnext_from=TL&videos=QtnJ5LWKjQA סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממ. ...... הכתוביות בטוי סטורי 3....? D;; בילוי השבוע? יום חמישייייייייייייייייייייייי שהלכתי עם קירה לרב-חן לראות טוי סטורי 3. היה מדהים. התחדשות השבוע? פירי פירי פירייייי קוצ'י שלייייייי 33333333333> וחולצה חדשה. ציטוט השבוע? "צמח לי סנטר!!!!!!!" אני בתרגום חופשי לאיזו פרסומת ששמעתי ברדיו לב-המדינה אומשו. קוספליי השבוע? לול אין. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לול התחלתי את גילברט. עכשי רק להוציא ת'מכונה מהכוך שלה בתקווה שהיא לא תיפול ותמעך אותי. למה מצפה בשבוע הבא? זהכברהיום. אבל להגיע לאנשהו עם המעיל של גיל. אדם שעשה לך את השבוע? קירה!!! תמונה? 333333333333333333333> אני אוהבת אותו כ"כ והוא בקושי עובר לי ת'זרת.

CoralP

New member
../images/Emo221.gifסכמ"ש מסוכמ"ש! D:<../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי הסטוריה *_* והבגרות הלכה ממש סבבה, ואז בשלישי רביעי חמישי הייתי אצל חברה בבאר שבע והיה ממש כיף, ובשישישבת הפוטושוטס! D:
משהו רע שקרה השבוע? כל מיני, אבל אני פשוט צריכה ללמוד לא להתרגש מאנשים יותר מדי, וגם לדעת לעמוד על שלי
שיר השבוע: Hajimari no hi
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי בקולנוע את "דייט לילי" שהיה ממש מצחיק ויוטיוב, אלחנדרו על פסנתר http://www.youtube.com/watch?v=Zii7ppor8qg זה יפה!
בילוי השבוע? אצל החברה בבאר שבע והפוטושוטס
התחדשות השבוע? למדתי ל
ציטוט השבוע?
שני: "אני כזאת כוסית! D: רגע... זאת לא החזיה שלי."
~שני יוצאת חצי ערומה מהחדר~ אני: "אהה.. תלבשי משהו?" שני: "לא, זה בסדר!"
שני: "מילה אחרת באות פ'!" קרן: "פרח!" שני: "לא סתומה, פרפר!" קרן: "אני אתן לך מילה!" ..... "רגע ברחה לי"
קוספליי השבוע?
שיזאיה
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרבה תמונות :}
למה מצפה בשבוע הבא? בגלל שאני עונה בדיליי אז כבר אי אפשר לומר שאני מצפה לסיים את כל הבגרויות כי היום עשיתי את הבגרות בהבעה וזהווווווו זהההההההההה (רק מועד ב' במתמטיקה XD)
אדם שעשה לך את השבוע? שני 3>
תמונה? ~>

CoralP

New member
אוי שכחתי למלא XD../images/Emo181.gif

בהתחדשות השבוע, למדתי למעוך את שני וקרן! XD *סקוויש*

WayToDawn

New member
33333333>

היה ממש כיף להעביר איתך פאנפיקים בעל פה באמצע הלילה D: וסקוויש!

למעלה