woohooo
משהו טוב שקרה השבוע? הומולדת ^__^ משהו רע שקרה השבוע? אמממ לא בדיוק רע,אבל קרה משהו שלא היה צריך לקרות שיר השבוע: blame it on the pop בוהוו זה לא רוצה לצאת לי מהראש T.T סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שנות ה-70 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ריפרוף קליל ביותר במנגה של קורושיסטוג'י שקיבלתי,נחשב? בילוי השבוע? מקס ברנר,פיקניקון,רחובות באמצע הלילה,ערב סושי בבית D: התחדשות השבוע? מתנותת 3> גופייה,תיק,טבעת,מנגה,ציור,דברים חמושים מפימו,בובת פינגווין שעושה מסאג',ציור מהמם שטל ציירה אותי בקוספליי,תיק ארנב,מיני תיק של ילדה חמודה כזו,בובה של יושי ממריו ו..אמ..נראה לי שזהו XD ציטוט השבוע? נאקו:"המטרה שלכם זה לרדת על שרון" שרון:"לרדת *ל*שרון!" O__o אה וגם..ליבת: "טוב נראה לי שכדאי שנלוּך.." (התפקשש לה נלך ונזוז ביחד) טל:"זה נשמע כזה כמו כופתאות,כדאי שנלוך..למה שלא תישארו? יש כדאי שנלוך על הגז~!!" קוספליי השבוע? אין תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חוץ מציורים ראנדומליים אין כלום למה מצפה בשבוע הבא? א...לא יודעת אדם שעשה לך את השבוע? המון~! ^-^ תמונה? חברים היו במסיבה והביאו משם סטיקלייט. אני כל כך אוהבת את התמונה הזאת D: