BLAME IT ON THE COSPLAY

Serf SaN

New member
BLAME IT ON THE COSPLAY

יאללה, סכמ"ש ברבאק :p משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

SunsRequiem

New member
נצנצים!

משהו טוב שקרה השבוע? יצא לי לראות הרבה מאנשים שאני ממש אוהבת. מקווה רק שלא העלבתי אותם ביום שישי ;; משהו רע שקרה השבוע? לא ישנתי כמעט. ואני מפחדת שאנשים לקחו קשה מדי משהו שעשיתי ביום שישי 0אפילו שזה לא היה קשור אליהם... זה עדיין היה ממש דרמה קווין מצדי) שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=DWaB4PXCwFU סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא היה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סייבר!!! בילוי השבוע? פיקניקון וקינגדום הארטס. אה כן, ולהיות בנחלה בשישי. התחדשות השבוע? בדים; ציטוט השבוע? "גם אני מרלושה!" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שמלת קיץ! וקצת עבודה על קוספליי קיץ. למה מצפה בשבוע הבא? אעה... כלום. אדם שעשה לך את השבוע? הם יודעים מי הם 3> תמונה?http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...82384535464_1109366756_31427033_2082394_n.jpg

CoralP

New member
אני ממש אוהבת את השיר הזה!../images/Emo181.gif

הוא היה הראשון שהכרתי של הלהקה הזאת!

D N ANGEL GRIL

New member
ראשונה OO: אומגוש!

משהו טוב שקרה השבוע? ראיתי הרבה אנשים שאני אוהבת! משהו רע שקרה השבוע? שניים מהמדור שלי השתחררו שיר השבוע: בליים איט און דה פופ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דרררר ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הוליק~ בילוי השבוע? המפגש שהיה בחמישי ♥ ונחלה בשישי התחדשות השבוע? הרבה צבע בדים ומניפות XDD ציטוט השבוע? אמא של שייני: "אני מצטערת סתיו, לפעמים עדי לא מחוברת למציאות" שייני: "זה לא סתיו, זה לוקאון סטראטוס!" קוספליי השבוע? לא שמרתי משהו XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צביעה של הקוספליי שלי למה מצפה בשבוע הבא? כל מיני דברים רנדומליים אדם שעשה לך את השבוע? תמונה פפפ אין לי כוח XD

D N ANGEL GRIL

New member
הא אוי שכחתי אדם שעשה לי את השבוע

עוד ציטוט שרציתי לשים "הקומה שהיפהפייה הנרדמת נכנסה אליה מהסיכה של מכונת התפירה הייתה אלוגריה. היא הייתה קוספליירית כבדה שהתמכרה לתפירה ופשוט לא הפסיקה לתפור תחפושות. עד שבא ה"נסיך" שניווט דרך ה"קוצים" (ארון התחפושות שלה שהתפשט לכל הממלכה) עד שהוא הגיע אליה ואז הם התאהבו והיא התעוררה - הפסיקה לתפור כי עכשיו יש לה חיים" XDDDDDD והאדם זאת סתיו 33333>

string chan

New member
השיר הזה דיבקקקקק ;;;;;

משהו טוב שקרה השבוע? עוד שבוע בטלה, מלא באנשים חמודים. משהו רע שקרה השבוע? לא עבדתי ;;;; שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Uj9nGZJ8IgE סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי סופסוף את "אתה (לא) לבד". וגם פרק אחד של Rainbow. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לול, פורומים רוסים. בילוי השבוע? שלושה ימים שמיצ' התנחלה אצלי. D: וערב בקפה ג'ו. D: ו.... לא לצחוק עליי... אופרה עם אבא D: ומשמרת בוקר בחמישי!!! D: אנשים מעצבנים, אבל מד"א זה עדיין טוב. יש לי היום עוד חצי משמרת ^_^ התחדשות השבוע? נאדה @: ציטוט השבוע? וואו, אין? >: קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/1864700/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וסט למיצ', שהיא לגמרי תפרה לבד ואני רק הסתכלתי והתעסקתי בקוספליי שלי. למה מצפה בשבוע הבא? לעבוד, אני מקווה. אדם שעשה לך את השבוע? מיצ'. תמונה? אין @:

Didsy

New member
אעעעעע

משהו טוב שקרה השבוע? ירדתי 3 קילו? o//o
משהו רע שקרה השבוע? שומדבר מיוחד~ יואו, השבוע הזה עבר ממש מהר והיה ממש ריק מתוכן כיפי. מצד שני, מלא בסימולציות.
שיר השבוע: Semi Precious Weapons - Statues of Ourselves
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פרק מעולההה של פרי טייל.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? 5 סימולציות. O___O
בילוי השבוע? 5 סימולציות? P:
התחדשות השבוע? מצלמת אינטרנט חדשה, ובגד ים חדש! צהוב!!
ציטוט השבוע? מממ.. לא.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום. אבל החל משבוע הבא יהיה לי מה לכתוב כאן!!
למה מצפה בשבוע הבא? אומייפאקינגאד פסיכומטרי. אהההה. סוף סוף.
אדם שעשה לך את השבוע? אבישי 3>
תמונה? למי שיש משקפיים - זה הזמן. D:

CibiHeart92

New member
קלפים עולים באש!!! D:

משהו טוב שקרה השבוע? פוטושוטס הארדקור יאאא *מנגנת על תמרור* משהו רע שקרה השבוע? אני לא חולקת יותר פוטושוטסים. זה פשוט לא עובד. וגם דררר נגמר. וגם אנג'ל ביטס נגמר. >: שיר השבוע: היילו של ביונסה
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אנג'ל ביטס שהתבררה כטובה בטירוף. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דף הציטוטים שלנו מהשוטס. יותר מדי משעשע בילוי השבוע? לצלם איזאיה כמעט עולה באש. התחדשות השבוע? לראות את תומר במדי קבע. FFFF. ציטוט השבוע? אחרי התלבטויות רבות- "שיזואו, אני אתן לך את החלק העליון שלך אם תיתן לי לשמור את התחתון D;" ונחשו מי אמרה את זה. קוספליי השבוע? האללויה של שני, דההה. סוף סוף הגיע הרגע בשבילו ראיתי את הסדרה הדפוקה הזו תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לשרוף קלפים, לחפש מקלות, למעוך את שני וקרן D: למה מצפה בשבוע הבא? לישון! לעבוד כמו בנאדם! הייתי מצפה למסיבה של לירון אך לא אוכל להגיע >: אדם שעשה לך את השבוע? קורי, אני אוהבת אותך 3> קיי? תמונה? הסכם העלtת התמונות שלנו מונע ממני להעלות תמונה מהשוטס, תאלצו להמתין בסובלנות X:

Mana Sama

New member
woohooo

משהו טוב שקרה השבוע? הומולדת ^__^ משהו רע שקרה השבוע? אמממ לא בדיוק רע,אבל קרה משהו שלא היה צריך לקרות שיר השבוע: blame it on the pop בוהוו זה לא רוצה לצאת לי מהראש T.T סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שנות ה-70 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ריפרוף קליל ביותר במנגה של קורושיסטוג'י שקיבלתי,נחשב? בילוי השבוע? מקס ברנר,פיקניקון,רחובות באמצע הלילה,ערב סושי בבית D: התחדשות השבוע? מתנותת 3> גופייה,תיק,טבעת,מנגה,ציור,דברים חמושים מפימו,בובת פינגווין שעושה מסאג',ציור מהמם שטל ציירה אותי בקוספליי,תיק ארנב,מיני תיק של ילדה חמודה כזו,בובה של יושי ממריו ו..אמ..נראה לי שזהו XD ציטוט השבוע? נאקו:"המטרה שלכם זה לרדת על שרון" שרון:"לרדת *ל*שרון!" O__o אה וגם..ליבת: "טוב נראה לי שכדאי שנלוּך.." (התפקשש לה נלך ונזוז ביחד) טל:"זה נשמע כזה כמו כופתאות,כדאי שנלוך..למה שלא תישארו? יש כדאי שנלוך על הגז~!!" קוספליי השבוע? אין תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חוץ מציורים ראנדומליים אין כלום למה מצפה בשבוע הבא? א...לא יודעת אדם שעשה לך את השבוע? המון~! ^-^ תמונה? חברים היו במסיבה והביאו משם סטיקלייט. אני כל כך אוהבת את התמונה הזאת D:

Mana Sama

New member
תודה 33>

סבבה,כשאני אעלה לפייסבוק את כל התמונות מהמפגש והיומולדת אני אשים אותה בפרופיל D:

CibiHeart92

New member
התמונה הזו היא כ''כ פרסומת למשהו X_X

איזה משחק מטורף או סרט XD

rukia chan

New member
קצת כמו פרסומת ../images/Emo103.gif

למשחק חדש של אליס! נו, המשחק הזה שארץ הפלאות has gone wild. אגב, אני מסכימה עם כולם שזו תמונה מדהימה, כן?

Mana Sama

New member
תודה רבה 3>

נתעלם בחינניות מהעובדה שאני לא נותנת לעצמי יותר מ-12 בתמונה הזאת XDD

למעלה