או...קיי הייתי היום ב"רוצ'ילד". רחוב שולט.
H hakuna5 New member 14/8/06 #74 או...קיי../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif הייתי היום ב"רוצ'ילד". רחוב שולט.
L LM14 New member 14/8/06 #83 גמני הייתי >< ראיתי אתמול גרביוני כאלו,אבל לא רשת, שהם 7/8 טהיהיהי איזה יפה [= בחנות ליד מונסטון 3>
L Lost Lullaby New member 13/8/06 #50 נתניה "אביר מחסני אופנה" באיזור תעשיה החדש, מאחורי השופרסל... לא יודעת אם עדיין יש שם, פעם אחרונה שהייתי- היו עניבות קטנות על ריץ'רץ'. אאל"ט בחמישה שקלים. אני חייבת לזוז עוד כמה דקות אבל אני אצלם את שלי כשאחזור ואעלה לפה, אם את מעוניינת...
נתניה "אביר מחסני אופנה" באיזור תעשיה החדש, מאחורי השופרסל... לא יודעת אם עדיין יש שם, פעם אחרונה שהייתי- היו עניבות קטנות על ריץ'רץ'. אאל"ט בחמישה שקלים. אני חייבת לזוז עוד כמה דקות אבל אני אצלם את שלי כשאחזור ואעלה לפה, אם את מעוניינת...
H hakuna5 New member 13/8/06 #17 איפה...../images/Emo60.gif איפה אני יכולה למצוא גרביים ארוכים עם פסים בשחור-לבן, בערך כמו בכניסה לפורום? תודה מראש למי שיענה.
איפה...../images/Emo60.gif איפה אני יכולה למצוא גרביים ארוכים עם פסים בשחור-לבן, בערך כמו בכניסה לפורום? תודה מראש למי שיענה.
H hakuna5 New member 13/8/06 #18 ועוד פרט- אם אפשר, באיזור המרכז, הכי טוב בראשון, אבל גם ת"א יכול להיות טוב. תודה!
S Science Fiction New member 13/8/06 #23 בקשה עילגת למדי ../images/Emo119.gif טייץ דק עם תחרה בסוף? :X
S Science Fiction New member 13/8/06 #25 בעצם, זה לא טייץ ../images/Emo119.gif אלא יותר גרביונים עד הברך [הן מתחילות במותניים, לא בכפות הרגליים].
בעצם, זה לא טייץ ../images/Emo119.gif אלא יותר גרביונים עד הברך [הן מתחילות במותניים, לא בכפות הרגליים].