חחח כן אני רוצה המלצות. ותודה,עזרת לי
G G othiC A nGeL New member 14/8/06 #99 ../images/Emo14.gif מה כתובת של פאטצ'שופ בת"א ? אני יודעת שקינג ג'ורג' אבל מה לא בא לי ללכת ולחפש בכל הרחוב .. אפשר מספר רחוב ?
../images/Emo14.gif מה כתובת של פאטצ'שופ בת"א ? אני יודעת שקינג ג'ורג' אבל מה לא בא לי ללכת ולחפש בכל הרחוב .. אפשר מספר רחוב ?
R Romanticide New member 14/8/06 #100 ממ, החנות הקטנה בקינג ג'ורג', שנאמר בטאגס שאפשר למצוא בה חצאיות סקוטיות, היא עדיין קיימת? ומישהו יודע באלו שעות היא פתוחה? תודה
ממ, החנות הקטנה בקינג ג'ורג', שנאמר בטאגס שאפשר למצוא בה חצאיות סקוטיות, היא עדיין קיימת? ומישהו יודע באלו שעות היא פתוחה? תודה
L LittleFairy New member 14/8/06 #105 מצטרפת לשאלה../images/Emo45.gif זה איזה חצי שעה באוטו להסתובב לחפש שם.
R Romanticide New member 14/8/06 #106 קינג ג'ורג' 4 ../images/Emo12.gif דווקא למצוא את המקום זאת לא בעיה
F FooK MI New member 14/8/06 #107 לה. איפה אפשר למצוא ואנס כאלה? אז יש חנות בנתניה שאני יודע עליה, אבל אין לי מושג איפה בדיוק היא נמצאת, ואם אפשר למצוא באזור ת"א במקום לנסוע עד נתניה ולהתחיל לכתת רגליים, אז זה יהיה נחמד. תודה.
לה. איפה אפשר למצוא ואנס כאלה? אז יש חנות בנתניה שאני יודע עליה, אבל אין לי מושג איפה בדיוק היא נמצאת, ואם אפשר למצוא באזור ת"א במקום לנסוע עד נתניה ולהתחיל לכתת רגליים, אז זה יהיה נחמד. תודה.
S Science Fiction New member 14/8/06 #108 אני מניחה ש ../images/Emo119.gif בחנות של ואנס בקינג ג'ורג'.
F FooK MI New member 14/8/06 #109 אבלאבל בהוטופיק כתוב שזה אקסקלוסיב, אז הייתי בטוח שאי אפשר להשיג את זה בארץ. אם באמת יש בקינג ג'ורג', אני כזה אידיוט שלא קניתי אותן באחת מאלף הפעמים שהייתי בת"א בזמן האחרון. [אבל, את בטוחה? ]
אבלאבל בהוטופיק כתוב שזה אקסקלוסיב, אז הייתי בטוח שאי אפשר להשיג את זה בארץ. אם באמת יש בקינג ג'ורג', אני כזה אידיוט שלא קניתי אותן באחת מאלף הפעמים שהייתי בת"א בזמן האחרון. [אבל, את בטוחה? ]
L LittleFairy New member 15/8/06 #116 הייתי לפני כמה שעות שם, ראיתי../images/Emo8.gif תהנה מהןP: כמה שזה היה מגרה, רציתי שקנות הכל
N Noa Tsror New member 14/8/06 #111 יש אותם בואנס בקינג ג'ורג'.. או לפחות היה כשהייתי ואם לא שם אז היה בג'יפה... חוצמזה יש תגולגולות האלה בעוד צורה.. כאילו עם שרוכים
יש אותם בואנס בקינג ג'ורג'.. או לפחות היה כשהייתי ואם לא שם אז היה בג'יפה... חוצמזה יש תגולגולות האלה בעוד צורה.. כאילו עם שרוכים
H hakuna5 New member 14/8/06 #115 מאניק פאניק.. יש לי 2 שאלות: 1. אפשר להשיג צבעי מאניק פאניק בראשל"צ, איפשהו? 2. האם צבע סגול יתפוס על שיער שטיני, יותר בכיוון הבהיר?
מאניק פאניק.. יש לי 2 שאלות: 1. אפשר להשיג צבעי מאניק פאניק בראשל"צ, איפשהו? 2. האם צבע סגול יתפוס על שיער שטיני, יותר בכיוון הבהיר?