ראיתי בנוניים כזה בערך :X שחור לבן [פסים]
X xxgatxx New member 13/8/06 #28 בקינג ג'ורג' יש גם עם תחרה גם בלי. תסתובבי שם קצת, אני בטוחה שתמצאי. יש מלא.
ק קריני1 New member 13/8/06 #33 שאלהה איפה אני יכולה למצואה קלמר לבןן כזה עם גולגולות.. ראיתי שכמה בנות קנו אותו.. ודרך הגב באזור חיפה או בתל אביב תודה =)
שאלהה איפה אני יכולה למצואה קלמר לבןן כזה עם גולגולות.. ראיתי שכמה בנות קנו אותו.. ודרך הגב באזור חיפה או בתל אביב תודה =)
S ScreamingForSomethin New member 13/8/06 #49 יש את זה בכל מקום עכשיו../images/Emo223.gif תחפשי בחנויות שמוכרות ציוד לבצפר
D distiller New member 13/8/06 #36 המ. מכנסיים סקוטיות אני יודעת שיש אצל חביבה,השאלה שלי היא אם אלו מכנסיים רגילים או שיש להם גם שרשראות וריצ'רצ'ים וכו' (מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת)? ואם לא,אז יש בנוקס כאלו?
המ. מכנסיים סקוטיות אני יודעת שיש אצל חביבה,השאלה שלי היא אם אלו מכנסיים רגילים או שיש להם גם שרשראות וריצ'רצ'ים וכו' (מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת)? ואם לא,אז יש בנוקס כאלו?
S S u p e r S h e e p New member 13/8/06 #41 כנ"ל.. ../images/Emo163.gif רוצה לדעת >< כמה עולים מכנסיים בחביה פלוס מינוס? לשואלת השאלה, המכנסיים בנוקס מאוד יקרות.. יותר מאשר בחביבה (אני חושבת:X)
כנ"ל.. ../images/Emo163.gif רוצה לדעת >< כמה עולים מכנסיים בחביה פלוס מינוס? לשואלת השאלה, המכנסיים בנוקס מאוד יקרות.. יותר מאשר בחביבה (אני חושבת:X)