AHALAN WASAHALAN!

necrobutcher

New member
אוקיי חבריה

רוצים להעיף בייסבול וסופטבול מהמשחקים האולימפיים.. בגלל סיבה מטופשת - אין מספיק רווח מהפרסום..חח יופי שיגידו את זה לשחקני הMLB שנמצאים עכשיו ביפן... הלינק למטה להצביע לבייסבול וסופטבול..קדימה! ההצבעה באתר בצד ימין למעלה

necrobutcher

New member
תיקון

הסיבה היא שאין מספיק תמיכה בין-לאומית..שטויות... בכל מקרה ההשתתפות שלי באולימפיאדה 2004 של אוסטרליה תלויה בזה..

SlamminDino

New member
חבל שלא יכלו לצלם אותי מצביע

כמו שמצלמים את כל המנהיגים שהם באים להצביע בקלפי. איזה חיוך היה על פניי כשלחצתי על בייסבול וסופטבול ( מותר שניים) אז תלכו עם הזכויות ותצביעו.. It´s fantastic ( הה ההה)

הצבענו, אבל זה לא מספיק-

תביאו חברים מכל מיני פורומים אחרים שיצביעו! דינו- זה חשוב! תשלח הודעה בכל הפורומים שקוראת לאנשים רק לקפוץ לפה ולהצביע בשבילנו

niminet

New member
לכל הרמאים בינינו....

אפשר להצביע מלא פעמים אם מוחקים כל פעם את ה"עוגייה" של האתר ומרעננים.

SlamminDino

New member
And how do i do that?

אל תדאגו, לא יורידו את הבייסבול ואת הסופטבול. תמשיכו לרמות ויהיה בסדר. ( הה ההה) איך אני מעביר הודעות לכולם בפורומים? אם מישהו יודע.. הוא יכול לעשות זאת בשביל המולדת! המולדת תפצה אותו בשוקולדים ובירות...

SlamminDino

New member
you were serious about that ?

אתה באמת תהיה באולימפיאדה אם הענף יישאר? אם כן, אנחנו מארגנים לך פה את כל האנשים בתפוז ובוואלה שיצביעו. בשביל מה יש חברים? בשביל שיהיה עם מי לשתות ומי שיצביע את ההצבעות החשובות האלה בחיים.

LeBronJames

New member
אז ככה

קודם כל, כמובן שהצבעתי. אבל השאלה שלי- האולימפיאדה לא יוצאת בתאריכים של ה רגולר סיזן? אם כן מה יעשו? והאם יקחו דוגמא מהנבא וילכו ברכב שלישי או נוער לתחרות?

SlamminDino

New member
בייסבול באולימפיאדה

השחקנים שהולכים לאולימפיאדה לייצג את ארה"ב קובה או כל מדינה אחרת הם לא מהמייג´ור ליג!! אלה שחקנים טובים אך לא שחקניי מייג´ור ליג. הליגה ממשיכה כרגיל בארה"ב. זה עדיין לא כמו באן בי איי שלוקחים שחקנים ברמה שלהם. מילה אחת לגביי האן בי איי אם כבר מדברים עליהם--- Boy did they scrue up!! נבחרות מתחזקות באירופה ובדרום אמריקה-- נכון!! אבל עדיין צריכים לנצח אם לא לכסח... הייתה פשוט שערורייה לא נורמלית. התירוץ המובן הוא שלא רוצים להפצע לפניי העונה ושבשביל הקבוצות שמשחקות נגדם זה ההישג של החיים שלהם אז הם מנסים הכי הרבה שלהם בעוד הקבוצה מארה"ב נחה על המגרש לא משנה מה התוצאה. נחזור לבייסבול-- יש מפגשים ממש טובים בין ארה"ב וקובה !! השחקנים שמשחקים באולימפיאדה יכולים להגיע למייג´ור ליג! דוגמא אחת יביא לנו דאג מיינטקייביץ´ השחקן החביב והטוב ממינסוטה. Fantastic first baseman וגם חובט טוב שהולך לו. אומרים עליו כל הזמן שהוא היה הגיבור של ארה"ב באולימפיאדת סידני. לפי זה אנחנו יודעים שהוא לא הרבה זמן בליגה שכן הוא לא יכל להיות באוסטרליה אם הוא כן היה. ( לא נראה לי שהיה יכול, אם כן-- אני רוצה תיקון)

LeBronJames

New member
בלי שחקנים מהמייג´ורס יהיה משעמם

לראות משחקי בייסבול באולימפיאדה. לא מספיק קשה לעקוב אחרי הבייסבול בארץ (אין תקשורת ובקושי מראים פה), וגם ככה די קשה להכיר שחקנים (בקבוצות חלשות בעיקר) אז לראות איזה הרכבים בלי אף שחקן שאתה מכיר? נשמע לא אטרקטיבי במיוחד.

SlamminDino

New member
נכון, אבל..

זה עוזר לתודעה של אנשים לספורט. ויש מספיק מדינות שמשחקות את הספורט. אני יגיד את האמת-- אי אפשר שלא לחוש אכזבה שבכלל מגיע המצב שרוצים לבטל את הבייסבול מהאולימפיאדה. הבייסבול לא מתפשט מסיבה כלשהי באירופה, אפריקה ורוב דרום אמריקה. מדוע אני שואל? זה ענף ספורט פשוט גדול!!! כל מי שמכיר ועוקב אחריי המשחק יודע איזה ספורט יפה וטוב הוא הבייסבול. אני יוסיף ויאמר שהסיבה היחידה שאנשים עוד משחקים קריקט בעולם היא בגלל שהם לא יודעים על הבייסבול. על זה צריך לכתוב כבר הודעה פותחת על כל הקטע הזה של בייסבול לעומת קריקט. מה שהאן בי איי עשו בשנים האחרונות זה הפיכת הענף לדבר הכי פופלארי בעולם !! האן בי איי הוא המותג הכי גדול בעולם כולו היום חוץ מהשם מונדיאל אולי. זה לא תמיד טוב האמת. לנו, אוהדיי האן בי איי ( ואני לא מדבר עליך לברון שנהנה מהשליטה של הלייקרס) קשה לראות את הליגה במצבה הנוכחי. את הדברים האלה אולי צריך לומר בפורום של חברינו סלים אך אני מעדיף לחסוך זאת מפורום כדורסל הבא עלינו לטובה. תסתכלו על המשחק היום באן בי איי-- שחקנים מוכשרים מתמיד אבל הגנה אין! יש הרגשה שחסר יריבויות בליגה והכל מבוסס על העבר המפואר. בוסטון - לייקרס.. היום אין כלום ביניהם. פעם היה. מיאמי- ניו יורק. שתי קבוצות פאתטיות שגם שהיו המפגשים החמים ביניהם לא ממש איימו על האליפות למרות רצונם של האוהדים. היה שיקאגו אינדיאנה. איפה זה היום? הדבר היחיד שאולי קרוב ואנו למדים על כך מההודעה האוטומטית שלך מר ג´יימס.. היא עקשנות מצד סקרמנטו לשים קץ לשלטון הלייקרס באן בי איי. הסדרה הזאת הצילה את האן בי איי מעונה ממש ממש גרועה שהייתה נכנסת לספרים. מוות לקינגס אתה טוען, לברון. אך בלי התנגדות הקינגס והנצחון הגדול של הלייקרס עליהם אף אחד לא היה רואה את הלייקרס היום. דווקא עכשיו מביאים לי אן בי איי TV שהניקס גרועים יותר מהקליפרס והבולס לא מסוגלים להפחיד נמלה. ( יחלקו עליי ג´יי וויליאמס וג´יילן רוז) אבל לגביי הניקס צדקתי! ואתם יודעים מה-- התחזיות שלי לגביהם היו נכונות. היה פעם ראשונה בשנים שלא היה Sellout בגארדן. ניו יורקים יודעים מה הם רוצים לראות. ואם זה אנשים בספרייה במקום משחק אן בי איי אז כך יהיה!

LeBronJames

New member
עוד כמה מילים על NBA

אז ככה- קודם כל בקשר לקינגס- פשוט רציתי להוסיף לחתימה שלי איזה סמיילי, אבל אז ראיתי מנגד עייני- כתר וגולגולת. מה כאוהד לייקרס אני אמור לחשוב? מייד קפצתי על ההזדמנות וחיברתי אותם. זה אולי לא יפה לבקש מוות אבל זה דיי בצחוק. היי, זה פשוט היה מול העיינים שלי, הפיתוי... איך אפשר לא לעמוד בו? בכל אופן, סלח לי שאני אוהד לייקרס ואנחנו הורגים את הכדוסל. אני לא מאותם אוהדים שאוהדים את החזקים. אני אוהד מכבי תל אביב בכדורגל ! את הלייקרס אני אוהד כבר שנים, מאז שאני רואה NBA, וזה היה כשג´ורדן היה בשיאו. לך אולי לא עושה דבר היום לראות בוסטון- לייקרס, אך לי, כאוהד, זה עושה משהו. אני בהחלט מתפלל שאנחנו ננצח (ונשחט אותם , אם אפשר). אז נכון אולי העבר קצת נמחק, אך ההווה טוב מתמיד. אולי לייקרס בסוף תמיד לוקחים אבל יש המון קבוצות טובות. דאלאס, סקרמנטו, סן אנטוניו, ג´רזי, אורלנדו, פורטלנד ועוד. בקשר לבולס, קליפרס, אינדיאנה וניקס: אני אוהד נבא (יותר מבייסבול...) ותאמין לי אני נהנה פשוט לראות כל קבוצה שם. זה הגדולה של הנבא- אטרקטיביות, לא משנה איפה. בבולס יש את הרוקי ג´יי, בקליפרס את אנדרה מילר המצויין, בניקס יש יוסטון וספריוול (תמיד מדהים מחדש לראות בזבוז כזה של כסף...) ובאינדיאנה יש את אוניל הקטן והמשתפר, בגולדן סטייט יש את ריצ´ארדסון, MR SLAM DUNK, ו אנטוואן ג´יימיסון, בממפיס יש גאסול ווויליאמס, במיאמי יש את.. המממ... מי יש להם, באמת? פט ריילי, בעיקר... וכל זה אטרקטיבי כי יש ה-ת-ק-פ-ה!! אז, אוהד NBA יקר, אל תגיד לי שהNBA במצב עגום כי זה לא כך... אבל, מצד שני, אני אוהד לייקרס אז הכל נראה ורוד ...

SlamminDino

New member
you got me all wrong

אולי יצא כך מדבריי בטעות אך לא התכוונתי דבריי ביקורת על המלכים של הליגה. אני מדבר על צורת המשחק הכללית של הליגה. אני דווקא אוהב לראות שיש קבוצה טובה שמרכיבה שושלת חדשה ( אם כי היא תלויה באופן חד משמעי בשאקיל ) אני מדבר על המשחקים הרגילים באן בי איי. הלייקרס מבחינתי הם בסדר גמור. מי שאומר אחרת זה בגלל שהקבוצה שלו מפסידה ללייקרס. לניקס מזמן הלייקרס הם כבר לא הבעייה ! רציתי להגיד שבשביל להשיג את האוהדים בסין הרחיקו את המשחק מאתנו, אוהדיי המשחק כפי שהיה בתחילת שנות ה 90 ואמצע העשור הקודם! אתה לא שם לב לשינויים? איך שכולם חוגגים בהתקפה ולא שומרים... זה פשוט לא כדורסל. זה כדורסל רחוב-- רחוב עם שחקנים טובים מאוד!! פעם היה דגש על ההגנה והכוכבים הגדולים היו לוקחים את המשחק לידיים בדקות האחרונות. זה היה פטריק נגד רג´י. רג´י נגד מייקל. סטוקטון ומאלון מול מייקל וסקוטי. בסוף המנהיגים לקחו אחריות. היום כל מחליף עשירי חודר לסל חצי דקה לסיום ועושה ליי אפ. יש ערוץ NBA ואני בקושי רואה אותו. פשוט כבר לא מה שהיה, זה רק אני או שיש משהו בדבריי ואתם מסכימים? לגביי הלייקרס-- עמדתי ברורה! הלייקרס הם אלופת האן בי איי בשלושת השנים האחרונות. לא פחות ולא יותר.. מה זה משנה מה אני חושב עליהם בכלל כל עוד שאק קובי ומארק מאדסן רוקדים בסוף העונה.

necrobutcher

New member
אמ..

אני אהיה באליפות העולם בסופטבול באוסטרליה...תקראו לזה איך שבא לכם.. אגב איך הבירה באוסטרליה?

SlamminDino

New member
לא יודע, אבל יש שם חוק שאומר..

שאם לא שותים לפחות שתיי כוסות ביום אתה לא יכול להיות רשום בתעודת זהות כמין זכר. נקבה צריכה רק כוס אחת ביום ולא חייבת ללכת לבאר המקומי בשביל לעשות זאת. לגברים יש חיוב ללכת לבארים ולשתות!! וחכמיי ארץ ישראל היו אומרים על כך: מצווה גדולה להיות בשמחה!!

necrobutcher

New member
אגב אנחנו הנבחרת היחידה

שהמאמנים שלה הסכימו לשחקנים לשתות בירה ומשקאות אחרים ולאכול בשר אדום ושטויות בסגנון.. זה לא שלמאמנים לא איכפת מהשחקנים פשוט המאמנים חשבו " מה? בירה ב 2 שקל?! איך אנחנו יכולים למנוע מהשחקנים לשתות בירה?" אז נתנו לנו לשתות... ושיחקנו כמה משחקים שיכורים לגמרי...אבל נהנינו..

SlamminDino

New member
נוכל להיות טובים אם יהיה לנו מקום

בגלל זה צריך שיהיה עם מי לשחק ולדעת מתי איפה ולמה זה תמיד רחוק מכל המקומות שמוכרים בירה? פשוט שערורייה. היו חייבים לעשות את המגרשים במקומות תקועים!! איך מגיעים לגזר. צריך חללית ספיישל בשביל זה. כפר הבפטיסטים.. איך מגיעים לשם? גם לזה צריך איזה מרכב חייזרי מיוחד.

necrobutcher

New member
אמ..ליד כפר הבפטיסטים

יש כל בו חצי חינם!!! כן!!!! בירה בחצי מחיר!!!! אמ...איך מגיעים אני אצטרך לשאול מישהו שנוהג.. תגידו איפה אתם גרים או מאיזה כיוון אתם נוסעים ואני אביא לכם הכוונה מדוייקת...

למעלה