AHALAN WASAHALAN!

SlamminDino

New member
Good work , Slim!

צריך למנות אותך כחוקר ראשי של האף בי איי!! ואז תוכל להבריח המון בירה לפה . כן, מה כבר יוכלו לעשות לחוקר כמוך.

הוא לא צריך להיות סוכן!

אני כאן! אני יכול להבריח פיל ( ולא ג´קסון! קולינס... ) בלי שיעלו על זה!... אני בעד שיהיה סוכן מכס. יש לזה הרבה יתרונות (DVD, MP3, ועוד ועוד...)...

העניין הוא שאני לא מבריח

מכשירי חשמל. אני לא מבין בזה. אבל בבירות? אני אוהב ומבין! אז יאללה- בואו נאחד כוחות כנגד החוק וננצל את פרצותיו עד תום! שתייה חריפה לנצח!...

באמת שיחקת אותה...

אבל אתה לא רציני בקשר לשלוש המשאלות שתמו לי, נכון? אל תעשה לי את זה! אתה היחיד שמביא קוודרופלים באותה יעילות כמו אלופות העולם בכדוריד. אתה נכס לח´ברה שתיינים כמונו! לאאאאאאאאאאאא...............

ok, אז אתם יודעים מה עשיתי עם

המידע שבקשתי- והשגתי ( כל זוכות התארים, סגניותיהן וזוכות המקום השלישי בחמשת ענפי הכדור המובילים בעולם [והיחידים שיותר מ-80 מדינות משתתפות בהן באופן פעיל], כדורסל- כדורגל- כדוריד- טניס-כדורעף ) ? פתחתי מדד, שזה סוג של תחביב אצלי, שלא אפרט מפאת מורכבותו (הפשוטה) וזאת כדי להגיע למסקנה החותכת- מיהי מדינת הספורט המובילה בהיסטוריה? אז הנה הן עשרת המובילות, למי שזה מזיז לו- ולא, אין לי חיים! : 1-רוסיה, 74.5, 4 ענפים. 2-ארה"ב, 64.2, 3. 3-גרמניה, 42.1, 5. 4-ברזיל, 41, 3. 5-יוגוסלביה, 39.6, 3. 6-איטליה, 35.6, 3. 7-שבדיה, 29.6, 3. 8-אוסטרליה, 28.3, 1. 9-צרפת, 25.6, 3. 10-רומניה, 23.8, 3. גרמניה היא היחידה בעולם שסיימה באחד ממקומות 1-3 בכל אחד מחמשת הענפים הללו. עשתה זאת הקיץ עם המקום השלישי במונדובאסקט באינדיאנפוליס. סה"כ 31 מדינות נכנסו לרשימה. המפתיעה- קרואטיה בת העשר שכבר הספיקה להתברג לאחד משלושת המקומות הראשונים באיזושהי אליפות עולם בשלושה מחמשת הענפים הללו (!!!) ולהשיג 2.5 נק´ השוות מקום 22! זהו! מי שרוצה לשאול שאלות- מוזמן. מי שרוצה לצחוק עלי, גם כן מוזמן. העיקר שיזמין אותי לבירה. כבר כואבות לי העיניים מרוב חישובים!...
...

SlamminDino

New member
אבל למה חישובים..

אפשר לחשב מי שותה יותר בירה. בזה גרמניה באמת זוכה-- אני די בטוח שכן . לא משנה התחרויות האלה אם כי המספרים יפים מרשימים מכובדים ואף מעניינים. ארה"ב היא המדינה עם כל הספורטאים השווים והמקום בו יודעים לנהל ליגה בצורה הכי טובה . אבל הגעת למסקנה מעניינת-- בגרמניה שותים הרבה בירה!! הבירה ללא ספק עזרה להם להגיע להישגים בענפים השונים.. אז יש לנו תקווה!!

יש לנו תקווה כי אנחנו גרמנים או כי

אנחנו שתיינים? בכל- מקרה, מישהו כבר חישב פעם ואכן- הגרמני הממוצע שותה הכי הרבה ליטר בירה בשנה. אבל זה רק בגלל שהפורום שלנו כאן לא נחשב מדינה...

SlamminDino

New member
אם מישהו מאתנו יהיה ראש דת או כת..

אז יש סיכוי!! למה שלאפיפיור תהיה מדינה באמצע רומא? הוא אמר אני רוצה מדינה-- נתנו לו!! טוב, מי מתנדב להיות יו"ר של כת חדשה? אז נהיה מדינה, נעקוף את גרמניה בטבלת שותיי הבירה ונחגוג בסיגרים מקובה. תחשוב על התהילה

זה פשוט רעיון ענק!

אבל אני מוותר על השלטון. אני נהיה פסיכי לחלוטין כשיש לי יותר מדי כוח...

למעלה