AHALAN WASAHALAN!

SlamminDino

New member
ידעתי!

הבפטיסטים פטורים ממכס כי הם חושבים שהם לא מכאן! והם בטח שותים בירה.. And lots of it. שווה להכיר אותם.

אני זורק טוב ויש לי ביצים.

פעם היינו משחקים בחברה אבל שניים טסו לחול והפסקנו.

SlamminDino

New member
גם לריק ווהן יש ביצים בליגה לאומית

והוא טורח להזכיר לנו את זה מדיי פעם בתנועות ידיים שמצביעות על כיוון זה שבהחלט יש לו משהו שמה.

SlamminDino

New member
אתה מתבייש בזהותך כאיש בארים?

אתה תבוא לממשלה ותגיד להם בדיוק מי אתה מאיפה אתה בא ואיזה משקה אתה שותה!! לא רק שתקבל הנחה.. הם ישלחו לך כרטיס חינם אבל תבדוק אם מצורף בזה גם הכרטיס בדרך חזרה כי זה טריק שהם יכולים לעשות.

AHALAN WASAHALAN!

היי! חזרתי ממסעותי המפרכים בעקבות הבירה המושלמת ( עוד לא מצאתי!... ) ועכשיו אני חוזר עם שאלה חשובה לי, שלא קשורה- מישהו מכם יכול, בבקשה, להגיד לי איפה אני יכול למצוא את רשימת הזוכות באליפות העולם בכדורסל, כדוריד וכדורעף? אבל בוודאות, כי אני כבר מחפש הרבה... תודה מראש, ויאללה, לשתות!

SlamminDino

New member
היי, טוב שחזרת!!

ולמי יש תשובה לשאלה שיקום ויאמר אני !! בנוסף לבירה שיקבל אותו אחד הוא גם יקבל המון תודה ממר יוטה. אני פשוט לא יודע באיזה אתר למצוא את זה. אולי באתר האנטי בייסבול וספורט אמריקאי של ערוץ הספורט יש משהו. האמת, גם שמה לא יודע אם יהיה. נראה לי יהיה יותר קל למצוא את הבירה המושלמת ( למרות המבחר הרב שמכל בלנד חייבים לטעום) מאשר למצוא את הרשימות... טוב, צוחק! אתה תמצא!! על כן-- מי שכן יכול לעזור בנושא מתבקש לרדת מהבר לשנייה ולעזור. תודה והמשך שתייה נעימה כדבריי יוטה!!

אכן, המון תודה...

ואני בהחלט מקווה שיהיה לי את האפשרות לטעום מהבירה המושלמת. יחד עם איזו סדרה טובה של שבעה משחקים בה היאנקיז מובילים המטס מובילים 3-0 והיאנקיז חוזרים לאליפות 9584 אי- פעם!

אהההה.......

התכוונתי שהמטס מובילים 3-0 ומפסידים. התלבלבתי קצת... שיהיה... זה כי אין לי את הבירה המושלמת עדיין, אז קמצ קשה לי. אגב- מתי הישראלי הראשון בMLB? ואם כבר בעניין, יש אירופאים שם?

SlamminDino

New member
ישראלי ראשון ב MLB

אפשרי מאוד ואפשר לראות דוגמאות מהמקומות השונים בעולם. בייסבול הוא משחק של קבוצתיות ואימון בקבוצה. שיהיה פה דברים מאורגנים והרבה זמן להתאמן אז יש סיכוי. בינתיים, הסיכוי לישראלי במייג´ור ליג הוא שהישראלי יעבור למקום בו משחקים הרבה ועם מספיק שחקנים כמו ארה"ב או אפילו יפן... אני בטוח שיש פה כשרונות שאם רק יקבלו את ההזדמנות יוכלו לעשות טוב מאוד. ההמשך מפה מעיד על השאלה הטובה ששאלת הסוכן יוטה!! אני לא מכיר שחקן אירופאי אחד בליגה!! מכל יבשת אירופה פשוט לא מכיר. However, יש פיצ´ר ממוצא איטלקי בסיינט לואיס והוא ג´ייסון סיימונטאקי. הוא גם שיחק באולימפיאדה אם אני לא טועה. אבל אני לא יודע אם הוא באמת איטלקי או אמריקאי שפשוט עשה קומבינה בשביל להכנס לאולימפיאדה. המשחק לא גדול באירופה וזאת משום שאנשים לא מכירים אותו. אותה סיבה קיימת גם בישראל. האנשים שבעסק הם אנשים ממוצא אמריקאי ויש כמה ישראלים שמצטרפים כמובן אך האנשים ברחוב בכלליות לא יודעים על מה מדובר. לכן זוהי המטרה שלנו פה להביא את המשחק לארץ. עוד הוכחה לכך שאנשים לא מכירים את הבייסבול נמצאת בקריקט. אני רוצה לראות בן אדם שפוי אחד בעולם שיבחר קריקט על פניי בייסבול!! אני מזמין אותו לפה שיבוא ויגיד... אני יקנה לו 10 שישיות!!! אם יש לו אומץ לבוא לפה ולהגיד מה הוא רואה בקריקט. שיווק הבייסבול בעולם מתנהל בצורה מוזרה. ביפן הספורט שולט בצורה לא נורמלית. באיים הקאריביים וארצות אמריקה המרכזית הבייסבול היא מילה נרדפת לחיים. בכמה מארצות דרום אמריקה גם. אך חוץ מזה-- אנשים לא משחקים כל כך. והסיבה לכך היא חוסר ידיעה על המשחק. הבייסבול הוא לא ספורט שאפשר להכנס אליו לבד בדרך כלל. גם כשרואים בטלוויזיה, לא מבינים מה קורה ומרגישים שהמשחק מפסיק כל הזמן. מי שלא מכיר את המשחק רוצה לראות חבטות כל הזמן ומהר!! גם לא מבינים למה זורקים את הכדור לפה, לשם או לאיפה שיהיה. קשה להבין את הדברים בעצמך. אפשרי כמובן!! אך המשחק לא ברור לאנשים כמו כדורגל למשל שרואים בפעם הראשונה. גם בפוטבול אפשר לראות את אותו הסיפור. גם שמה המשחק נעצר ואנשים לא מבינים תמיד מה קורה. כשנכנסים לזה אוהבים. בנושא הזה יכול הבייסבול להתפשט אני אומר. יש לי הרגשה שזה לא בסדר העדיפויות של הקומישינר למשל כי אם זה היה... היינו רואים בייסבול בכל פינה בעולם היום!!

mont

New member
האמריקיאים רוצים לשמור על יחודיות..

מפני שבייסבול זה גם עניין של חלק מתרבות כוללת לא רק ספורט לכן הם אינם משקיעים בזה כלכך אלא רק המדינות שקרובות יחסית לארה"ב גם הקריקט הוא חלק מתרבות לכן נראה רק במדינות שהבריטים שלטו בהם חוץ מזה צריך להשקיע הרבה בילדים אם תרצה רעיונות או דוגמאות תשאיר איי מייל כבר עשיתי את זה בנושא כדורסל שבו אני כותב באתר מפורסם יחסית וחוץ מזה לאור העובדה שאני כבר לומד שנה ג´ תקשורת ושיווק לתואר ראשון

סלים וארזה

New member
מנהל
אם אתה כותב על כדורסל למה לא תצטרף לפורום הכדורסל כאן בתפוז(אני מקווה שזה בסדר, דינו)? יש שם אנשים מאוד נחמדים (לגבי מנהל הפורום, אני משוחד) ודיונים מאוד מעמיקים.

SlamminDino

New member
היי, פורום כדורסל זה הכי אחי!

זה לא רק בסדר , סלים! זה מומלץ ע"י איגוד רופאיי הבירה בישראל!!

SlamminDino

New member
עד אז היאנקיז יעברו ליוטה

כי המורמינים ישתלטו על אמריקה והעולם. ואיתם יקומו אנשיי דת הבאהיי בחיפה, עכו וכל משכניהם באיזור... נוכל רק לאמר לעצמנו--Damn, we should have saw it coming ! אבל אני יגיד לך מה לא יקרה.. מציאת הבירה המושלמת. לא משנה כמה טוב זה יהיה, תמיד יהיו זכרונות לבירה אחרת שפעם הכנסת לפה.

אני לא שותה את הבירות שלי מהפה!...

אבל שיהיה... ומה בנוגע לשומרונים? אולי גם להם יום אחד תהיה קבוצה בMLB? והבפטיסטים? שתיינים לא קטנים אני מניח, אם יש להם חצי מחיר בירה ממש מעבר לפינה!...

סלים וארזה

New member
מנהל
לגבי כדורסל - הדבר טופל התשובה אצלי בפורום. בכדוריד ובכדורעף אני לא מתמצא מספיק. ולגבי השאלה האחרונה הבירה המושלמת היא לא פאריז?

אתה שוב טועה בטעם של המילה...

אנחנו מתכוונים למלעיל, חאבר! אבל זה רק אומר שאתה לוגם את השיכר שלך בדיוק בכמות המספקת כדי להנות מהחיים! המשך כך!... עלה והצלח!... פתח ת´מצנח!... אל תתאמץ כל- כך!... אל תהיה מנוצח!... מכתבים תשלח!... חפש ת´מונך!... טוב, די...

ראיתי, אתה תותח! קבל שוקולד עליי!

!

למעלה