ok, אז אתם יודעים מה עשיתי עם
המידע שבקשתי- והשגתי ( כל זוכות התארים, סגניותיהן וזוכות המקום השלישי בחמשת ענפי הכדור המובילים בעולם [והיחידים שיותר מ-80 מדינות משתתפות בהן באופן פעיל], כדורסל- כדורגל- כדוריד- טניס-כדורעף ) ? פתחתי מדד, שזה סוג של תחביב אצלי, שלא אפרט מפאת מורכבותו (הפשוטה) וזאת כדי להגיע למסקנה החותכת- מיהי מדינת הספורט המובילה בהיסטוריה? אז הנה הן עשרת המובילות, למי שזה מזיז לו- ולא, אין לי חיים! : 1-רוסיה, 74.5, 4 ענפים. 2-ארה"ב, 64.2, 3. 3-גרמניה, 42.1, 5. 4-ברזיל, 41, 3. 5-יוגוסלביה, 39.6, 3. 6-איטליה, 35.6, 3. 7-שבדיה, 29.6, 3. 8-אוסטרליה, 28.3, 1. 9-צרפת, 25.6, 3. 10-רומניה, 23.8, 3. גרמניה היא היחידה בעולם שסיימה באחד ממקומות 1-3 בכל אחד מחמשת הענפים הללו. עשתה זאת הקיץ עם המקום השלישי במונדובאסקט באינדיאנפוליס. סה"כ 31 מדינות נכנסו לרשימה. המפתיעה- קרואטיה בת העשר שכבר הספיקה להתברג לאחד משלושת המקומות הראשונים באיזושהי אליפות עולם בשלושה מחמשת הענפים הללו (!!!) ולהשיג 2.5 נק´ השוות מקום 22! זהו! מי שרוצה לשאול שאלות- מוזמן. מי שרוצה לצחוק עלי, גם כן מוזמן. העיקר שיזמין אותי לבירה. כבר כואבות לי העיניים מרוב חישובים!...
...